למחוק
Re: PIONEER SC 97 ELITE
מבקש להזכיר אני בתצורת 5.1.2 אטמוס
פעם ראשונה שלי עם אטמוס ועוד לגבי עידכון תוכנה מראה שאין שרתים לפיוניר אולי לכן לא מוצא ויראלי אולי רק בהורדה מהמחשב
כך שצפויות בעיות כאלו בהמשך
פעם ראשונה שלי עם אטמוס ועוד לגבי עידכון תוכנה מראה שאין שרתים לפיוניר אולי לכן לא מוצא ויראלי אולי רק בהורדה מהמחשב
כך שצפויות בעיות כאלו בהמשך
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תתחדש שלומי.
איזה רסיבר הוא החליף בסט אפ שלך?
אולי הוא לא מוצא שרתים, כי אתה באיזור הלא נכון גיאוגרפית, בכל זאת, זה מכשיר ששווק בארה"ב ולשוק המקומי שלנו, יש דגמים אחרים, או שפשוט הרסיבר כבר לא נתמך.
בכל מקרה, הייתי מעדיף לבצע עדכון ע"י הורדת הקובץ למחשב מאשר לתת לרסיבר להוריד בעצמו, כך זה גם יהיה מהיר יותר ואמין יותר, קורה לפעמים שהורדה נקטעת או שהקובץ יורד פגום.
אולי הוא לא מוצא שרתים, כי אתה באיזור הלא נכון גיאוגרפית, בכל זאת, זה מכשיר ששווק בארה"ב ולשוק המקומי שלנו, יש דגמים אחרים, או שפשוט הרסיבר כבר לא נתמך.
בכל מקרה, הייתי מעדיף לבצע עדכון ע"י הורדת הקובץ למחשב מאשר לתת לרסיבר להוריד בעצמו, כך זה גם יהיה מהיר יותר ואמין יותר, קורה לפעמים שהורדה נקטעת או שהקובץ יורד פגום.
כל מילה בסלע אח צודק חבר יוריד לי כנראה עידכון למחשב משום מה לא מצליח להוציא צליל מהסאב אולי קשור לעידכון28/03/2023 16:28CRAZYDIAMOND כתב: תתחדש שלומי.
בכל מקרה, הייתי מעדיף לבצע עדכון ע"י הורדת הקובץ למחשב מאשר לתת לרסיבר להוריד בעצמו, כך זה גם יהיה מהיר יותר ואמין יותר, קורה לפעמים שהורדה נקטעת או שהקובץ יורד פגום....
לגבי מה היה לי יש לי עדיין כמה ריסיוורים של אונקיו 5007 וגם פרוססור אונקיו 5509 מצויין עם xlr וגן הרבה פאוורים רוקסן סוני 9000es rotel adcom ועוד....
לא יודע איך זה יכול לקרות דווקא לי אחרי 40 שנה בתחום אבל הסאב היה על השתק לגמרי לכן לא נשמע 

חברים לכל המהנדסים למינהם גם אלו שהשתתפו במבצע לחיסול יחיא עייאש בפיצוץ פלאפון מוזמנים אם נמצאים בטבריה בכיף
ליצור קשר 0505686382

ליצור קשר 0505686382

- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
פתוח בשבת ?28/03/2023 20:08ADICT כתב: חברים לכל המהנדסים למינהם גם אלו שהשתתפו במבצע לחיסול יחיא עייאש בפיצוץ פלאפון מוזמנים אם נמצאים בטבריה בכיף
ליצור קשר 0505686382
...

The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
חברים לאחר שהתשתית מוכנה לסרטי אטמוס מהיכן אוכל להשיג סרט אחד לפחות תומך שאוכל להנות מהפורמט שעוד מעט כבר יילך מהעולם איזו חנות מוכרת אטמוס
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מי קונה מדיות סרטים היום ?29/03/2023 8:03ADICT כתב: חברים לאחר שהתשתית מוכנה לסרטי אטמוס מהיכן אוכל להשיג סרט אחד לפחות תומך שאוכל להנות מהפורמט שעוד מעט כבר יילך מהעולם איזו חנות מוכרת אטמוס...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם יש לך סטרימר 4K או בכלל, עדיף להזרים את הסרט מהסטרימר לרסיבר,זה הפיתרון הכי טוב כרגע.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
פיוניר במשך שנים חפשו פתרון יעיל להגברה ברסיברים שלהם והחליטו (בצדק) ללכל על הגברת CLASS D שתופסת פחות מקום. תחילה הם השתמשו במגברים של ICE POWER מהדור הראשון שלא היו מוצלחים במיוחד, ולאחר מכן, כמו הרסיבר שלך, הם ניסו להעתיק את הטכנולוגיה ויצרו הגברת CLASS D משלהם שלה קראו D3 כפי שרשום על המדבקה ברסיבר שלך. כאן למרבה הצער הם כשלו בענק. מדידות שבוצעו הראו ליקויים משמעותיים למגבר. אמנם הוא התנהג לא רע עם עומס התנגדותי, אבל עם עומס בעל אופי קיבולי כמו המון רמקולים (קבל ונגד), בעיקר שהעכבה הכוללת מתחת ל 4 אוהם בתדר מסויים ומפע הזרם מקדים (אופי קיבולי), המגברים יוצאים מכלל שליטה ויש המון אוסילציות ועיוותים. היום, בלית ברירה, הם חזרו להגברה CLASS AB כי לא הצליחו למצוא ספק אחר מבלי לייקר מאד את הרסיברים. לא כל מה שרשום עליו ELITE זה באמת מוצר עלית. למרבה הצער פיוניר עברה המון תלעות בעשורים האחרונים ועד שהתאחדה עם אונקיו, כמעט ופשטה רגל כליל. יש להם עכשיו רסיבר דגל חדש עם DIRAC DLBC שמקבל ביקורות מעולות בנתיים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע השגוי הזה.29/03/2023 9:39יהלי ב כתב: המגברים יוצאים מכלל שליטה ויש המון אוסילציות ועיוותים. היום, בלית ברירה, הם חזרו להגברה CLASS AB...
ההגברה class D3 משמעותית טובה יותר מההגברה של ACE POWER שפיוניר השתמשו בה בדגמים הראשונים עם הגברה דיגיטאלית.
אם יש עיוותים לא שמיעים זה לא מעניין אף אחד, ואין עיוותים שמיעים בגלל ההגברה גם בעוצמה גבוהה, באיזור הרפרנס.
ממש לא חזרו להגברה Class AB.
עדיין עם הגברה דיגיטאלית Class D, בגירסה מעודכנת.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לסוני כבר יש את ההגברה הזאת אז לא יהיה לפיוניר שהמציאו את ההגברה הזאת
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
זה לא לגמרי מדויק,...
הסדרות האלו נהנות מתכנון יותר קפדני, הפרדה בין מעגלי הוידאו לשמע, ספקי כוח עדיפים
איכות הבניה והחומרים בדר"כ מחלקה ראשונה.
לגבי איכות השמע והעיוותים... אני באמת לא יודע
אבל לוקח בחשבון מספרים ומדידות (גם בתחום הוידאו) שאולי מפוצצים על על הניר אבל דה פקטו 99 אחוז מהאנשים לא יבחינו בהם באוזן או בעין.
פיוניר לא חברה שהוציאה מוצרי פח, בטח לא בסדרות הגבוהות, ככה שאני די משוכנע שכיחידת הגברה מדובר במוצר טוב מאוד
חברים האמת לגבי הגברה class d pioneer זה כבר דור 3 שלהם אחרי שעברו מהסוסאנו השבדי sc lx90 pioneer הי מודולים של ice power עברן להגברה משלהם וזה האחרון בסדרה
ולגבי הקדמיים במקרה הם מחוברים ל....
SONY ES 9000 POWER

כך שהריסיוור משמש להם פרה פרוססור...
ולגבי הקדמיים במקרה הם מחוברים ל....
SONY ES 9000 POWER

כך שהריסיוור משמש להם פרה פרוססור...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
יש לו כלי אחד בטוח על השולחן...

Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
הסדרות האלה תכנון והפרדה וכול האוונטה הזאת ואתה מסובב אותו ורואה תוצרת מלזיה ..... וכול האוויר יורד . אם יושבים שם עובדים שלהם מקצועיים במפעל שם ולא ילדים בני 14 .. 17 .... אז אתה צודק . זה כמו הסאבים של svs נכון החברה עצמה בארצות הברית אבל אתה מסובב את הסאב רואה שהוא מיוצר ...... בסין גם אני בקריזה על זה אבל מאמין שבמפעל שם עובדים מקצוענים מהשורה הראשונה . ככה לפחות אני מקווה . עד עכשיו נראה שכן .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
הרגת אותי