מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
@Amir64 מה שכתבת בשתי ההודעות שלך לגבי עדכון הודעות חדשות - זה קשור למנגנון של הטיימרים של JS.
אני מניח שיש טיימר שמתחיל לפעול ולבדוק הודעות חדשות כל X זמן.
במקרה השני שתיארת, כנראה שהטיימר של הטאב הפעיל שלך היה ב delay קטן ולכן לא משך את הנתון.
לגבי המקרה הראשון שתיארת - אני לא יודע כמה זמן השארת את הטאב פתוח בלי להיות ״עליו״, אבל הטיימרים של JS עובדים לאט יותר (עד כדי הפסקה מוחלטת) כאשר הטאב לא פעיל.
* JS = JavaScript
במקרה השני שתיארת, כנראה שהטיימר של הטאב הפעיל שלך היה ב delay קטן ולכן לא משך את הנתון.
לגבי המקרה הראשון שתיארת - אני לא יודע כמה זמן השארת את הטאב פתוח בלי להיות ״עליו״, אבל הטיימרים של JS עובדים לאט יותר (עד כדי הפסקה מוחלטת) כאשר הטאב לא פעיל.
* JS = JavaScript
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
עברתי הרבה פעמים בין שני הטאבים, זה לא שלאחד מהם לא ניגשתי כלל.10/11/2020 9:02PCingAddict כתב: @Amir64 מה שכתבת בשתי ההודעות שלך לגבי עדכון הודעות חדשות - זה קשור למנגנון של הטיימרים של JS.
* JS = JavaScript...
הטאב עם מלל בעורך לא מציג את ההודעה על הודעות חדשות עד עכשיו, והמלל נשאר בעורך.
- Amir64
-
- גורו

@oferlaor
כשמוצג ציטוט של הודעה קודמת בתוך תגובה, הציטוט מוצג כולו, כשהשורות האחרונות אפורות, ולמטה 3 נקודות.
אם לוחצים על 3 הנקודות, צבע השורות האחרונות משתנה, וגודל הפאנל של הציטוט, אפילו קטן במעט.
לדעתי היה רצוי שיוצגו נניח 2 השורות הראשונות של הציטוט, והנקודות היו פותחות את הציטוט לקריאה.
כשמוצג ציטוט של הודעה קודמת בתוך תגובה, הציטוט מוצג כולו, כשהשורות האחרונות אפורות, ולמטה 3 נקודות.
אם לוחצים על 3 הנקודות, צבע השורות האחרונות משתנה, וגודל הפאנל של הציטוט, אפילו קטן במעט.
לדעתי היה רצוי שיוצגו נניח 2 השורות הראשונות של הציטוט, והנקודות היו פותחות את הציטוט לקריאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ניתן מהעמוד הפורומים הראשי, אברר אם אפשר להוסיף למקומות נוספים10/11/2020 3:59moco כתב: באתר הקודם , בדף של השרשורים החדשים אפשר היה לסמן את כולם כנקראו.
אני לא רואה איך עושים את זה כיום?
זה אפשרי?...
- oferlaor
- מנהל

...
לגבי ה-RSS + ה-newposts, היתה תקלה, חושב שסידרתי אותה.
הכל עובד לי כרגע, עד כמה שאני רואה
- oferlaor
- מנהל

תודה על הרעיון. נשקול10/11/2020 12:52Amir64 כתב: @oferlaor
לדעתי היה רצוי שיוצגו נניח 2 השורות הראשונות של הציטוט, והנקודות היו פותחות את הציטוט לקריאה....
- oferlaor
- מנהל

אנחנו מודעים. זה ברשימת הבאגים לטיפול.10/11/2020 13:58moco כתב: כשאני מקבל אימייל על תגובה חדשה בשרשור ולוחץ על הלינק, אני לא מגיע ישר להודעה החדשה (זו שבגללה נשלח האימייל) אלא לראש הדף שבו הי נמצאת....
חחח, אבל כרגע להודעה זו זה עבד10/11/2020 14:17oferlaor כתב:אנחנו מודעים. זה ברשימת הבאגים לטיפול.10/11/2020 13:58moco כתב: כשאני מקבל אימייל על תגובה חדשה בשרשור ולוחץ על הלינק, אני לא מגיע ישר להודעה החדשה (זו שבגללה נשלח האימייל) אלא לראש הדף שבו הי נמצאת.......
אז כבר טופל מיידית, אני מניח.
תודה
משה
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

מאיזושהיא סיבה לא עובדים לי ה- Mouse gestures ל- scroll to the top/bottom of the page בפורום. בכל אתר אחר הם עובדים, כולל בפורום של http://www.phpbb.co.il. בדף הראשי (https://htmag.co.il/), הם עובדים.
אני משתמש ב- Gesturify ב- Firefox.
אני משתמש ב- Gesturify ב- Firefox.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Amir64
-
- גורו

כשאתה נכנס שוב לעורך המלא, יש לך כפתור "טען טיוטה".11/11/2020 12:33legopart כתב: "שמור טיוטה", מחק לי את כל ההודעה שכתבתי ועכשיו אני לא מוצא אותה.
פעם היה גיבוי לחצאי הודעות, היום בכל דרך אפשרית הודעה שאתה כותב פשוט מתפוגגת....
שם יש רשימה של הטיוטות ששמרת.
ניסיתי עכשיו וזה עבד לי.
* הטקסט בשורה זו הוא טקסט שהוספתי אחרי טעינת טיוטה שמורה.
- Amir64
-
- גורו

בקשר לטיוטה, אני לא מבין למה לאחר שמירת טיוטה יש קפיצה אוטומאטית לדף הראשון בשרשור.
למה שלא יחזור לעמוד הקודם שהייתי בו, או אפילו יישאר בדף טיוטות שמורות, ואני אחליט לאן אני רוצה לעבור?
קפיצה לעמוד הראשון בשרשור זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות.
למה שלא יחזור לעמוד הקודם שהייתי בו, או אפילו יישאר בדף טיוטות שמורות, ואני אחליט לאן אני רוצה לעבור?
קפיצה לעמוד הראשון בשרשור זה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות.
- oferlaor
- מנהל

לא יודע על איזה גיבוי אתה מדבר, לא היה בכלל קונספט כזה... אם לא הכנסת תגובה, היא נעלמה אם הדפדפן נסגר.11/11/2020 12:33legopart כתב: "שמור טיוטה", מחק לי את כל ההודעה שכתבתי ועכשיו אני לא מוצא אותה.
פעם היה גיבוי לחצאי הודעות, היום בכל דרך אפשרית הודעה שאתה כותב פשוט מתפוגגת....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
איפה בדיוק? לא מצאתי.10/11/2020 13:00oferlaor כתב:ניתן מהעמוד הפורומים הראשי, אברר אם אפשר להוסיף למקומות נוספים10/11/2020 3:59moco כתב: באתר הקודם , בדף של השרשורים החדשים אפשר היה לסמן את כולם כנקראו.
אני לא רואה איך עושים את זה כיום?
זה אפשרי?......
תודה!
עריכה:
מצאתי את זה בכתב קטן במסך של עמוד הפורומים הראשי.
זה מתבקש ומתחייב שצריך את זה גם במסך של "הודעות חדשות".
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!