@TheCoolest - מה הסיכוי לצריבות/בעיות אחרות בדגם הזה? הבנתי שהדגם כבר נמצא בשוק כמעט 8 חודשים - קראתי לא מעט, הוא מקבל ביקורות טובות, אבל עדיין הטכנולוגיה היא אחרת. לגבי ה-QN90B שיש לי, הם יכולים להחליף לי לאותו דגם (או לדגם QE65QN95B בתוספת מחיר) - אבל אם הבעיה כמו שהייתה לי תקרה שוב - הם לא יסכימו לתת לי שירות.
אז DSE זו תופעה שקיימת בכל מסך מבוסס LCD. בחלק היא פחות בולטת ובחלק יותר.
אתה לא יכול להבטיח שאם תחליף מסך החדש יהיה טוב יותר, זה הימור.
QD-OLED זו טכנולוגיה חדשה, כך שהיא לא באמת מוכחת. עם זאת, בארה"ב סמסונג נותנת 5 שנות אחריות למסכים האלה, כך שכנראה הם בטוחים שהיא עובדת טוב.
כמו עם כל מסך OLED, אם אתה מתכנן להשתמש בו לצפיה בטלוויזיה ולא חיבור למחשב 7\24, הסבירות לצריבות מאד נמוכה.
יש גם דברים אחרים שאפשר לעשות, כמו להפעיל שומר מסך (למשל אם יש לך סטרימר עם קודי) או מחשב שייכנס אחרי דקה\שתיים של חוסר פעילות.
מעבר לזה יש לי שתי טלוויזיות OLED בבית, אחת כבר מעל ל-5 שנים, ובשנה האחרונה היא עובדת כ-12 שעות ביממה לצפיה ב-TV ובינתיים הכל טוב.
עם כל הנאמר לעיל, אף אחד לא יכול להתחייב שלא תתקל בבעיות. הסיכוי אמנם נמוך מאד, אבל הוא לא אפס.
העדפה שלי היא OLED. אחרי מסכי OLED אי אפשר לחזור חזרה ל-LED.
טוב, אז מעדכן אתכם שאחרי "אי הבנה" של מה שהובטח לי לגבי טלוויזיה של oled ללא תוספת מחיר, לבין תוספת של 1500 שקל שביקשו ממני, ביקשתי לבטל את העסקה ואכן ביום שני הקרוב יקחו את הטלוויזיה בחזרה ואני אקבל את הכסף. אני עדיין נעול על הOled, מצאתי את הoled באותה מחיר שרכשתי בזמנו את הqn90a ואני אמשיך בהזמנה חדשה. זה אבסורד שביקשו ממני תוספת של 1500 שקל, אבל זה המצב. תודה רבה שוב לכם מי שעזר, הגיב ותמך. המסקנה היא תעמדו על שלכם ותתעקשו לקבל שירות,יש מספיק כלים היום לעשות את השינוי ולא להשלים עם המצב.
@ahersko ו-@ChinggisKhan, למדתי לקח ועוד איך, אבל למדתי גם להבין מה הצרכים שלי, מה הטכנולוגיה שמתאימה לי וגם להבין איך להתנהל מולם , בסופו של דבר אני מסתכל עלות מול תועלת, רציתי לעבור לSony ולקנות את הOLED שלהם, אבל ההפרש הוא בסביבות 2500 שקל ויותר! בסופו של דבר, את הטלוויזיה של QE65S95B שאני רוכש עולה בדיוק באותו מחיר שרכשתי את QE65QN90, לא ברור לי מאיפה איך היבואן דורש 1500 שקל ביניהם - אבל כנראה שיש דברים נסתרים שלא נבין ולא נדע.
@טלHD תודה רבה על התגובה, מהבדיקות שעשיתי וראיתי המסכים של LG אכן טובים, אבל האיכות של QE65S95B טובה יותר ברגע זה לפחות לפי הבדיקות והראיה שלי. בעבר הבעיות של מה שקשור לצריבות היו מאוד לא נעימות, אבל ממה שהטכנולוגיה היום מאפשרת - המצב שונה לחלוטין היום (עדיין קיים סיכון לצריבות - אבל נמוך יותר).
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 18/01/2023 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
MatanGershberg כתב:
@טלHD תודה רבה על התגובה, מהבדיקות שעשיתי וראיתי המסכים של LG אכן טובים, אבל האיכות של QE65S95B טובה יותר ברגע זה. בעבר הבעיות של מה שקשור לצריבות היו מאוד לא נעימות, אבל ממה שהטכנולוגיה היום מאפשרת - המצב שונה לחלוטין היום (עדיין קיים סיכון לצריבות - אבל נמוך יותר).
MatanGershberg כתב:
@טלHD תודה רבה על התגובה, מהבדיקות שעשיתי וראיתי המסכים של LG אכן טובים, אבל האיכות של QE65S95B טובה יותר ברגע זה. בעבר הבעיות של מה שקשור לצריבות היו מאוד לא נעימות, אבל ממה שהטכנולוגיה היום מאפשרת - המצב שונה לחלוטין היום (עדיין קיים סיכון לצריבות - אבל נמוך יותר).
...
לא מאמין לך שזו המסקנה שלך מכל הסיפור...
נראה לי שהיתרון באיכות (לכאורה) לא עולה על היתרון באחריות ובשקט הנפשי.
@adifred - בסופו של דבר, זאת המסקנה שלי, ההחלטה שלי היא גם כלכלית וגם נטו ממה שראיתי ובחנתי זאת ההחלטה הכי טוב שבחרתי לבצע, אפשר לשפוט את ההחלטה לפה או לפה, כולנו בני אדם ויכולים לטעות. לגבי השירות אני מסכים איתך שהייתי רוצה להיות בשקט נפשי לגבי האחריות, אבל בסופו של דבר - אני חושב שהנושא שלי הגיע לתודעה של המון אנשים, שירות לא צריכים להתחנן לבקש, בתור מישהו שנותן שירות ביום יום - אני דורש לקבל שירות לפחות כזה שאני נותן - אני בתקווה שהניסיון שלי מולם - יגרום גם לאחרים לדרוש את מה שמגיע להם ואם במקרה זה גם יגיע להנהלה הבכירה והם ישנו את הדרך שלהם -אני את שלי עשיתי ותרמתי.
אפשר לחשוב שח.י. מציאה כזאת גדולה.
מחכים עם הזרוע מתכווננת לשניה האחרונה כדי להודיע שזרוע רגילה תעשה בעיות עם היציאות וזאת במטרהל לעקוץ עוד 650 ש"ח.
שירות שאומר שיחזור אחרי איקס ימים ולא חוזר וצריך לרדוף אחריהם.
מבצע 100% איתך שמאפשר להחזיק את הטלויזיה עד 60 יום, אבל פינג פונג בינם לבין החנות שמכרה כאשר אף אחד לא מוכן לומר מה תהיה העלות של שימוש בזה.
יכול להיות שזה פחות גרוע מאחרים, אבל לא הייתי קורא לזה שירות טוב.