למחוק
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
היה ל BR שך פיוניר מסדרת העילית LX
ת'שמע, זה היה מכשיר ליגה באיכות שלו
נכון הוא יוצר בארץ שקר כלשהו אבל איכות היצור היתה מאוד גבוהה והתכנון שלו היה קפדני.
גם אייפון מיוצר בסין, מה זה אומר? שהמוצר לא איכותי?
ת'שמע, זה היה מכשיר ליגה באיכות שלו
נכון הוא יוצר בארץ שקר כלשהו אבל איכות היצור היתה מאוד גבוהה והתכנון שלו היה קפדני.
גם אייפון מיוצר בסין, מה זה אומר? שהמוצר לא איכותי?
Re: PIONEER SC 97 ELITE
חחחח חברים אני שמח שהשרשור חי פורה ומעניין ואם שואלים כל הפילוסופים מה מטרת השרשור זו בדיוק המטרה
החלפת דעות מקצועיות הפריה הדדית הכרת החברים ותסלחו לי אפילו נושא השרשור יכול להיות רק אמצעי לא מטרה הצורה להנות בסופו של דבר מהדעות השונות אכן אף אחד לא התייחס לעניין הפאוור של סוני שדוחף הקדמיים במקום הפיוניר זו הגברה אנאלוגית ופיוניר דיגיטאלי
לגבי הכלי על השולחן
חח נשק אישי גם כלוחם אש 

החלפת דעות מקצועיות הפריה הדדית הכרת החברים ותסלחו לי אפילו נושא השרשור יכול להיות רק אמצעי לא מטרה הצורה להנות בסופו של דבר מהדעות השונות אכן אף אחד לא התייחס לעניין הפאוור של סוני שדוחף הקדמיים במקום הפיוניר זו הגברה אנאלוגית ופיוניר דיגיטאלי לגבי הכלי על השולחן
חח נשק אישי גם כלוחם אש 

- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
+ 1...
ולדוגמא חיה:
ממש לא מזמן, נפלה בחלקי ההזדמנות לרכוש (בשליש מחיר מהמחיר המקורי) מגבר כח רב ערוצי של חב' מאוד מכובדת בתחום ...
סגור בקופסא המקורית שלעולם לא נפתחה ואוחסן במשך כ 7 שנים בתנאים נאותים במחסן מסודר.
גם מכוון שמדובר במגבר כח שמתוכנן מראש לעבוד במשך שנים ארוכות מאוד, רכשתי אותו.
בהדלקה ראשונה, נשמע מעולה.
ברגע שהחלפתי למקור/כניסה אחרת ברסיבר, התחיל להשמיע פיצוצים/פיקים בכל שינוי לכניסה/למקור אחר.
מיותר לצין שארזתי אותו חזרה לקרטון והוא הוחזר כבר למחרת.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
עכשיו שמתי לב למה שהולך בתמונות. למה כל כך הרבה מגברים מסוגים שונים? זה סנטר ששוכב על הצד ולא ממורכז ביחס למסך? סיבוב של רמקול שלא נועד לעבוד בצורה הזאת, פוגע מאד בפיזור הצליל. רמקול סנטר מפזר טוב מעלה ומטה ומשאיר את הצליל במרכז, עכשיו הסנטר שלך מפפזר לצדדים ולכן כבר עדיף לוותר עליו אם אין לו מקורם.29/03/2023 15:13ADICT כתב: חברים האמת לגבי הגברה class d pioneer זה כבר דור 3 שלהם אחרי שעברו מהסוסאנו השבדי sc lx90 pioneer הי מודולים של ice power עברן להגברה משלהם וזה האחרון בסדרה
ולגבי הקדמיים במקרה הם מחוברים ל....
SONY ES 9000 POWER
כך שהריסיוור משמש להם פרה פרוססור......
חלק מהציוד גם מסתיר לך את המסך. לא שמים ציוד אודי, בטח שלא מכאני כמו נגן דיסקים על סאב וופר, אלא אם כן הסאב לא מחובר בכלל, כמו חלק גדול מהציוד שם אני מניח. ההיתי עושה סדר ומוכר את כל מה שאין לו שימוש.
אם אתה חובב גדול של פיוניר, אז אחרי שתמכור את המיותר, תוכל להוסיף וללכת על הסמינת הדגל החדשה שלהם:
https://www.pioneerhomeusa.com/product/ ... -receiver/
למרות שזו כבר לא אותה חברה מעולה משנות ה 90, יש לו ביקורות מעולות, והכי חשוב, מגיע עם DIRAC מלא, רק צריך לשדרג ל DLBC שאצלך יביא לתוצאות טובות כי יש לך גם סאב וגם קדמיים שיורדים נמוך כמו סאב. אם תפנה את כל הארוניות ציוד באמצע, תתן מרווח נשימה לרמקולים ותוכל להרחיק אותם מהקירות. זה יכול לשפר משמעותית את הסאונד שכרגע לא יכול להיות אופטימאלי גם אם אתה מרגיש מסופק. האוזן מתרגל גל לסאונד בומי וגרוע ואתה לא יוד מה אתה מפסיד בגלל הבלאגן שיש לך שם. כמובן אם זה מה שעושה לך טוב, לראות המון ציוד, אז לבריאות. אם אתה רוצה גם להינות מאטמוס, צריך להוריד את גובה המסך בכדי שהרמקולי גובה מקדימה ישמעו מעל המסך ולא כמעט בגובה שלו.
לגבי הרסיבר החדש, הוא אכן מוצר בינוי טוב ואיכותי, אבל ההגברה מאותה התקופה D3 לפי מדידות באתר אוידיוהוליקס דיי מאכזבת בעיקר אם מדובר במרקול קשה לדחיפה. הם בסוף נטשו את ה CLASS D וחזרו עכשיו ל CLASS AB איכותי. אני דווקא מאד בעל CLASS D אבל רק אם הוא מיושם נכון כמו מגברים של HYPEX או Purifi. אפילו חברת NAD עברה להשתמש רק ב HYPEX וחברת PS AUDIO ששנים התגאתה במגברי CLASS A, נכנעה ועברה ל CLASS D של ICE POWER.
תודה רבה על כל הפוסט מקצועי ומננה לקריאה30/03/2023 19:52יהלי ב כתב: עכשיו שמתי לב למה שהולך בתמונות. למה כל כך הרבה מגברים מסוגים שונים? זה סנטר ששוכב על הצד ולא ממורכז ביחס למסך? סיבוב של רמקול שלא נועד לעבוד בצורה הזאת, פוגע מאד בפיזור הצליל. רמקול סנטר מפזר טוב מעלה ומטה ומשאיר את הצליל במרכז, עכשיו הסנטר שלך מפפזר לצדדים ולכן כבר עדיף לוותר עליו אם אין לו מקורם.
חלק מהציוד גם מסתיר לך את המסך. לא שמים ציוד אודי, בטח שלא מכאני כמו נגן דיסקים על סאב וופר, אלא אם כן הסאב לא מחובר בכלל, כמו חלק גדול מהציוד שם אני מניח. ההיתי עושה סדר ומוכר את כל מה שאין לו שימוש.
אם אתה חובב גדול של פיוניר, אז אחרי שתמכור את המיותר, תוכל להוסיף וללכת על הסמינת הדגל החדשה שלהם:
https://www.pioneerhomeusa.com/product/ ... -receiver/
למרות שזו כבר לא אותה חברה מעולה משנות ה 90, יש לו ביקורות מעולות, והכי חשוב, מגיע עם DIRAC מלא, רק צריך לשדרג ל DLBC שאצלך יביא לתוצאות טובות כי יש לך גם סאב וגם קדמיים שיורדים נמוך כמו סאב. אם תפנה את כל הארוניות ציוד באמצע, תתן מרווח נשימה לרמקולים ותוכל להרחיק אותם מהקירות. זה יכול לשפר משמעותית את הסאונד שכרגע לא יכול להיות אופטימאלי גם אם אתה מרגיש מסופק. האוזן מתרגל גל לסאונד בומי וגרוע ואתה לא יוד מה אתה מפסיד בגלל הבלאגן שיש לך שם. כמובן אם זה מה שעושה לך טוב, לראות המון ציוד, אז לבריאות. אם אתה רוצה גם להינות מאטמוס, צריך להוריד את גובה המסך בכדי שהרמקולי גובה מקדימה ישמעו מעל המסך ולא כמעט בגובה שלו.
לגבי הרסיבר החדש, הוא אכן מוצר בינוי טוב ואיכותי, אבל ההגברה מאותה התקופה D3 לפי מדידות באתר אוידיוהוליקס דיי מאכזבת בעיקר אם מדובר במרקול קשה לדחיפה. הם בסוף נטשו את ה CLASS D וחזרו עכשיו ל CLASS AB איכותי. אני דווקא מאד בעל CLASS D אבל רק אם הוא מיושם נכון כמו מגברים של HYPEX או Purifi. אפילו חברת NAD עברה להשתמש רק ב HYPEX וחברת PS AUDIO ששנים התגאתה במגברי CLASS A, נכנעה ועברה ל CLASS D של ICE POWER....
אכן מקבל כל ההערות שלך בעניין
לגבי הסנטר אכן מחוסר מיקום מתאים הוא נמצא מצב מאוזן לצערי אולי אקבל ההערה ואבטל אותו אראה ההבדל
חגי הציוד אכן חלק לא מחובר כמו פאוור רוקסן
וכן עוד כמה ..
לגבי עליונים אשאיר כך לדעתי ההבדל לא מצדיק מאמץ של שינוי
עדיין האמת אפילו לא שמעתי סרט אטמוס וזה מאוד מסקרן אותי
לגבי ריסייור החדש שלהם חח לפי הכיס זחי אני יכול היום מקסימום לשדרג למקרן קול

כך שאני מאוד מרוצה הגעתי עד הלום
לכי הגברה class d אני האמת דוחף הקדמיים ב
SONY ES 9000 שאתה רואה למטה

כך שאני נהנה מהגברה אנאלוגית והשאר הגברה על ידי הריסיוור אחRe: PIONEER SC 97 ELITE
דווקא סנטר עומד עדיף. משמעותית.
https://www.audioholics.com/loudspeaker ... el-designs
אטמוס יכול לשבת בכל מקום בחלל איפה שנוח לך.
שלומי, אל תאמין לכל מה שבאופנה כרגע ... תהנה מרגעים של אושר ושים פס.
שלומי, אל תאמין לכל מה שבאופנה כרגע ... תהנה מרגעים של אושר ושים פס.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
קודם כל זה מאמר מ 2012 , לא יודע כמה המידע רלבנטי היום.30/03/2023 20:45Moshe984 כתב: דווקא סנטר עומד עדיף. משמעותית.
שלומי, אל תאמין לכל מה שבאופנה כרגע ... תהנה מרגעים של אושר ושים פס....
שכחת לציין שיש במאמר חלקים שמסבירים על תכנונים שונים שעוזרים בסנטר "שוכב".
לגבי אטמוס לא הבנתי מה הכוונה, אפשר לדחוף איפה שמתחשק וזה יישמע טוב?
מי מדבר פה על אופנה? מדברים על מיקום נכון והצבה בסיסית של רמקולים ..
תודה אח הכל בסדר לא אישי30/03/2023 20:45Moshe984 כתב: דווקא סנטר עומד עדיף. משמעותית.
מה שיפה בז'אנר הזה זה לא מדע מדויק והכל בסדר הכל עיניין של trial and error לאף אחד זורחת השמש מהתחת האמן לי איש איש באמונתו יחיה וישמע ...

דווקא יהלי לדעתי רשם את אחת התגובות המקצועיות היפות פה בין שאר החברים הוא דווקא די צודק לטעמי הסנטר די צפוף בין הקדמיים ועומד ניצב הלוואי הייתי יכול להשכיב אותו אבל באמת אין לי מקוםוגם הקדמיים ג'י חנוקים וזה משפיע על הסאונד אבל מה לעשות כל החיים זה פשרות ...

תלוי אם הטוויטר נמצא באוריינטציה הנכונה. יש כאלו שדורשים כיוון ספציפי....
אם יש מקום לסנטר מאונך אז עדיף להשתמש ברמקול שיועד מלכתחילה לשימוש במאונך (ואז ברבים הטוויטר הוא הדרייבר העליון וקרוב יותר לגובה האוזניים).
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
זה נכון מאד ולא נכון כלל כאחד. רמקול עם סידור אלמנטים אנכי בהחלט עדיף כי יש פחות התאבכות גלים באסור החפיפה בין האלמנטים, אבל זה לא נכון לרמקול שמראש תוכנן לעבוד אפקית כמו הסנטר. אם חייבים להעמיד סנטר, עדיף להחליף אותו ברמקול מדפי בודד. אכן התצורה הגרועה ביותר לרמקול זה MTM ז"א מיד-טיוטר-מיד. קשה למצוא סנטרים שמעוצבים אחרת או מעוצבים כך אבל מתוכננים היטב בכדי למנוע בעיות פיזור ויצירת שטחים מתים בחלל. ל KEF יש סנטר קו-צנטרי שזה עדיף.30/03/2023 20:45Moshe984 כתב: דווקא סנטר עומד עדיף. משמעותית.
אטמוס אתה יכול לשים על הרמקול יורה למעלה, על התיקרה יורה למטה, מקדימה בגובה יורה לצדדים (בי פולאר), מקדימה תלוי יורה למטה\ישר\למעלה, שים 2 שים 4 תפזר 8 על התיקרה ...בקיצור, אתה יכול לשים אותו איפה שבא לך זה לא ממש משנה, רמקול שוכב האלמנטים מתאבכים בניהם כשהו עומד הפרדה יותר טובה, תבדוק אצלך בסט ותראה שומעים אחרת לגמרי, אם אתה יכול לשים עומד, זה עדיף מבחינה סונית, עשו אותם שוכבים שיהיה נוח ואסטטי להניח מתחת למסך וכן, כלום לא השתנה מ 2012 מלבד המיתוג השופוני והמחירים ההזויים.
בדיוק !!31/03/2023 1:22Avi_Dagan כתב: תלוי אם הטוויטר נמצא באוריינטציה הנכונה. יש כאלו שדורשים כיוון ספציפי.
אם יש מקום לסנטר מאונך אז עדיף להשתמש ברמקול שיועד מלכתחילה לשימוש במאונך (ואז ברבים הטוויטר הוא הדרייבר העליון וקרוב יותר לגובה האוזניים)....
ישנו סרטון על סנטר זהה כמו שלי לעצם העניין
KLIPSCH RC 64 אמריקאי אשר פותחים את התיבה מוציאים את הטוויטר HORN שופר הגדול שלו והופכים אותו משהו לכיוון אחר על מנת שיוכל לעמוד באותה תצורה עמו יתר הקדמיים בצורה אנכית !!!! אך כל זאת חסכתי לעצמי ברור שלא אפרק
רוב המקרים שפירקתי לפי מהנדסי יוטיוב
המכשירים נשארו פתוחים עד עצם היום הזה.....
אנסה למצוא הקישור לסרטון הדרכה של פירוק
הטוויטר הורן של קליפש
הוא פשוט מחזיר לאותה זווית 90 ° כמו שהיה כשהיה שוכב את הטוויטר
אך שימו לב להערה שאם אתה עושה זאת
אתה מאבד את האחריות
אלא אם כן הרמקול כבר לא באחריות....אז זה כדאי
אתה מאבד את האחריות
אלא אם כן הרמקול כבר לא באחריות....אז זה כדאיRe: PIONEER SC 97 ELITE
להרוס רמקול פסיבי סביר פלוס אתה צריך להיות ממש חסר אחריות. אנשים (כולל אותי) מחזיקים רמקולים עשרות שנים בלי שום בעיות. לרוב בעיות יהיו בדגמים שהשתמשו בגומאוויר או נוזלים למיניהם שמתפוררים/מתייבשים עם השנים, או כמובן אם הפגזת בווליום מעבר ליכולות שלו.31/03/2023 7:46ADICT כתב: הוא פשוט מחזיר לאותה זווית 90 ° כמו שהיה כשהיה שוכב את הטוויטר
אתה מאבד את האחריותאלא אם כן הרמקול כבר לא באחריות....אז זה כדאי
...
Jack of some trades, master of none