צריבה בטלוויזיה סמסונג QN90A ושירות של אלקטרוניקס - בוצע החזר כספי לבסוף על המוצר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

* עדכון - חזרו אליי ואמרו שהכל תקין, מדובר בפאנל תקין לגמרי ואין בעיה ואין מה לתקן - מה לעשות במקרה הזה?!

שלום חברים,

רכשתי את הטלוויזיה של סמסונג QN90A לפני כשנה ובשבועות האחרונים הבחנתי ב2 פסים גדולים בטלוויזיה, אחד בצד ימין מלמעלה עד למטה ואחד באמצע המסך מלמעלה למטה(תמונות מצורפות) - הבעיה בעיקר נראית לעין במשחקי כדורגל ורזולוציה גבוהה ויש ממש 2 פסים שמפריעים לתמונה. פתחתי קריאת שירות באלקטרוניקס, הגיע טכנאי אחרי שבוע "לבדוק" את המסך ואכן אישר שיש "משהו", אך על אף שיש לי אחריות לעוד 3 שנים, אמר שזה לא נראה שזה מפריע והכל תקין ואם הבעיה תחריף - תפתח קריאת שירות שוב.
אז אני מבין שנותן השירות לא רוצה לטפל בנושא כי זה לא משתלם לו, אני מחכה בינתיים לאחראי שיחזור אליי, אבל אולי הישועה תבוא מכם - איך אפשר בכל לקבל שירות נורמלי, ולהנות מטלוויזיה שבכל זאת עלתה קצת יותר מ-7 אלף שקל וגם לדעת שיש מישהו שאכפת לו ממך ובאמת יטפל בך ולא יעשה לך טובה, אם יש מישהו שיכול להפנות אותי למישהו אחראי באלקטרוניקס או מישהו מטעמם כדי שיוכל לתת שירות כמו שצריך ללקוח.

אודה לעזרתכם,
מתן
4.jpg
3.jpg
2.jpg
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 19/01/2023 12:52, נערך 11 פעמים בסך הכל.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

Re: צריבה בטלוויזיה סמסונג QN60A ושירות של אלקטרוניקס

שליחה #2 

תעשה בפורום חיפוש קצר על סמסונג ונותן השירות שלה ותבין לבד איך להתקדם. רמז: מתחיל בבית ונגמר במשפט.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה רבה, אז זהו רק בית משפט זה הפתרון? אי אפשר להגיע למישהו בכיר בחברה כדי שיקחו אחריות ויעזרו?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #4 

אני בדרך כלל מגיב בצורה עניינית....
אבל כשמדובר באלק' פרו/סמליין...
אכלת אותה.
צריך לקחת בחשבון שלקנות מהם זה בדיוק כמו לקנות מוצר ללא אחריות.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #5 

זה לא מדוייק, אם עושים מספיק רעש הם מטפלים.

לגבי טיב הטיפול, זה כבר נתון לפרשנות

הבעיה היא שאם הלך הפנל ויחליטו להחליף לך מכשיר ע"פ רוב תקבל מכשיר נחות יותר (תלונה שחוזרת על עצמה)

ובאופן לא ענייני שלאלתך, מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהתעורר עם קרציות...

אל תקנו סמסונג - תצביעו ברגלים, זו הדרך היחידה לשנות משהו.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: צריבה בטלוויזיה סמסונג QN60A ושירות של אלקטרוניקס שלא מוכנים לעזור!

שליחה #6 

אז קיבלתי עדכון ממנהל שירות באלקטרוניקס והם לא מוכנים לטפל או לעשות כל דבר נוסף - מבחינתם הכל תקין, ביקשתי לדבר עם מישהו בכיר יותר, אבל אני מבין שיש התנערות מוחלטת של אלקטרוניקס - פשוט בושה וחרפה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

ברמת העיקרון, מה שאתה רואה על המסך נקרא DSE - Dirty Screen Effect
זה קיים בכל מסך LCD. בחלק זה מורגש יותר ובחלק פחות.
לרוב, היבואנים בארץ משתדלים לא לעשות עם התופעה הזו שום דבר, אלא אם כן היא חריפה מאד. כי גם אם יחליפו לך את המסך, אין כל אבטחה שבמסך הבא המצב יהיה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

תודה רבה, הבעיה היא שהתופעה הזאת לא הייתה קיימת והתחילה בחודש האחרון ואם אני משווה זאת לטלוויזיה של פיליפס בחדר שינה (בת 3 שנים) - שם אין את התופעה הזאת

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #9 

דווקא נראה כי זכית בהגרלת הלוטו של מסכי סמסונג. זה DSE מאד מתון יחסית לסמסונג. ולא יעזור לך בתי משפט עם אלקטרוניקס פרו. הם לא בודקים את המסך עם שקופית צבע אחיד אלא בודקים רק בזמן צפיה רגילה, ושם אתה לא תרגיש את זה. כתב האחריות שלהם מחסה אותם מתביעות על דברים כאלו. להבא, אם כבר קונים סמסנוג למרות מליון התלונות רק בפורום כאן, תקנה מיבוא מקבילי כדי שלפחות תשלם 1000 שח פחות על מוצר ללא אחריות.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

דווקא בצפיה רואים זאת , זאת בדיוק הבעיה! אם לא הייתי מרגיש, לא הייתי בודק את הכל לעומק, במהלך הצפיה יש 2 פסים לאורך המסך בצד ימין ובאמצע המסך וזה מפריע בעיניים

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #11 

05/01/2023 15:22  
MatanGershberg כתב:
דווקא בצפיה רואים זאת , זאת בדיוק הבעיה! אם לא הייתי מרגיש, לא הייתי בודק את הכל לעומק, במהלך הצפיה יש 2 פסים לאורך המסך בצד ימין ובאמצע המסך וזה מפריע בעיניים
...
אם זה משהו שקל להמחיש בסרטון קצר ואתה חושב שששופט גם יוכל להבחין ולהתרשם ממידת ההפרעה שיש בזה לצפיה אז תגיש תביעה.
לא כזה סיפור ואפשר להגיש אונליין תמורת תשלום אגרה סמלי.
כשיקבלו את כתב התביעה יש סיכוי שמישהו בכיר כן יחשוב שצריך לעשות עם זה משהו.
אל תשכח לשלוח מכתב התראה לפני תביעה, זה מחוייב.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

למה צריך להגיע לבתי משפט כדי לקבל שירות נורמלי? אין אף אחד שיכול לתת את הדעת על חברת אלטרוניקס? אולי יש פה מישהו שיכול להפנות למנהל בכיר שם, אני פשוט לא מבין למה יש כל כך הרבה תלונות ולא עושים כלום - הזוי!!!

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #13 

אם בצפיה רגילה רואים אז יש טעם לנסות לתבוע אותם. גם יבואן סוני ישפאר בעבר ניסה להשמש בשירות של אלקטרוניקס פרו בכדי לצמצם עלויות באחזקת צוות טכני, אבל כעבור שנתיים הם כמעט פשטו רגל רק מתביעות וירידה במכירות שהם נאלצו להחזיר את הצוות התכני ולהפסיק את ההתקשרות עם אלקטרוניקס פרו לפי מה שמוכר בחנות מתמחה אמר לי. אני ממש לא אתפלא אם החברה הות היא בבעלות של משפחת פשע, כי למרות אנספור תביעות של צרכנים, הם עדיין ממשיכים לעבוד...

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #14 

06/01/2023 11:32  
MatanGershberg כתב:
אני פשוט לא מבין למה יש כל כך הרבה תלונות ולא עושים כלום - הזוי!!!
...
לא לקנות מהם זה לעשות
להמליץ לאחרים לא לקנות מהם זה לעשות

מה שהזוי זה שכל-כך הרבה נכתב ונאמר ואנשים עדיין קונים את הפח אשפה הזה...

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

שלום חברים, צילמתי את הבעיה של האור והצריבה בטלוויזיה, תוכלו להוריד את הקבצים מהלינק https://we.tl/t-yJW0XJwQYJ

מי יכול להפנות אותי למישהו שאפשר להגיד דרכו תלונה לסמסונג העולמית או למישהו שיכול להגיש תלונה נגד חברת אלקטרוניקס פרו

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #16 

כתבתי כבר בהתחלה, רק תביעה בבית משפט יכולה לקדם אותך. לסמסונג העולמית זה בטח לא איכפת כי הם מוכרים פה טלוויזיות בכמויות.
קח בחשבון, גם בבית משפט, לא כל שופט יפסוק לטובתך.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #17 

07/01/2023 8:05  
MatanGershberg כתב:
שלום חברים, צילמתי את הבעיה של האור והצריבה בטלוויזיה, תוכלו להוריד את הקבצים מהלינק https://we.tl/t-yJW0XJwQYJ

מי יכול להפנות אותי למישהו שאפשר להגיד דרכו תלונה לסמסונג העולמית או למישהו שיכול להגיש תלונה נגד חברת אלקטרוניקס פרו
...
משיקולים מעשיים, באמת שלשלוח מכתב התראה ואז להגיש תביעה קטנה הרבה יותר מהיר מבחינת התוצאות מאשר לחפש נציג של סמסונג
העולמית להתחיל להתכתב איתם, לעבור כמה רמות של נציגים שלא מבינים מה אתה רוצה מהם עד שתגיע למישהו שמבין ו\או יכול לעשות משהו ולא סתם מעביר לך את הזמן ובטח שלאחד שיודע ויש לו סמכות ורצון לתקשר עם הנציגים של סמליין בארץ שיתקשרו עם הנציגים של א.פ בארץ.

תחסוך לעצמך גם את הזמן אם חשבת לפנות למועצה לצרכנות\אמון הציבור. יש להם מקרים הרבה יותר קשים שהם לא מועילים בהם יותר מדי.

אגב, הקובץ שהעלית לא תקין\נפתח.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

תודה @gidmor, אני רוצה קודם כל לבדוק את כל האפשרויות לפני שאני מגיש תביעה שעלולה לקחת זמן, לגבי הקבצים, בדקתי ואתה צריך להוריד אותם מהאתר ששלחתי (תנסה לפתוח את הדפדפן במצב Incgonito - הם נפתחים תקין לגמרי)

ushai906
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #19 

הסתכלתי על הסרטונים שלך. בכדורגל קשה להבחין בבעיה. אולי צריך לצלם בזווית ישרה ועם זום שניתן אולי להבחין.
בסרטונים עם רקע אחיד התופעה ברורה וזה DSE קלאסי שאם תעשה חיפוש בנושא קיים בהרבה מסכים לא רק סמסונג.

אם היית עולה על הבעיה ב 14 הימים הראשונים היית מכוסה מבחינת החוק לדרוש החלפה או אפילו ביטול העסקה והחזר מלא של הכסף. ברגע שנכנסת לתקופת האחריות גם אם תתבע בבית משפט, הם יטענו שזה סביר וקיים ומוכר כולל הוכחות מחו"ל.
בפורומים בחו"ל במדינות אם שירות תקין שומעים דברים דומים, החלפה בתקופה הראשונה ולאחר מכן בפרט אם התופעה התפתחה, זה ייחשב כבלאי והחלפה לא אפשרית

מאחל לך בהצלחה ומקווה שתצליח

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

@ushai906 , כן במצלמה שצילמתי בתנועה קשה לצלם את זה, אבל מי שישים לב בצד ימין - אפשר להבחין בפס לבן שזז יחד עם התמונה - רואים זאת יפה מאוד בתמונה הסטטית, מה שמכעיס הוא שיש פה בעיה וצריכים לתת את הדעה על זה, 2 הפסים מכסים כ-50 מהטלוויזיה, גם אם לא רואים זאת בצורה מלאה בוידאו - > אני בטוח שגם בשידורים אחרים - לא מקבלים תמונה יפה ואחידה. מישהו צריך לתת על זה את הדעה. לגבי DSE, יש מצבים סבירים שראיתי באינטרנט שלא משפיעים על התמונה ויש DSE או צריבה או משהו אחר שרואים זאת בצורה מאוד חריגה ולכן צריכים לתקן ו/או להחליף את הטלוויזיה - אף אחת מהאפשרויות לא הוצעה לי. חשוב להבין שאם התופעה הייתה סבירה או לא משפיעה - לא הייתי עושה עם זה כלום , כי זה כבר להיות קטנוני. אם קניתי אחריות ל4 שנים , צריכים לתת את השירות ולא להתנער ממנו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”