M-a-T-a-N,
מה הצרכים שלך?
האם אתה מחפש אוזניות לצפייה בטלוויזיה (סטריאו), צפייה בסרטי HD, שמיעת מוזיקה?
כיצד התכוונת לחבר אותם? דרך רסיבר? ישירות לטלוויזיה?
הרוב זה למוזיקה ואפשר גם סטרייאו כי אני מאמין שאי אפשר דרך המיקסר לשמוע HD
וכרגע עד אני מחבר אותם דרך מיקסר של ברינגנר איך שאומרים כי הכניסה של האוזניות נדפק לי ברסיבר
עד שנביא רסיבר חדש יקח שנה מתכנן על ה LX50
בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
העיקרון של פתוחות הוא לא רק "קצת ישמעו בחוץ", אלא גם העובדה שאם יש רעש סביבתי - אתה תשמע אותו.
זה שיקול שצריך לקחת...
אני קניתי SR-80 ומאוד נהניתי מהן, למרות ואולי בזכות המבנה שלהן.
לצערי, בתקופה האחרונה (ועוד לא ברור לי למה) מתחיל לכאוב לי אחרי שאני משתמש בהן כשעה רצוף (החלק החיצוני של האוזן, עליו מונחת הכרית), ולכן כנראה ואפרד מהן...
uriler כתב:בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
העיקרון של פתוחות הוא לא רק "קצת ישמעו בחוץ", אלא גם העובדה שאם יש רעש סביבתי - אתה תשמע אותו.
זה שיקול שצריך לקחת...
לצערי, בתקופה האחרונה (ועוד לא ברור לי למה) מתחיל לכאוב לי אחרי שאני משתמש בהן כשעה רצוף (החלק החיצוני של האוזן, עליו מונחת הכרית), ולכן כנראה ואפרד מהן...
uriler כתב:בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
זה שיקול שצריך לקחת...
...
אולי בגלל שהחלפתה את הספוגים?
...
זו הייתה הסיבה שהחלפתי את הספוגים...
השיפור באיכות הצליל היה מבחינתי בונוס - מתברר שאני לא היחיד שסובל מהבעיה (המבנה הקשיח שלהן שהוא "חצי on ear" לוחץ קצת על החלק החיצוני של האוזן, וכנראה שיש אנשים שרגישים לזה יותר מאחרים).
בעבר לא השתמשתי בהן פרקי זמן ארוכים בלי הפסקות, ועכשיו כשאני עובד איתן זה פשוט כואב.
החלפת לפדים של 414 נכון? ניסיתי להפוך אותם? reverse מבפנים החוצה כלומר. אם כן, זאת פעם ראשונה שאני שומע שזה לא עוזר. זאת צריכה להיות התרופה למכה אפשר גם לנסות את הג'מבו פדים של הgs1000 אבל תצטרך לאלתר distancers כדי שהמידריינג' לא ייפגע.
Ilyan כתב:החלפת לפדים של 414 נכון? ניסיתי להפוך אותם? reverse מבפנים החוצה כלומר. אם כן, זאת פעם ראשונה שאני שומע שזה לא עוזר. זאת צריכה להיות התרופה למכה אפשר גם לנסות את הג'מבו פדים של הgs1000 אבל תצטרך לאלתר distancers כדי שהמידריינג' לא ייפגע.