[פוצל] דיבורים כללים על סרטים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6598
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #981 

Nba כתב: מי שרוצה תרגום לסרט Project hail mary
העלתי לתיקייה הקבוע בענן.
...
למיטב הבנתי טרם יצאה גרסת HD מלאה כולל סאונד 5.1

כל הגרסאות שניתקלתי בהן ב 2.0

תקן אותי אם אני טועה ..

באיזו גרסה צפית ?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #982 

אתה לא טועה.
עוד לא צפיתי, רק יצרתי לו תרגום.

אני גם מחכה לגרסה ראויה לצפייה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #983 

Kondo10 כתב: מעולה, תודה. מדהים איך סרט כזה מושקע זמין לצפייה תוך כמה ימים.
ציון כזה גבוה לסרט לא ראיתי שנים, אבל מקווה לא להתאכזב כמו שקרה לי כמה פעמים לאחרונה עם סרטים שזוכים לפירגונים
וציונים מעולים כאן. כמובן שלכל אחד יש טעם אישי והעדפות, וזה טבעי.
...
נכון, בקטגוריה הסרטים האחרונים הטובים היו
Interstellar
The Martian
נראה אם הסרט יכנס גם לרשימה הזו.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11447
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2397 פעמים

שליחה #984 

בהחלט נראה שייך לקטגוריה של הגדולים באמת (היו בודדים).
מחכה הרבה זמן לאיזה סרט מרהיב שיישאר איתי כמה שבועות לפחות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #985 

@Kondo10
יש דף שרשור לסרט-smile 3?

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #986 

זה היה בתכנון (שמור אצלי) אבל יש דיונים שלא בטוח שזה יצא לפועל, וגם הבימאי של סדרת הסרטים Parker Finn
כנראה פורש. בכל זאת העלה את זה כי הם היו סרטים טובים.

dons
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 616
נתן תודות: 1447 פעמים
קיבל תודות: 334 פעמים

שליחה #987 

molvy כתב: Wood Job

קראתי את סיפור הסרט של החבר dons ולקחתי את ההמלצה שלו בהמון תמונות מדהימות של הנופים של היערות והטבע היפני, צד שאני לפחות לא הכרתי אז סליחה על החפירה, אחרי שהבנתי את הייעוד של הסרט המבט שלי עליו התשנה לגמרי ופתאום ראיתי את המסר ואת החשיבות של הסרט וכן זה FEEL GOOD MOVIE וסיפור של קשר של נער עירוני לכפריים הפשוטים אבל השורשיים, לעצים, לשמירה עליהם ולריח שהם מפיצים וזה כאמור סרט יפני אז לא ציפיתי לסוף הוליוודי בסיכומו של עניין אומר פה תודה רבה לחבר dons שהביא לידיעתי את קיומו של הסרט הזה מאוד נהניתי מהסרט ואני חושב על החברה היפנית ועל ההתחייבות של הכפריים הללו לשמירת כדור הארץ די הרבה ביומיים האחרונים סרט מקסים מחכים ואפילו מחנך- ובניגוד לחבר dons לטעמי זה לא סרט קליל 8/10
...

אכן לא סרט קליל, מכיר קטעי הומור קלילים ונושא רציני מאד.
שמח שהתחברת.
התרשמיות אישיות✍

! Hurray for Dixie

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #988 

תודה

לא רק שהתחברתי, הסרט הותיר בי הערכה רבה לחברה היפנית והיכולות שלה להניב כאלה אנשים איכותיים ואיכפתיים

אבל הדור הולך ופוחת, והיום מתפתחת בעייה גדולה מאוד בהזדקנות של האנשים שעוסקים בפעילות השימור הזו, ואין יותר מידי צעירים שמצטרפים לאתגר
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 17/06/2026 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

dons
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 616
נתן תודות: 1447 פעמים
קיבל תודות: 334 פעמים

שליחה #989 

מאד מרגש הסיפור מאחרי הקלעים, באמת סרט יוצא דופן, ואפילו חצי דוקו,
קהילת היערות מדברת בניב יפני שונה ואחר,
והיו קטעים שהצחיקו אותי מאד.
אחרי הצפייה ישבתי ארוכות עם ג'מניי לשוחח על נושא הסרט.
ממנו החכמתי עוד יותר.
התרשמיות אישיות✍

! Hurray for Dixie

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4866
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #990 

@testtest
זה סרט שני בסדרת סרטים.
בלי לראות את הראשון, קשה להבין את הקונטקסט.
אבל מסכים - משחק פנומנלי שעושה את כל הסרט.

השניים האחרים הם:

unbreakable (2000)

Glass (2019)

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #991 

Nba: כתב
Obsession
https://www.imdb.com/title/tt37287335
רומנטיקן חסר תקנה שובר את "ערבת המשאלה האחת" המסתורית כדי לזכות בליבה של אהובת ליבו. הוא אומנם מקבל בדיוק את מה שביקש, אך מגלה מהר מאוד שלחלק מהתשוקות יש מחיר אפל, הרסני ומרושע.

לדעתי עשו לסרט הרבה יותר הייפ ממה שהוא באמת שווה. כנראה שככל שהציפיות עולות, כך גם האכזבה גדולה יותר. ההתחלה מאוד איטית ולא באמת מושכת להמשיך לצפות, ולוקח הרבה זמן עד שמשהו משמעותי קורה.
מעבר לזה, אני אישית לא הרגשתי שמדובר בכלל בסרט אימה. יש פה יותר מתח ואווירה מאשר פחד אמיתי וגם זה לא תמיד עובד. בסופו של דבר מדובר בסרט סביר, עם רעיון לא רע, אבל כזה שלא מצליח לממש את הפוטנציאל שלו ולא מצדיק את כל ההייפ שהיה סביבו.
6.7/10
...
גם לטעמי הסרט בינוני, לא יותר מזה. העובדה שהוא זוכה לבאז עצום וציון ממש גבוה, לא משפיע על דעתי המגובשת.
אומנם יש כאן רעיון מעולה, אך הביצוע מרושל. סצנות רוויות ברעשי רקע מרגיזים, עלילה לא אחידה ברמתה עם שוטים משעממים
ויותר מכל - צעקות מיותרות ומחרידות שגרמו לי להוריד ווליום לרמה של טרנזיסטור משנות ה -60 (בשביל מה השקעתי על מערכת יקרה).

אבל מקבל את דעתם של הרוב שזה סרט חדשני ומפתיע. את הסיבות להצלחתו צריך לנתח ולהבין מנין הוא נובע (לא חקרתי לעומק).

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #992 

אני חושב שהעובדה שהסרט הכניס פי 500 מהתקציב שלו יצרה סביבו באז מטורף.
כששומעים נתון כזה, באופן טבעי מגיעים עם ציפיות גבוהות ואצלי לפחות זה כנראה השפיע על חוויית הצפייה.

זה מזכיר לי את ההייפ שהיה סביב Paranormal Activity.
ברגע שסרט עם תקציב כל כך נמוך הופך ללהיט ענק, כולם רוצים לראות על מה כל הרעש. לפעמים ההצלחה הכלכלית עצמה הופכת לחלק מהשיווק של הסרט.
רק שב-Paranormal Activity הייתה לטעמי הצדקה לבאז סביב הסרט.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #993 

אבל דווקא שיש באז אחרי סרט מפתחים צפיות גדולות שמובילות לאכזבה למרות שהסרט יכול להיות נחמד ללא צפיות.
פשוט אי אפשר להתעלם מצוינים כל כך גבוהים וביקורות מפרגנות שהסרט גורף. הרי זה לא הבאז אלא נתונים וביקורות של גולשים
או מבקרי קולנוע שעפו על הסרט. ממה שאני מבין הסרט קורץ לדור ה-Z.

לא זוכר סרט עם תקציב לא גבוה של 750 אלף דולר שגורף ציונים כאלה, בטח לא סרט אימה.
בסרט הזה הייתי בשיא הריכוז, לכן דעתי עליו מגובשת. כי היו מקרים שלא הייתי בשיא הריכוז (המלחמה) לכן דירגתי
סרטים בציון נמוך שאלמלא זה היה בתקופה אחרת, כנראה הייתי מבחין בעוד פרטים.
Screenshot_2026-07-26-18-51-20-762_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2026-07-26-18-51-09-016_com.android.chrome.jpg

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #994 

Kondo10 כתב: לא זוכר סרט עם תקציב לא גבוה של 750 אלף דולר שגורף ציונים כאלה, בטח לא לסרט אימה.
...
נראה לי ש-Saw הראשון הוא דוגמה טובה, גם הוא עלה מעט והפך לתופעה.
Kondo10 כתב: בסרט הזה הייתי בשאי הריכוז, לכן דעתי עליו מגובשת. כי היו מקרים שלא הייתי בשיא הריכוז (המלחמה) לכן דירגתי
סרטים בציון נמוך שאלמלא זה היה בתקופה אחרת, כנראה הייתי מבחין בעוד פרטים.
...
אני לא חושב שבמקרה הזה זה עניין של ריכוז.
מבחינתי, או שסרט מצליח לתפוס אותך מההתחלה או שלא. פה פשוט הרגשתי שהיו החלטות פחות טובות וזה אפילו לא קשור לתקציב.
בסוף יכול להיות שהדור החדש מתחבר לסגנון הזה יותר מאיתנו ופחות ביקורתי ויכול להיות שזה פשוט עניין של טעם אישי.
אצלי לפחות הוא לא הצליח להצדיק את כל ההתלהבות סביבו.

הציון ב RT באמת הזוי לגמרי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #995 

אכן ציון הזוי. מכל מקום, עבורי הסרט היה עם עלילה פשטנית, איטית - שהצליחה לעייף אותי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #996 

Nba:כתב
Michael[/b]
ג'אפר ג'קסון עושה פה עבודה מרשימה, מעבר לדמיון הפיזי הוא תופס את התנועות והמחוות של מייקל, אבל המשחק ורמת האיפור שלו לא תמיד היו אחידים לאורך כל הסרט מול הדמות המקורית.
מרשים ואף מסקרן לדעת איך עשו את הקול של מייקל בזמן הדיבור, זה נשמע בדיוק כמוהו ברמה שגרמה לי לתהות אם שילבו שם טכנולוגיית AI כדי להגיע לדיוק כזה.

בסה"כ סרט שהגעתי אליו ללא הגבלת DB במערכת ונהניתי ממנו מאוד, נחכה להמשך.

8.5/10
...
בהחלט סרט נהדר שגרם לי לאושר והנאה רבה (עד התרגשות מהנוסטלגיה).

גם אני הייתי סקרן לכן קראתי לאחר הסרט מה עשו. הקול והדיבור של ג'אפר ג'קסון הוא שלו לחלוטין, רק הוא התאמן רבות ללמוד את טון הדיבור של
מייקל ג'קסון. השירה הייתה שילוב בין קולו החי לבין שילוב הקלטות של מייקל ג'קסון בשילוב מתוחכם. ללא ספק התוצאה יצאה מרשימה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #997 

Kondo10 כתב: Nba:כתבבהחלט סרט נהדר שגרם לי לאושר והנאה רבה (עד התרגשות מהנוסטלגיה).
גם אני הייתי סקרן לכן קראתי לאחר הסרט מה עשו. הקול והדיבור של ג'אפר ג'קסון הוא שלו לחלוטין, רק הוא התאמן רבות ללמוד את טון הדיבור של
מייקל ג'קסון. השירה הייתה שילוב בין קולו החי לבין שילוב הקלטות של מייקל ג'קסון בשילוב מתוחכם. ללא ספק התוצאה יצאה מרשימה.
...
יפה מאוד! טוב לדעת, תודה.
יהיה מעניין לראות לאן יקחו את החלק השני של הסרט.
הייתי שמח אם ישימו דגש יותר על ההופעות.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #998 

אני דווקא הייתי רוצה לראות את חייו בתקופה הבוגרת שלו בשילוב מוזיקה שלו. לטעמי אחד הסרטים המוזיקליים המוצלחים
שיצאו בשנים האחרונה. אני מחפש זמן לצפות בו שוב, נהניתי מכל רגע.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #999 

גם אני ממש נהניתי מהסרט.
אבל אם אני משווה את זה לביוגרפיות כמו A Star Is Born או Bohemian Rhapsody, לטעמי הן לוקחות בהליכה.
שם הייתה דרמה עמוקה ואמיתית, התסריט והמשחק היו מהודקים ברמות הכי גבוהות שיש והכל הרגיש בהרבה יותר טבעי ואורגני.
במייקל הרגשתי שקצת היה חסר את העומק והטבעיות האלה.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #1000 

Bohemian Rhapsody היה בהחלט סרט איכותי אך פחות ריגש אותי כמו Michael.
A Star is Born סרט באמת מצוין, אבל זוכר אותו במעורפל.

אני זוכר שהסרט Pink Floyd: The Wall יצא לקולנוע, בשבוע אחד הלכתי לראות אותו שלוש פעמים
כל פעם עם חברים אחרים (אני חושב שאפילו לבד פעם אחת) ולאחר מכן הסרט הפך עבורי לפולחן.
אבל הסרט שעיצב את האהבתי למוזיקה כילד, היה Tommy אומנם לא היה מוצלח כמו הסרטים האלה למעלה, אבל אני אהבתי.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”