בעיות סאונד פופקורן A110
אהלן,
ישנה תופעה במכשיר שלי שחוזרת על עצמה אך ורק בסדרות (בסרטים זה לא קרה) ורק בחלקן.
מדובר בקבצי MKV של הסדרות בסדרות 24, סימפסונ'ס.
הרסיבר מזהה את הסאונד כדולבי דיגיטל ולמעשה לא שומעים כלום. מדי פעם יש איזה שניה של סאונד ושוב שקט, וחוזר חלילה.
האפשרות היחידה לראות ולשמוע את הסדרות הנ"ל היא בשינוי ההגדרות בפופקורן לסאונד סטריאו (במקום 5.1)
ושינוי הדולבי דיגיטל לאנלוגי.
רק ככה אפשר לשמוע....
יש משהו שונה בקידוד הקבצים של סדרות אלו?
האם גם לכם נראה שהבעיה היא ברסיבר שלא מתמודד עם קידוד סאונד בפורמט הספציפי?
ישנה תופעה במכשיר שלי שחוזרת על עצמה אך ורק בסדרות (בסרטים זה לא קרה) ורק בחלקן.
מדובר בקבצי MKV של הסדרות בסדרות 24, סימפסונ'ס.
הרסיבר מזהה את הסאונד כדולבי דיגיטל ולמעשה לא שומעים כלום. מדי פעם יש איזה שניה של סאונד ושוב שקט, וחוזר חלילה.
האפשרות היחידה לראות ולשמוע את הסדרות הנ"ל היא בשינוי ההגדרות בפופקורן לסאונד סטריאו (במקום 5.1)
ושינוי הדולבי דיגיטל לאנלוגי.
רק ככה אפשר לשמוע....
יש משהו שונה בקידוד הקבצים של סדרות אלו?
האם גם לכם נראה שהבעיה היא ברסיבר שלא מתמודד עם קידוד סאונד בפורמט הספציפי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע דיי הזוי.
נסה לנגן על המחשב לראות איך זה נשמע.
האם עדכנת FIRMWARE מתיישהו?
נסה לנגן על המחשב לראות איך זה נשמע.
האם עדכנת FIRMWARE מתיישהו?
על המחשב כמובן שאין בעיה של סאונד והמכשיר מעודכן על ה-firmware האחרון. knazi נשמע אתה מתאר מצב דומה לזה שיש לי. הרסיבר שלי הוא של דנון ותומך DTS ו-dolby digital, יכול להיות שהקבצים באמת מקודדים AAC וזו הסיבה לבעיה? אפשר לבדוק את זה?
חשוב לציין כשזה קורה, הרסיבר מזהה את הפורמט כדולבי דיגיטל.
חשוב לציין כשזה קורה, הרסיבר מזהה את הפורמט כדולבי דיגיטל.
תבדוק את הקידוד באמצעות MEDIAINFO
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכי פשוט זה במהלך הצפייה ללחוץ פעמיים על כפתור הi בשלט ולראות מה הוא מדווח על האודיו של הקובץ - ככה קל יותר לדעת מה המכשיר עצמו מפענח.
לדעתי, למרות שלא נראה כי מדובר בפורמט אודיו שונה, יכול להיות שהקידוד שונה מה שמביא לכישלון של הרסיבר לפענח בצורה נכונה את הסאונד שהוא מקבל... יכול להיות שזה קשור לגיל הרסיבר, אני מניח שברסיברים חדשים זה לא יקרה.
אבל זה לעניות דעתי...
אבל זה לעניות דעתי...