טסלה - השרשור הרישמי

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

@oferlaor
כן, שקוף.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73431
שם מלא: ערן

שליחה

אומנם לא טסלה - אבל אחד הסרטונים היותר מאירי עיניים המסבירים את נושא הנהיגה האוטונומית:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הביקורות מתחילות לזרום על ה Model S Plaid - רק 138000 וגם אתם יכולים להאיץ מ ל 100 בפחות מ 2 שניות:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78964
שם מלא: עפר לאור

שליחה

עדכון נוסף למחיר בישראל - עליה של 6000₪, העליה הרביעית במחיר מאז ההשקה...

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225

שליחה

16/06/2021 8:48  
Nba כתב:
החלטתי לקחת את הרכב לדיטיילנג ולעטוף ב PPF עם טכנולוגיית SelfHealing
בחרתי לעטוף את כל הרכב ולא חלקים ממנו, אם כבר אז כבר..
הPPF שאני בחרתי הוא הכי עבה שיש היום לטכנולוגיה הזו- 200 מיקרון עובי.

@yoramw
@eladeb
...
האוטו שלי היה מודל 3 הראשון שביקר אצל עופר... גם PPF מלא 200 מיקרון.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מאמר מעניין:

https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... ryV8Ojds00

שיעור בשיווק: כך מצליחה טסלה להשאיר אבק לכל יבואני הרכב
טסלה אפשרה לקנות את המכונית החדשה שנחשפה רק אתמול בלחיצת עכבר. בנוסף, החברה מעלה השבוע מחירים בפעם השלישית תוך שנה. שני המהלכים האלו הם עדות לכך שיצרנית הרכב האמריקאית עושה מה שאף מותג רכב בישראל לא יכול לעשות: חיסול של המתווך באמצע - יבואן הרכב

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224

שליחה

נחכה ונראה.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

לא יודע, העלאות המחיר האלו לא הופכות את המוצר ליותר אטרקטיבי בעיני הקונים, במיוחד בשוק הישראלי ש"לא אוהב לצאת פראייר"
כשהקונה הפוטנציאלי יודע שלפני שבוע זה עלה פחות, נפשית, הרכישה פחות אטרקטיבית.
הרוכשים מוקדם ודאי מרוצים, אבל השאר פחות,
יכול היות שהמותג מושך מספיק כדי להתגבר על המשוכה הזו אבל עם התגברות התחרות בתחום לדעתי, המותג לבדו לא יספיק

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Borderline1 - ולמרות זאת הכל מוזמן מראש וחודשים קדימה. לא בדיוק כישלון למותג.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

אתה מדבר על מצב נוכחי על בסיס הזמנות קודמות ומחיר קודם, וכפי שציינתי מי שכבר יצר התחייבות לרכוש כנראה שלא יבטל אותה כשעליית המחיר רק תחזק את הרצון מממש הרכישה
לגבי העתיד- נראה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ממש לא חושב שזה יוריד מישהו מהסיפור. זה כנראה הדרך שלהם לנסות ולמתן את הביקוש הרב...

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2577

שליחה

ראית פעם חובב אייפון מושבע שנרתע מעליית מחיר האייפון ?
זו אותה כת !

לפי דעתי צריך לעגל את מחיר האייפן בארץ ל 10K. המכירות לא יפגעו בשיט. אפשר לרכך את זה עם 36 תשלומים. ימשיכו לקנות כמו קודם.
אותו דבר עם טסלה, צריך להמשיך ולהעלות את המחיר כל חודש ב 5K. אם ממשיכים לקנות...לעבור לקפיצות של 10K וכו'.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

21/06/2021 5:42  
Arie10 כתב:
ראית פעם חובב אייפון מושבע שנרתע מעליית מחיר האייפון ?
זו אותה כת !

לפי דעתי צריך לעגל את מחיר האייפן בארץ ל 10K. המכירות לא יפגעו בשיט. אפשר לרכך את זה עם 36 תשלומים. ימשיכו לקנות כמו קודם.
אותו דבר עם טסלה, צריך להמשיך ולהעלות את המחיר כל חודש ב 5K. אם ממשיכים לקנות...לעבור לקפיצות של 10K וכו'.
...
כמה כעס. קשה לך שיש אנשים שאוהבים את המוצרים האלה? איך יתכן שלא כולם אוהבים בדיוק את אותו המוצר? כנראה שהם כת.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מי שחלק מהכת אף פעם לא מזהה זאת.

אין בי כעס כלל. אני מאחל הצלחה לכל מי שרוצה לקנות אייפון ו/או טסלה.

אלו מוצרים, שלפי דעתי, לא שוים את את העלות שלהם.
היצרנים של המוצרים הללו זיהו מזמן שניתן להאכיל את הצרכנים שלהם בלי סוף ולכן מעלים ללא הפסקה את המחיר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

21/06/2021 10:37  
Arie10 כתב:

היצרנים של המוצרים הללו זיהו מזמן שניתן להאכיל את הצרכנים שלהם בלי סוף ולכן מעלים ללא הפסקה את המחיר.
...
אם כך אתה בכת של "לעולם לא אפל" או אולי בכת של "אנדרואיד". קל להכריז על זה.

שונא מחשבים של אפל, אז אני בכת של "לנובו", אבל אוהב אייפד אז אני בכת של "אפל". טלפונים עברתי בין שתי האקו-סיסטמס וכבר כמה שנים עם אפל. לא מרגיש שאני בכת. אני גם מאוד להוט לטסלה.

לי זה מרגיש שאתה מאוד אנטי. האמת שזה מרגיש לי כמו כת "אנטי"... עכשיו לך תוכיח שאתה לא...

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1565
שם מלא: יוסי

שליחה

אני יכול להסכים עם ענייני ה״כת״, אבל לא אוהב את ההכללה.
אני משתמש חדש ב iphone אחרי שהייתי רק עם אנדרואיד (שעון + טלפון) ויכול לספר שהחוויה אחרת לגמרי, במיוחד האינטגרציה הנהדרת בין המכשירים שלהם, שכולם מכשירים טובים לדעתי (מחשב, שעון, טלפון, אזניות).

יש הרבה משתמשי Apple כמוני שנהנים מהמכשירים המצויינים שלהם, ולא - אני לא נעול על Apple, פשוט כרגע הם נותנים את המענה הכי טוב (לא תמורה!).

לדעתי הרבה ממשתמשי האייפון הם לא בסגנון אנשי ה״כת״ אלא קנו אחד רק בשביל להגיד שיש להם אייפון. אין להם מושג מה יש להם ביד ובמה הוא שונה ממכשיר אנדרואיד ממוצע.
אנשי הכת ידעו בד״כ להגיד גם למה אייפון טוב יותר מטלפונים אחרים (נתון לוויכוח, אבל זה לא העניין).

עכשיו קח את הטקסט ותחליף ״אייפון״ ב״טסלה״ 😀

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

21/06/2021 10:37  
Arie10 כתב:

...
לדעתך. לי היה אנדרואיד שנים. לכל בני המשפחה שלי יש אנדרואיד גם כרגע. אני עברתי לאייפון לפני 3-4 שנים, וכן - גם הבא שלי יהיה אייפון. לעומת זאת אוזניות קניתי של בוש ולא של אפל. זה הופך אותי לחבר כת?

העולם לא שחור ולבן - יש גוונים של אפור...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

יש הרבה משתמשי Apple כמוני שנהנים מהמכשירים המצויינים שלהם, ולא - אני לא נעול על Apple, פשוט כרגע הם נותנים את המענה הכי טוב (לא תמורה!).
...
עכשיו קח את הטקסט ותחליף ״אייפון״ ב״טסלה״
...
לקחתי:

יש הרבה משתמשי טסלה כמוני שנהנים מהרכבים המצויינים שלהם, ולא - אני לא נעול על טסלה, פשוט כרגע הם נותנים את המענה הכי טוב (כן גם תמורה הכי טובה לכסף!).
*אחד שרכש, ממני: 666.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כשקיים אייפון אחד וטסלה אחת, אל מול מאות רבות של אלטרנטיבות של סלולאריים ורכבים אחרים...מי כאן משתייך לכת ומי לא ?
כשאפל מעלה את המחירים כל שנה בצורה ברוטאלית וטסלה מעלה כל חודש את המחירים באחוזים ניכרים ועדיין אנשים נוהרים לשם כאילו אין מחר...מי כאן בכת ומי לא ?

מי שלא קונה אייפון ו/או טסלה...יש בידיו אינסוף אפשרויות אחרות...אילו אפשרויות יש לך אם ננעלת על כת אייפון/טסלה ?
נעלו אותך, אתה תקוע, יורקים לך בפנים ומספרים שיורד גשם... ואיזה ברירה נשארת לך ? לאן תעבור ?

אני בזמנו היתי לקוח של סמסונג, מסיבות שונות ומשונות החלטתי שאני יותר לא קונה סמסונג. יצאתי לשוק- לפני אינספור אופציות (רובן אף זולות יותר) ועברתי הלאה.
כמו כן היתי לוקח נאמן הרבה מאוד שנים של מאזדה. החלפתי לפי דעתי כ 5 דגמים. בשלב מסוים החלטתי מסיבות שלי שלא טוב לי עם מאזדה וישנן אלטרנטיבות טובות יותר (לטעמי) ועברתי ליונדאי. מאז החלפתי כבר 3 דגמים ואני מאוד מרוצה.
לא יהיה לי טוב...אעבור הלאה.

מה אתה תעשה ?

ESiXtRIM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

1.jpg
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”