צריך את עזרתכם...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תראה adam מוניטור זה לפי דעתי מוניטור הכי אלוף שיש בעולם הבעיה שהם מאוד יקרים עם תוכל למצוא ביד שניה ב10 אלף זה יהיה
הבחירה הכי טובה ועם ככה תחפש פורומים שמתמחים ביצירה מוזיקה ותשאל אותם כמו ozen וכולי
עם אתה רוצה חדש תבדוק מוניטורים של event ושל Dynaudio Acoustics אגב לא אמרת עם אתה רוצה פסאיבים או אקטיבים
נ.ב איזה מוזיקה אתה יוצר?
הבחירה הכי טובה ועם ככה תחפש פורומים שמתמחים ביצירה מוזיקה ותשאל אותם כמו ozen וכולי
עם אתה רוצה חדש תבדוק מוניטורים של event ושל Dynaudio Acoustics אגב לא אמרת עם אתה רוצה פסאיבים או אקטיבים
נ.ב איזה מוזיקה אתה יוצר?
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ראשית מוניטור של adam הוא מוניטור גרוע! ואני לא מכיר מוניטור שלהם שהייתי יכול להציע..eliran-m כתב:תראה adam מוניטור זה לפי דעתי מוניטור הכי אלוף שיש בעולם הבעיה שהם מאוד יקרים עם תוכל למצוא ביד שניה ב10 אלף זה יהיה
נ.ב איזה מוזיקה אתה יוצר?...
אני יכול להביא לו את המוניטור הזה בערימות ובמחירים שווים ערך לקניה קטנה בקיוסק הקרוב.
אני מציע לך ללכת על מוניטורים פשוטים ולהשקיע בדברים אחרים את שאר הכסף ..
אם אתה רוצה שלח לי בפרטי דרך ליצירת קשר איתך ואעזור לך לבנות אולפן מושלם ליצירת מוסיקה..
מוניטור ב-10K לא יגרום לך ליצור מוסיקה טובה יותר זו הסיבה שהמוניטור האולפני צריך להיות מספק ולא יותר מזה.. {באולפני הקלטות העיניין קצת שונה} ..
ספר לי קצת על הציוד שלך באולפן ... אולי אתה צריך תוספות אחרות ולא מוניטור יקר .
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר כתב:ראשית מוניטור של adam הוא מוניטור גרוע! ואני לא מכיר מוניטור שלהם שהייתי יכול להציע..eliran-m כתב:תראה adam מוניטור זה לפי דעתי מוניטור הכי אלוף שיש בעולם הבעיה שהם מאוד יקרים עם תוכל למצוא ביד שניה ב10 אלף זה יהיה
נ.ב איזה מוזיקה אתה יוצר?...
אני יכול להביא לו את המוניטור הזה בערימות ובמחירים שווים ערך לקניה קטנה בקיוסק הקרוב.
אני מציע לך ללכת על מוניטורים פשוטים ולהשקיע בדברים אחרים את שאר הכסף ..
אם אתה רוצה שלח לי בפרטי דרך ליצירת קשר איתך ואעזור לך לבנות אולפן מושלם ליצירת מוסיקה..
מוניטור ב-10K לא יגרום לך ליצור מוסיקה טובה יותר זו הסיבה שהמוניטור האולפני צריך להיות מספק ולא יותר מזה.. {באולפני הקלטות העיניין קצת שונה} ..
ספר לי קצת על הציוד שלך באולפן ... אולי אתה צריך תוספות אחרות ולא מוניטור יקר ....
מההההההההההההה אתה רציני עם כן נמר עצה שלי אל תספר את בחוץ למה יצחקו עליך adam זה גרוע לא הייתי מצפה מאחד שיש לו אולפן ויוצר צוזיקה שיגיד דבר כזה הייתי בשוק שאמרת את זה כנראה אתה לא ממש שמעת אותם הלוואי והיה לי אותם הבעיה זה מחירם הסביבות החל מ30 אלף שמע בקשר למוניטור יקר עם להשקיע לא ממש צריך בהתחלה מספיק כמו שלי של Samson שאני מורצה ממנו
אגב השאלה שוב מה פסיבי או אקטיבי
נערך לאחרונה על ידי eliran-m ב 01/03/2006 0:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

...eliran-m
תן לי לינק למוניטור של adam ב30K אני חייב לראות את זה בעיניים שלי. וספר לי קצת מה אתה יודע על החברה הזו? {אני יודע עליה המון ובטלפון אחד אני יכול להתחיל לשווק אותם אם אתה רוצה אותם במחירים טובים אתה מוזמן לפנות אלי וכל מחיר שתשיג תוריד כמה עשרות אחוזים וזה המחיר שלי}
ילדיעפים ...
לי יש מוניטור של ימהה NS10 ומגבר של A.B אני רגיל אליו אבל זה לא אומר שהוא טוב אלה זה אומר שחותמת הקול שלו מוכרת להמון טכנאים.
תן לי לינק למוניטור של adam ב30K אני חייב לראות את זה בעיניים שלי. וספר לי קצת מה אתה יודע על החברה הזו? {אני יודע עליה המון ובטלפון אחד אני יכול להתחיל לשווק אותם אם אתה רוצה אותם במחירים טובים אתה מוזמן לפנות אלי וכל מחיר שתשיג תוריד כמה עשרות אחוזים וזה המחיר שלי}
ילדיעפים ...
לי יש מוניטור של ימהה NS10 ומגבר של A.B אני רגיל אליו אבל זה לא אומר שהוא טוב אלה זה אומר שחותמת הקול שלו מוכרת להמון טכנאים.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
יבואן
נמר,אם אני לא טועה מי שמביא את adam'לארץ זה מיוזיק שופ
ומשום מה נראה לי שהם דומים לסטימצקי אם קראת את הדיון שהיה פה פעם
על הסנוביות והפלצת המחירים שלהם
אבל יצא להם שם טוב, אני לא שמעתי אותם,אבל מה אכפת לך תעשה כסף
ומשום מה נראה לי שהם דומים לסטימצקי אם קראת את הדיון שהיה פה פעם
על הסנוביות והפלצת המחירים שלהם
אבל יצא להם שם טוב, אני לא שמעתי אותם,אבל מה אכפת לך תעשה כסף
אמן מייסר
נמר חבל שאני לא גר במרכז הייתי מראה לך מזה adam הייתי משאיר אותך עם פה פאור
מה אני יודע על החברה הזאת שהיא אלופה זה מספיק לי לאחר השוואות עם מוניטורים אחרים עזוב אין לי כוח לחפש עכשיו בלילה לינק ב30 אלף שאני ימצא אני ירשום פה עזוב אותך משטויות בו ניקח את adam s2 שעולה בסביבות 18 אלף עם תראה לי מוניטור ברמה שלו אני מרים את הידיים השואתי אותם מול Dynaudio שכל כך מתלהבים אחרי ששמעתי את האדם הייתי בשוק אין זה משהו לא מהעולם נמר אני מציע שתלך תבדוק שוב
בקשר להזמנה הלוואי והיה לי כסף מספיק לי מה שיש לי לא צריך יותר אני בינתיים מתחיל אחרי הצבא שאני ילמד סאונד אז אני יקנה לעצמי משהו טוב
אגב אני לא יודע מה אתה יוצר אבל אני יכול להגיד לך לאחד שיוצר מוזיקה פסיכדואלית אדם זה ההה מוניטור הטוב שיש הוא מוציא צליל כזה בזכות הטויטר המקופל המיוחד שלו
מה אני יודע על החברה הזאת שהיא אלופה זה מספיק לי לאחר השוואות עם מוניטורים אחרים עזוב אין לי כוח לחפש עכשיו בלילה לינק ב30 אלף שאני ימצא אני ירשום פה עזוב אותך משטויות בו ניקח את adam s2 שעולה בסביבות 18 אלף עם תראה לי מוניטור ברמה שלו אני מרים את הידיים השואתי אותם מול Dynaudio שכל כך מתלהבים אחרי ששמעתי את האדם הייתי בשוק אין זה משהו לא מהעולם נמר אני מציע שתלך תבדוק שוב
בקשר להזמנה הלוואי והיה לי כסף מספיק לי מה שיש לי לא צריך יותר אני בינתיים מתחיל אחרי הצבא שאני ילמד סאונד אז אני יקנה לעצמי משהו טוב
אגב אני לא יודע מה אתה יוצר אבל אני יכול להגיד לך לאחד שיוצר מוזיקה פסיכדואלית אדם זה ההה מוניטור הטוב שיש הוא מוציא צליל כזה בזכות הטויטר המקופל המיוחד שלו
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

ילדיעפים...
יצא להם הכל חוץ משם טוב.
אני מכיר הרבה בעלי אולפנים שיגידו אותו הדבר.
יש לי כאלה ואני אפילו לא מעיז למכור אותם כדי שלא ישרפו לי ת'אולפן ... הם עשו לי ים פשלות היתחממו נישרפו טיוטרים על ימין ועל שמאל לא מדוייקים חלשים מאוד ארגז מחרחר...
והכי שהם אחלה שיט בוקס למיקס סופי.
כבר היה שרשור שלם על זה כאן בפורום!
אני לא בעל האולפן היחידי שאומר זאת . אשמח לחפש לינקים של מבחני מוניטורים אולפניים ותראו איפה המוניטור הזה מדורג.
יצא להם הכל חוץ משם טוב.
אני מכיר הרבה בעלי אולפנים שיגידו אותו הדבר.
יש לי כאלה ואני אפילו לא מעיז למכור אותם כדי שלא ישרפו לי ת'אולפן ... הם עשו לי ים פשלות היתחממו נישרפו טיוטרים על ימין ועל שמאל לא מדוייקים חלשים מאוד ארגז מחרחר...
והכי שהם אחלה שיט בוקס למיקס סופי.
כבר היה שרשור שלם על זה כאן בפורום!
אני לא בעל האולפן היחידי שאומר זאת . אשמח לחפש לינקים של מבחני מוניטורים אולפניים ותראו איפה המוניטור הזה מדורג.
נערך לאחרונה על ידי נמר ב 01/03/2006 1:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
נמר עם אתה אומר שזה א 56 אלף אז למה בחול זה עולה 11 אלף דולר הנה לינק
http://store.buyprogear.com/index.php/c ... 8e4b8d2366
http://store.buyprogear.com/index.php/c ... 8e4b8d2366