אויש באמת, איזה גיבוב של שטויות. אתה לא בא מעולם התוכנה, זה בטוח.truejoker כתב:לך ותבדוק כמה פעמים היו מסך כחול למי שהתקין מערכת הפעלה ראשונה לפני SP1 ? ומה זה בדיוק SP ? סרביס פאק , שזה למעשה מכבסה ל "תראו הוצאנו מערכת הפעלה מלאה באגים , אחרי שעשינו ביטא ל10 מליון יוזרים חזקים במשך חודשים , ועכשיו אנחנו מוציאים תיקון לבאגים שלנו " אז לידיעתך לXP יצאו שלושהnir11 כתב:אתה לא ממליץ להתקין את ה RELEASE האחרון של אובנטו. זה מה ששוה צבא המתנדבים שלך. מערכת ההפעלה האחרונה שהם שיחררו נתקעה לגמרי אחרי פחות מ 48 שעות. זה אומר הכל.Shed כתב:התפיסה של ניר, שאומרת ש"אם זה נוצר על ידי חבורה של אנשים שלא מתוגמלת, ושלא קשורה לכלום - זה לא יכול להיות טוב כמו מוצר של חברה שמשקיעה בפיתוח ו-QA" פשוט מוכחת כלא נכונה........
אז אם כאן אומרים לך לך ותוריד מערכת הפעלה בגרסה שניה , זה מכבסה ל ... " אנה ממכם תורידו את המערכת לביטא כדי שנוכל לשחרר מערכת הפעלה שלא דורשת אח"כ סרביס פאק , אנחנו לא מיקרוסופט"
איזה מכבסת מילים אתה מעדיף ?...
הסבר: כשבודקים תוכנה, מוצאים באגים. הנה חדשה מרעישה: לא מתקנים את כולם. חלקם מתקנים לפני השחרור, חלקם מתקנים רק בגרסא הגדולה הבאה (זא, נמצא בויסטה תוקן ב 7), וחלקם - הפלה ופלה - מתקנים ב SP. אלה באגים ידועים, עוד לפני השיחרור. למה? כי אם יתקנו את כל הבאגים לא ישחררו לעולם. שיהיה לך ברור - הפטנט הזה עובד בכל פרויקט פיתוח תוכנה - כולל לינוקס.
באמת תודה שאתה מספר לי על 3 ה SP שיצאו ל XP. ממש חידשת לי. הבה ואחדש גם לך: בניגוד למנהגה של MS, SP2 כלל לא רק תיקוני באגים - אלא בעיקר פיצ'רים - שהמרכזי בהם היה הפיירוול של ווינדוס כמדומני, אבל היו עוד.
XP, גם ב SP0 - הייתה סופר יציבה. אני עבדתי איתה עוד בגרסת בטא, ואני יודע. לידי ישבו עוד עשרות אנשים שעבדו עם הבטא הזה (לא ממש בהתנדבות...), גם הם ידעו.
גם 7 סופר דופר יציבה ב SP0. אף אחד לא יגיד לך ש 7 לא יציבה, ושתחכה ל SP1. גם על XP לא אמרו את זה.
מכל מני סיפורים ששמעתי זה כן היה המצב בויסטה, אבל
1) זה מקרה חריג.
2) כנראה שחלק ניכר מהבעיה היה נעוץ בכך שויסטנה הותקנה על מחשבים חלשים מדי (באשמתה של מיקרוסופט).
אז תעשה לי טובה, תפסיק לקשקש על מכבסות ושאר דימויים, ותשתדל לדבר על נושאים שיש לך בהם הבנה מינמלית.
בטא, מבחינת MS, זה משהו שמוגדר בצורה מאוד מדוייקת מבחינת
1) אחוז הכיסוי שהוא עבר (בדיקות)
2) כמות הבאגים החמורים שקיימים בגרסא.
ככה זה ב MS. ובלינוקס? זה משהו שנתונים לך כדי שתבדוק בהתנדבות..
תודה, אני לא הסכין גילוח של אף אחד. לא במכונה הפרטית שלי.