צריבה בטלוויזיה סמסונג QN90A ושירות של אלקטרוניקס - בוצע החזר כספי לבסוף על המוצר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379

שליחה

08/01/2023 10:34  
MatanGershberg כתב:
תודה @gidmor, אני רוצה קודם כל לבדוק את כל האפשרויות לפני שאני מגיש תביעה שעלולה לקחת זמן, לגבי הקבצים, בדקתי ואתה צריך להוריד אותם מהאתר ששלחתי (תנסה לפתוח את הדפדפן במצב Incgonito - הם נפתחים תקין לגמרי)
...
קח בחשבון שבהתכתבויות זה יכול לקחת עוד יותר זמן ממשפט לכן גם אם אתה בכל זאת הולך על הכיוון הזה עדיף במקביל להגיש תביעה. בתביעה לפחות את כתב התביעה הם יקבלו יחסית מהר וזה יכול להזיז ענינים יותר מהר גם בלי לחכות כמה חודשים למועד המשפט.
אם תצליח איכשהו להשיג טלפונים ישירים של בכירים\בעלים בסמליין גם יותר סיכוי להזיז משהו.

אבל יותר חשוב, לפי האחרים שראו את הסרטון קשה להבחין בתופעה אז חשוב יותר לנסות לצלם את זה זה באופן שיהיה יותר ברור.
הקובץ ירד בלי בעיה רק שלא נפתח ה-RAR, טוען שהקובץ לא תקין.

MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

Re: צריבה בטלוויזיה סמסונג QN60A ושירות של אלקטרוניקס שלא מוכנים לעזור!

שליחה

תודה @gildmor, אולי אתה מכיר איך אני יכול להגיש תביעה בצורה מהירה? לגבי הסרטונים, מוזר - הורדתי את הקובץ וגם פתחתי עם 7ZIP וWinrar, אני ממליץ לנסות בעזרת כלים אלו

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

08/01/2023 13:24  
MatanGershberg כתב:
תודה @gildmor, אולי אתה מכיר איך אני יכול להגיש תביעה בצורה מהירה? לגבי הסרטונים, מוזר - הורדתי את הקובץ וגם פתחתי עם 7ZIP וWinrar, אני ממליץ לנסות בעזרת כלים אלו
...
תקרא כאן בשביל להבין קצת יותר את התהליך:
https://tviot-ktanot.co.il/
יש שם אפשרות להגיש דרכם, אני מניח שבסוף מגיע לכאן:
https://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx

אם אתה לא רשום עדיין במערכת הממשלתית, תצטרך להירשם ואז אפשר להגיש אונליין את התביעה וגם בהמשך לעקוב אחרי מצבה.
האפשרות הרגילה היא להדפיס את כל המסמכים בשלושה העתקים ולהגיע לבית המשפט הקרוב אליך להגשת התביעה.
עוד פרטים כאן:
https://www.gov.il/he/service/filing_a_small_claim

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 349

שליחה

נראה מזעזע בכדורגל. ממש רואים את הפס. אין סיבה שתסכים להישאר עם טלויזיה כזו.
אם השירות מתעלמים, אין לך ברירה אלא ללכת לתביעות קטנות. רוב הסיכויים שזה ייגמר לפני ברגע שהם יקבלו את התביעה.
אם זה יגיע לבית המשפט, תבוא מוכן עם סרטונים שמראים את הבעייה באופן קיצוני כמה שיותר. אין לך מה להפסיד.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

אל תגיש דרך אף אחד אלא ישירות באתר ממשלתי שהסיומת שלו היא gov.il
לגבי רוב הסיכויים... אני הייתי נזהר בהימור שכזה
לדעתי לבתי משפט יש נטיה לפזול לכיוון פשרה והם לדעתי נוטים לטובת הגופים הגדולים ולא הצרכן הקטן
אבל בהחלט שווה לנסות

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

שלום חברים, תודה רבה על התגובות, מעדכן אתכם שצריך להגיע טכנאי/מנהל בכיר ביום ראשון כדי לבדוק את הטלוויזיה יחד איתי ולתת את דעתו, אני כמובן אמשיך לעדכן בסיום.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

שלום חברים, אז היה אצלי טכנאי בכיר של סמיליין, אז אפשר לפרגן שסוף סוף הוצע פתרון אחד מ-3 האפשרויות:

1. החלפה של הטלוויזיה הנוכחית בטלוויזיה חדשה של QN90A בדומה למה שיש אצלי - לפי מה שהוא אמר, התופעה קיימת בכל הטלוויזיות של QLED, קח שזה יכול לקרות שוב
2. החלפה ל65s95b ללא תוספת מחיר
2. החלפה של הטלוויזיה הנוכחית בדגם חדש של 65qn95/700/800/900b,אבל עם תוספת של 1000-1200 שקל
3. החזר כספי - לא ברור של כמה על הטלוויזיה הנוכחית

אני מאוד מבולבל כאמור, כי אני לא יודע איך להמשיך מפה - איך אני מבטיח שבדגמים אחרים או בBrand אחר הבעיה לא תקרה (או בעיה אחרת) ואם כן, לא אעבור את מה שעברתי כאן.

אודה לעזרתכם.
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 15/01/2023 16:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4819

שליחה

אם זה בשעה הראשונה לאחריות החזר כספי אמור להיות מלא והייתי לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

Re: צריבה בטלוויזיה סמסונג QN60A ושירות של אלקטרוניקס - יש עדכון והצעה שלהם בסוף הפוסט!

שליחה

אף אחד לא מבטיח לך שאם תיקח את ה 95B לא תיתקל באותה התופעה

אם תיקח את הכסף מה תקנה?

בסה"כ קיבלת הצעות הוגנות, חבל שהיית צריך לעבור 10 מדורי גהנום בשביל לקבל אותן, אבל זו ישראל

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: צריבה בטלוויזיה סמסונג QN60A ושירות של אלקטרוניקס - יש עדכון והצעה שלהם בסוף הפוסט!

שליחה

אני מאוד מבולבל כאמור, כי אני לא יודע איך להמשיך מפה - איך אני מבטיח שבדגמים אחרים או בBrand אחר הבעיה לא תקרה (או בעיה אחרת) ואם כן, לא אעבור את מה שעברתי כאן.
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 15/01/2023 17:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אין מה להתבלבל, זו מגבלה של הטכנולוגיה הזו ולכן אם אתה רגיש לתופעה אז אתה צריך לבחור בטלוויזיה בטכנולוגיה אחרת.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

15/01/2023 16:44  
ChinggisKhan כתב:
אין מה להתבלבל, זו מגבלה של הטכנולוגיה הזו ולכן אם אתה רגיש לתופעה אז אתה צריך לבחור בטלוויזיה בטכנולוגיה אחרת.
...
עדיין יש הבדלים לפעמים משמעותיים בין מסכים שונים של אותו דגם ואני מניח שמסיבה זו הם בעצמם הציעו אפשרות של החלפה. אם זה משהו שגרתי למה שיציעו להחליף. בכל זאת הם נמכרים בכמויות והרבה אנשים צופים בכדורגל ולא חוו בעיות.
לכן לדעתי אפשר לצאת מהנחה שהסיכוי ליפול על אותו מסך עם אותה בעיה כזו חמורה ומורגשת כנראה נמוך.

לטכנולוגיות אחרות יש את הבעיות שלהם.

לפותח השירשור, מבחינה פרקטית אם תבקש להחליף תוודא שהבעיה לא קיימת במסך שאתה מקבל במעמד ההתקנה ואם כן תסרב לקבל אותו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

לא הבנתי. מה גודל המסך שיש לך? מחליפים לך בחינם מ-QN60A שזה מסך רמת כניסה ל-S95B שזו OLED בחינם?

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הגודל מסך הוא 65 אינץ' ואכן הציעו להחליף מ-QN60A שזה מסך רמת כניסה ל-S95B שזו OLED , אבל ב-OLED יש בעיות אחרות כמו צריבה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

הם מפגרים, קח את ה-OLED ותברח כל עוד זה אפשרי.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

משהו לא ברור ודי מבולבל. @MatanGershberg ערכת את ההודעה הראשונה לאחר כמה תגובות. אתה בטוח שמדובר על S95 ? לא כתבת את זה בהתחלה..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@ChinggisKhan אכן לא טעיתי, וידאתי זאת מול מנהל השירות של סמליין

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

15/01/2023 17:20  
TheCoolest כתב:
@ChinggisKhan
תראה פה:
viewtopic.php?p=3271646#p3271646
...
ההודעה הזו נערכה. במקור לא הופיעה בה ה-s95 אלא רק 90a

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

גם 90A אחלה שדרוג :D

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”