כל מילה בסלע אח יקר28/03/2023 7:44Moshe984 כתב: הכל שאלה של מחיר, אני אישית היום עם כזה מכשיר סוגר את הבאסטה בשימוש בו כ פרה לרב ערוץ.
סוף....

כל מילה בסלע אח יקר28/03/2023 7:44Moshe984 כתב: הכל שאלה של מחיר, אני אישית היום עם כזה מכשיר סוגר את הבאסטה בשימוש בו כ פרה לרב ערוץ.
סוף....

אלוף28/03/2023 7:47Moshe984 כתב: הייתה צריך לומר שזה עלה לך 20 אלף בלינג_בלינג אז היית מקבל תשובות ראויות יותר.
הזמנים השתנו אם היום 90 אחוז שופוני 10 אחוז אמיתי תאמר תודה. הכל חרטא....

חחחח דבר איתי עוד כמה שנים אח יקר28/03/2023 7:48Moshe984 כתב: 2000 תביא מעביר לך בביטAS-IS
באהבה אח יקר זה מכשיר סוף ואתה יודע את זה....

28/03/2023 7:54Moshe984 כתב: AS-IS מעביר בביט. שיתפוצצ אצלי מכסימום.
איפה אתה מוצא את הבונדדים האלה, תמצא לי מכשיר דיסק פיוניר שנות ה90 ששמים הפוך אבל חדש בקופסא כמו המגבר הזה, נקרא NOS (ניו-אולד סטוק) אני לוקח....

התגובה של המהנדס היה לעניין ומקצועית. לפעמים כדאי להקשיב ולא רק לזלזל....
איפוא ראית שכתבתי כמה אתם מוכנים לשלם כדי שאעשה קופה ???28/03/2023 8:24ahersko כתב: התגובה של המהנדס היה לעניין ומקצועית. לפעמים כדאי להקשיב ולא רק לזלזל.
הפוסט שלך לא היה פוסט שיתוף, אלא פוסט קניתי... כמה אתם מוכנים לשלם כדי שאני אביא קופה
פוסט התחדשות לא פותחים כמו שאתה פתחת ואם הייתי פותח אותו כראוי היו שופכים עליך אורז, כי סה"כ הפורום מאוד מפרגן למתחדשים.
הוא פחות מפרגן לקומבינות....
תודה רבה אח28/03/2023 8:45LiorShap כתב: תתחדש ,היה ברשותי מכשיר דומה לפני כמה שנים.
עם איזה שנאי 110/220 הפעלת אותו?...

כאב וקנאה? על מה, בדיוק? ולמה נראה לך ככה?28/03/2023 7:11ADICT כתב: אחחח אחי כמה כאב וקנאה וחוסר פירגון יש בך
אני מממש מתחיל לדאוג לך אולי תלך לבדיקות
אתה יודע אתה דוקר בסכין ואחרי זה העיקר שאתה נהנה אבל פוסטים כאלו זה לא חדש שגומרים ככה בגלל אנשים כמוך שבחיים לא ידעו להגיד נראה אחלה תתחדש ותהנהה
אנשים כמוך שלא יודעים לפרגן צריך לחזור איתם אחורה בשנים עד הילדות ואיך גדלו באיזה בית והנה הקדשתי לאנשים שבגלגול הקודם היו צנון כמוך כמה מילים
וקנאה מזיקה לבריאות תלך לטיפול ואפרופו גרביים אני לא מחליף אותם כל כל מהר .......

פה:28/03/2023 8:47ADICT כתב: איפוא ראית שכתבתי כמה אתם מוכנים לשלם כדי שאעשה קופה ???![]()
עוד אחד שהתעוררו עם כאבים בחזה מצרות עיין
תצטרף למהנדס אולי תפתחו מעבדה?
...
האמת גם לי כואב לפתוח אותו אשמח לדעות והצעות...
אם קנית במטרה להשתמש, למה כואב לפתוח?ברור ששילמתי אח
אגב כמה הוא שווה בשוק היום ככה בקרטון...
לא דוגמה של שרשור התחדשתי, אלא נראה יותר כמו ניסיון להבין אם כדאי לשמור סגור ולנסות למכור ברווח.תודה רבה לכל השמאים...

הכל טוב אני בעצמי לא יודע מה אני רוצה 
העיקר לשתף לספר לחברה מה רע בשביל זה אנחנו פה לא ??? 

והנה לאחר כמה שעות של סיוט וקללות המכשיר מחובר