בעיות סאונד פופקורן A110
-
MuliGome
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 318
אהלן,
ישנה תופעה במכשיר שלי שחוזרת על עצמה אך ורק בסדרות (בסרטים זה לא קרה) ורק בחלקן.
מדובר בקבצי MKV של הסדרות בסדרות 24, סימפסונ'ס.
הרסיבר מזהה את הסאונד כדולבי דיגיטל ולמעשה לא שומעים כלום. מדי פעם יש איזה שניה של סאונד ושוב שקט, וחוזר חלילה.
האפשרות היחידה לראות ולשמוע את הסדרות הנ"ל היא בשינוי ההגדרות בפופקורן לסאונד סטריאו (במקום 5.1)
ושינוי הדולבי דיגיטל לאנלוגי.
רק ככה אפשר לשמוע....
יש משהו שונה בקידוד הקבצים של סדרות אלו?
האם גם לכם נראה שהבעיה היא ברסיבר שלא מתמודד עם קידוד סאונד בפורמט הספציפי?
ישנה תופעה במכשיר שלי שחוזרת על עצמה אך ורק בסדרות (בסרטים זה לא קרה) ורק בחלקן.
מדובר בקבצי MKV של הסדרות בסדרות 24, סימפסונ'ס.
הרסיבר מזהה את הסאונד כדולבי דיגיטל ולמעשה לא שומעים כלום. מדי פעם יש איזה שניה של סאונד ושוב שקט, וחוזר חלילה.
האפשרות היחידה לראות ולשמוע את הסדרות הנ"ל היא בשינוי ההגדרות בפופקורן לסאונד סטריאו (במקום 5.1)
ושינוי הדולבי דיגיטל לאנלוגי.
רק ככה אפשר לשמוע....
יש משהו שונה בקידוד הקבצים של סדרות אלו?
האם גם לכם נראה שהבעיה היא ברסיבר שלא מתמודד עם קידוד סאונד בפורמט הספציפי?
-
MuliGome
-
- חבר פעיל מאוד

אולי בכל זאת מישהו יודע?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אני לא יודע איזה סוג קובץ זה בדיוק ואיזה רסיבר יש לך.
אבל למשל הרסיבר שלי תומך בdolby digital וdts אבל קבצי mov למשל עם מקודד AAC הוא לא יכול לפענח ואז צריך לשנות את הAAC לאנלוגי.
אבל למשל הרסיבר שלי תומך בdolby digital וdts אבל קבצי mov למשל עם מקודד AAC הוא לא יכול לפענח ואז צריך לשנות את הAAC לאנלוגי.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
נשמע דיי הזוי.
נסה לנגן על המחשב לראות איך זה נשמע.
האם עדכנת FIRMWARE מתיישהו?
נסה לנגן על המחשב לראות איך זה נשמע.
האם עדכנת FIRMWARE מתיישהו?
-
MuliGome
-
- חבר פעיל מאוד

על המחשב כמובן שאין בעיה של סאונד והמכשיר מעודכן על ה-firmware האחרון. knazi נשמע אתה מתאר מצב דומה לזה שיש לי. הרסיבר שלי הוא של דנון ותומך DTS ו-dolby digital, יכול להיות שהקבצים באמת מקודדים AAC וזו הסיבה לבעיה? אפשר לבדוק את זה?
חשוב לציין כשזה קורה, הרסיבר מזהה את הפורמט כדולבי דיגיטל.
חשוב לציין כשזה קורה, הרסיבר מזהה את הפורמט כדולבי דיגיטל.
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
תבדוק את הקידוד באמצעות MEDIAINFO
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אני לא זוכר מה הרסיבר מראה כי לא קרה לי הרבה זמן. אבל תנסה להשאיר את dolby וdts על הגדרות לא אנלוגיות ורק את AAc תעביר לאנלוגי ותבדוק אם עוזר
-
MuliGome
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי את הקבצים הם כולם בקידוד AC3 מה שמוזר זה שעם קבצים אחרים שהם AC3 הרסיבר מתמודד. מה מחשיד פה שתמיד זה קורה לאורך כל קבצי הסדרה, אז נראה שסדרות מסוימות מקודדות בפורמט אחר בכל זאת, לא?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
הכי פשוט זה במהלך הצפייה ללחוץ פעמיים על כפתור הi בשלט ולראות מה הוא מדווח על האודיו של הקובץ - ככה קל יותר לדעת מה המכשיר עצמו מפענח.
- goodoffer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1943
גם לי זה קורה,
חלק מהסרטים גורמים לרסיבר לזהות את פורמט האודיו שמגיע לרסיבר ושומעים לחצי שניה ואז שקט
יש למישהו פתרון?
חלק מהסרטים גורמים לרסיבר לזהות את פורמט האודיו שמגיע לרסיבר ושומעים לחצי שניה ואז שקט
יש למישהו פתרון?
-
MuliGome
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי, למרות שלא נראה כי מדובר בפורמט אודיו שונה, יכול להיות שהקידוד שונה מה שמביא לכישלון של הרסיבר לפענח בצורה נכונה את הסאונד שהוא מקבל... יכול להיות שזה קשור לגיל הרסיבר, אני מניח שברסיברים חדשים זה לא יקרה.
אבל זה לעניות דעתי...
אבל זה לעניות דעתי...