החלטתי לרכוש את ה POHD
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
חבל שהוא לא תומך בפורמטים החדשים של הסאונד , זה היה הופך אותו די למושלם. אני עדיין לא מבין למה כל הסטרימרים "הזולים" יחסית אינם תומכים בפורמטים
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
כדאי לעשות סדר. תבחין בין רשת חוטית לרשת אלחוטית:RoyalVitz כתב:אם הוא מתקשה להזרים 720
זה דבר מאד משמעותי מבחינתי ...
עכשיו אני שוקל את הרכישה ... ואולי לחזור ל 110 ....
למרות שרשמתם שבעידכון הקרוב יהיה שיפור בהזרמה ?...
- ברשת חוטית ה- POHD לא מתקשה בהזרמת תכני 720P.
- ברשת אלחוטית, יכולת הזרמת תכני 720P תלויה בתנאים הסביבתיים (מרחק מהראוטר, האם הראוטר 11N) ובקצבים הרגעיים בסרט. אין בזה משהו ייחודי ל POHD , הזרמה ברשת אלחוטית היא מסוייגת בכל נגן בגלל התווך האלחוטי.
לגבי השמועות על שיפור ביכולות ההזרמה בעתיד, מדובר בעיקר בנושא של הזרמת תכנים "כבדים" (1080P מקודדים בקצב גבוה, M2TS וכדו') ובהקשר של רשת חוטית.
כדאי לך לקבל גם חוות דעת של בעלים קיימים של המכשיר, אני בטוח שהם ישמחו להשיב לך כאן
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
RoyalVitz,
אין שום בעיה עם תכני 720P מרשת קווית. לגבי תכני 1080P מרשת קווית, סביר להניח שלא תיתקל בשום בעיות כל עוד אתה נדבק לקבצים סטנדרטים ושיתוף NFS. כמובן שדיברתי על קבצי MKV במשפט האחרון.
כיום יש Bitstream רק עבור Dolby Digital Plus, זה לא שווה הרבה, אך היכולת עבור שאר פורמטי האודיו המתקדמים בדרך.
אין שום בעיה עם תכני 720P מרשת קווית. לגבי תכני 1080P מרשת קווית, סביר להניח שלא תיתקל בשום בעיות כל עוד אתה נדבק לקבצים סטנדרטים ושיתוף NFS. כמובן שדיברתי על קבצי MKV במשפט האחרון.
כיום יש Bitstream רק עבור Dolby Digital Plus, זה לא שווה הרבה, אך היכולת עבור שאר פורמטי האודיו המתקדמים בדרך.
נראה לי שאני בחיים לא יצליח להגיע להחלטה ...
בין ה110 לבין הPOHD
כל הזמן אני רואה שכותבים דברים טובים עליהם .. אבל אני לא יודע עדיין מה הכי טוב בישבילי ...
אגב שוב להזכיר אני רוצה שהמכשיר ישב בסלון ולהזרים מהחדר בעיקר תכני MKV 720 ...
מ 1800 אני לא יוכל להנות כי יש לי פלזמה HD RADY ולא FULL ...עד שאני יחליף אותה ..
כמובן שאני רוצה להנות ממוביג'קבוקס ...
ושיהיה לי קל להשתמש במכשיר ...
בין ה110 לבין הPOHD
כל הזמן אני רואה שכותבים דברים טובים עליהם .. אבל אני לא יודע עדיין מה הכי טוב בישבילי ...
אגב שוב להזכיר אני רוצה שהמכשיר ישב בסלון ולהזרים מהחדר בעיקר תכני MKV 720 ...
מ 1800 אני לא יוכל להנות כי יש לי פלזמה HD RADY ולא FULL ...עד שאני יחליף אותה ..
כמובן שאני רוצה להנות ממוביג'קבוקס ...
ושיהיה לי קל להשתמש במכשיר ...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה זאת אומרת כותבים פה דברים טובים על שני המכשירים?
ה-A110 הוא סטרימר מעולה עם יכולת מוכחת שזכה בציונים הגבוהים ביותר, בנוסף הוא ממשפחת ה-NMT, מה שאומר שיש לך המון תוספות להתקין, כולל ג'וקבוקס פנימי למכשיר, ויכולת הזרמה מעולה.
ה-POHD הוא מוצר חדש בשוק, שעל פניו נראה איכותי, כולל מספר משתמשים מרוצים פה בפורום.
לדעתי היתרון שלו על ה-A110 הוא בעיקר במראה, בשאר התחומים עדיין אי אפשר לקבוע.
ה-A110 הוא סטרימר מעולה עם יכולת מוכחת שזכה בציונים הגבוהים ביותר, בנוסף הוא ממשפחת ה-NMT, מה שאומר שיש לך המון תוספות להתקין, כולל ג'וקבוקס פנימי למכשיר, ויכולת הזרמה מעולה.
ה-POHD הוא מוצר חדש בשוק, שעל פניו נראה איכותי, כולל מספר משתמשים מרוצים פה בפורום.
לדעתי היתרון שלו על ה-A110 הוא בעיקר במראה, בשאר התחומים עדיין אי אפשר לקבוע.