בעיה בהצגת תרגום ב- c-200
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום
אני לא מצליח שהפופוקרן יציג לי תרגום
לכל הסרטים שלי יש קובץ SRT עם אותו שם ורק סיומת שונה
אבל שאני מנגן את הסרט בפופקרון עם הסרט הוא dvdrip הוא לא מציג תרגום בכלל
אם הסרט הוא mkv אז הוא מציג לי את התרגום באנגלית שמוטמע בתוך הקובץ ולא את הקובץ srt שהוא תרגום בעברית
מישהו יודע למה?
אני לא מצליח שהפופוקרן יציג לי תרגום
לכל הסרטים שלי יש קובץ SRT עם אותו שם ורק סיומת שונה
אבל שאני מנגן את הסרט בפופקרון עם הסרט הוא dvdrip הוא לא מציג תרגום בכלל
אם הסרט הוא mkv אז הוא מציג לי את התרגום באנגלית שמוטמע בתוך הקובץ ולא את הקובץ srt שהוא תרגום בעברית
מישהו יודע למה?
איזו גרסת קושחה מותקנת אצלך?
בעיקרון, בגרסות האחרונות, קובץ תרגום חיצוני יהיה בעל עדיפות לתרגום פנימי.
בכל אופן, במהלך ניגון הסרט, לחץ על כפתור Subtitle ותיפתח לך חלונית, בתוכה עבור ל-Track בעזרת החץ למטה.
ב-Track נסה לעבור בין התרגומים בעזרת החיצים שמאלה וימינה.
כך תוכל לראות אם הקובץ כלל מזוהה. כלומר, אם יופיע לך 1/1, משמע הוא לא מזוהה. אם 1/2, כלומר הוא מזהה שני קבצי תרגום.
ממתין לתשובה ממך.
בעיקרון, בגרסות האחרונות, קובץ תרגום חיצוני יהיה בעל עדיפות לתרגום פנימי.
בכל אופן, במהלך ניגון הסרט, לחץ על כפתור Subtitle ותיפתח לך חלונית, בתוכה עבור ל-Track בעזרת החץ למטה.
ב-Track נסה לעבור בין התרגומים בעזרת החיצים שמאלה וימינה.
כך תוכל לראות אם הקובץ כלל מזוהה. כלומר, אם יופיע לך 1/1, משמע הוא לא מזוהה. אם 1/2, כלומר הוא מזהה שני קבצי תרגום.
ממתין לתשובה ממך.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לגבי ה-DVD ריפ, זה מוזר מאוד. תבדוק שהכל זהה לחלוטין, כולל אותיות קטנות וגדולות ורק באנגלית.
לגבי ה-MKV, במידה והתרגום זהה, זה נכון שהוא מתחיל אוטומטית עם התרגום באנגלית, פשוט תלחץ על SUBTITLE (למטה בשלט), תן לחיצה אחת למטה, לאופציה השנייה, ותבחר את התרגום ע"י החצים (ימינה ושמאלה), או שמאלה עד הסוף לכיבוי מוחלט של התרגום (במידה ויש שני פסי קול, כולל עברית למשל).
בהצלחה
כמובן ש-MiOB השיג אותי...בזכותו אני מכיר את האופציה הזאת 
לגבי ה-MKV, במידה והתרגום זהה, זה נכון שהוא מתחיל אוטומטית עם התרגום באנגלית, פשוט תלחץ על SUBTITLE (למטה בשלט), תן לחיצה אחת למטה, לאופציה השנייה, ותבחר את התרגום ע"י החצים (ימינה ושמאלה), או שמאלה עד הסוף לכיבוי מוחלט של התרגום (במידה ויש שני פסי קול, כולל עברית למשל).
בהצלחה
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
הגירסה היא 2-01-090907-19
ואני בטוח שהקובץ תרגום רשום בדיוק כמו הקובץ ווידאו ...כי שאני רואה סרטים במחשב(שממנו המזרים לוקח את התוכן) אז התרגום עובד בתוכנות שגם מזהות את הקובץ ככה
שאני לוחץ על subtitle בשלט עם זה קובץ dvdrip הוא לא נותן לי בכלל אופציה בtrack
וב-mkv יש שם רק track 1/1
ואני בטוח שהקובץ תרגום רשום בדיוק כמו הקובץ ווידאו ...כי שאני רואה סרטים במחשב(שממנו המזרים לוקח את התוכן) אז התרגום עובד בתוכנות שגם מזהות את הקובץ ככה
שאני לוחץ על subtitle בשלט עם זה קובץ dvdrip הוא לא נותן לי בכלל אופציה בtrack
וב-mkv יש שם רק track 1/1