kobil כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25&start=0
קיבלתי צריבה קבועה אחרי 3 שעות של צפייה בערוץ עם הלוגו במסך פלזמה של סמסונג
בסימ-ליין נאמר לי שצפייה ממושכת בערוץ עם לוגו מעל שעה גורמת לצריבה ואם זה קורה המסקנה היא שימוש
בניגוד להוראות לכן אין על זה אחריות
נאמר לי שבמסכים פלזמות של סמסונג כן ניתן לצפות בערוצים שיש בהם לוגו של ערוץ עד שעה גג
...
ניסית לעשות לה שטיפה לילה שלם (מסך עם גווני אפור שאמור להתגבר על תופעת הצריבות)???
...
בוודאי שעשיתי את זה . במקרה של צריבה קבועה זה כבר לא יעזור
הבעיה שאתה לא ממש יכול להתמודד איתם, כי אני בטוח שכתוב בחוברת ובאחריות שהיא לא כוללת צריבות
...
זאת הבעיה .אי אפשר להוכיח לעולם שלא צפית בערוץ עם הלוגו במשך זמן ממושך .אפולו לא מוגדר בהוראות שימוש לא בעברית ולא באנגלית כמה זה ''זמן ממושך'' . בסימ-ליין החליטו שזה ''שעה גג''
זה כמו שיצרן מכוניות יגיד, תיסע, אבל כל שעה תעשה הפסקה, כי יש סיכוי שהמנוע יתחמם.
ממש לא, אם אתה אומר לי פלזמה או LCD אני מעדיף אפילו פלזמות של סמסונג ו LG.
LCD זה פשוט גרוע, אין עומק, אין שחור, אמנם השחור בסמסונג ו LG הוא לא משו אבל אני די בטוח שהוא עדיף על LCD, כך כמובן גם עומק התמונה.
למרות ההתפלפלות המשפטית עדיין בית המשפט יפסוק לפי השכל הישר. לא ייתכן שהצרכן הממוצע יבין שלוגו בפינת המסך משמעותו תמונה סטטית. אם יש צורך להחליף ערוץ כל שעה על סמסונג לציין זאת במפורש משום שזו דרישה כל כך מופרכת ולא הגיונית.
לדעתי אם תעבור למישור המשפטי ההתייחסות תהיה שונה וכך גם התשובות. תפנה אליהם בכתב. נראה אם יעלו טענה כל כך משוללת היגיון כתשובה בכתב. אני מאמין שימציאו אמתלה אחרת...
בפלזמות בדור הזה שום צריבה לא יכולה להיגרם מצפייה בלוגו סטטי במשך שעה, וזה לא משנה מה אמרה פקידה מסויימת או טכנאי מסויים.
מדובר בסה"כ ב-Image Retention שהיא תופעה הפיכה וזהו.
איינשטיין כתב:בפלזמות בדור הזה שום צריבה לא יכולה להיגרם מצפייה בלוגו סטטי במשך שעה, וזה לא משנה מה אמרה פקידה מסויימת או טכנאי מסויים.
מדובר בסה"כ ב-Image Retention שהיא תופעה הפיכה וזהו.
...
לא נכון
Image Retention לא נשארת אחרי הפעלת מסך לבן למשך לילה
לא ייתכן שהצרכן הממוצע יבין שלוגו בפינת המסך משמעותו תמונה סטטית. אם יש צורך להחליף ערוץ כל שעה על סמסונג לציין זאת במפורש משום שזו דרישה כל כך מופרכת ולא הגיונית.
במקום להמשיך ולהתווכח - תעשה מה שהציעו לך ושלח מכתב לסמליין, ובקש הסבר ותגובה בכתב.
נראה מה יגידו אז.
ראינו פה כבר כמה עדויות מבעלי פלסמה של סמסונג שלא נתקלו בזה, ולמעשה - אם היו הרבה מקרים כאלה, מזמן כבר היו תלונות פה בפורום.
כרגע - אתה היחיד שצועק, אז יאללה, תעשה עם זה משהו חוץ מלקטר בפורום.
שירות ואחריות של סמליין לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו וזו האמת מנסיון מאכזב עם סמליין.
צריך פשוט להתרחק ממוצרים שהיבואן הזה מוכר כי אלה מוצרים ללא אחריות !!!
כנראה שבמקרה המדובר יש מוצר פגום והיבואן מתנער מאחריות.
גם לי יש פלאסמה של סמסונג וצופה שעות בערוצים עם לוגו בלי שום צריבה.
oferab כתב:ושוב אנחנו רואים שהיבואן המקביל עדיף, והשירות וההתיחסות מהיבואן הרשמי הם גרועים
...
ממש לא בטוח, אני לא חושב שי.שלום יחליף למישהו פלזמה סמסונג שנצרבה.
הכל טוב ויפה עד שיש תקלה, אצל רוב היבואנים, רשמיים ומקבילים, מקבילים זה שווה בגלל המחיר, לא בגלל השירות.
kobil, נשמע לי שאם תתעקש (למרות שלא ברור לי למה אתה צריך, אבל לפעמים צריך... ) תקבל התייחסות רלוונטית לבעיה שאתה מתאר.
אני לא רואה טעם לדיון כאן שכן יש הרבה חברים שהעידו שהבעיית הצריבה לא קיימת במסכים שלהם.
oferab כתב:ושוב אנחנו רואים שהיבואן המקביל עדיף, והשירות וההתיחסות מהיבואן הרשמי הם גרועים
...
ממש לא בטוח, אני לא חושב שי.שלום יחליף למישהו פלזמה סמסונג שנצרבה.
הכל טוב ויפה עד שיש תקלה, אצל רוב היבואנים, רשמיים ומקבילים, מקבילים זה שווה בגלל המחיר, לא בגלל השירות.
...
מניסיון עם י.שלום -מסכים עם הנאמר -אף יבואן כולל הגדולים פיוניר ,פנסוניק ,סמסונג וכו' לא מבצעים החלפת מסך באופן מידי מסך -צריך להפעיל לחץ -אין ברירה .תודעת השירות ,לאחר הקנייה ,במדינתנו לא מהמפותחות