כמובן שאתם תמצאו באגים והתנהגויות שראויות לתיקון. שתפו כאן ואנחנו נעשה כמיטב יכולנו לסדר הכל בזריזות!
מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
אולי להחזיר את האפשרות של תודה או לייק להודעות.
כי זה הופך שרשורים כאלה ללא אפשרות אינדיקציה כלשהי.
אם אפשר לנסות להדגיש יותר את ההודעות החדשות שעלו
כי רגע זה מופיע הכל באותו צבע וקשה להבחין מה חדש ומה כבר נקרא.
כי זה הופך שרשורים כאלה ללא אפשרות אינדיקציה כלשהי.
אם אפשר לנסות להדגיש יותר את ההודעות החדשות שעלו
כי רגע זה מופיע הכל באותו צבע וקשה להבחין מה חדש ומה כבר נקרא.
1. קריטי לדעתי - לא רואים הבדל בין הודעות שלא נקראו לכאלה שכבר נקראו
2. איטי. האתר הקודם היה מהיר בטירוף (שימש לי הרבה פעמים לבדיקת תקינות האינטרנט כי היה עולה במאיות שנייה)
3. כפתור "שלח" בתגובה מהירה נמצא במקום מבלבל. כתבתי תגובה ולחצתי על "שלח תגובה" במקום על "שלח" וזה פשוט העלים את התגובה שלי והעביר אותי לדף חדש.
4. הודעות דביקות היו ב section נפרד משאר ההודעות - זה היה די נוח
2. איטי. האתר הקודם היה מהיר בטירוף (שימש לי הרבה פעמים לבדיקת תקינות האינטרנט כי היה עולה במאיות שנייה)
3. כפתור "שלח" בתגובה מהירה נמצא במקום מבלבל. כתבתי תגובה ולחצתי על "שלח תגובה" במקום על "שלח" וזה פשוט העלים את התגובה שלי והעביר אותי לדף חדש.
4. הודעות דביקות היו ב section נפרד משאר ההודעות - זה היה די נוח
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8993
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
איך עוברים בין העורך המלא והרגיל ?
ברגע שעוברים פעם אחת, אי אפשר לחזור אחורה.
חסר את החלק של הודעות מועדפות.
אפ אפשר להוסיף את התפריט שהיה למעלה / למטה של הודעות שלי, מועדפות, שרשורים חדשים וכו'...
כי אם הולכים לבר (3 פסים), לא ניתן לסגור אותו אחרי פתיחה ותוך כדי להגיב בהודעה.
ברגע שעוברים פעם אחת, אי אפשר לחזור אחורה.
חסר את החלק של הודעות מועדפות.
אפ אפשר להוסיף את התפריט שהיה למעלה / למטה של הודעות שלי, מועדפות, שרשורים חדשים וכו'...
כי אם הולכים לבר (3 פסים), לא ניתן לסגור אותו אחרי פתיחה ותוך כדי להגיב בהודעה.
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 29/10/2020 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אם אפשר ש"שרשור שלך" ו "שרשורים חדשים" יהיו בחוץ בגישה מהירה ולא בבר.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אייפד כרום
לחיצה על שרשור לפתיחת תפריט פתיחה בחלון חדש בוחרת שרשור אחר או בכלל פרטי משתמש בקיצור משהו לא בסדר
בלחיצה רגילה אין בעיה כזו והשרשור נפתח
לחיצה על שרשור לפתיחת תפריט פתיחה בחלון חדש בוחרת שרשור אחר או בכלל פרטי משתמש בקיצור משהו לא בסדר
בלחיצה רגילה אין בעיה כזו והשרשור נפתח
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
האתר איטי מאוד
מה ההבדל בין שרשורים חדשים לשרשורים שלא נקראו?
מה ההבדל בין שרשורים חדשים לשרשורים שלא נקראו?
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11448
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
ברכות על האתר המתקדם והמעוצב להפליא. זה היה מתבקש לעבור לפרומט הזה.
נוח, קריא, צבעים בהירים נוחים לעין (אפשר להוסיף אולי יותר הדגשה למה שנקרא ומה שלא)
כמה בעיות. (מאמין שחלקן יסתדרו בהמשך)
1. האתר כבד כרגע.
2. לא ניתן להעתיק ולהדביק. (מפנה לקישור)
3. הלשונית למעלה לתפריט הראשי לשרשורים, אמורה להיות פרוסה על ידי העכבר ללא לחיצה.
4. מערכת החיפוש לא מוצאת שרשורים ישנים אפילו של כמה ימים. אני חושש שלא קרה כאן מה שקרא בפורום אחר
שחלק גדול מהשירשורים הישנים, נשברו. כלומר לא ניתן למצוא אותם. (זה יהיה ממש חבל לאבד אינפורמציה כזו)
נוח, קריא, צבעים בהירים נוחים לעין (אפשר להוסיף אולי יותר הדגשה למה שנקרא ומה שלא)
כמה בעיות. (מאמין שחלקן יסתדרו בהמשך)
1. האתר כבד כרגע.
2. לא ניתן להעתיק ולהדביק. (מפנה לקישור)
3. הלשונית למעלה לתפריט הראשי לשרשורים, אמורה להיות פרוסה על ידי העכבר ללא לחיצה.
4. מערכת החיפוש לא מוצאת שרשורים ישנים אפילו של כמה ימים. אני חושש שלא קרה כאן מה שקרא בפורום אחר
שחלק גדול מהשירשורים הישנים, נשברו. כלומר לא ניתן למצוא אותם. (זה יהיה ממש חבל לאבד אינפורמציה כזו)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73178
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 643 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
בהצלחה עם האתר החדש!
כמה דברים:
1. יש מצב DARK MODE? או שמוקדם מידי?
2. למה האווטר חזר לתמונה הישנה ולא לחדשה שעידכנתי יחסית די מזמן?
כמה דברים:
1. יש מצב DARK MODE? או שמוקדם מידי?

2. למה האווטר חזר לתמונה הישנה ולא לחדשה שעידכנתי יחסית די מזמן?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/10/2020 19:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
לצערי לא כל הפיצ'רים שהיו באתר הקודם ישרדו לאתר החדש. דוגמאות:
1. הודעות חדשות מפורומים ספציפיים
2. לייקים ותודות
בטוח יהיו עוד דברים כאלה. אלה היו פיצ'רים (היו המון קטנים כאלה) שכתבתי בשמחה ובששון לפני לא מעט שנים ולתחזק אותם כבר לא היה ניתן ובנוסף הם ככל הנראה לא באים יחד עם מערכת הפורומים החדשה. נשקול לפתח אותם מחדש בעתיד, אבל כרגע נתמודד עם מה שיש
לגבי עיצובים ושינויים בכיוון הזה, יש עוד כברת דרך אז תנו לנו צ'אנס ונגיע גם להם.
1. הודעות חדשות מפורומים ספציפיים
2. לייקים ותודות
בטוח יהיו עוד דברים כאלה. אלה היו פיצ'רים (היו המון קטנים כאלה) שכתבתי בשמחה ובששון לפני לא מעט שנים ולתחזק אותם כבר לא היה ניתן ובנוסף הם ככל הנראה לא באים יחד עם מערכת הפורומים החדשה. נשקול לפתח אותם מחדש בעתיד, אבל כרגע נתמודד עם מה שיש
לגבי עיצובים ושינויים בכיוון הזה, יש עוד כברת דרך אז תנו לנו צ'אנס ונגיע גם להם.
מזל טוב!
כמי שחווה כמה עליות לאוויר, ברור לי שיקח קצת זמן לייצוב.
ובכל זאת כמה הערות:
1. איפה נמצאים השרשורים שלי וההודעות שסימנתי כמועדפות? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי.
2. כרום על אייפד: פתיחה בטאב חדש מוציאה אותי מהפורומים
3. כשאני מרפרש עמוד של שירשור מסויים, הוא מעביר אותי לעמוד של ׳דווח על הודעה זו׳
4. איטי בטירוף (הכי קריטי בעיניי)
כמי שחווה כמה עליות לאוויר, ברור לי שיקח קצת זמן לייצוב.
ובכל זאת כמה הערות:
1. איפה נמצאים השרשורים שלי וההודעות שסימנתי כמועדפות? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי.
2. כרום על אייפד: פתיחה בטאב חדש מוציאה אותי מהפורומים
3. כשאני מרפרש עמוד של שירשור מסויים, הוא מעביר אותי לעמוד של ׳דווח על הודעה זו׳
4. איטי בטירוף (הכי קריטי בעיניי)
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1563
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תתחדשו, נראה מעולה!
באג או סתם התנהגות מוזרה - כשנכנסים לשרשור הוא קופץ אוטומטית לראש השרשור. כשאני נכנס לשרשור אני בד״כ מיד מתחיל לגלול למטה להודעות ישנות יותר והקפיצה קצת משגעת.
באג או סתם התנהגות מוזרה - כשנכנסים לשרשור הוא קופץ אוטומטית לראש השרשור. כשאני נכנס לשרשור אני בד״כ מיד מתחיל לגלול למטה להודעות ישנות יותר והקפיצה קצת משגעת.
1. זאת פעם שניה שאני כותב הודעה זו (כמובן בפעם הראשונה ללא סעיף זה). בפעם הראשונה כשלחצתי על "שלח תגובה" הוא עדכן לי הודעות אחרות שנוספו לשירשור ללא שליחת ההודעה. שינוי שכרגע נראה לי הגיוני ומבורך אבל זה שכל מה שכתבתי נמחק פחות נחמד. אם אני זוכר נכון זה קרה לי גם בהודעה קודמת שניסיתי לשלוח ובמקרה ההוא ההודעה שכתבתי נשארה מוכנה לשליחה, פשוט לחצתי עוד פעם על שליחה ומבחינתי הכל היה תקין. אין לי מושג מה ההבדל.
גם אחרי שכתבתי את ההודעה מחדש, שוב הוא הראה לי הודעה חדשה שנוספה בינתיים. הפעם הטקסט נשמר אבל כל החלוקה לפיסקאות וכו' נעלמה (שורת טקסט אחד ארוכה הכוללת את כל הטקסט בהודעה זו; הפעם לפחות העתקתי לפני השליחה). נקווה שפעם שלישית גלידה.
2. לגבי החיפוש:
א. החיפוש נראה שבור: כשאני מחפש מילה מסויימת אני מקבל רק תוצאות מאד ישנות (נראה לי עד 2014 או משהו כזה; בחיפוש ללא מילות מפתח אלא רק לפי שם משתמש, לפחות במבט זריז, התוצאות נראות תקינות).
ב. כשאני נמצא בפורום מסויים ולוחץ על חיפוש מתקדם הוא לא מסמן את הפורום המתאים ולכן התוצאות מכל הפורמים (למיטב הבנתי).
ג. האם אפשר לחפש על פני "תת פורום" מסויים (בלי לבחור כל אחד מהפורמים שלו בצורה ידנית). לדוגמא במערכת הישנה היה אפשר לחפש ב"HTPC ומחשוב" והיו מתקבלות תוצאות מכל הפורומים מתחתיו. כרגע אני בכלל לא רואה אופציה לחיפוש לדוגמא ב"HTPC ומחשוב".
3. קישורים לפוסטים שיובאו מהפורומים הישנים מגיעים לשירשור ולא לפוסט הספציפי, כמו לדוגמא:
https://www.hometheater.co.il/vp3045112#3045112
לינק יחסית דומה במערכת החדשה כן עובד כמצופה:
viewtopic.php?p=3045112#p3045112
4. שתי אופציות מהפורמים הישנים שאולי כדאי לשקול לממש גם במערכת החדשה:
א. הבאת תודה (ראו גם את הפוסט של Nba לעיל).
ב. אופציה להגיב למישהו ללא ציטוט של כל ההודעה שלו (אם אני זוכר נכון במערכת הישנה זה כותב משהו כמו "@eran405").
גם אחרי שכתבתי את ההודעה מחדש, שוב הוא הראה לי הודעה חדשה שנוספה בינתיים. הפעם הטקסט נשמר אבל כל החלוקה לפיסקאות וכו' נעלמה (שורת טקסט אחד ארוכה הכוללת את כל הטקסט בהודעה זו; הפעם לפחות העתקתי לפני השליחה). נקווה שפעם שלישית גלידה.
2. לגבי החיפוש:
א. החיפוש נראה שבור: כשאני מחפש מילה מסויימת אני מקבל רק תוצאות מאד ישנות (נראה לי עד 2014 או משהו כזה; בחיפוש ללא מילות מפתח אלא רק לפי שם משתמש, לפחות במבט זריז, התוצאות נראות תקינות).
ב. כשאני נמצא בפורום מסויים ולוחץ על חיפוש מתקדם הוא לא מסמן את הפורום המתאים ולכן התוצאות מכל הפורמים (למיטב הבנתי).
ג. האם אפשר לחפש על פני "תת פורום" מסויים (בלי לבחור כל אחד מהפורמים שלו בצורה ידנית). לדוגמא במערכת הישנה היה אפשר לחפש ב"HTPC ומחשוב" והיו מתקבלות תוצאות מכל הפורומים מתחתיו. כרגע אני בכלל לא רואה אופציה לחיפוש לדוגמא ב"HTPC ומחשוב".
3. קישורים לפוסטים שיובאו מהפורומים הישנים מגיעים לשירשור ולא לפוסט הספציפי, כמו לדוגמא:
https://www.hometheater.co.il/vp3045112#3045112
לינק יחסית דומה במערכת החדשה כן עובד כמצופה:
viewtopic.php?p=3045112#p3045112
4. שתי אופציות מהפורמים הישנים שאולי כדאי לשקול לממש גם במערכת החדשה:
א. הבאת תודה (ראו גם את הפוסט של Nba לעיל).
ב. אופציה להגיב למישהו ללא ציטוט של כל ההודעה שלו (אם אני זוכר נכון במערכת הישנה זה כותב משהו כמו "@eran405").