M-a-T-a-N,
מה הצרכים שלך?
האם אתה מחפש אוזניות לצפייה בטלוויזיה (סטריאו), צפייה בסרטי HD, שמיעת מוזיקה?
כיצד התכוונת לחבר אותם? דרך רסיבר? ישירות לטלוויזיה?
M-a-T-a-N
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
שליחה
הרוב זה למוזיקה ואפשר גם סטרייאו כי אני מאמין שאי אפשר דרך המיקסר לשמוע HD
וכרגע עד אני מחבר אותם דרך מיקסר של ברינגנר איך שאומרים כי הכניסה של האוזניות נדפק לי ברסיבר
עד שנביא רסיבר חדש יקח שנה מתכנן על ה LX50
אין לי בעיה שקצת ישמעו בחוץ
אז להזמין את אלה הם הכי איכותיות ?
Ilyan
חבר ותיק
תגובות: 2544
שליחה
תחליט אם אתה רוצה פתוחות אן סגורות. Alessandro MS-1 זה האופצייה הפתוחה הכי טובה עד 100$ לדעת רבים וטובים.
zeev78
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
שליחה
Ilyan כתב:תחליט אם אתה רוצה פתוחות אן סגורות. Alessandro MS-1 זה האופצייה הפתוחה הכי טובה עד 100$ לדעת רבים וטובים.
...
או הSR80 של גראדו, אוזניות מצויינות . תוכל לשמוע אותם באודיופיל (חיפה).
uriler
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
שליחה
בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
העיקרון של פתוחות הוא לא רק "קצת ישמעו בחוץ", אלא גם העובדה שאם יש רעש סביבתי - אתה תשמע אותו.
זה שיקול שצריך לקחת...
אני קניתי SR-80 ומאוד נהניתי מהן, למרות ואולי בזכות המבנה שלהן.
לצערי, בתקופה האחרונה (ועוד לא ברור לי למה) מתחיל לכאוב לי אחרי שאני משתמש בהן כשעה רצוף (החלק החיצוני של האוזן, עליו מונחת הכרית), ולכן כנראה ואפרד מהן...
zeev78
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
שליחה
uriler כתב:בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
העיקרון של פתוחות הוא לא רק "קצת ישמעו בחוץ", אלא גם העובדה שאם יש רעש סביבתי - אתה תשמע אותו.
זה שיקול שצריך לקחת...
לצערי, בתקופה האחרונה (ועוד לא ברור לי למה) מתחיל לכאוב לי אחרי שאני משתמש בהן כשעה רצוף (החלק החיצוני של האוזן, עליו מונחת הכרית), ולכן כנראה ואפרד מהן...
...
אולי בגלל שהחלפתה את הספוגים?
uriler
חבר במועדון 10K
שליחה
zeev78 כתב:
uriler כתב:בהתחלה כתבת סגורות, עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה עם פתוחות?
זה שיקול שצריך לקחת...
...
אולי בגלל שהחלפתה את הספוגים?
...
זו הייתה הסיבה שהחלפתי את הספוגים...
השיפור באיכות הצליל היה מבחינתי בונוס - מתברר שאני לא היחיד שסובל מהבעיה (המבנה הקשיח שלהן שהוא "חצי on ear" לוחץ קצת על החלק החיצוני של האוזן, וכנראה שיש אנשים שרגישים לזה יותר מאחרים).
בעבר לא השתמשתי בהן פרקי זמן ארוכים בלי הפסקות, ועכשיו כשאני עובד איתן זה פשוט כואב.
Ilyan
חבר ותיק
תגובות: 2544
שליחה
החלפת לפדים של 414 נכון? ניסיתי להפוך אותם? reverse מבפנים החוצה כלומר. אם כן, זאת פעם ראשונה שאני שומע שזה לא עוזר. זאת צריכה להיות התרופה למכה אפשר גם לנסות את הג'מבו פדים של הgs1000 אבל תצטרך לאלתר distancers כדי שהמידריינג' לא ייפגע.
uriler
חבר במועדון 10K
שליחה
Ilyan כתב:החלפת לפדים של 414 נכון? ניסיתי להפוך אותם? reverse מבפנים החוצה כלומר. אם כן, זאת פעם ראשונה שאני שומע שזה לא עוזר. זאת צריכה להיות התרופה למכה אפשר גם לנסות את הג'מבו פדים של הgs1000 אבל תצטרך לאלתר distancers כדי שהמידריינג' לא ייפגע.