לבעלי פלזמות של סמסונג! אזהרה!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25&start=0
קיבלתי צריבה קבועה אחרי 3 שעות של צפייה בערוץ עם הלוגו במסך פלזמה של סמסונג
בסימ-ליין נאמר לי שצפייה ממושכת בערוץ עם לוגו מעל שעה גורמת לצריבה ואם זה קורה המסקנה היא שימוש
בניגוד להוראות לכן אין על זה אחריות
נאמר לי שבמסכים פלזמות של סמסונג כן ניתן לצפות בערוצים שיש בהם לוגו של ערוץ עד שעה גג
בסימ-ליין נאמר לי שצפייה ממושכת בערוץ עם לוגו מעל שעה גורמת לצריבה ואם זה קורה המסקנה היא שימוש
נאמר לי שבמסכים פלזמות של סמסונג כן ניתן לצפות בערוצים שיש בהם לוגו של ערוץ עד שעה גג
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע מוגזם לחלוטין, כלומר אם אתה צופה בסרט - תצטרך להקליט את החלק השני?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בספר המכשיר מצויין רק שבתמונה סטטית אין אחריות ולא בתמונה דינמית עם לוגו (בשביל זה קיים המנגנון
הפנימי שמבצע תזוזה של הפיקסלים)
אל תרתע מהם -תציק להם עד שתנצח
מחזיק לך אצבעות
מחזיק לך אצבעות
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
שאלתי אותה שאלה בשירות של סימ-ליין. אם הסרט נמשך יותר משעה , על מנת לא לגרום נזק למסך ,חייבים לעביר את הערוץ . אחרי הפסקה קטנה אפשר לחזור לאותו ערוץItay_Pollak כתב:נשמע מוגזם לחלוטין, כלומר אם אתה צופה בסרט - תצטרך להקליט את החלק השני?...
- yuria
- חבר מביא חבר

אל תתייחס לדברים שנאמרים בע"פ -רק לספר המכשיר בלבד ושם אין איזכור לגבי לוגואים כלל
הפתרון רק להציק במכתבים .........
הפתרון רק להציק במכתבים .........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
הוא יכול להציק במכתבים או אפילו לקחת אותם לבית משפט לתביעות קטנות. אבל זה בזבוז זמן וכאב ראש. מאחל לו הצלחה בכל מקרה.yuria כתב:אל תתייחס לדברים שנאמרים בע"פ -רק לספר המכשיר בלבד ושם אין איזכור לגבי לוגואים כלל
הפתרון רק להציק במכתבים ............
הכי חשוב זה שהוא נותן כאן הזהרה חשובה לכל אלה השוקלים לרכוש את הפלזמות של סמסונג, כדי שלא יעמדו מול אותה הבעיה. ועל כך, תודה!
תודה!בספר המכשיר מצויין רק שבתמונה סטטית אין אחריות ולא בתמונה דינמית עם לוגו (בשביל זה קיים המנגנון
מחזיק לך אצבעות...
אמרו לי שלוגו בערוץ היא תמונה סטטית והמנגנון תזוזת של פיקסלים לא יהיה אפקטיבי בצפייה ממושכת יותר משעה . זה מתייחס גם לדגמים חדשים של
סמסונג
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תדרוש מהם בכתב שאחרי שעה חייבים להעביר ערוץ או שתקליט אותם ................נראה איך זה יעמוד להם בבית משפט. פשוט מגוחך לשמוע דבר כזה ואם אני לא טועה גם לא מתאים למה שכתוב במדריכים של המסך. תבדוק מה כתוב שם על בעיית הצריבה, לדעתי אין הגבלת זמן אלא רק אזהרה שלא להגזים. בספרות של פנסוניק מתייחסים אך ורק לתמונות סטילס ולא ולשידור מערוצים.
יש משהו בזה, אין מה לעשות, קוריאה זו לא יפן, כניראה שלעולם סמסונג ו LG לא יגיעו לרמה של היפניות באמינות, לפחות בתחום ה LCD הן הדביקו את הפער, כניראה שפלזמות תמיד היה ותמיד יהיה התחום של פנסוניק ופיוניר בלבד, אפשר להוסיף גם את היטאצי.mio כתב:הוא יכול להציק במכתבים או אפילו לקחת אותם לבית משפט לתביעות קטנות. אבל זה בזבוז זמן וכאב ראש. מאחל לו הצלחה בכל מקרה.yuria כתב:אל תתייחס לדברים שנאמרים בע"פ -רק לספר המכשיר בלבד ושם אין איזכור לגבי לוגואים כלל
הפתרון רק להציק במכתבים ............
הכי חשוב זה שהוא נותן כאן הזהרה חשובה לכל אלה השוקלים לרכוש את הפלזמות של סמסונג, כדי שלא יעמדו מול אותה הבעיה. ועל כך, תודה!...
אני חושב שהמקור של זה הוא שסמסונג משקיעה יותר במסכי ה LCD, כי זה מה שהיא מתמחה בו וזה מה שהיא הכי מוכרת, ועל זה היא בנתה שם טוב כיצרנית LCD אחת הטובות אם לא הכי טובה, פיוניר ופנסוניק (פיוניר כבר לא) הלחם והלחמאה שלהן זה בפלזמות וזה מתבטא בהשקעה יותר גדולה ובהתקדמות יותר גדולה כניראה, חבל שזה מה שקרה לך, זה ידוע ש LG וסמסונג מתמודדות הרבה פחות טוב עם הצריבה וההשתקפות אבל לא חשבתי שזה מגיע עד למצב שהם אומרים לך בשרות לקוחות שאסור לראות ערוץ עם לוגו יותר משעה, פשוט בדיחה עצובה, אני מקווה שאנשים יתחילו להחרים אותם, במחירים של היום שווה להוסיף את ה 500-1000 ש"ח האלה ולקבל פלזמה של פנסוניק או היטאצי, או לקנות פנסוניק פרללי כמו שאני עשיתי.
זה פשוט לא יאומן !
תבדוק בהוראות הפעלה באנגלית (עזוב את המדריך בעברית).
אולי שווה לשקול פנייה בכתב (אי-מייל) לסמסונג העולמית ולבקש הבהרה בנושא.
הלוגו בצד של המסך זו לא המצאה ישראלית. זה קיים בכל תחנת טלביזיה בכל העולם.
אני לא מאמין שסמסונג מוציא מוצר שלא מתאים לאף תחנת טלביזיה בעולם.
אני לא מאמין שסמסונג מוציא מוצר שלא מתאים לאף תחנת טלביזיה בעולם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש לי פלזמה של סמסונג בת 3.
שום צריבה ושום בטיח. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
בכל מקרה זה גם לא נשמע סביר וזה עוד לפני שהכללת את כל דגמי הפלזמות של סמסונג.
סביר להניח שמדובר ב retention ולא בצריבה.
ליאור
שום צריבה ושום בטיח. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
בכל מקרה זה גם לא נשמע סביר וזה עוד לפני שהכללת את כל דגמי הפלזמות של סמסונג.
סביר להניח שמדובר ב retention ולא בצריבה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הבעיה שאתה לא ממש יכול להתמודד איתם, כי אני בטוח שכתוב בחוברת ובאחריות שהיא לא כוללת צריבות, זה ללא ספק, הקטע של השעה פחות חשוב מבחינתם כי מבחינה משפטית הם מכוסים, הרי אתה לא יכול להוכיח שבאמת לא שמת תמונה סטטית כלשהי, או לא יודע מה, הרי צריבה זה משהו שיכול לקרות בפלזמה הזו, ואם היא מופיעה אז אין לך ממש קייס, האחריות פשוט לא כוללת צריבה.ארז_וחני כתב:זה פשוט לא יאומן !
אני לא מאמין שסמסונג מוציא מוצר שלא מתאים לאף תחנת טלביזיה בעולם....
הם כותבים באחריות לא לשים תמונה סטטית שכן יכולה להיווצר צריבה ואז אין אחריות עליה, אין התייחסות לזמן התמונה הסטטית, זה כללי ומנוסח בצורה כזו שלא תוכל לתבוע אותם, רק חבל שהם ממציאים דברים כמו שעה שרק שמים אותם באור יותר שלילי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דווקא משפטית אני חושב שאם זה רק לוגו, הקייס בצד שלו...
זה כמו שיצרן מכוניות יגיד, תיסע, אבל כל שעה תעשה הפסקה, כי יש סיכוי שהמנוע יתחמם.
זה כמו שיצרן מכוניות יגיד, תיסע, אבל כל שעה תעשה הפסקה, כי יש סיכוי שהמנוע יתחמם.
ניסית לעשות לה שטיפה לילה שלם (מסך עם גווני אפור שאמור להתגבר על תופעת הצריבות)???kobil כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25&start=0
נאמר לי שבמסכים פלזמות של סמסונג כן ניתן לצפות בערוצים שיש בהם לוגו של ערוץ עד שעה גג...
- yuria
- חבר מביא חבר

Itay_Pollak כתב:דווקא משפטית אני חושב שאם זה רק לוגו, הקייס בצד שלו...
זה כמו שיצרן מכוניות יגיד, תיסע, אבל כל שעה תעשה הפסקה, כי יש סיכוי שהמנוע יתחמם....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015