התחדשתי Integra Drx 8.4

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5141
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #1 

שדרוג למערכת קולנוע ביתית ברמה עולמית: Integra DRX-8.4 – חוויה שמשנה את חוקי המשחק

חברים יקרים אני שמח לחלוק אתכם את החוויה שלי עם המערכת החדשה שלי, שבמרכזה ה-Integra DRX-8.4 – פרוססור/רסיבר שהוא לא פחות ממהפכה בתחום הקולנוע הביתי. אחרי מסע ארוך של שדרוגים, מכירת ה-Klipsch KL-650, מגבר McIntosh 8207 ופרוססור Anthem AVM 70, והתפשרות זמנית עם Denon X4800H, הגעתי לשיא חדש עם רכישת ה-Integra DRX-8.4, זוג רמקולי Perlisten Reference 7T, מגבר סטריאו Accuphase E-480 וסאבוופר PSA S1813. התוצאה? חווית סאונד כל כך עוצמתית, דינמית ומדויקת, שמרגישה כמו מעבר ממאזדה 2022 לבוגאטי שירון. בואו אספר לכם למה ה-Integra DRX-8.4 הוא הלב הפועם של המערכת הזו ומה הופך אותו לכל כך יוצא דופן.

תכנון חשמל וטופולגיה מתקדמים בניה עצומה של רסיבר עם תכנון פסיכי, נשמע כמו פרוססור על לכל דבר ועניין..

ה-Integra DRX-8.4 תוכנן כמכונת דיוק, עם דגש על הפרדה מוחלטת בין שלבי הפרוססור וההגברה בתוך המארז. בניגוד לרסיברים סטנדרטיים, שבהם מעגלי ההגברה והעיבוד הדיגיטלי לעיתים חולקים משאבים, ה-Integra משתמש בטופולוגיית חשמל כפולה עם שנאים נפרדים ומעגלים מבודדים לחלוטין עבור הפרוססור וההגברה. תכנון זה ממזער הפרעות אלקטרומגנטיות (EMI) ורעשי רקע, ומבטיח שהעיבוד הדיגיטלי של האותות נשאר נקי לחלוטין. התוצאה היא צליל צלול וברור, עם דינמיקה חלקה גם בעומסים גבוהים.

מערכת אספקת החשמל של ה-DRX-8.4 כוללת שנאי כוח (custom high-current transformer). ענק בהתאמה אישית איכותי ביותר!, שמספק זרם יציב ומיידי לכל הערוצים. הקבלים האיכותיים והסינון המתקדם מבטיחים תגובה מהירה לשינויים דינמיים בפסקול, מה שהופך את ה-Integra למושלם עבור סצנות קולנוע אינטנסיביות כמו קרבות או פיצוצים, וגם למוזיקה עם בס עמוק ומורכב. השימוש ב-XLR מאוזנים לחיבור בין ה-Integra למגבר Accuphase E-480 שלי מוסיף שכבה נוספת של ניקיון אותות, ומפחית כל זמזום או רעש אפשרי.

מערכת כיול Dirac Live – דיוק ברמה אחרת

אחד המאפיינים הבולטים של ה-DRX-8.4 הוא מערכת הכיול Dirac Live המובנית, שמביאה את חוויית הסאונד לרמה שלא הכרתי קודם. לעומת מערכות כיול כמו Audyssey (שבה השתמשתי ב-Denon) או ARC של Anthem, ה-Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר. התוכנה מאפשרת התאמה אישית של עקומת התדרים, כך שיכולתי לכוונן את הסאונד בדיוק לטעמי – עם בס עמוק אך מבוקר, מיד-ריינג' חלק וטוויטרים צלולים שמביאים כל פרט לידי ביטוי.

הכיול עצמו היה חוויה פשוטה אך מתוחכמת

– המיקרופון המסופק עם ה-Integra אפשר לי למדוד את החדר בנקודות מרובות, והתוכנה יצרה פרופיל אקוסטי שמטפל בבעיות כמו הדהודים או ביטול תדרים בצורה כמעט מושלמת. התוצאה היא סאונד תלת-ממדי, עם במה קולית רחבה ועמוקה שגורמת לכל סרט או קטע מוזיקלי להרגיש כאילו אני יושב באולם קונצרטים או בסטודיו הקלטות.

נתונים טכניים מרשימים

ה-Integra DRX-8.4 הוא מפלצת טכנולוגית. עם תמיכה ב-11.4 ערוצים (עם הגברה פנימית ל-9 ערוצים ופרה-אאוט לכל 11 הערוצים), הוא מוכן לכל תצורת קולנוע ביתי, כולל Dolby Atmos, DTS:X Pro ו-Auro-3D. ההספק המוצהר שלו הוא 150 וואט לערוץ (ב-8 אוהם, 2 ערוצים מופעלים), אבל מה שמרשים באמת הוא היכולת שלו לספק זרם גבוה גם לרמקולים תובעניים כמו ה-Perlisten Reference 7T שלי. ה-DRX-8.4 כולל DACs מתקדמים של ESS Sabre, שמבטיחים המרת אותות דיגיטליים לאנלוגיים ברזולוציה גבוהה, עם יחס אות לרעש (SNR) של מעל 110 dB.

החיבוריות שלו היא ברמה אחרת: 7 כניסות HDMI (תומכות 8K/60Hz ו-4K/120Hz), יציאות XLR מאוזנות לכל הערוצים, תמיכה ב-HDCP 2.3 ו-eARC, ואפשרויות סטרימינג כמו Chromecast, AirPlay 2 ו-DTS Play-Fi. כל אלו הופכים אותו למרכז שליטה מושלם למערכת מודרנית.

איכות הצליל – בוגאטי של עולם הסאונד

הסאונד של ה-Integra DRX-8.4 הוא פשוט תענוג לאוזניים. לעומת ה-Anthem AVM 70, שהיה מצוין אבל סבל מגליצ'ים קלים, וה-Denon X4800H, שהרגיש מוגבל עם הרמקולים החדשים שלי, ה-Integra מציע דינמיקה חסרת פשרות, בהירות מדהימה ויכולת להניע את ה-Perlisten 7T בקלילות. החיבור ל-Accuphase E-480 דרך XLR יוצר סינרגיה מושלמת – הקדמיים שלי נשמעים חמים, מפורטים ועם בס מוצק, בעוד הסראונדים (Ellipse Planet L) והסאבוופר (PSA S1813) משתלבים ליצירת במה קולית תלת-ממדית שממש עוטפת אותך.

לסיכום

ה-Integra DRX-8.4 הוא לא סתם רסיבר – הוא יצירת מופת של הנדסת אודיו. תכנון החשמל המתקדם, ההפרדה בין הפרוססור להגברה, מערכת הכיול Dirac Live הבניה של המכשיר והנתונים הטכניים המרשימים הופכים אותו לבחירה מושלמת עבורי למערכת קולנוע ביתית ברמה הגבוהה ביותר. כשמחברים אותו לרמקולים כמו Perlisten Reference 7T ולמגבר כמו Accuphase E-480, התוצאה היא חוויה קולית שמטלטלת את כל החושים.

תודה רבה ואהבה גדולה לCrossover-Shop רועי ושלומי על הדרך הארוכה שעשינו ביחד במסע הזה אוהב אותכם אתם אנשים טובים 🥰
Screenshot_20250521_185716_Gallery.jpg
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 23/05/2025 15:38, נערך 5 פעמים בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #2 

עדיין לא כיילתי עם חצובה ומקרופון הכיול umik, בשל העדר חצובה וכבל usb ארוך שמצריכים שימוש עם ה umik
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

ואווו איזה סקירה .... תהנה ויקטור אח יקר אפילו שאתה לפעמים יורד עליי . 😂😂😂
Sony 1040
Monitor mass

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

21/05/2025 15:18  
עופרפולק כתב:
ואווו איזה סקירה .... תהנה ויקטור אח יקר אפילו שאתה לפעמים יורד עליי . 😂😂😂
...
הכל בהומר ואהבה יא ח'מר :lol:
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ! (Y)

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #6 

אני עמוס מעל הראש - אבל כתבת כל כך טוב שפשוט קראתי הכל! תתחדש נשמה שמח שאתה שמח עם הסט אפ החדש!
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

21/05/2025 15:43  
mulder כתב:
תתחדש ! (Y)
...
כתבתי לך בשרשור שעבר שפתחתי, "מפה זה רק ילך וישתפר"

יש עוד הפתעות בדרך
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

יודע אח יקר 😂😂😂
Sony 1040
Monitor mass

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #9 

תתחדש ותהנה👍
בזמנו היה לי פרוססור שלהם שמאוד נהנתי ממנו.
איזו גירסת דיראק כלולה במחיר ?
האם הוא צפוי לקבל ART ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

21/05/2025 17:34  
istarmini כתב:
תתחדש ותהנה👍
בזמנו היה לי פרוססור שלהם שמאוד נהנתי ממנו.
איזו גירסת דיראק כלולה במחיר ?
האם הוא צפוי לקבל ART ?
...
תודה יואב
הintegra מצוייד ב Dirac Live Full Bandwidth
ללא תשלום ויש אפשרות לתוספת Dirac Live Bass Control בתשלום
לא מצאתי איזכור בהקשר ל ART
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

יואב המכשיר הזה משובח לעילה ולעילה והמילים לא יתארו באמת את האיכות הגבוהה, שמעתי אותו ואת הדגם היוצא, יש הבדל ניכר בינהם לטובת drx 8.4

האמת שרציתי סטורם אודיו אבל זה היה מצריך ממני הגברה נוספת לסראונדים ואטמוס עתידי וזה עוד לפני שחשבתי מה יגביר את הסנטר העתידי, אבל פתאום אישתי הזכירה לי ששנה הבאה אנחנו משדרגים רכב, אז התפשרתי על האנטיגרה 😂
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

21/05/2025 20:23  
FastandFurious כתב:
יואב המכשיר הזה משובח לעילה ולעילה והמילים לא יתארו באמת את האיכות הגבוהה, שמעתי אותו ואת הדגם היוצא, יש הבדל ניכר בינהם לטובת drx 8.4

האמת שרציתי סטורם אודיו אבל זה היה מצריך ממני הגברה נוספת לסראונדים ואטמוס עתידי וזה עוד לפני שחשבתי מה יגביר את הסנטר העתידי, אבל פתאום אישתי הזכירה לי ששנה הבאה אנחנו משדרגים רכב, אז התפשרתי על האנטיגרה 😂
...
היית קונה את הרסיבר החדש של סטורם לא את הפרוססור😝

אחד החסרונות של האינטגרה, שקצת תמוהה בעיני, הוא הגבלה ל 2 סאבים נפרדים בלבד, החלטה לא מובנת מבחינתי, במיוחד כשאתה מנסה לשחק במגרש של ״הגדולים״.

בנוסף, במידה ולא יקבל ART (דנון ומרנץ יקבלו לפחות הדגמים הבכירים) גם זה לדעתי ומנסיוני מהווה חסרון גדול.
בהחלט יתכן שלא מצויין שאמור לקבל ART בגלל שאין לו כח עיבוד מספיק עבור ה ART זה כמובן רק ניחוש שלי, לא מעבר.

מעבר לזה ,עושה רושם של אחלה מכשיר, מאחל לך הנאה רבה ממנו.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

21/05/2025 20:57  
istarmini כתב:
היית קונה את הרסיבר החדש של סטורם לא את הפרוססור😝

אחד החסרונות של האינטגרה, שקצת תמוהה בעיני, הוא הגבלה ל 2 סאבים נפרדים בלבד, החלטה לא מובנת מבחינתי, במיוחד כשאתה מנסה לשחק במגרש של ״הגדולים״.

בנוסף, במידה ולא יקבל ART (דנון ומרנץ יקבלו לפחות הדגמים הבכירים) גם זה לדעתי ומנסיוני מהווה חסרון גדול.
בהחלט יתכן שלא מצויין שאמור לקבל ART בגלל שאין לו כח עיבוד מספיק עבור ה ART זה כמובן רק ניחוש שלי, לא מעבר.

מעבר לזה ,עושה רושם של אחלה מכשיר, מאחל לך הנאה רבה ממנו.
...
שמעתי art בחדר סופר מושקע ומקצועי, אחי, לא עפתי! ובכלל ולא מבין על מה הדיבור והמהומה, אבל זה בכל אופן בחדר אחד ששמעתי, לא שופט ואולי בסיטואציה אחרת בזמן אחר זה ישמע לי משהו שבאמת שווה את ההשקעה.. מספיק לי דירק מלא עם dlbc, אחי אין תוכן, אני מפספס משהו?

סטריאו זה החיים, כל השאר זה משני בשל חוסר בתוכן ואהבה גדולה לסטריאו, אני לא ישב ויצפה בתוכן גרוע או יחזור בלופים על תוכן שכבר ראיתי ועד שמגיע סדרה שתופסת אותי זה נדיר, סטריאו זה זמין לוחצים play וצוללים או מפליגים למקומות אחרים תלוי ביום 😆

יהיה סב נוסף, השאלה איזה, אישתי עושה לי בעיות על הגודל של ה psa בייחס לעיצוב החדש של הסלון, ולי הוא גם מפריע בהאזנה לסטריאו כי הוא צמוד לרמקול ואני לא אוהב את זה, אבל בקולנוע הוא עושה עבודה מסחררת וקשה לי מאוד לוותר עליו לטובת משהו אחר, אבל אם וכאשר אחליף, הייתי מעדיף זוג סבים 12 אינץ אני חושב שיספיקו, כמובן שאבדוק אצלי לפני את התוצאה, במידה וישמע לי קטן מידי רזה או חוסר בבס אז אוכל לבדוק גם את ה 15 אינץ אצלי
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 21/05/2025 21:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

21/05/2025 21:12  
FastandFurious כתב:
שמעתי art בחדר סופר מושקע ומקצועי, אחי, לא עפתי! ובכלל ולא מבין על מה הדיבור והמהומה, אבל זה בכל אופן בחדר אחד ששמעתי, לא שופט ואולי בסיטואציה אחרת בזמן אחר זה ישמע לי משהו שבאמת שווה את ההשקעה.. מספיק לי דירק מלא עם dlbc, אחי אין תוכן, אני מפספס משהו?

סטריאו זה החיים, כל השאר זה משני בשל חוסר בתוכן ואהבה גדולה לסטריאו, אני לא ישב ויצפה בתוכן גרוע או יחזור בלופים על תוכן שכבר ראיתי ועד שמגיע סדרה שתופסת אותי זה נדיר, סטריאו זה זמין לוחצים play וצוללים או מפליגים למקומות אחרים תלוי ביום 😆
...
לגבי התכנים בהחלט מסכים, אין היום סיבה להשקיע ברב ערוצי , אבל אתה בחרת כן להשקיע, כי לפי הגישה הזו שלך למה בכלל להחליף רסיבר ??? עבור הרב ערוצי שיש היום הדנון מספיק ועבור דו ערוצי רכשת אקפייז לא ?

לגבי ה ART הנסיון שלי שונה אצלי הוא עושה יופי של עבודה בהשוואה ל DLBC ובכלל.

בכל אופן לא שווה להשקיע ב DLBC ו ART כל עוד אתה עם סאב אחד.
במידה ובהמשך תוסיף אחד נוסף יהיה שווה לשקול השקעה ב DLBC.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #15 

ויקטור - השתוללת עם השדרוגים בזמן האחרון .... מאחל לך הנאה מרובה ותתחדש על המפלצות החדשות !

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

21/05/2025 21:20  
istarmini כתב:
לגבי התכנים בהחלט מסכים, אין היום סיבה להשקיע ברב ערוצי , אבל אתה בחרת כן להשקיע, כי לפי הגישה הזו שלך למה בכלל להחליף רסיבר ??? עבור הרב ערוצי שיש היום הדנון מספיק ועבור דו ערוצי רכשת אקפייז לא ?

לגבי ה ART הנסיון שלי שונה אצלי הוא עושה יופי של עבודה בהשוואה ל DLBC ובכלל.

בכל אופן לא שווה להשקיע ב DLBC ו ART כל עוד אתה עם סאב אחד.
במידה ובהמשך תוסיף אחד נוסף יהיה שווה לשקול השקעה ב DLBC.
...
תודה יואב..
ברור שיש למה להחליף את הדנון, כשיושבים לצפות בסרט צריך להישאב לבפנים לתוך הסצנה, צריך להנות מהאווירה שהפרוססור רסיבר מייצר וזה לא משנה כמה כסף זה יעלה, צריך גם להתאים את הרמה של הפרוססור רסיבר למערך בו אתה נמצא, והאמת? הדנון לא התאים לי מכל הבחינות ולא ענה על הדרישות שלי, ואם אני לא נהנה אז מה זה שווה?

לכן החלטתי להשקיע באנטיגרה שכולל הגברה וחוסך לי מקום שכרגע לא התכוננתי אליו ואם היית אפשרות למרות התוכן הדל הייתי משקיע ולא בשביל ה ART אלה כי זה משהו שיושב עלי חזק הרבה שנים ומספיק לי לראות סרט בשבוע ואני יהיה מבסוט, העיקר שיהיה לי את הסטאפ שיצליח לרגש אותי

רכשתי את האקיופייז עבור סטריאו בידיעה שהוא סוגר לי פינה גם עם הקדמים בקולנוע
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

21/05/2025 21:33  
FastandFurious כתב:
תודה יואב..
ברור שיש למה להחליף את הדנון, כשיושבים לצפות בסרט צריך להישאב לבפנים לתוך הסצנה, צריך להנות מהאווירה שהפרוססור רסיבר מייצר וזה לא משנה כמה כסף זה יעלה, צריך גם להתאים את הרמה של הפרוססור רסיבר למערך בו אתה נמצא, והאמת? הדנון לא התאים לי מכל הבחינות ולא ענה על הדרישות שלי, ואם אני לא נהנה אז מה זה שווה?

לכן החלטתי להשקיע באנטיגרה שכולל הגברה וחוסך לי מקום שכרגע לא התכוננתי אליו ואם היית אפשרות למרות התוכן הדל הייתי משקיע ולא בשביל ה ART אלה כי זה משהו שיושב עלי חזק הרבה שנים ומספיק לי לראות סרט בשבוע ואני יהיה מבסוט, העיקר שיהיה לי את הסטאפ שיצליח לרגש אותי

רכשתי את האקיופייז עבור סטריאו בידיעה שהוא סוגר לי פינה גם עם הקדמים בקולנוע
...
מממממ ויקטור נשמה הלכתי לאיבוד.
אמרת אין מה לראות היום ברב ערוצי ואתה צודק .
שמת כסף על רסיבר חדש לא היה עדיף להשאר עם הדנון (כי בתכלס אין ממש מה לראות) ולשים את הכסף בסידרה גבוהה יותר של הפרליסן, או מגבר כזה או אחר ?

שוב, תתחדש ותהנה רק שלפי דבריך ,אני לפחות, הייתי מחלק אחרת את ההשקעה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

21/05/2025 21:39  
istarmini כתב:
מממממ ויקטור נשמה הלכתי לאיבוד.
אמרת אין מה לראות היום ברב ערוצי ואתה צודק .
שמת כסף על רסיבר חדש לא היה עדיף להשאר עם הדנון (כי בתכלס אין ממש מה לראות) ולשים את הכסף בסידרה גבוהה יותר של הפרליסן, או מגבר כזה או אחר ?

שוב, תתחדש ותהנה רק שלפי דבריך ,אני לפחות, הייתי מחלק אחרת את ההשקעה.
...
אני יעזור לך למצוא את הדרך

אין הרבה תוכן בקולנוע, זה לא סוד זאת עובדה קיימת, יחד עם זאת זה לא מפריע לי להשקיע עד גבול מסויים בקולנוע, כמה הגבול? עד שאגיע לתוצאה מספקת לאוזני ומערכת שתשדר אסטטיקה וניקיון מבחינת מראה כי היא נמצאת בסלון שזה מרכז הבית ואישתי אוהבת שהכל נראה מסודר וגם אני כמובן זה באופן כללי

בהקשר להשקע יותר על קדמים?
אהבתי מאוד את הרמקולים שבחרתי לא התחברתי למשהו אחר, האקיופייז זאת היית מתיחה רצינית בתקציב אבל שבאה הזדמנות טובה היה שווה לי להשקיע, המכשיר חדש שמור עם הקרטון ןהכיסוים שלו, נשמע מעולה לאוזני והשתלב נהדר עם הפרליסן, אז חרגתי ורכשתי, היית חלוקת תקציב אבל תמיד יש חריגות לפה ולשם
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

21/05/2025 21:51  
FastandFurious כתב:
אני יעזור לך למצוא את הדרך

אין הרבה תוכן בקולנוע, זה לא סוד זאת עובדה קיימת, יחד עם זאת זה לא מפריע לי להשקיע עד גבול מסויים בקולנוע, כמה הגבול? עד שאגיע לתוצאה מספקת לאוזני ומערכת שתשדר אסטטיקה וניקיון מבחינת מראה כי היא נמצאת בסלון שזה מרכז הבית ואישתי אוהבת שהכל נראה מסודר וגם אני כמובן זה באופן כללי

בהקשר להשקע יותר על קדמים?
אהבתי מאוד את הרמקולים שבחרתי לא התחברתי למשהו אחר, האקיופייז זאת היית מתיחה רצינית בתקציב אבל שבאה הזדמנות טובה היה שווה לי להשקיע, המכשיר חדש שמור עם הקרטון ןהכיסוים שלו, נשמע מעולה לאוזני והשתלב נהדר עם הפרליסן, אז חרגתי ורכשתי, היית חלוקת תקציב אבל תמיד יש חריגות לפה ולשם
...
שדרוג קידמיים רשמתי שהכוונה לפרליסן, כלומר סידרה גבוהה יותר.
לגבי הלוק וההנהלה אני לא מתווכח 😆

בכל מקרה שוב , תתחדש ותהנה, עושה רושם שיש ממה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

21/05/2025 21:57  
istarmini כתב:
שדרוג קידמיים רשמתי שהכוונה לפרליסן, כלומר סידרה גבוהה יותר.
לגבי הלוק וההנהלה אני לא מתווכח 😆

בכל מקרה שוב , תתחדש ותהנה, עושה רושם שיש ממה.
...
מי כמוך יודע שהשקע ברמקול יקר יותר תגרור להוצאות גדולות יותר, גם מבחינת הרמקול עצמו שעולה רק 4 אלף דולר יותר לדגם s5t שזה הרצפתי הקטן שמקביל ל r5t, ותוספת של רק 7 אלף דולר לs7t שזה הרצפתי הגדול המקביל לr7t, ונניח שהוא יתאים לחלל למרות שהם גדולים יותר ומפיקים צלילים גבוהים יותר ובס חזק יותר, לחלל שלי זה לא היה מתאים אבל נניח, ואז צריך לעלות ברמת ההגברה כי זה רמקול שפשוט דורש יותר גם מבחינת הטויטר בריליום... אהבתי מאוד את מה שרכשתי והם מספיקים לי בהחלט, כל המשחק ברמקולים בסכומים האלה זה ההתאמה הנכונה עבורם ורק אז מקבלים את התמורה האדירה לכסף, להשקיע עוד סכום גדול של כסף בשביל לקבל 15 אחוז באוברול הרגיש לי מנותר בייחס להשקעה שנותרה לי בסטאפ הקיים. אז עשיתי סדר עדיפויות,
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”