...
טסלה - השרשור הרישמי
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
"כשאפל מעלה את המחירים כל שנה בצורה ברוטאלית".
עובדתית זה לא נכון. היתה העלאה אחת כשיצא האייפון 10, והייתה עכשיו "העלאה" כשהוציאו מהקופסה את המטען והאוזניות.
כמו כן מכשירי ה"לא פרו", לדעתי המחיר שלהם לא עלה זמן רב.
אני חושב שאתה לא מדייק.
גילוי נאות: היה לי אנדרואיד במשך 4 שנים, ומאז 2015 כמדומני, אני עם אייפון. מכיר את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם, לא חושב שאחד הוא אלוהים והשני (כת) השטן, ולא מוכן לחשוב לשניה על לחזור חזרה לאנדרואיד. אפל ה-ר-ב-ה יותר יקר, וקצת יותר טוב, והקצת הזה עושה הבדל עצום.
עובדתית זה לא נכון. היתה העלאה אחת כשיצא האייפון 10, והייתה עכשיו "העלאה" כשהוציאו מהקופסה את המטען והאוזניות.
כמו כן מכשירי ה"לא פרו", לדעתי המחיר שלהם לא עלה זמן רב.
אני חושב שאתה לא מדייק.
גילוי נאות: היה לי אנדרואיד במשך 4 שנים, ומאז 2015 כמדומני, אני עם אייפון. מכיר את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם, לא חושב שאחד הוא אלוהים והשני (כת) השטן, ולא מוכן לחשוב לשניה על לחזור חזרה לאנדרואיד. אפל ה-ר-ב-ה יותר יקר, וקצת יותר טוב, והקצת הזה עושה הבדל עצום.
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
ויכוח מיותר. בארץ ישנה מקסימום קצת חוסר התאמה בין המחיר למה שאתה מקבל. בארה"ב זה אכן כבר מתקרב לכת - אתרי הכרויות לבעלי אייפונים, קבוצות סגורות וכדו'.
אגב, במסגרת עבודתי יש לי גישה לכל דגמי הפרימיום של החברות (כמעט). יש לי אייפון 13 MAX PRO זרוק איפהשהוא בתיק ומשתמש בGALAXY S20 ULTRA.
אגב, במסגרת עבודתי יש לי גישה לכל דגמי הפרימיום של החברות (כמעט). יש לי אייפון 13 MAX PRO זרוק איפהשהוא בתיק ומשתמש בGALAXY S20 ULTRA.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

אתה היחידי בעולם עם אייפון 13. אשריך.
- ag43
-
- חבר ותיק

נו נודניק - 12 PRO.
<div style="background-image: url('moz-extension://ae975ed8-b87c-413f-bcf1-bd9ef5c81563/icons/512.png'); height: 22px; width: 22px; top: 18px; left: 1000px;">
<div style="width: 300px; height: 200px; top: 0px; left: 0px; font-size: 13px; background-color: #ffffff;">
<div style="overflow: hidden;">
<div style="background-image: url('moz-extension://ae975ed8-b87c-413f-bcf1-bd9ef5c81563/icons/512.png'); height: 22px; width: 22px; top: 18px; left: 1000px;">
<div style="width: 300px; height: 200px; top: 0px; left: 0px; font-size: 13px; background-color: #ffffff;">
<div style="overflow: hidden;">
- nir11
-
- חבר מביא חבר

תגובה אופינית ממשתמש סמסונג גלקסי S20 אולטרא.
- ag43
-
- חבר ותיק

אני באמת מתחיל לחשוב שאתה שייך לכת.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
זו הבעיה שלך שהבן אדם בסה"כ טעה בדגם?...
....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

נערך: הפרה של תקנון האתר.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 30/06/2021 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

זה קבוצה סגורה בפייסבוק כשגם שם זה הועתק ממקור אחר ללא שום קישור - אז לתת קישור לאן?
ראית מספיק ת'רדים שלי לדעת שכשיש מקור ברור אני נותן לינק...
בכל מקרה מאמר מעניין לדעתי, שווה קריאה.
ראית מספיק ת'רדים שלי לדעת שכשיש מקור ברור אני נותן לינק...
בכל מקרה מאמר מעניין לדעתי, שווה קריאה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

זה שמישהו אחר מעתיק תוכן לא הופך את זה לתקין.
אנחנו לא יכולים לארח תוכן מועתק בגלל זכויות יוצרים, נא ערוך את ההודעה שלך.
אנחנו לא יכולים לארח תוכן מועתק בגלל זכויות יוצרים, נא ערוך את ההודעה שלך.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

זה לא אתר חדשותי, זה לא אתר בתשלום, זה פוסט מפייסבוק - אין פה שום עיניין של זכויות יוצרים, קצת פרופורציות.
עשיתי חיפוש במיוחד בשבילך והוספתי לינק - אבל שוב, במקרה הזה אין ממש צורך.
עשיתי חיפוש במיוחד בשבילך והוספתי לינק - אבל שוב, במקרה הזה אין ממש צורך.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
@Huber פוסט מעניין אבל להבנתי יש זכויות יוצרים גם על פוסטים של פייסבוק (בפרט בקבוצות פרטיות).
=====
ה-TLDR שאני מבין שם הוא שבגלל שטסלה זיהתה מוקדם מאוד את הצוואר בקבוק שלה (הבטריות) היא עמוק בתוך הפיתרון בעוד שכל האחרות (שמתפזרות בין בנזין/סולר/היברידי וחשמלי) רודפות אחרי הזנב שלהן בנסיון להדביק את פער הביקוש על הבטריות.
אני חושב שעולם הבטריות יהיה חייב לעבור מהפכה, גם בגלל שהן מזהמות (וזה עלול ליצור משבר זיהום חדש), מסוכנות (חשיפה לחמצן גורם לבערה לא נשלטת בטכנולוגיה הקיימת).
solid state יעשה מהפכה, אבל לדעתי המחקר בעולם הזה יעבור מהפכה, זה רק עניין של זמן עד שמישהו יפצח את הבעיה הזו. העתיד הוא חשמלי לחלוטין.
היתרון של טסלה הוא כמובן לא רק בעולמות האלה, אלה שהיא הראשונה שהבינה שבעולם אוטונומי, לא הביצועים מעניינים, אלא החוויה והתחושה המודרנית והממשקית.
=====
ה-TLDR שאני מבין שם הוא שבגלל שטסלה זיהתה מוקדם מאוד את הצוואר בקבוק שלה (הבטריות) היא עמוק בתוך הפיתרון בעוד שכל האחרות (שמתפזרות בין בנזין/סולר/היברידי וחשמלי) רודפות אחרי הזנב שלהן בנסיון להדביק את פער הביקוש על הבטריות.
אני חושב שעולם הבטריות יהיה חייב לעבור מהפכה, גם בגלל שהן מזהמות (וזה עלול ליצור משבר זיהום חדש), מסוכנות (חשיפה לחמצן גורם לבערה לא נשלטת בטכנולוגיה הקיימת).
solid state יעשה מהפכה, אבל לדעתי המחקר בעולם הזה יעבור מהפכה, זה רק עניין של זמן עד שמישהו יפצח את הבעיה הזו. העתיד הוא חשמלי לחלוטין.
היתרון של טסלה הוא כמובן לא רק בעולמות האלה, אלה שהיא הראשונה שהבינה שבעולם אוטונומי, לא הביצועים מעניינים, אלא החוויה והתחושה המודרנית והממשקית.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

בשביל עדכון תוכנה: ריקול ל-300 אלף מכוניות טסלה בסין
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... bu11TVV200
זה מה שיפה ברכבים כאלו - התיקון מתבצע מרחוק בעזרת עדכון תוכנה.
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... bu11TVV200
זה מה שיפה ברכבים כאלו - התיקון מתבצע מרחוק בעזרת עדכון תוכנה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

למי שלא שמע, בדגמים שיוצרו לאחרונה טסלה הסירה את מודול הליידר מהרכב בטענה שזה לא פוגע בביצועים של הרכב. הנושא נבדק ע"י גורם צד שלישי ונראה שהטענה נכונה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- nir11
-
- חבר מביא חבר

לגבי היתרון של טסלה, ספק אם זה נכון. בסוף מדובר פה על בטריות. כל מה שצריך זה לקנות טסלה ולתת למקצוען (אלקטרוכימאי בדרך כלל), לעשות אנליזה שלהן ולהבין ממה הן עשויות. אני בספק גדול אם אופטימיזציות תוכנה הן המפתח כאן. אכן מעניין.30/06/2021 9:08oferlaor כתב:
=====
אני חושב שעולם הבטריות יהיה חייב לעבור מהפכה, גם בגלל שהן מזהמות (וזה עלול ליצור משבר זיהום חדש), מסוכנות (חשיפה לחמצן גורם לבערה לא נשלטת בטכנולוגיה הקיימת)....
לגבי הטכנולוגיה, שוב זה יותר עניין של הרכב. כל עוד יש לך מתכות אלקליות בסוללה, למשל ליתיום, חשיפה למים (לחמצן מעט פחות, לפי מיטב זכרוני), זה דליק, ואין מה לעשות. חומר זה חומר.
בוושינטון פוסט יש כתבה מעניינת על זה. בסוף זה עניין של צפיפות חומר (ומטען). זו התאוריה, וקראתי עליה גם במקומות אחרים.
https://www.washingtonpost.com/technolo ... ery-range/
הסוללות אכן מזהמות, אבל זה זיהום שקל הרבה יותר לנהל לעומת מנועי בעירה פנימית. כל מה שצריך זה לאסוף את הסוללות ממכוניות שיורדות מהכביש, יחסית קל.
ואז כמובן לשלוח את זה באוניה למדינה עניה באפריקה...
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

למי שעדיין לא חושב שהעתיד זה רכבים חשמליים - מוזמן לצפות בסירטון המחכים הבא:
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
היי חברים,
מתנצל אם השאלה חוזרת פה בשרשור (משום מה לא העליתי דבר בחיפוש ...)
מתעתד להזמין את הרכב בימים הקרובים שמתי לב שכל תוספת (צבע חיצוני ו/ או פנים) עולה למעשה כ 8000 שקלים...
האם התוספות האלו אכן מקבלות 100% מס (4000 במקור) או שאני מפספס כאן משהו ?
תודה ושבוע טוב לכולם
מתנצל אם השאלה חוזרת פה בשרשור (משום מה לא העליתי דבר בחיפוש ...)
מתעתד להזמין את הרכב בימים הקרובים שמתי לב שכל תוספת (צבע חיצוני ו/ או פנים) עולה למעשה כ 8000 שקלים...
האם התוספות האלו אכן מקבלות 100% מס (4000 במקור) או שאני מפספס כאן משהו ?

תודה ושבוע טוב לכולם

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !