מטחנת Baratza Sette 270/270W/270Wi - המלצות ורשמים
תחפש את הthread שלי על Barista.gr
הם מוכרים ושולחים לארץ תוך כמה ימים. כל מי שקנה (לליט ביאנקה / MaraX) אחרי מהם קיבל אחלה שירות
(ולא, אני לא מקבל מהם חלילה אחוזים. אני באמת חושב שהם נותנים אחלה מחיר ושירות)
תפנה בוואטסאפ לבחור היווני שנתתי את המספר שלו ואל תתבייש להיות ישראלי ולשאול על ההנחה שהייתה בבלאק פריידי של 10 אחוז.
הם מוכרים ושולחים לארץ תוך כמה ימים. כל מי שקנה (לליט ביאנקה / MaraX) אחרי מהם קיבל אחלה שירות
(ולא, אני לא מקבל מהם חלילה אחוזים. אני באמת חושב שהם נותנים אחלה מחיר ושירות)
תפנה בוואטסאפ לבחור היווני שנתתי את המספר שלו ואל תתבייש להיות ישראלי ולשאול על ההנחה שהייתה בבלאק פריידי של 10 אחוז.
- DoronKofler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה
- DoronKofler
- חבר שרק התחיל

אגב, ידוע לך מה עם נושא המיסוי המקומי והמיסוי בארץ ? יש מחיר באתר ללא המע"מ המקומי, זה תופס להזמנה מכאן ? וכאן, יש מכס על מטחנת קפה ? מהמע"מ בארץ אני לא מצפה להתחמק.
אתה משלם את המחיר ללא המע"מ המקומי + משלוח. על הכל כולל המשלוח יש מע"מ בארץ +עמלות שחרור מהמכס.02/02/2021 23:02DoronKofler כתב: אגב, ידוע לך מה עם נושא המיסוי המקומי והמיסוי בארץ ? יש מחיר באתר ללא המע"מ המקומי, זה תופס להזמנה מכאן ? וכאן, יש מכס על מטחנת קפה ? מהמע"מ בארץ אני לא מצפה להתחמק....
היום בדיוק שלמתי ל-dhl על מטחנה בשווי 364 אירו שהגיעה מ- barista.gr02/02/2021 23:38haim1960 כתב:אתה משלם את המחיר ללא המע"מ המקומי + משלוח. על הכל כולל המשלוח יש מע"מ בארץ +עמלות שחרור מהמכס.02/02/2021 23:02DoronKofler כתב: אגב, ידוע לך מה עם נושא המיסוי המקומי והמיסוי בארץ ? יש מחיר באתר ללא המע"מ המקומי, זה תופס להזמנה מכאן ? וכאן, יש מכס על מטחנת קפה ? מהמע"מ בארץ אני לא מצפה להתחמק.......
- DoronKofler
- חבר שרק התחיל

תודה על ההמלצות והקישור. הזמנתי היום בבוקר את המטחנה דרך האתר barista.gr תוך כדי שאני מתקשר עם Vasilis בוואטסאפ.
שרות כזה עוד לא ראיתי. נדיר..נדיר..נדיר.
עוד לפני ששאלתי כבר התבשרתי ממנו ב "בוקר טוב חבר, יש לך הנחה 10%" .
שעה אחרי שסיימנו את השלמת הפרטים כבר קיבלתי הודעה מ DHL שיש משלוח בדרך אליי.
אחרי הצהריים קיבלתי ממנו הודעה האם יצרו איתי קשר DHL והאם כול פרטי המשלוח ומספר המעקב בידיי.
נשאר רק לחכות....
שרות כזה עוד לא ראיתי. נדיר..נדיר..נדיר.
עוד לפני ששאלתי כבר התבשרתי ממנו ב "בוקר טוב חבר, יש לך הנחה 10%" .
שעה אחרי שסיימנו את השלמת הפרטים כבר קיבלתי הודעה מ DHL שיש משלוח בדרך אליי.
אחרי הצהריים קיבלתי ממנו הודעה האם יצרו איתי קשר DHL והאם כול פרטי המשלוח ומספר המעקב בידיי.
נשאר רק לחכות....
- DoronKofler
- חבר שרק התחיל

עדכון, המטחנה הגיעה הבוקר. עלות המטחנה + משלוח + מיסים = 1740 ש"ח.
ניסיתי להגיע לטחינה המדוייקת אבל אחרי 4 כוסות אספרסו (כי חבל לא לנסות ואם כבר מתחילים לטעום אז חבל לא לשתות כבר את כל המנה) כבר לא הייתי בכושר להמשיך.
בנוסף כמו שאמרו כאן, חשמל סטאטי, כמות נכבדת נשאבת כמו מגנט מסביב לפתח המטחנה.
מחר נמשיך עם הכיול.
תודה לטורקי על ההמלצה, הבחור היווני ממש ידידותי ובא לקראתי עד המקסימום. אם אתם פונים אליו, אל תתביישו להיות ישראלים. ציינתי שהגעתי אליו
בהמלצת פורום קפה ישראלי והוא היה מאוד מרוצה והוריד ישר הנחה של 10% שלמעשה כיסתה את עלות המשלוח ב DHL.
ממליץ בחום.
ניסיתי להגיע לטחינה המדוייקת אבל אחרי 4 כוסות אספרסו (כי חבל לא לנסות ואם כבר מתחילים לטעום אז חבל לא לשתות כבר את כל המנה) כבר לא הייתי בכושר להמשיך.
מחר נמשיך עם הכיול.
תודה לטורקי על ההמלצה, הבחור היווני ממש ידידותי ובא לקראתי עד המקסימום. אם אתם פונים אליו, אל תתביישו להיות ישראלים. ציינתי שהגעתי אליו
בהמלצת פורום קפה ישראלי והוא היה מאוד מרוצה והוריד ישר הנחה של 10% שלמעשה כיסתה את עלות המשלוח ב DHL.
ממליץ בחום.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לא היו לי בעיות של חשמל סטטי במטחנה בשנתיים שיש לי אותה - עד אתמול. כנראה שהאוויר היה מאוד יבש. בכל מקרה, ניסיתי את הטריק עם המים וזה עובד, בניגוד לניסיון דומה שהיה לי לא מזמן עם מטחנה ידנית (אם כי יכול להיות ששם הקפה הטחון נדבק לדפנות מסיבה אחרת). שווה לנסות.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תתחדש!09/02/2021 23:32DoronKofler כתב: עדכון, המטחנה הגיעה הבוקר. עלות המטחנה + משלוח + מיסים = 1740 ש"ח.
מחר נמשיך עם הכיול.
ממליץ בחום....
לגבי חשמל סטטי, המטחנה מחוברת עם הארקה?
- DoronKofler
- חבר שרק התחיל

המכונה מחוברת להארקה.
ראיתי את ההמלצה של מארק בסרטון אבל זה טוב להכנה של סינגל ואני עדיין לא שם.
ראיתי את ההמלצה של מארק בסרטון אבל זה טוב להכנה של סינגל ואני עדיין לא שם.
טוב, אולי לא קשורה ישירות לשרשור הזה וראויה לשרשור נפרד, אבל מי שמחפש מטחנה שטוחנת לפי משקל, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה עבורו. המטחנה מיוצרת בסין ונמכרת גם ב- Alibaba.
64mm flat titanium
https://www.net-espresso.com/en/grinder ... burst.html
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... nihgEGe9yM
64mm flat titanium
https://www.net-espresso.com/en/grinder ... burst.html
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... nihgEGe9yM
- boren
-
- חבר מביא חבר

נראה מעניין מאוד, והייתי שמח מאוד להוסיף מטחנה כזו ליד ה-270Wi שלי 
מה שכן, דיסקיות 64 מ"מ שטוחות בד"כ לא מצטיינות באגירה נמוכה. אני מהמר שמדובר בלפחות 3 עד 4 גרם. האגירה הנמוכה של הסטה (כחצי גרם) הוא יתרון לא פחות חשוב מהשקילה האוטומטית. יהיה מעניין מאוד לראות ביקורות על המטחנה הסינית הזו. היא עושה רושם מעולה.
מה שכן, דיסקיות 64 מ"מ שטוחות בד"כ לא מצטיינות באגירה נמוכה. אני מהמר שמדובר בלפחות 3 עד 4 גרם. האגירה הנמוכה של הסטה (כחצי גרם) הוא יתרון לא פחות חשוב מהשקילה האוטומטית. יהיה מעניין מאוד לראות ביקורות על המטחנה הסינית הזו. היא עושה רושם מעולה.
- boren
-
- חבר מביא חבר

אין מה לומר, נראה מעולה. אגירה של 0.5 גרם ללא מפוח ו-0 גרם עם מפוח (כלול?) אלה מספרים מעולים. השאלה היחידה שנשארה זה איך איכות הטחינה מבחינת אחידות וכמובן ההשפעה על הטעם.
אני מניח שעם המיסים המחיר שלה יגרד את ה-4000 ש"ח, אבל היא הרבה יותר אטרקטיבית מכל מטחנה אחרת במחירים האלה. לפחות למי שמוכן לקנות מוצר מיצרן חדש ולא ממותג מוכר.
אני מניח שעם המיסים המחיר שלה יגרד את ה-4000 ש"ח, אבל היא הרבה יותר אטרקטיבית מכל מטחנה אחרת במחירים האלה. לפחות למי שמוכן לקנות מוצר מיצרן חדש ולא ממותג מוכר.
יש לי כבר גיר בדרך...
מנסה להבין אם יצאתי פרייאר, לא ביג דיל.
יש לי Sette 270 ללא משקל, לא ראיתי מידע על הפיכתה ל-270W/270Wi..למרות שאני מאמין שאם קונים את המשקל עצמו (100 יורו) אז אפשר. התקנת המשקל מצריכה פירוק נוסף
מנסה להבין אם יצאתי פרייאר, לא ביג דיל.
יש לי Sette 270 ללא משקל, לא ראיתי מידע על הפיכתה ל-270W/270Wi..למרות שאני מאמין שאם קונים את המשקל עצמו (100 יורו) אז אפשר. התקנת המשקל מצריכה פירוק נוסף