הרוב די מובן וחבל להשקיע בציור
יותר מכך, יש הוראות הפעלה באנגלית הם הממיר שמסבירות מהם כל הכפתורים, אולי נלך הפוך - יש איזה כפתור שאתה לא מבין מה הוא עושה ותרצה לשמוע עליו?
Tg כתב:הרוב די מובן וחבל להשקיע בציור
יותר מכך, יש הוראות הפעלה באנגלית הם הממיר שמסבירות מהם כל הכפתורים, אולי נלך הפוך - יש איזה כפתור שאתה לא מבין מה הוא עושה ותרצה לשמוע עליו?
...
איך אני יכול לראות את לוח השידורים שבוע קדימה ולא רק 2 תוכניות הבאות
Tg כתב:הרוב די מובן וחבל להשקיע בציור
...
איך אני יכול לראות את לוח השידורים שבוע קדימה ולא רק 2 תוכניות הבאות
...
זו שאלה מצוינת.
ב-NOWCOM אני רואה כמה ימים קדימה בלי בעיה, אבל באינובה אני רואה במקרה הטוב 4 תוכניות קדימה.
gorelshv כתב:זה היה מהיר. איך אתה יודע שזה חדש יותר?
...
חחח,מה שפרסמתי פה זה קובץ 12/2010 וזה 1/2011
אבל אני אבדוק עם התמיכה אם זה קובץ טוב ומה חדש בו... אני מאמין שמחר אקבל תשובה
...
שינויים אחרונים בגרסאות :
עדכון מתאריך 24.1.11 :
1. הפונט בעברית הוגדל והודגש.
2. הוכנס לוגו "הרשות השנייה" במקום INNOVA במעבר לרדיו ובהדלקת הממיר.
3. הוחלפו מקומות עצמת האות ואיכות האות בלחיצה על INFO שבשלט.
4. לחיצה על INFO תשאיר את חלונית העצמה ואיכות האות על המסך עד אשר נלחץ INFO שוב.
5. נפתרה בעיית הרצה אחורה של קבצי ווידאו וקבצים מוקלטים (PVR) - קבצים קצרים של עד 5 דקות ההרצה מיד מחזירה לתחילת הקובץ.
עדכון מתאריך 21.12.10 :
1. תוקנה הצגת כתוביות חיצוניות SRT בעברית.
אתה טועה, הכתוביות הסמויות הן לא שכבת וידאו. ב-vlc במחשב ניתן אפילו לראות שהן חלק מהסטרים שנשלח ואפשר לקרוא אותן בלי להציג אותן על גבי הוידאו. זה בפירוש נשלח כטקסט.
gorelshv כתב:אתה טועה, הכתוביות הסמויות הן לא שכבת וידאו. ב-vlc במחשב ניתן אפילו לראות שהן חלק מהסטרים שנשלח ואפשר לקרוא אותן בלי להציג אותן על גבי הוידאו. זה בפירוש נשלח כטקסט.
...
צודק,כתוביות הן אינן קובץ וידאו אלה סוג של קובץ טקסט
איך האיכות של הכתוביות? הפונט ברור על מסך CRT??
אין בעיות עם מספרים וסימני פיסוק למיניהם?
...
הפונט ברור אבל יחסית קטן. אפשר לראות אבל הייתי שמח אם היו מגדילים אותו קצת.
ויש לי CRT.
עם מספרים אין בעיות בכלל.
עם סימני פיסוק, יש בעיות. פשוט רואים אותם הפוכים.
לדוגמא, נקודה נמצאת בתחילת משפט ולא בסופו.
כך גם לגבי סימן שאלה או קו מפריד וכו'.
מה שאתה יכול לעשות בינתיים זה להפוך את הסימנים בתוכנה כמו subtitle workshop ואז אני מעריך שתראה בסדר.
זה נראה כמו אותו קובץ בשינוי שם (אבל לא בדקתי עד הסוף.) אם אתה רוצה להיות בטוח, צור קשר עם השרות של גטר (יש מספר טלפון באתר שלהם). הם היו מאד אדיבים כשאני דיברתי איתם ומאד נכונים לעזור.