יש לך עין חדה, לא שמתי לב שחלק מסוגי ההודעות לא עודכנו בצבע. תיקנתי את זה, יתכן שצריך לאפס את ה-cache של הדפדפן שלך בשביל שתוכל לראות את העדכון.06/01/2021 14:46Kondo10 כתב: אני לא תכננתי את האתר, גם לטעמי זה מיותר. (אבל נראה לי שזה מוטמע ביחד עם השדרוג)
סימן קריאה זה דביק. לי האמת זה פחות מפריע, הקטע של הצבע לא אחיד בין הודעות חדשות שלא נקראו
שבחלקן השתתפת אז הצבע שונה, יותר מבלבל....
מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
תודה. עזר מאד !
אני חושב שגם אפשר להגדיל טיפה את האיקון כך שיהיה במעט גדול מהגופן של הכותרת, יותר הגיוני. כרגע זה נראה קטן במעט או בגודל שווה.
אני חושב שגם אפשר להגדיל טיפה את האיקון כך שיהיה במעט גדול מהגופן של הכותרת, יותר הגיוני. כרגע זה נראה קטן במעט או בגודל שווה.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11503
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
העין החדה גורמת לי להוציא הרבה כסף על מוצרי וידאו. (זה הגיע עד סמנכ"ל סוני)06/01/2021 16:32oferlaor כתב:יש לך עין חדה, לא שמתי לב שחלק מסוגי ההודעות לא עודכנו בצבע. תיקנתי את זה, יתכן שצריך לאפס את ה-cache של הדפדפן שלך בשביל שתוכל לראות את העדכון.......
עשית ניקוי cookie , נשאר אותו דבר כרגע. נראה יותר מאוחר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
...
הדגשתי את המשפט הרלוונטי.06/01/2021 14:07Kondo10 כתב: להבנתי יש שני סוגים מעבר לשרשורים שהשתתפת בהם. אחד שורות, שני כמו סליל, זה אומר שרשור עם ריבוי דפים.
מעבר לזה לא ראיתי משהו שונה מלבד מה שהעליתי על הצבע....
נראה לי שבזה הוא התכוון לאייקון של הלהבה.
אני לא הצלחתי להבין מה האייקון מייצג, עד שלא כתבת שזו להבה.
אז אני מבין שלא מדובר בסימול לריבוי דפים, אלא לציון שכמה הודעות נכתבו תוך זמן קצר.
- Kondo10

זה כאמור ריבוי תגובות/דפים. אבל מה שמפתיע, זה מופיע גם שיש 2 דפים בודדים
זה לא נקרא ריבוי תגובות להבנתי. אבל אני האמת לא ממש מתייחס לזה, יותר חשוב לי שישפרו את הבאגים של המהירות
יותר כניסות כפי שהיה בעבר (העדפה של גוגל) נוחות במעברים בין קטגוריות, צבעים בולטים, וכל שאר הדברים שמפריע לחברים שגולשים באתר.
ייקח זמן, בסוף זה יסתדר. (עפר לא נח לרגע לפתור את כל הבעיות, כמעט לבד)
זה לא נקרא ריבוי תגובות להבנתי. אבל אני האמת לא ממש מתייחס לזה, יותר חשוב לי שישפרו את הבאגים של המהירות
יותר כניסות כפי שהיה בעבר (העדפה של גוגל) נוחות במעברים בין קטגוריות, צבעים בולטים, וכל שאר הדברים שמפריע לחברים שגולשים באתר.
ייקח זמן, בסוף זה יסתדר. (עפר לא נח לרגע לפתור את כל הבעיות, כמעט לבד)
- oferlaor
- מנהל

לא cookie, נסה לנקות cache של הדפדפן.06/01/2021 18:30Kondo10 כתב:העין החדה גורמת לי להוציא הרבה כסף על מוצרי וידאו. (זה הגיע עד סמנכ"ל סוני)06/01/2021 16:32oferlaor כתב:
יש לך עין חדה, לא שמתי לב שחלק מסוגי ההודעות לא עודכנו בצבע. תיקנתי את זה, יתכן שצריך לאפס את ה-cache של הדפדפן שלך בשביל שתוכל לראות את העדכון....
עשית ניקוי cookie , נשאר אותו דבר כרגע. נראה יותר מאוחר....
- oferlaor
- מנהל

האייקון עם הלהבה לא אומר שיש ריבוי תגובות. זה אומר שיש יותר תגובות בזמן האחרון מהנורמה. כלומר, אם בד"כ לשרשור רגיל יש X תגובות ב-24 שעות, ולשרשור מסויים יש פי 3 תגובות מזה ב-24 השעות, הוא הופך לפופולרי ומקבל אייקון של להבה. זה פשוט אומר שקצב התגובות מהיר משמעותית יותר ממה שנורמלי. לכן זה גם יכול להיות בשרשור עם עמוד אחד...06/01/2021 19:07Kondo10 כתב: זה כאמור ריבוי תגובות/דפים. אבל מה שמפתיע, זה מופיע גם שיש 2 דפים בודדים
ייקח זמן, בסוף זה יסתדר. (עפר לא נח לרגע לפתור את כל הבעיות, כמעט לבד)...
- Kondo10

עשיתי גם ניקוי cache, בינתיים נראה תקין. (לא בטוח, אבדוק כאשר יהיו הודעות חדשות בהשתתפותי)
* אני רואה שהוספתם כותרת של פותח השרשור, מאוד חכם ויעיל.
* אני רואה שהוספתם כותרת של פותח השרשור, מאוד חכם ויעיל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אתמול פורסם אשכול שלי פעמים (מניח שזה היה באג נקודתי ? תודה למי שמחק את המיותר).
במערכת הישנה, @ היה פותח רשימה של מי שכתב בשרשור, האם ניתן לשלב גם בחדשה ?
במערכת הישנה, @ היה פותח רשימה של מי שכתב בשרשור, האם ניתן לשלב גם בחדשה ?
- oferlaor
- מנהל

נראה לי שאתה מתבלבל, לא זכור לי שזה פתח רשימה כשאתה מקליד. לא אצלנו.
בתגובה מלאה אם תקליד שטרודל זה יתן לך רשימת יוזרים לבחור ממנה, אבל זה מסך המשתמשים ולא מהמגיבים.
בתגובה מלאה אם תקליד שטרודל זה יתן לך רשימת יוזרים לבחור ממנה, אבל זה מסך המשתמשים ולא מהמגיבים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אוקיי, יכול להיוץ שאני טועה. משום מה זכרתי שזה היה קיים כמו בוואטסאפ.
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
יש שיפור במהירות הטעינה של האתר בימים האחרונים.
מעדכן אבל שאתמול הגבתי לשרשור, לחצתי שלח והתגובה שלי לא עלתה ובמקומה הופיעה תגובה של משתמש אחר שכתב באותו זמן כנראה.ץ יחד איתי. לא אמור להיות קשור ששנינו כתבנו באותו זמן כמובן.
לא קיבלתי גם התראה (שהופיעה בעבר) שיש הודעות חדשות בשרשור תוך כדי שאני רושם את הודעתי.
בוצע מהמחשב הנייד, כרום.
מעדכן אבל שאתמול הגבתי לשרשור, לחצתי שלח והתגובה שלי לא עלתה ובמקומה הופיעה תגובה של משתמש אחר שכתב באותו זמן כנראה.ץ יחד איתי. לא אמור להיות קשור ששנינו כתבנו באותו זמן כמובן.
לא קיבלתי גם התראה (שהופיעה בעבר) שיש הודעות חדשות בשרשור תוך כדי שאני רושם את הודעתי.
בוצע מהמחשב הנייד, כרום.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

כאשר מישהו עונה לך במקביל, במקום לקבל את העמוד של התגובה אתה מקבל את העורך המלא עם הערה למעלה על ההודעה שנכתבה במקביל אליך. זה נותן לך צ'אנס להגיב גם לאדם הזה. אבל צריך לשים לב כי זה לא עושה submit עדיין, ואתה עדיין לא שלחת את ההודעה לפורום במקרה כזה.
הבדיקה של התגובה המהירה היא כל כחצי דקה, אז אם ההודעה של אותו האדם היתה ממש במקביל אליך, לא תהיה לך התראה באדום לפני כן.
הבדיקה של התגובה המהירה היא כל כחצי דקה, אז אם ההודעה של אותו האדם היתה ממש במקביל אליך, לא תהיה לך התראה באדום לפני כן.
- oferlaor
- מנהל

שימו לב שעכשיו בתצוגת הפורום או בתוצאות חיפוש - לחיצה על האייקון הגדול תחליף את "open in new tab" וזה יפתח נכון בלי לאבד קונטקסט.
משהו שקצת מפריע במובייל (ספציפית-אייפון עם ספארי) , כל הכותרות של הפוסטים (כשאתה בתוך פוסט) הם לינקים.
איפה זה מפריע? אם מישהו פרסם שם של מוצר בראש הפוסט, אני לא יכול לעשות לחיצה ארוכה ולהעתיק/ישירות לחפש בגוגל כמו כל טקסט, אלא זה פותח טאב חדש.
איפה זה מפריע? אם מישהו פרסם שם של מוצר בראש הפוסט, אני לא יכול לעשות לחיצה ארוכה ולהעתיק/ישירות לחפש בגוגל כמו כל טקסט, אלא זה פותח טאב חדש.
- Kondo10

אפשר לעצור את האתר, הוא פתאום רץ כמו בן ג'ונסון בלי סטרואידים.
תענוג.
תענוג.
- oferlaor
- מנהל

אנחנו עוד לא מרוצים. יש מקום לשיפור... עדיין עושים ניסויים לשיפור המהירות
- Kondo10

אני יודע, אבל אי אפשר להתעלם מהשיפור בשבוע האחרון.
תמשיך ככה בסוף זה יהיה כפי שאתה רוצה. (גם אנחנו)
תמשיך ככה בסוף זה יהיה כפי שאתה רוצה. (גם אנחנו)
בהחלט יש שיפור אדיר, כל הכבוד!
כשאני נכנס בכרום בנייד לא ניתן לראות מי יצר את הפוסט אלה אם אני מסובב את הנייד, אשמח אם יהיה אפשר לראות מי יצר את הפוסט גם במצב אנכי
דבר נוסף, כשנותנים תודה למישהו ולאחר מכן (אחרי כמה ד' לצורך העניין) עושים ריפרש לדף, מקבלים הודעה "מידע-הבעת תודה לא תקינה".
כשאני נכנס בכרום בנייד לא ניתן לראות מי יצר את הפוסט אלה אם אני מסובב את הנייד, אשמח אם יהיה אפשר לראות מי יצר את הפוסט גם במצב אנכי
דבר נוסף, כשנותנים תודה למישהו ולאחר מכן (אחרי כמה ד' לצורך העניין) עושים ריפרש לדף, מקבלים הודעה "מידע-הבעת תודה לא תקינה".