שאלה מצויינת ויתכן שנוסיף את זה בעתיד. הבעיה שאם נעשה כך, אתה עלול לאבד את הטקסט שכתבת בשרשור ולכן זה מסוכן. אפשר עקרונית לעשות את זה דינמית אבל זה כבר שינוי מאוד גדול שלא קיים בתשתית הפורום אז עדיף להמתין שהם יוסיפו אותו ואז לשדרג במקום לפתח בעצמנו (ככה הגענו לצרה בפעם הקודמת - פשוט התפצלנו לחלוטין מהבסיס של הקוד של האתר).09/11/2020 15:12Amir64 כתב: ראיתי עכשיו שכשאני מסמן תודה, העמוד מתרפרש, ורואים מייד את הוספת התודה שלי לפוסט.
מה שמעורר אצלי את השאלה:
מדוע כשאני נמצא בשרשור, ונוספו לו הודעות, מתקבלת הודעה שיש הודעות נוספות שלא קראתי, וצריך לרפרש לבד?
זה לא יכול להיות באותה צורה כמו ריענון הוספת התודה?...
מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

אמור להתווסף התמונה דרך הלינק הקטן (אם כי בקטן).09/11/2020 15:26osh78 כתב: לא עברתי על כל השרשור אז אני לא יודע אם רשמו אבל:
כשמצרפים קישור באמאזון באתר הישן התווספו אוטומטית גרף הסטוריית מחירים מkeepa ותמונה של המוצר. עכשיו מתווסף רק גרף מחירים. האם תוכלו לצרף גם תמונה?...
זו היתה בהחלט פשרה אבל התשתית בפורום החדש היא של גודל קבוע והיה מאוד קשה לייצר את התמונה בפורמט הזה. יתכן שנמצא לזה פיתרון בהמשך.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תודה על התשובה.09/11/2020 21:28oferlaor כתב:שאלה מצויינת ויתכן שנוסיף את זה בעתיד. הבעיה שאם נעשה כך, אתה עלול לאבד את הטקסט שכתבת בשרשור ולכן זה מסוכן. אפשר עקרונית לעשות את זה דינמית אבל זה כבר שינוי מאוד גדול שלא קיים בתשתית הפורום אז עדיף להמתין שהם יוסיפו אותו ואז לשדרג במקום לפתח בעצמנו (ככה הגענו לצרה בפעם הקודמת - פשוט התפצלנו לחלוטין מהבסיס של הקוד של האתר).09/11/2020 15:12Amir64 כתב: ראיתי עכשיו שכשאני מסמן תודה, העמוד מתרפרש, ורואים מייד את הוספת התודה שלי לפוסט.
מה שמעורר אצלי את השאלה:
מדוע כשאני נמצא בשרשור, ונוספו לו הודעות, מתקבלת הודעה שיש הודעות נוספות שלא קראתי, וצריך לרפרש לבד?
זה לא יכול להיות באותה צורה כמו ריענון הוספת התודה?......
מבין את הבעיה של אפשרות מחיקת תוכן שהמשתמש באמצע כתיבתו (כמו שקורה ב- YNET), וה- back end בטח לא יודע אם משתמש התחיל לכתוב הודעה לאחר הריפרש האחרון.
אבל הצגת ההודעה שיש הודעות חדשות שלא מוצגות, לא מוצגת בקליינט ע"י refresh?
מה ההבדל אם מרפרשים כדי להציג את ההודעה שיש הודעות, או ריפרש להצגת ההודעות עצמן?
- oferlaor
- מנהל

זה יחסית פשוט לבדוק אם המספר של התגובות השתנה ברקע. מסובך יותר לרנדר אותם ולהציג.09/11/2020 22:15Amir64 כתב:תודה על התשובה.09/11/2020 21:28oferlaor כתב:
שאלה מצויינת ויתכן שנוסיף את זה בעתיד. הבעיה שאם נעשה כך, אתה עלול לאבד את הטקסט שכתבת בשרשור ולכן זה מסוכן. אפשר עקרונית לעשות את זה דינמית אבל זה כבר שינוי מאוד גדול שלא קיים בתשתית הפורום אז עדיף להמתין שהם יוסיפו אותו ואז לשדרג במקום לפתח בעצמנו (ככה הגענו לצרה בפעם הקודמת - פשוט התפצלנו לחלוטין מהבסיס של הקוד של האתר)....
מבין את הבעיה של אפשרות מחיקת תוכן שהמשתמש באמצע כתיבתו (כמו שקורה ב- YNET), וה- back end בטח לא יודע אם משתמש התחיל לכתוב הודעה לאחר הריפרש האחרון.
אבל הצגת ההודעה שיש הודעות חדשות שלא מוצגות, לא מוצגת בקליינט ע"י refresh?
מה ההבדל אם מרפרשים כדי להציג את ההודעה שיש הודעות, או ריפרש להצגת ההודעות עצמן?...
- oferlaor
- מנהל

הרקע של יוטיוב אצלי לבן כשלג...09/11/2020 22:33(G) כתב: למה אין אפשרות לעשות רקע כהה יותר לפורום כמו YOUTUBE, משום מה יש לי קושי סינוור גבוה יותר מהצורה הישנה של הפורום....
והאתר הישן גם היה על רקע לבן...
- Amir64
-
- גורו

שאלתי מה ההבדל מהבחינה של איבוד תגובה בתהליך כתיבה, בזמן הריפרש.09/11/2020 22:59oferlaor כתב: זה יחסית פשוט לבדוק אם המספר של התגובות השתנה ברקע. מסובך יותר לרנדר אותם ולהציג....
ברור שיותר קל להציג שורה אחת של הודעה, מאשר להפעיל את כל התהליך של שאילתה לבניית השרשור המעודכן.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
זה לא יכול (אמור) להתרפרש לבד במידה ויש הודעות חדשות נוספות תוך כדי שאתה קורא.09/11/2020 15:12Amir64 כתב: ראיתי עכשיו שכשאני מסמן תודה, העמוד מתרפרש, ורואים מייד את הוספת התודה שלי לפוסט.
מה שמעורר אצלי את השאלה:
זה לא יכול להיות באותה צורה כמו ריענון הוספת התודה?...
תחשוב שאתה כותב הודעה כמענה בשרשור, ימבה מלל ופתאום מתרפרש לך העמוד.
המלל לא נשמר ולך תתחיל לכתוב את הכל מההתחלה. סרט !!
היה קורה לי מלא באפליקציה שהתיקון האוטומטי במידה והייתי מאשר אותו היה מקריס לי את האפליקציה.
אז הייתי עונה רק הודעות קצרות ממנה ומהמחשב - הודעות "חפירה"...
*** עריכה - חחח, פיספסתי שיש עוד עמוד אחד לשרשור שהתווסף. כתבתי כבר - אז אשאיר.
תתעלם. (אגב, אני לא כל כך בעד במיוחד אם ייעלם הטקסט, אבל שעפר יחליט מה טוב).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

כאשר אתה לוחץ על אצבע למעלה לא סביר שיש לך טקסט שממתין לאישור.09/11/2020 23:02Amir64 כתב:שאלתי מה ההבדל מהבחינה של איבוד תגובה בתהליך כתיבה, בזמן הריפרש.09/11/2020 22:59oferlaor כתב: זה יחסית פשוט לבדוק אם המספר של התגובות השתנה ברקע. מסובך יותר לרנדר אותם ולהציג....
ברור שיותר קל להציג שורה אחת של הודעה, מאשר להפעיל את כל התהליך של שאילתה לבניית השרשור המעודכן....
- Amir64
-
- גורו

לא הבנת אותי. זה ברור לגבי לחיצה על תודה.09/11/2020 23:56oferlaor כתב:כאשר אתה לוחץ על אצבע למעלה לא סביר שיש לך טקסט שממתין לאישור.09/11/2020 23:02Amir64 כתב:
שאלתי מה ההבדל מהבחינה של איבוד תגובה בתהליך כתיבה, בזמן הריפרש.
ברור שיותר קל להציג שורה אחת של הודעה, מאשר להפעיל את כל התהליך של שאילתה לבניית השרשור המעודכן.......
כשאני נמצא בשרשור, לא לוחץ על כלום.
פתאום מופיעה הודעה שיש תגובות נוספות שלא מוצגות.
זה אומר שהיה ריענון של הדף, יזום ע"י ה- back end, כדי להציג את ההודעה הזו, נכון?
זה לא מוחק מלל שנמצא בעורך?
- Amir64
-
- גורו

כתבתי סתם תגובה, ועשיתי תודה לניסיון, זה מחק את תוכן התגובה שכתבתי, כצפוי.
השאלה מה קורה אם יש מלל בחלון התגובה, ואז מתקבלת ההודעה שיש תגובות נוספות שלא מוצגות.
אם גם אז המלל יימחק, זה אולי לא שונה מהצגת התגובות עצמן, במקום ההודעה שהן קיימות.
השאלה מה קורה אם יש מלל בחלון התגובה, ואז מתקבלת ההודעה שיש תגובות נוספות שלא מוצגות.
אם גם אז המלל יימחק, זה אולי לא שונה מהצגת התגובות עצמן, במקום ההודעה שהן קיימות.
- oferlaor
- מנהל

עכשיו הבנתי את השאלה שלך... לא, זה נעשה ללא עדכון העמוד, הטקסט נמצא שם ואם המספר של התגובות משתנה, הוא רק מוצג.10/11/2020 0:07Amir64 כתב:לא הבנת אותי. זה ברור לגבי לחיצה על תודה....
זה אומר שהיה ריענון של הדף, יזום ע"י ה- back end, כדי להציג את ההודעה הזו, נכון?
זה לא מוחק מלל שנמצא בעורך?...
- Amir64
-
- גורו

הבנתי, תודה.10/11/2020 0:21oferlaor כתב:עכשיו הבנתי את השאלה שלך... לא, זה נעשה ללא עדכון העמוד, הטקסט נמצא שם ואם המספר של התגובות משתנה, הוא רק מוצג.10/11/2020 0:07Amir64 כתב:
לא הבנת אותי. זה ברור לגבי לחיצה על תודה.
זה לא מוחק מלל שנמצא בעורך?......
דרך אגב, כתבתי סתם משהו בעורך, והמתנתי.
פתחתי לאחר זמן טאב נוסף, לחצתי על "הודעות חדשות", וראיתי שהגבת בשרשור כ- 15 דקות לפני שפתחתי את הטאב הנוסף.
חזרתי לטאב המקורי, ולא הייתה הודעה שיש עדכון בשרשור.
סתם תוהה לעצמי איך המנגנון עובד.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בכל הפעמים שנתקלתי בהודעה הזו (האדומה על הודעות נוספות), זה תמיד קרה לי שכתבתי משהו בעורך.
לא נתקלתי עדיין בהופעה של ההודעה רק "שקראתי" את התגובות החדשות.
לא נתקלתי עדיין בהופעה של ההודעה רק "שקראתי" את התגובות החדשות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@oferlaor
הי, הצעה (לא יודע במה כרוך): האם אפשר במובייל לשים את הלינק החדש שהתווסף של "שבוע אחרון" מצד שמאל ללינק של "פורומים" ?
במקום המיקום כרגע מתחת ל"הודעות חדשות".
נראה לי יותר נוח, מה גם ששבוע אחרון פחות פופלארי להקלקה למי שנמצא יחסית הרבה בפורום.
אני משתמש המון בשרשורים שלי ובהודעות חדשות.
בפורומים כמעט ולא (כי זה מוכל בתוך ההודעות החדשות, וכנ"ל גם מבחינת השבוע האחרון).
עריכה, לינק הודעות אחרונות לא תקין כרגע.
הוא פותח עמוד כאילו לחצתי על פורומים.
הי, הצעה (לא יודע במה כרוך): האם אפשר במובייל לשים את הלינק החדש שהתווסף של "שבוע אחרון" מצד שמאל ללינק של "פורומים" ?
במקום המיקום כרגע מתחת ל"הודעות חדשות".
נראה לי יותר נוח, מה גם ששבוע אחרון פחות פופלארי להקלקה למי שנמצא יחסית הרבה בפורום.
אני משתמש המון בשרשורים שלי ובהודעות חדשות.
בפורומים כמעט ולא (כי זה מוכל בתוך ההודעות החדשות, וכנ"ל גם מבחינת השבוע האחרון).
עריכה, לינק הודעות אחרונות לא תקין כרגע.
הוא פותח עמוד כאילו לחצתי על פורומים.
.
.
- Amir64
-
- גורו

מעניין.
השרשור פתוח אצלי בשני טאבים.
באחד כתבתי מלל בעורך, ובשני לא נגעתי בעורך.
כשאבי כתב את הודעה 274, הוצגה ההודעה שיש תגובה חדשה בטאב שלא כתבתי כלום בעורך.
בטאב שבו כן כתבתי משהו בעורך, לא הוצגה ההודעה.
השרשור פתוח אצלי בשני טאבים.
באחד כתבתי מלל בעורך, ובשני לא נגעתי בעורך.
כשאבי כתב את הודעה 274, הוצגה ההודעה שיש תגובה חדשה בטאב שלא כתבתי כלום בעורך.
בטאב שבו כן כתבתי משהו בעורך, לא הוצגה ההודעה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
מהבוקר לא מצליח לסנן ל״הודעות חדשות״, לחיצה על הכםתור מובילה לדף הפורומים הראשי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה קורה לי בטלפון, ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולא עזר10/11/2020 8:47ChinggisKhan כתב: מהבוקר לא מצליח לסנן ל״הודעות חדשות״, לחיצה על הכםתור מובילה לדף הפורומים הראשי...
בלי קשר, סחטיין על הוספת "השבוע האחרון"