החלטתי לרכוש את ה POHD
זהו אחרי 3 שבועות של שאלות רבות
החלטתי לרכוש את ה POHD במקום ה 110 .
כמה שאלות אחרונות לפני הרכישה :
1. האם הוא גם תומך בNMT ?
2. המתאם WiFi 802.11n ... שאפשר לרכוש באתר ... זה בעצם שיהיה אלחוטי במקום כל החיבורים ?
3. איך מתבצעת ההזמנה באתר HDSTORE ... אני שם את הפרטים אשראי והכל .. ואז מגיע שליח? ... אף פעם לא הזמנתי משהו באינטרנט ... מכאן הדאגה .
4. לגבי האחריות ... זה שנתיים ...למי פונים במקרה של בעייה ?
5. האם כדאי לרכוש את ההרדיסק הפנימי שיש באתר ... אני מתכוון לטרה של WD1000EADS ... זה הגרסה הירוקה ?
החלטתי לרכוש את ה POHD במקום ה 110 .
כמה שאלות אחרונות לפני הרכישה :
1. האם הוא גם תומך בNMT ?
2. המתאם WiFi 802.11n ... שאפשר לרכוש באתר ... זה בעצם שיהיה אלחוטי במקום כל החיבורים ?
3. איך מתבצעת ההזמנה באתר HDSTORE ... אני שם את הפרטים אשראי והכל .. ואז מגיע שליח? ... אף פעם לא הזמנתי משהו באינטרנט ... מכאן הדאגה .
4. לגבי האחריות ... זה שנתיים ...למי פונים במקרה של בעייה ?
5. האם כדאי לרכוש את ההרדיסק הפנימי שיש באתר ... אני מתכוון לטרה של WD1000EADS ... זה הגרסה הירוקה ?
היי,
קודם איחולי על ההחלטה
1. לא, הוא לא תומך NMT, המכשיר מבוסס על צ'יפ של Realtek ופיתוחי התוכנה שלו מבוססי על מקור קוד אחר.
2. התאם יאפשר לך להזרים תכנים מהמחשב ישירות למכשיר ללא צורך בכבל רשת או פתרונות תשתית אחרים. קח בחשבון שעדיין ישנה מגבלה (בכל הנגנים) בהעברה של תכני HD כבדים.
3. לא מכיר את האתר. בכל מקרה אם אתה משלם דרך PayPal אתה מבוטח לחלוטין במקרה שאתה לא מקבל את מה שהזמנת.
4.צור קשר עם היבואן המקומי, אני מניח שאם אתה קונה אצלו הוא גם יטפל בך (מול היצרן)במידה ותיהיה לך בעיה.
5. כן, זו הגרסא הירוקה ואני ממליץ עליו בחום. לגבי כדאיות הקנייה, בדוק ב- ZAP מחירים וקנה אצל הכי זול עם אחריות של טק-דטה.
תהנה.....
קודם איחולי על ההחלטה
1. לא, הוא לא תומך NMT, המכשיר מבוסס על צ'יפ של Realtek ופיתוחי התוכנה שלו מבוססי על מקור קוד אחר.
2. התאם יאפשר לך להזרים תכנים מהמחשב ישירות למכשיר ללא צורך בכבל רשת או פתרונות תשתית אחרים. קח בחשבון שעדיין ישנה מגבלה (בכל הנגנים) בהעברה של תכני HD כבדים.
3. לא מכיר את האתר. בכל מקרה אם אתה משלם דרך PayPal אתה מבוטח לחלוטין במקרה שאתה לא מקבל את מה שהזמנת.
4.צור קשר עם היבואן המקומי, אני מניח שאם אתה קונה אצלו הוא גם יטפל בך (מול היצרן)במידה ותיהיה לך בעיה.
5. כן, זו הגרסא הירוקה ואני ממליץ עליו בחום. לגבי כדאיות הקנייה, בדוק ב- ZAP מחירים וקנה אצל הכי זול עם אחריות של טק-דטה.
תהנה.....
ב "הזרמה" הכוונה לניגון קבצים ישירות מהרשת (חוטית או אלחוטית). כשאתה מנגן מדיסק קשיח פנימי או חיצוני זה לא "הזרמה". בכל אופן, אין בעיה להזרים (מהרשת..) תכנים 720, השאלה מתעוררת בסרטי 1080 מקודדים בקצב גבוה בלבד.RoyalVitz כתב:מאיפה אתה רכשתה את המכשיר?
לא ידעתי שיש בעייה להזרים 720 ...
אז זה לא כדאי לרכוש הרדיסק פנימי ... אם אני לא יכול להזרים איכות כזאת ... עדיף חיצוני שעליו אני ישים הכל בלי להזרים...
השאלה אם דיסק קשיח פנימי או חיצוני קשורה יותר לשאלה אם אתה רוצה אפשרות לנייד בקלות בין מחשבים (חיצוני) או שאתה רוצה שהדיסק יהיה "מוחבא" בתוך המכשיר ועם אפשרות להתקין אפליקציות נוספות כגון bittorrent client או שישמש כ- NAS.
לשאלתך על HD Store - זו פשוט חנות היבואן ברשת.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
במידה ותחליט לקנות את המתאם האלחוטי, כך בחשבון שאתה לא חייב לקנות את מה שמפורסם בחנות.
בפורום של A C Ryan יש שרשור שמתייחס לנושא. הנה הלינק:
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=39&t=2952
בפורום של A C Ryan יש שרשור שמתייחס לנושא. הנה הלינק:
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=39&t=2952
הא, ולגבי הקנייה:
אני הזמנתי ישירות מ- A C Ryan, אבל שילמתי מסים,
(למרות שהשווי המוצהר היה $48) כך שהמחיר הסופי יצא לי
באזור ה- 800. ראיתי שיש מכירה מוקדמת אצל היבואן לחברי
הפורום ב- 890, ובהנחה שמועד האספקה לא ישתנה, עדיף לך
לקנות בארץ ולחסוך כאב ראש מיותר.
אני הזמנתי ישירות מ- A C Ryan, אבל שילמתי מסים,
(למרות שהשווי המוצהר היה $48) כך שהמחיר הסופי יצא לי
באזור ה- 800. ראיתי שיש מכירה מוקדמת אצל היבואן לחברי
הפורום ב- 890, ובהנחה שמועד האספקה לא ישתנה, עדיף לך
לקנות בארץ ולחסוך כאב ראש מיותר.
נערך לאחרונה על ידי ronentr ב 14/12/2009 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
חשוב לתת את התמונה המלאה, גם הזרמה של 720P יכולה להיות בעייתית עם התנאים הפיזיים לא מתאימים לדוגמא, קירות או מרחק גדול מדי בין מקור ההזרמה לסטרימר, היא גם תלויה בסוג הראוטר הקיים (תומך ב-N או לא).mediaplay כתב:
ב "הזרמה" הכוונה לניגון קבצים ישירות מהרשת (חוטית או אלחוטית). כשאתה מנגן מדיסק קשיח פנימי או חיצוני זה לא "הזרמה". בכל אופן, אין בעיה להזרים (מהרשת..) תכנים 720, השאלה מתעוררת בסרטי 1080 מקודדים בקצב גבוה בלבד.
השאלה אם דיסק קשיח פנימי או חיצוני קשורה יותר לשאלה אם אתה רוצה אפשרות לנייד בקלות בין מחשבים (חיצוני) או שאתה רוצה שהדיסק יהיה "מוחבא" בתוך המכשיר ועם אפשרות להתקין אפליקציות נוספות כגון bittorrent client או שישמש כ- NAS.
....
במידה והתנאים אופטימליים בדר"כ אין בעיה בניגון 720P.
מסכים. הכוונה שלי היתה יותר לרשת חוטית. ברשת אלחוטית לרוב 720 יעבור, כאמור כתלות בתנאים הפיזיים ובקצבים הרגעיים בסרט.dror1 כתב:חשוב לתת את התמונה המלאה, גם הזרמה של 720P יכולה להיות בעייתית עם התנאים הפיזיים לא מתאימים לדוגמא, קירות או מרחק גדול מדי בין מקור ההזרמה לסטרימר, היא גם תלויה בסוג הראוטר הקיים (תומך ב-N או לא).mediaplay כתב:
ב "הזרמה" הכוונה לניגון קבצים ישירות מהרשת (חוטית או אלחוטית). כשאתה מנגן מדיסק קשיח פנימי או חיצוני זה לא "הזרמה". בכל אופן, אין בעיה להזרים (מהרשת..) תכנים 720, השאלה מתעוררת בסרטי 1080 מקודדים בקצב גבוה בלבד.
....
במידה והתנאים אופטימליים בדר"כ אין בעיה בניגון 720P....
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
היי חבר'ה, לא להתרגש שום מחיר לא קפץ...ronentr כתב:אני משוכנע שזה היה 890, אם לא אתמול, אז לפני כן....
המחיר שהוזכר הוא מחיר מיוחד וסגור לחברי הפורום, תראו אותו רק אם הגעתם לאתר המוצר דרך קליק על הפרסום באתר, ואז קוד קופון למחיר המיוחד יופיע.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
המוצר PlayOn!DVR הוא מוצר מדור קודם שאינו תומך ב Full HD, ולכן לא יגיע ארצה. החברה מתכננת בעתיד להשיק גרסה חדשה שלו עם יכולות Full HD, אך אין לנו מידע נוסף עדיין או תאריכים לכך.dotans כתב:מתי אתם מתכננים להביא את ה PlayOn!DVR?...
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
ממש לא טמבל. התכוונתי שיש באנרים של פרסום בדפי הפורום (כמו הדף הזה) המפרסמים את PLAYON!HD (מופיע אקראית במיקום של הפרסומות). קליק על הבאנר יביא אותך לאתר עם המחיר המיוחד. אתה גם יכול לעקוב אחר הלינק הבא אם אתה מעדיףBENNY66 כתב:אני קצת טמבל תסביר ביותר פשוט
המחיר שהוזכר הוא מחיר מיוחד וסגור לחברי הפורום, תראו אותו רק אם הגעתם לאתר המוצר דרך קליק על הפרסום באתר, ואז קוד קופון למחיר המיוחד יופיע.
תודה...
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל