מכשיר נטסטיק של סלקום
שלום רב.
ברשותי מחשב נייד, לאחרונה רכשתי מודם סטיק של סלקום, הובטח לי שמהירות הגלישה תהיה בסביבות ה 2.7 חגה.
הגלישה שלי במחשב נעה במהירות של עד 1 מגה במקרה הטוב 1.5 מגה. ניסיתי לדבר עם שירות לקוחות ( שעות עד שעונים) והתמיכה לא עזרה לי כלל.
מה אפשר לעשות?
האם יש לי עילה לבטל את העיסקה עם סלקום? כעקרון אני מחוייב לשנה וחצי גלישה איתם..
ברשותי מחשב נייד, לאחרונה רכשתי מודם סטיק של סלקום, הובטח לי שמהירות הגלישה תהיה בסביבות ה 2.7 חגה.
הגלישה שלי במחשב נעה במהירות של עד 1 מגה במקרה הטוב 1.5 מגה. ניסיתי לדבר עם שירות לקוחות ( שעות עד שעונים) והתמיכה לא עזרה לי כלל.
מה אפשר לעשות?
האם יש לי עילה לבטל את העיסקה עם סלקום? כעקרון אני מחוייב לשנה וחצי גלישה איתם..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק בדיוק את החוזה.
אם מצוין שם מהירות מובטחת, אתה בהחלט יכול לדרוש ביטול של ההתחייבות, וזיכוי של התקופה עד כה.
אם יש שם הגבלות של אזורי קליטה, הבטחת שאיפה למהירות או משהו דומה - קשה לי להאמין שתוכל לצאת נקי מההתחייבות.
אם מצוין שם מהירות מובטחת, אתה בהחלט יכול לדרוש ביטול של ההתחייבות, וזיכוי של התקופה עד כה.
אם יש שם הגבלות של אזורי קליטה, הבטחת שאיפה למהירות או משהו דומה - קשה לי להאמין שתוכל לצאת נקי מההתחייבות.
,
התמיכה הם אומרים לי שמבחינתם מעל 1 מגה גלישה זה תקין.... בשביל זה אני משלם להם 140 ש"ח בחודש?????
התמיכה הם אומרים לי שמבחינתם מעל 1 מגה גלישה זה תקין.... בשביל זה אני משלם להם 140 ש"ח בחודש?????
בעקבות המהירות הנמוכה שאני גולש בה אני אנסה לבטל את העיסקה עם סלקום.
שאלתי היא : האם יש כאן אנשי שגולשים במודמ סטיק של פלאפון ואורנג'? אם כן באיזה מהירות אתם גולשים ? האם אתם מרוצים מהשירות ?
שאלתי היא : האם יש כאן אנשי שגולשים במודמ סטיק של פלאפון ואורנג'? אם כן באיזה מהירות אתם גולשים ? האם אתם מרוצים מהשירות ?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
פלאפון. מאוד מרוצה. יש לה גם את התשתית הכי חזקה ויציבה של הדור השלישי לעומת המתחרות, בפריסה ארצית.eyk77 כתב:בעקבות המהירות הנמוכה שאני גולש בה אני אנסה לבטל את העיסקה עם סלקום.
שאלתי היא : האם יש כאן אנשי שגולשים במודמ סטיק של פלאפון ואורנג'? אם כן באיזה מהירות אתם גולשים ? האם אתם מרוצים מהשירות ?...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ככל הנראה הבית שלך נמצא יחסית רחוק לאנטנה הקרובה של סלקום.
לגבי "האם זו עילה לצאת מהחוזה" אני בספק. אלא אם בחוזה שלך כתוב בצורה מפורשת שאתה תקבל מהירות מסויימת כל הזמן.
לגבי "האם זו עילה לצאת מהחוזה" אני בספק. אלא אם בחוזה שלך כתוב בצורה מפורשת שאתה תקבל מהירות מסויימת כל הזמן.
Need more cowbell
תודה. אתה יכול להגיד לי מה מהירות הגלישה שלך ?roypeles כתב:פלאפון. מאוד מרוצה. יש לה גם את התשתית הכי חזקה ויציבה של הדור השלישי לעומת המתחרות, בפריסה ארצית.eyk77 כתב:בעקבות המהירות הנמוכה שאני גולש בה אני אנסה לבטל את העיסקה עם סלקום.
שאלתי היא : האם יש כאן אנשי שגולשים במודמ סטיק של פלאפון ואורנג'? אם כן באיזה מהירות אתם גולשים ? האם אתם מרוצים מהשירות ?......
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אלה הבדיקות שאני ביצעתי:
באורנג המהירות של ההורדה היא בין 1 ל 1.5 מגה, מהירות ההעלאה היא 100k, תלוי במקום ובעומס על הרשת.
ה ping בארץ באזור ה 300ms.
גלישה לא עובדת הרבה פעמים בתוך בנינים.
אין יציבות בזמן תנועה ברכב / רכבת.
בפלאפון המהירות היא בין 1.5 ל 2.5 מגה, מהירות ההעלאה היא 300k תלוי במקום ובעומס על הרשת.
ה ping בארץ באזור ה 80ms.
גלישה עובדת בתוך בנינים, עובד גם מתחת לאדמה במקלטים ובחניונים.
יש יציבות בתנועה ברכב / רכבת.
באורנג המהירות של ההורדה היא בין 1 ל 1.5 מגה, מהירות ההעלאה היא 100k, תלוי במקום ובעומס על הרשת.
ה ping בארץ באזור ה 300ms.
גלישה לא עובדת הרבה פעמים בתוך בנינים.
אין יציבות בזמן תנועה ברכב / רכבת.
בפלאפון המהירות היא בין 1.5 ל 2.5 מגה, מהירות ההעלאה היא 300k תלוי במקום ובעומס על הרשת.
ה ping בארץ באזור ה 80ms.
גלישה עובדת בתוך בנינים, עובד גם מתחת לאדמה במקלטים ובחניונים.
יש יציבות בתנועה ברכב / רכבת.
בחוזה של סלקןם כתוב באותיות הקטנות ש"החברה רשאית להוריד מהירות הורדה בלי לדפוק חשבון ללקוח"(כמובן שהציטוט לא מדוייק ,אך בגדול זה מה שזה אומר ,הם הרבה פעמים נוטים לשחק/להוריד מהירויות על ידי תירוצים שונים ומשונים וזה בהחלט מעצבן ,אך יחד עם זאת בהתחשב במחיר ושזה בלי הגבלה ,יש לו יתרון יחסי על פני המתחרים שלו,פלאפון(10 ג'יגה-110 ש"ח),אורנג' (5ג'יגה -80 ש"ח).
וכאן אתה מקבל ב140 ש"ח גלישה ללא הגבלה
זה כמו לקבל ורד עם קוץ עליו
וכאן אתה מקבל ב140 ש"ח גלישה ללא הגבלה
זה כמו לקבל ורד עם קוץ עליו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בגדול הקצב הוא פונקציה של מרחק מהאנטנה, הפרעות וקירות בדרך.
המספר שקיבלת הוא המקסימום שטכנית זה עובד, אף ספק סלולרי לא נותן מספרים "ממוצעים" או מתחייב למשהו.
המספר שקיבלת הוא המקסימום שטכנית זה עובד, אף ספק סלולרי לא נותן מספרים "ממוצעים" או מתחייב למשהו.