22/05/2025 12:32
royla כתב:
ויקטור יאלוף
עשית מסע מטורף ואפילו נפגשנו בחנות בחלק מהמסע הגדול שלך- כל הכבוד.
לגבי האינטגרה-
היה לך פרוססור של אנתם 70- אתה אלוף בכיולים- כיילת להמון אנשים arc...
אתה אומר שהדיראק /אינטגרה לוקח?
למה?
במה?
מעניין מאוד
היה לך עם האנתם מגבר כח מקינטוש מפלצתי.
רועי
...
ה-Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר
עם ה Arc היית לי בעיה אקוסטית בחלל, התריס של המזגן מיני מרכזי גם בסלון וגם במטבח היה רועד וגם דלתות.
לא אכנס לבעיות חשמל ו hdmi שהיו לי עם האנתם avm 70 וגם חוויתי בעיות עם ה mrx 720 שהיה לי לפני, ובכל זאת החלטתי להמשיך עם avm 70 של אנתם, ואז שראיתי ששוב יש בעיות, דאגתי להחלפה של מכשיר דרך היבואן, מכרתי את הפרוססור גם כי הייתי צריך לשנמך עד שיפתח שוב התקציב וגם בגלל החוסר אמון שחוויתי עם הפרוססורavm 70
עכשיו הקבוצה של אנתם קנו את goldenear עוד שנה שנתיים יצאו מכשירים אחרים ליין חדש..
נו מה אני יעשה שהיה לי מקינטוש

זה מה שנבחר דאז בשילוב עם הקליפשים והאנתם והבאתי כמה וכמה מכשירים לבדיקה לפני שבחרתי במקינטוש, המקינטוש מגבר מעולה משובח יפה הכל טוב, התאים דאז ואני לא מתגעגע אליו
כרגע ההגברה של האנטגרה מספיקה לי לזוג סראונדים, וזוג אטמוס שישתלבו בעתיד, האקיופייז מעולה עם צליל נטרלי עם נטיה קלה לחמימות מגבר מעולה שכנראה מתאים מאוד מאוד בקולנוע ונותן דינמיקה סוחפת ומשתלב נהדר זה משהו שקשה להסביר, כל הסלון הופך להיות מרכז הסצנה הכל נעלם בחלל והצלילים והדינמיקה מטורפת והסדר מופתי, החלל לא מושפע מהצליל זאת עבודה פנומנלית טרם בכלל תקנתי ידנית, אני מדבר איתך כיול אוטומט בלי לגעת נשמע אדיר, עכשיו אני לא אומר שזה רק בגלל הכיול, יש פה מערך שלום של שלושה רכיבים שמשפיעים מאוד על התוצאה, מלבד החלל שנשאר אותו הדבר ומפה הצלחתי להסיק את המסקנה שהdirac עובד עם החלל טוב יותר וזה קשור למה שכתבתי בהתחלה, מצוטט.
"Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר"
תודה רועי