מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
צודק. שכחתי לציין שזה בעמוד הפורומים
כגון "הודעות חדשות".
כגון "הודעות חדשות".
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הייתי שמח לו הייתה אפשרות לסמן הודעות בתור כאלו שאני לא רוצה יותר שיופיעו ב feed שלי
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

יש מגבלה של מקום. אין מה לעשות - מסך קטן, פחות מידע.10/01/2021 20:04Nba כתב: בהחלט יש שיפור אדיר, כל הכבוד!
כשאני נכנס בכרום בנייד לא ניתן לראות מי יצר את הפוסט אלה אם אני מסובב את הנייד, אשמח אם יהיה אפשר לראות מי יצר את הפוסט גם במצב אנכי
דבר נוסף, כשנותנים תודה למישהו ולאחר מכן (אחרי כמה ד' לצורך העניין) עושים ריפרש לדף, מקבלים הודעה "מידע-הבעת תודה לא תקינה"....
לגבי הריפרש, זה מיועד למנוע הענקת תודה כפולה (כי הדפדפן בעצם מנסה לעשות submit חוזר)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה אומר שכשאני בודק בהודעות חדשות או בפורומים אני לא רואה יותר את השרשרורים שסימנתי כלא מעניינים או שמכילים יותר רעש ממידע - ולא חסרים כאלה....
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

טוב ששאלתי כי הודעות חדשות ופורומים שניהם ממש לא דומים למילה feed או למשמעות שלה כמו שאני מכיר אותה...11/01/2021 15:47Catskinner כתב:זה אומר שכשאני בודק בהודעות חדשות או בפורומים אני לא רואה יותר את השרשרורים שסימנתי כלא מעניינים או שמכילים יותר רעש ממידע - ולא חסרים כאלה.......
אתה יכול לסמן פורום כלא מעניין ואז הוא לא יופיע לך שוב. אין דרך לסמן שרשור כלא מעניין.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1575 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
משהו מוזר, אם אני רוצה לחזור "אחורה" לדף הקודם שהייתי בו, אז צריך ללחוץ פעמיים על BACK בדפדפן (כרום).
זה לא חוזר בלחיצה אחת בודדת כמו התנהגות רגילה של כל אתר.
תקף הן מהמחשב והן מהפלאפון.
זה לא חוזר בלחיצה אחת בודדת כמו התנהגות רגילה של כל אתר.
תקף הן מהמחשב והן מהפלאפון.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש איזו דרך קלה לעשות Paste של תמונה מה-Clipboard לתוך הודעה?
אני מוצא את עצמי עושה capture, חייב לשמור בתור תמונה, ואז מההודעה פותח File dialog כדי למצוא את קובץ התמונה. אין דרך קלה לעשות Paste??
אני מוצא את עצמי עושה capture, חייב לשמור בתור תמונה, ואז מההודעה פותח File dialog כדי למצוא את קובץ התמונה. אין דרך קלה לעשות Paste??
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
1. קבלתי הודעות פרטיות וכתבתי תגובה, אתמול, אבל הן עדיין נמצאות ב"תיבת דואר יוצא" ולא ב- "הודעות שנשלחו", אני לא רואה כפטור "שלח" או דומה. מה זה אומר? איך מתקנים? או שזו בעיה במערכת? (אלה הודעות פרטיות ראשונות מאז האתר החדש)
2.אני מקבל התראה על כל תגובה לשירשור הזה,האופציה "הודע לי כאשר תגובה נשלחת" דלוקה כברירת מחדל, ואין אפשרות לבטל את זה אחרי שתגובה נשלחת
2.אני מקבל התראה על כל תגובה לשירשור הזה,האופציה "הודע לי כאשר תגובה נשלחת" דלוקה כברירת מחדל, ואין אפשרות לבטל את זה אחרי שתגובה נשלחת
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2419 פעמים
הודעות יוצאות זה אומר שהן נשלחו, רק עדיין לא נקראו על ידי הנמען.
זאת לא בעיה זה תקין. אפשר לבטל את התרעה על הודעות חדשות, על ידי עריכה הודעה חדשה, תפריט בצד ימין, ביטול. (נמצאת שורה אחרונה)
זאת לא בעיה זה תקין. אפשר לבטל את התרעה על הודעות חדשות, על ידי עריכה הודעה חדשה, תפריט בצד ימין, ביטול. (נמצאת שורה אחרונה)
כאשר אני לוחץ על תמונה בהטבע זה מוריד לי את התמונה ל PC במקרה הזה ולא מגדיל אותה.
זה באג או שזה לא קשור לאתר?
(התמונה יושבת ב onedrive microsoft)
(התמונה יושבת ב onedrive microsoft)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

מישהו?12/01/2021 7:12איינשטיין כתב: יש איזו דרך קלה לעשות Paste של תמונה מה-Clipboard לתוך הודעה?
אני מוצא את עצמי עושה capture, חייב לשמור בתור תמונה, ואז מההודעה פותח File dialog כדי למצוא את קובץ התמונה. אין דרך קלה לעשות Paste??...
- oferlaor
- מנהל

מה קורה כשאתה מנסה להעלות תמונה ל-Avatar?...
נכון, אין כרגע אופציה כזו.12/01/2021 7:12איינשטיין כתב: יש איזו דרך קלה לעשות Paste של תמונה מה-Clipboard לתוך הודעה?
אני מוצא את עצמי עושה capture, חייב לשמור בתור תמונה, ואז מההודעה פותח File dialog כדי למצוא את קובץ התמונה. אין דרך קלה לעשות Paste??...
1. הודעות פרטיות עוברות מתיבת הדואר היוצא לנשלחו רק כשהצד השני פותח את ההודעה. למה? כדי שתוכל לערוך או לשנות את זה בזמן שזה עדיין לא התקבל על ידי הצד השני.12/01/2021 9:21mark13 כתב: 1. קבלתי הודעות פרטיות וכתבתי תגובה, אתמול, אבל הן עדיין נמצאות ב"תיבת דואר יוצא" ולא ב- "הודעות שנשלחו", אני לא רואה כפטור "שלח" או דומה. מה זה אומר? איך מתקנים? או שזו בעיה במערכת? (אלה הודעות פרטיות ראשונות מאז האתר החדש)
2.אני מקבל התראה על כל תגובה לשירשור הזה,האופציה "הודע לי כאשר תגובה נשלחת" דלוקה כברירת מחדל, ואין אפשרות לבטל את זה אחרי שתגובה נשלחת...
2. תדליק את האופציה בפרופיל לשלוח גם בהתראות וגם במייל וזה יתן לך עדכון אחד במקום על כל הודעה. משום מה ככה זה תוכנן.
תן דוגמא, באיזה עמוד או לינק זה קורה לך?12/01/2021 14:22Nba כתב: כאשר אני לוחץ על תמונה בהטבע זה מוריד לי את התמונה ל PC במקרה הזה ולא מגדיל אותה.
(התמונה יושבת ב onedrive microsoft)...
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
סליחה מראש אם זה דובר כבר - לא קראתי את השרשור.
ככה אני גולש באתר: בוחר "הודעות חדשות" ואז לוחץ על כפתור ימני - פתח בחלון חדש - ועושה כך לכל השרשורים שאני רוצה להמשיך לקרוא.
מאז העיצוב החדש, אם אני עושה כך על הלינק של מספר העמוד האחרון בשרשור, נפתח בחלון החדש, העמוד הראשון בשרשור.
אגב, לפעמים זה קורה ולפעמים לא. לא הצלחתי להבין את החוקיות.
תודה
ככה אני גולש באתר: בוחר "הודעות חדשות" ואז לוחץ על כפתור ימני - פתח בחלון חדש - ועושה כך לכל השרשורים שאני רוצה להמשיך לקרוא.
מאז העיצוב החדש, אם אני עושה כך על הלינק של מספר העמוד האחרון בשרשור, נפתח בחלון החדש, העמוד הראשון בשרשור.
תודה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2419 פעמים
oferlaor, נראה לי שנושא צירוף הקישורים עדיין לא תקין.
תראה בסדרות, אני מוסיף קישור לסדרה מסוימת, זה מגיע לתפריט ראשי. חשבתי שזה תוקן.
תודה.
תראה בסדרות, אני מוסיף קישור לסדרה מסוימת, זה מגיע לתפריט ראשי. חשבתי שזה תוקן.
תודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול בהגדרות לשנות שההודעות בכל שרשור תהיינה ממויינות מהחדשה לישנה. בצורה זו, לחיצה על השרשור אמנם תביא אותך לדף מספר 1, אבל הפעם זה יהיה הדף עם ההודעות הכי חדשות...13/01/2021 7:47kalinium כתב: סליחה מראש אם זה דובר כבר - לא קראתי את השרשור.
תודה
...