טסלה - השרשור הרישמי
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
איך אין ריגוש איך מ 0 ל 100 ב 4 שניות בדגם בסיס עד ל 2 שניות בדגם על שלהם, מי יכול עליהם בכלל?! .... טיל בליסטי.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
הביקורת של קלארקסון על המודל X. מי שלא מכיר את התוכנית לא יבין חלק מהבדיחות.
@moshe984 - אפס למאה זה לא הכל בחיים, לחלק מהאנשים. בקליפ רואים את המודל X גוברת בתאוצה על אאודי R8 (מכונית על). שים את שתיהן על כל כביש חוץ מכביש ישר- והאאודי משאירה אותה מאחור, ובענק.
@moshe984 - אפס למאה זה לא הכל בחיים, לחלק מהאנשים. בקליפ רואים את המודל X גוברת בתאוצה על אאודי R8 (מכונית על). שים את שתיהן על כל כביש חוץ מכביש ישר- והאאודי משאירה אותה מאחור, ובענק.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
אני חושב שאפשר להשאיר את עניין קביעת מה מהנה\מרגש לתחושה אישית של כל אחד. בוחני מכוניות הרבה פעמים מתיחסים להתנהגות ספורטיבית של רכבים, אפילו משפחתיים מה שלא בהכרח משקף את הרצון\העדפה של רוכשי אותן מכוניות אלא יותר את דעתו\העדפתו האישית של הבוחן.01/09/2021 11:42nir11 כתב: הטסלה ספציפית אינה מכונית מהנה. ואני ממליץ לך לראות את הביקורת בטופ גיר (או גראנד טור, באמת לא זוכר) על המודל X. קלארקסון הושיב במושב האחורי....שלושה עורכי דין......
לי חשובה יכולת האצה סבירה של הרכב, מבחינה מעשית למתי שצריך עקיפות ומספיק לי שיש מנוע טורבו ואולי מצב ספורטיבי נגיש בהילוכים (לא כפתור שעד שמוצאים אותו זה כבר לא רלוונטי). יפריע לי כמובן אם הרכב לא לוקח טוב סיבובים במהירות קצת גבוה ומרגיש כאילו מאבד שליטה אבל זה לא משהו שבגללו אעדיף רכב אחר, פשוט אתאים את המהירות ליכולות הרכב. העדיפות שלי היתה לבקרת שיוט אדפטיבית תיקון סטיה ובלימת חירום על פני אפשרויות אחרות. במבחנים אמנם מציינים למי יש\אין אבל ללא מציינים כמה הם אפקטיביים וכו'. שזה משהו שהיה חסר לי למשל לפני שנה והייתי צריך לבחון בעצמי בכל רכב, לא ממש עזרו לי רוב המאפיינים האחרים שהתמקדו בהם כמו כמה הרכב ספורטיבי וכמה המתלים רכים\קשים וכו...
יש כמובן מקרים קיצוניים כמו קורולה שאחרי שניסיתי פעם הבנתי שאין לי מה לחפש שם מבחינת האצה, מקבלים תחושה שאין קשר בין הלחיצה על הדוושה למצב במציאות למעט רעשי סרק נוסף של המנוע...שלא תורם יותר מדי ואז כבר לא משנה שום דבר אחר.
גם הבנתי במרוצת השנים שברגע שנוטים לנהיגה ספורטיבית\תזזיתית זה גורר יותר דוחות מהירות ויותר תאונות קלות
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
הטסלה טיל אי אפשר להתחרות איתה, אחזקה כוללת של כל רכב על כגון האוודי הנ"ל לעומת אחזקה של טסלה זו פשוט בדיחה.01/09/2021 12:24nir11 כתב: הביקורת של קלארקסון על המודל X. מי שלא מכיר את התוכנית לא יבין חלק מהבדיחות.
@moshe984 - אפס למאה זה לא הכל בחיים, לחלק מהאנשים. בקליפ רואים את המודל X גוברת בתאוצה על אאודי R8 (מכונית על). שים את שתיהן על כל כביש חוץ מכביש ישר- והאאודי משאירה אותה מאחור, ובענק....
בטסלה אפס הוצאות מעבר לסט צמיגים שתחליף כל 3 שנים אתה לא נוגע באוטו = כלום , לא מוסכים ולא תחנות דלק. הטסלה פשוט שוברת את הכלים ויעידו על כך בעלי הטסלות.
הימים של התעסקות עם שמן/מים גירים תקלות בלי סוף ברקסים ציריות טיפולים הכל מסתיים. בלי לחשב דלק צורך 1 ל 3 עם מזגן לא בלי מזגן, 1 ל 5, אין נגמר העידן הזה, רכב של 4 שניות מ 0 ל 100, וקרוב ל אפס בלאי, ב 200 אלף נגמר הסיפור. אוודי הגדולה שאתה כלכך אוהב ומשבח הודיעו רשמית שהם עומדים להפסיק לחלוטין ייצור של רכבי בנזין, פולקוואגן ענקית הרכב עוברת רק לחשמל, נגמר הסיפור.
שכל אחד יעשה את החשבון והכדאיות לעצמו. בהצלחה לכולם.
נערך לאחרונה על ידי Moshe984 ב 01/09/2021 13:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10121
אבל היי, זה לא מרגש שאין הוצאות01/09/2021 13:17Moshe984 כתב:הטסלה טיל אי אפשר להתחרות איתה, אחזקה כוללת של כל רכב על כגון האוודי הנ"ל לעומת אחזקה של טסלה זו פשוט בדיחה.01/09/2021 12:24nir11 כתב: הביקורת של קלארקסון על המודל X. מי שלא מכיר את התוכנית לא יבין חלק מהבדיחות.
@moshe984 - אפס למאה זה לא הכל בחיים, לחלק מהאנשים. בקליפ רואים את המודל X גוברת בתאוצה על אאודי R8 (מכונית על). שים את שתיהן על כל כביש חוץ מכביש ישר- והאאודי משאירה אותה מאחור, ובענק....
בטסלה אפס הוצאות מעבר לסט צמיגים שתחליף כל 3 שנים אתה לא נוגע באוטו = כלום , לא מוסכים ולא תחנות דלק. הטסלה פשוט שוברת את הכלים ויעידו על כך בעלי הטסלות.
שכל אחד יעשה את החשבון והכדאיות לעצמו. בהצלחה לכולם....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
@nir11
אני רואה מרירות רבה בתגובה שלך ל Huber, אני נוטה להגיד משפטים כאלה כל הזמן (זכותך המלאה לדעתך) ומעולם לא קיבלתי תגובה כל כך שלילית כמו שאתה כתבת. בעיני זה לא במקום וגם לא ענייני. לא ראיתי שום סימנים לפטרנליזם ובוודאי לא לשום כוונה רעה.
@gildmor
לגבי הידע. בתאכלס ידע מתפשט - אי אפשר לחסום אותו. מצד שני אנחנו רואים ש-UX ותפיסת עולם שונות (גוגל לעומת אפל) הולכות לכיוונים שונים למרות שמבחינת פיצ'רים אנחנו רואים שמיישרים קו. בסופו של דבר, גם אם חברה מצליחה ליצור לעצמה פער טכנולוגי, לפחות לפי גופים צד שלישי די ברור שהפער הזה יעלם עם הזמן.
אני בכלל לא בטוח שבתחום הנהיגה האוטונומית יש לטסלה יתרון דרמטי כמו שהיא מציירת וכפי שהרבה אנשים מאמינים. בעולמות ה-AI יש לגוגל יתרון דרמטי (דרך Waymo). יש סיכוי שגם אפל עובדת על העולמות האלה, אי אפשר לדעת איפה הן עומדים. לטסלה יש יתרון מובנה בכך שיש לה הרבה רכבים על הכביש שמעבירים לה הרבה Data שאולי אחרים פחות מקבלים. מבחינה טכנית, יש כאן עוד שחקנית שפחות "סופרים אותה" וזו Nvidia שהדרך שהיא מלמדת את המערכת שלה היא דרך "משחק" של שני AIs מתחרים. ראיתי את זה לפני כמה שנים וזה די מטורף. AI אחד אחראי לייצר סנריו - נהגים ותקלות שיכולות לקרות (על מפות אמיתיות על בסיס צילום אווירי). ה-AI השני מנסה כל הזמן להמנע מתאונות ומעבירות תנועה. מערכת מהסוג הזה יכולה ללמד את עצמה לנהוג מאפס מאוד מהר.
אני רואה מרירות רבה בתגובה שלך ל Huber, אני נוטה להגיד משפטים כאלה כל הזמן (זכותך המלאה לדעתך) ומעולם לא קיבלתי תגובה כל כך שלילית כמו שאתה כתבת. בעיני זה לא במקום וגם לא ענייני. לא ראיתי שום סימנים לפטרנליזם ובוודאי לא לשום כוונה רעה.
@gildmor
לגבי הידע. בתאכלס ידע מתפשט - אי אפשר לחסום אותו. מצד שני אנחנו רואים ש-UX ותפיסת עולם שונות (גוגל לעומת אפל) הולכות לכיוונים שונים למרות שמבחינת פיצ'רים אנחנו רואים שמיישרים קו. בסופו של דבר, גם אם חברה מצליחה ליצור לעצמה פער טכנולוגי, לפחות לפי גופים צד שלישי די ברור שהפער הזה יעלם עם הזמן.
אני בכלל לא בטוח שבתחום הנהיגה האוטונומית יש לטסלה יתרון דרמטי כמו שהיא מציירת וכפי שהרבה אנשים מאמינים. בעולמות ה-AI יש לגוגל יתרון דרמטי (דרך Waymo). יש סיכוי שגם אפל עובדת על העולמות האלה, אי אפשר לדעת איפה הן עומדים. לטסלה יש יתרון מובנה בכך שיש לה הרבה רכבים על הכביש שמעבירים לה הרבה Data שאולי אחרים פחות מקבלים. מבחינה טכנית, יש כאן עוד שחקנית שפחות "סופרים אותה" וזו Nvidia שהדרך שהיא מלמדת את המערכת שלה היא דרך "משחק" של שני AIs מתחרים. ראיתי את זה לפני כמה שנים וזה די מטורף. AI אחד אחראי לייצר סנריו - נהגים ותקלות שיכולות לקרות (על מפות אמיתיות על בסיס צילום אווירי). ה-AI השני מנסה כל הזמן להמנע מתאונות ומעבירות תנועה. מערכת מהסוג הזה יכולה ללמד את עצמה לנהוג מאפס מאוד מהר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
לרוב האנשים שבדרגים הגבוהים בטסלה עובדים שם לא רק בשביל המשכורת החודשית, רובם חולקים עם מאסק את הראיה לעתיד, ואני לא שמעתי בינתיים על אחד כזה שעזב. זאת אחת מהחברות הבודדות בעולם שאשכרה משקיעה מאמצים רבים ע"מ לקדם את האנושות קדימה ולא בהכרח בכדי לנפח את חשבון הבנק שלה ושל הבכירים בה.01/09/2021 11:47gildmor כתב: "קודם כל בטסלה עובדים הרבה מאד אנשים, אז עזיבה של עובד אחד סביר להניח לא ממש יעזור במשהו.
דבר שני, מאחורי כל הג'ובים האלה עומדים הסכמי סודיות מאד מאד נוקשים, ולכן גם אם עובד אחד יודע הכל על איך שטסלה יישמו את ה-AI שלהם, זה לא מידע שהוא יוכל לשתף בו אחרים."
מדובר על עובדי מפתח\מובילים אלה שבאמת מבינים ומחזיקים את הידע אצלם בראש אלה שאולי היו מעורבים בפיתוח\מחקר מלכתחילה. גם בהייטק יש הסכמי סודיות וגם בצבא (8200 וכו..) שים לב כמה חברות סטארטאפ יש שהוקמו על ידי יוצאי 8200 שברור שאת הרעיונות שעליו ביססו את הסטארטאפ סביר להניח פיתח\למדו בצבא. פטנטים אפשר לאכוף וגם זה לוקח זמן והרבה הכסף, הסכמי סודיות קצת יותר קשה כי זה סוג של מתנגש עם בחופש העיסוק כך שלא נאכף בפועל אין אפילו אילוצים של תקופת צינון בתחומים האלה. כמעט לא תשמע על מקרים שתבעו מישהו בכיר על הפרת סודיות. לעומת זאת שומעים כל הזמן על בכירים שעוברים בין ענקי הטכנולוגיה ומשלמים להם טונות כסף וברור שזה לא רק בגלל הפנים היפות שלהם או ביצועיהם אלא בגלל הידע שמגיע איתם, בתחומי עיסוק אחרים בכירים אפילו "גונבים" לקוחות מפתח. אפילו בכירים שנחשדו בהטרדות מיניות ו"פרשו" על רקע זה, נשכרו על ידי מתחרים לתפקידים בכירים למרות המוניטין הרע שלהם מצב שאם זה היה עובד מן השורה כנראה לא היו מתקרבים אליו, מה שנקרא יש דרג ויש *רג..
אני גם חושב שהם יפתחו את הידע לאחרים ולו בשביל לסכל את עניין גניבת הידע, סוג של פשרה....
כאשר העבודה שאתה עושה היא חלק מהגישה שלך לחיים, אתה לא הולך לעזוב אותה גם עבור סכומים גדולים מאד של כסף.
אני לא טוען שזה לעולם לא יקרה, אבל אני פשוט אומר שהסבירות לזה בחברות של מאסק היא נמוכה.
בינתיים כל מה שאני שומע זה עובדים בכירים בבלו אוריג'ין שנוטשים אל ספייסX.
אני לא נגד מימן, כל דבר שתורם לקידום "עתיד נקי" יתקבל בברכה. זה פשוט עניין של יעילות, המימן פשוט לא שם לרכבים חשמליים, לפחות כרגע.01/09/2021 11:47gildmor כתב: מימן כמובן לא יכנס כרגע אבל עובדים על דרכים יעילות\ירוקות וכלכליות להפקתו, אני מניח ששינוע יתבצע במכליות כפי שמשנעים גז\דלק לתחנות תדלוק. כמה שאולי הוא לא יעיל אנרגטית במנוע בעירה פנימית אם הוא מופק ירוק והתוצר שלו בבעירה הוא רק מים וחמצן אז הוא נקי לחלוטין. זה לא שהפקת חשמל לטעינת המכוניות החשמלית נקיה במיוחד, רוב התחנות כח עובדות על פחם\גז שלא נחשבים נקיים. אם וכאשר תהיה פריצת דרך זה יהיה הרבה יותר טוב ממכונית חשמלית כי לא יצטרכו להסתמך על עמדות טעינה\סוללות כבידות ומזהמות ויהיו טווחי נסיעה גדולים יותר. בעיקרון מימן ג םאפשר להפיק ישירות מאור שמש או מחשמל שנוצר כך שאם ילכו חזק לכוון הסולרי שזה טוב בכל מקרה, זה יעזור גם לעניין זה....
אופצייה מעניינת יכולה להיות במידה ותחנות דלק יוכלו להפיק מימן ירוק בצורה עצמאית, זה יגדיל את היעילות בכמה קני מידות.
אולי לא, ואולי כן. כאשר יש מהפכה טכנולוגית, לא תמיד אפשר להאט או לעצור אותה. בסוף הסכרים נפרצים ונפתרים מהישן והלא טוב.01/09/2021 11:47gildmor כתב: "בהחלט, שווקים שסוחטים מאנשים כסף בכמויות מטורפות ימותו. (אני בטוח שימצאו נישות חדשות אבל לא נכנס לזה עכשיו)"
עדין מדובר במליוני אנשים ותעשיות חזקות, לא יגרמו להם לקרוס ולהיות מובטלים תוך זמן קצר ולכן תהליכים כאלה שמשפיעים על הרבה אנשים יעשו בהדרגה, אם כתוצאה מיד מכוונת של הממשלות ואם כתוצאה מאותו רעש שחלקו מוצדק וחלקו מהתנגדים\אינטרסנטים. לדעתי גם מהבחינה האנושית, להרבה אנשים שאולי לא מהזן הטכנולוגי יהיה הקשה להתרגל לקונספט של מכונית אוטומאטית ולסמוך עליה או אפילו יהיו חסרי זהירות כפי שקורה כרגע, גם אם תופיע מחר. זה כמו דור המבול, יחכו לדור חדש שיקבל לחינוך יותר טכנולוגי ויהיו לו אפשרויות תעסוקה וכישורים שיאפשרו לו להסתגל למציאות החדשה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@nir11
אני רק אשים את זה כאן...
https://insideevs.com/news/516744/2021- ... d-results/
חווית נהיגה זה משהו מאד אינדיווידואלי. כל אחד נהנה ממשהו אחר בנהיגה.
אתה רוצה רכב אם התנהגות כביש ספורטיבית, סבבה. זה לא אומר שאין לטסלה את הנקודות החזקות שלה שעושות את זה לחלק אחר מהאנשים.
כך שהנקודות שאתה מנסה להעלות רלוונטיות אליך ולמי שחושב כמוך, ומן הסתם אין עם זה שום בעיה. אתה רק צריך להבין שלא כולם חושבים כך, וכל אחד יכול לקבל הנאה מאספקט שונה של הרגשות בנהיגה.
אני רק אשים את זה כאן...
אתה רוצה רכב אם התנהגות כביש ספורטיבית, סבבה. זה לא אומר שאין לטסלה את הנקודות החזקות שלה שעושות את זה לחלק אחר מהאנשים.
כך שהנקודות שאתה מנסה להעלות רלוונטיות אליך ולמי שחושב כמוך, ומן הסתם אין עם זה שום בעיה. אתה רק צריך להבין שלא כולם חושבים כך, וכל אחד יכול לקבל הנאה מאספקט שונה של הרגשות בנהיגה.
- oferlaor
-
- מנהל

אגב, הדרך לשמר עובדים מהסוג הזה זה דרך אופציות. לרוב מי שמחזיק אופציות עוד מלפני ההשקה ומקבל הקצאת RSU כל תקופה, הסכומים שם כל כך גבוהים שלמשוך עובד כזה לחברה אחרת זה מורכב מאוד. אני עובד ב-Wix וזה המצב בחברה. יש איתי אנשים שעובדים שנים רבות והאופציות וה-RSU שלהם זו חבילה שקשה מאוד להתחרות בה. זה לא אומר שלא עוזבים, זה אומר שיקר מאוד למשוך מישהו כזה החוצה.
לגבי מימן, אני דווקא חושב שיש לזה עתיד מזהיר בגלל שבטריות יהוו תקרת זכוכית לאימוץ מלא של רכבים חשמליים וגם יש סיכוי לא רע שתשתיות החשמל לא מסוגלות להתשדרג בקצב של אימוץ הרכבים החשמליים.
אני חושב שמימן פחות מורכב ממה שחושבים. צריך בגדול להפוך את זה לפחות מסוכן (כמו שטסלה עשתה עם ליתיום בתחילת הדרך שלה, למי שלא מכיר את הסיפור כדאי לקרוא על זה כי זה ממש מעניין). לגבי שינוע מימן, כאן נראה לי הטעות. מימן צריך להיות מיוצר ברמת תחנת התדלוק. כרגע זה לא המצב, והשינוע גם מייקר וגם מסכן מאוד את התהליך. אם בתחנת הדלק יש כמות לא גדולה של מימן והיא מייצרת את זה מקומית מחשמל (סולארי או ישיר) ומים, זה הופך את זה ליעיל יותר, רק צריך מנגנוני ייצור בסקלות קטנות יותר ובתפוצה גדולה בהרבה.
לגבי מימן, אני דווקא חושב שיש לזה עתיד מזהיר בגלל שבטריות יהוו תקרת זכוכית לאימוץ מלא של רכבים חשמליים וגם יש סיכוי לא רע שתשתיות החשמל לא מסוגלות להתשדרג בקצב של אימוץ הרכבים החשמליים.
אני חושב שמימן פחות מורכב ממה שחושבים. צריך בגדול להפוך את זה לפחות מסוכן (כמו שטסלה עשתה עם ליתיום בתחילת הדרך שלה, למי שלא מכיר את הסיפור כדאי לקרוא על זה כי זה ממש מעניין). לגבי שינוע מימן, כאן נראה לי הטעות. מימן צריך להיות מיוצר ברמת תחנת התדלוק. כרגע זה לא המצב, והשינוע גם מייקר וגם מסכן מאוד את התהליך. אם בתחנת הדלק יש כמות לא גדולה של מימן והיא מייצרת את זה מקומית מחשמל (סולארי או ישיר) ומים, זה הופך את זה ליעיל יותר, רק צריך מנגנוני ייצור בסקלות קטנות יותר ובתפוצה גדולה בהרבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

יש למישהו מושג מה קורה עם ה-referral link בארץ? גם זה לא זמין?
כשאני נכנס ל-loot box באפליקציה, אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot find Data in Primary Referral Gateway"
והאם מישהו כבר קיבל עדכון לגרסה 4.0 של האפליקציה באנדרויד?
כשאני נכנס ל-loot box באפליקציה, אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot find Data in Primary Referral Gateway"
והאם מישהו כבר קיבל עדכון לגרסה 4.0 של האפליקציה באנדרויד?
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

היה איזה בחור באחת הקבוצות שרכש רכב עם קוד וקיבל 1500 קילומטר טעינה בחינם01/09/2021 14:17TheCoolest כתב: יש למישהו מושג מה קורה עם ה-referral link בארץ? גם זה לא זמין?
והאם מישהו כבר קיבל עדכון לגרסה 4.0 של האפליקציה באנדרויד?...
העניין הוא שכרגע הטעינות הן גם ככה חינם.
אני מניח שרק כאשר טסלה יגבו כסף על טעינות, האופציה הזו תפתח.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

"חווית נהיגה" היא מילה שמורה בעולם ביקורת הרכב, אתה משתמש בה למשמעות אחרת, צריך להביו את זה. מסך כזה או אחר לא נכנס להגדרה הקלאסית, שמתייחסת לחוויה הדינאמית.01/09/2021 13:50TheCoolest כתב: @nir11
אני רק אשים את זה כאן...
כך שהנקודות שאתה מנסה להעלות רלוונטיות אליך ולמי שחושב כמוך, ומן הסתם אין עם זה שום בעיה. אתה רק צריך להבין שלא כולם חושבים כך, וכל אחד יכול לקבל הנאה מאספקט שונה של הרגשות בנהיגה....
לגבי פייקס פיק, מן הסתם אני מכיר את הארוע, לא עוקב אחריו ולא מומחה בנושא, זה מה שהעלתי בחיפוש קצר:
הטסלה התחרתה ב Exhibition division
manufacturers and builders are encouraged to enter prototype or preproduction vehicles. While there are no records for this class because of its exhibition status, entries are eligible for recording an overall course record, or attempting specific former class records, if their vehicle passes Technical Inspection under the rules of those former classes.
זו קטגוריה של פרוטופייט, בלי הגבלות מוגדרות (להבנתי), זה לא שלקחו טסלה מהכביש והעלו אותה לפיסגה. ממש ממש לא.
כדי להדגיש עד כמה זה הישג חסר משמעות, הנה קטע מהדיווח שלך:
Randy Pobst was back too. After sending a Tesla Model 3 flying into a wall at Bottomless Pit, he came back for more. This time winning the Exhibition division with his new Model S Plaid from Unplugged Performance, but still finishing 10 seconds behind a 1996 BMW M3 from the Pikes Peak Open division.
- oferlaor
-
- מנהל

אי אפשר לתת לינק אבל אם תקבל לינק ממישהו מחו"ל שניכם תזכו. באסה, אם הייתי יודע, הייתי עושה גם (כמו שאר 6000 הרוכשים של טסלה מלפני).01/09/2021 14:17TheCoolest כתב: יש למישהו מושג מה קורה עם ה-referral link בארץ? גם זה לא זמין?
והאם מישהו כבר קיבל עדכון לגרסה 4.0 של האפליקציה באנדרויד?...
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
אני חולם על היום שבו תוכל לתדלק מים במיכל ומנגנון יפריד לך את המימן והחמצן בתוך הרכב. 0 זיהום, תדלוק מהיר במחיר אפסי. גם בעיית הנפיצות נפתרת ככה.
האם יקרה? מי יודע...
האם יקרה? מי יודע...
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

בהזמנות הקודמות לא היה אפשר להשתמש בקוד גם אם זה היה קוד מחול01/09/2021 15:54oferlaor כתב:אי אפשר לתת לינק אבל אם תקבל לינק ממישהו מחו"ל שניכם תזכו. באסה, אם הייתי יודע, הייתי עושה גם (כמו שאר 6000 הרוכשים של טסלה מלפני).01/09/2021 14:17TheCoolest כתב: יש למישהו מושג מה קורה עם ה-referral link בארץ? גם זה לא זמין?
והאם מישהו כבר קיבל עדכון לגרסה 4.0 של האפליקציה באנדרויד?......
לדעתי הם פתחו את זה רק עכשיו
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@nir11
אחלה השוואה לרכב custom לחלוטין עם מנוע מירוץ (סביר להניח שמשופר), המנוע במקור מפיק 572 כ"ס.
הטסלה זה רכב סטוק שהמשקל המלא שלו הוא 2200 ק"ג. פירקו לו את הסלון להפחית מעט משקל והחליפו בולמים וצמיגים.
אחלה השוואה לרכב custom לחלוטין עם מנוע מירוץ (סביר להניח שמשופר), המנוע במקור מפיק 572 כ"ס.
הטסלה זה רכב סטוק שהמשקל המלא שלו הוא 2200 ק"ג. פירקו לו את הסלון להפחית מעט משקל והחליפו בולמים וצמיגים.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

לא יודע מאיפה הבאת את זה. יש לך ציטוט? אני לא רואה את המידע הזה בלינק שלך. יש שם כמובן כלוב בטיחות, רואים את זה, לא ציינת. זה כמובן הכרחי, אבל זה לא שהחליפו בולמים וצמיגים. אין לי מושג מה עוד שינו. הצלחתי למצוא שלדגם הזה יש 1000 כוחות סוס. זה לא הטסלה מודל S,גם לא הפרפורמנס מודל. זה דגם אחר.
ומשהו שאומר לך על בסיס מעט ההבנה שיש לי במרוצי מכוניות: למעט קטגוריות מאוד מאוד רסטריקטיביות, הקשר בין מכונית המרוץ, למכונית הכביש - קלוש מאוד.
זה כמובן קל להבנה לגבי סינגל סיטרז - המנועים שלהם לא קשורים בשום צורה למכוניות כביש, אבל זה גם נכון לגבי מכוניות כביש. טיפה ניים דרופינג:
NASCAR
BTCC
DTM
ועוד שאני לא זוכר כרגע - המכוניות דומות למכונית כביש באותו שם- אבל לא באמת. הטסלה של אף אחד לא תטפס על פייקס פיק ככה.
הם נכנסים לתחרויות האלה בדיוק מאותה סיבה שיצרנים אחרים נכנסים אליהם - רוב הקהל לא מבין את זה.
ומשהו שאומר לך על בסיס מעט ההבנה שיש לי במרוצי מכוניות: למעט קטגוריות מאוד מאוד רסטריקטיביות, הקשר בין מכונית המרוץ, למכונית הכביש - קלוש מאוד.
זה כמובן קל להבנה לגבי סינגל סיטרז - המנועים שלהם לא קשורים בשום צורה למכוניות כביש, אבל זה גם נכון לגבי מכוניות כביש. טיפה ניים דרופינג:
NASCAR
BTCC
DTM
ועוד שאני לא זוכר כרגע - המכוניות דומות למכונית כביש באותו שם- אבל לא באמת. הטסלה של אף אחד לא תטפס על פייקס פיק ככה.
הם נכנסים לתחרויות האלה בדיוק מאותה סיבה שיצרנים אחרים נכנסים אליהם - רוב הקהל לא מבין את זה.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

שים לב שלטסלה יש פי 2 (!) כוחות סוס מאשר לענתיקה הזאת. יש לך סימוכין שהיא משופרת?01/09/2021 16:55TheCoolest כתב: @nir11
הטסלה זה רכב סטוק שהמשקל המלא שלו הוא 2200 ק"ג. פירקו לו את הסלון להפחית מעט משקל והחליפו בולמים וצמיגים....
אני משער שיש לזה מעט משמעות בגלל אחיזה נמוכה על הדרך לפיסגה הזו. כאן כמובן נכנס אלמנט המכונית המהנה, המכונית שמהירה בפניות, וענתיקה מנצחת את האייפון על הגלגלים.
באותו עניין, ה M5 נחשבת כבר שנים למכונית הכי טובה בעולם מבחינת שימושיות וספורטיביות כאחד. הייתי מעדיף אותה בכל יום על טסלה, למעט התדמית הבעייתית בארץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אתה רציני? בדקת בכלל מה זה ה-BMW 1996 הזו?
"Powered by a motorsport spec P63 hot vee twin turbo V8 engine lifted from the M6 GT3 and M6 GTLM"
כן, לטסלה יש המון כוחות סוס והמון מומנט, מה שמטיס אותה קדימה בישורות. אבל המשקל שלה הוא עצום, ולמשקל כמובן שיש השפעה ניכרת מאד.
בסוף הסרטון בלינק שצירפתי הנהג אומר שמדובר ברכב סטוק.
הורידו את הסלון, הוסיפו כלוב כי זאת דרישת בטיחות. החליפו בולמים וצמיגים. מעבר לזה אין לך כל שליטה או אפשרות לבצע טיונינג, כך שהרכב הוא סטוק. הכוונה בסטוק הוא שהוא ללא שינויי ניהול, והם פשוט לקחו רכב חוקי לכביש והתאימו אותו להיל קליימב.
תצפה בסרטון, הוא אומר בדיוק מה שינו בו.
"Powered by a motorsport spec P63 hot vee twin turbo V8 engine lifted from the M6 GT3 and M6 GTLM"
כן, לטסלה יש המון כוחות סוס והמון מומנט, מה שמטיס אותה קדימה בישורות. אבל המשקל שלה הוא עצום, ולמשקל כמובן שיש השפעה ניכרת מאד.
בסוף הסרטון בלינק שצירפתי הנהג אומר שמדובר ברכב סטוק.
הורידו את הסלון, הוסיפו כלוב כי זאת דרישת בטיחות. החליפו בולמים וצמיגים. מעבר לזה אין לך כל שליטה או אפשרות לבצע טיונינג, כך שהרכב הוא סטוק. הכוונה בסטוק הוא שהוא ללא שינויי ניהול, והם פשוט לקחו רכב חוקי לכביש והתאימו אותו להיל קליימב.
תצפה בסרטון, הוא אומר בדיוק מה שינו בו.
- oferlaor
-
- מנהל