התחדשתי Integra Drx 8.4

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #21 

21/05/2025 22:15  
FastandFurious כתב:
מי כמוך יודע שהשקע ברמקול יקר יותר תגרור להוצאות גדולות יותר, גם מבחינת הרמקול עצמו שעולה רק 4 אלף דולר יותר לדגם s5t שזה הרצפתי הקטן שמקביל ל r5t, ותוספת של רק 7 אלף דולר לs7t שזה הרצפתי הגדול המקביל לr7t, ונניח שהוא יתאים לחלל למרות שהם גדולים יותר ומפיקים צלילים גבוהים יותר ובס חזק יותר, לחלל שלי זה לא היה מתאים אבל נניח, ואז צריך לעלות ברמת ההגברה כי זה רמקול שפשוט דורש יותר גם מבחינת הטויטר בריליום... אהבתי מאוד את מה שרכשתי והם מספיקים לי בהחלט, כל המשחק ברמקולים בסכומים האלה זה ההתאמה הנכונה עבורם ורק אז מקבלים את התמורה האדירה לכסף, להשקיע עוד סכום גדול של כסף בשביל לקבל 15 אחוז באוברול הרגיש לי מנותר בייחס להשקעה שנותרה לי בסטאפ הקיים. אז עשיתי סדר עדיפויות,
...
ה S7T לפי הנתונים שלו הוא עם נצילות של 92DB , לא אמור להיות רמקול קשה שדורש תחנת כוח ..

בכל אופן רכשת מוצר טוב, אם אתה נהנה זאת המטרה, אין טעם לנתח תסריטים של "מה אם" .

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5141
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #22 

21/05/2025 23:12  
mulder כתב:
ה S7T לפי הנתונים שלו הוא עם נצילות של 92DB , לא אמור להיות רמקול קשה שדורש תחנת כוח ..

בכל אופן רכשת מוצר טוב, אם אתה נהנה זאת המטרה, אין טעם לנתח תסריטים של "מה אם" .
...
שוב תודה ערן
לא אכנס לעניין הרמקול וההתאמות.

עשיתי את הבחירות שלי, ומי שרוצה לראות איך הכל התחיל, יכול להכנס לשרשור שפתחתי פה
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=397615

מה שרכשתי בסופו של יום זה מעל ומעבר לציפיות שלי, יש לי סטריאו ברמה גבוהה ויש לי קולנוע ברמות הגבוהות ממה שחוויתי, וחוויתי ותודה רבה על העצות תמיד יש מה ללמוד וכייף שיש דיונים זה חלק מהכיף של הפורום.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #23 

ויקטור יאלוף
עשית מסע מטורף ואפילו נפגשנו בחנות בחלק מהמסע הגדול שלך- כל הכבוד.

לגבי האינטגרה-
היה לך פרוססור של אנתם 70- אתה אלוף בכיולים- כיילת להמון אנשים arc...
אתה אומר שהדיראק /אינטגרה לוקח?
למה?
במה?
מעניין מאוד

היה לך עם האנתם מגבר כח מקינטוש מפלצתי.

רועי
כיף חיים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #24 

עד לאן ויקטור רוצה להגיע זה רק הוא יודע .... היה לו מגברים ורמקולים שרק חלמנו על זה וחלק מהם בכלל לא הכרנו
Sony 1040
Monitor mass

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

22/05/2025 12:32  
royla כתב:
ויקטור יאלוף

לגבי האינטגרה-
היה לך פרוססור של אנתם 70- אתה אלוף בכיולים- כיילת להמון אנשים arc...
אתה אומר שהדיראק /אינטגרה לוקח?
למה?
במה?
מעניין מאוד

היה לך עם האנתם מגבר כח מקינטוש מפלצתי.

רועי
...

ה-Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר

עם ה Arc היית לי בעיה אקוסטית בחלל, התריס של המזגן מיני מרכזי גם בסלון וגם במטבח היה רועד וגם דלתות.

לא אכנס לבעיות חשמל ו hdmi שהיו לי עם האנתם avm 70 וגם חוויתי בעיות עם ה mrx 720 שהיה לי לפני, ובכל זאת החלטתי להמשיך עם avm 70 של אנתם, ואז שראיתי ששוב יש בעיות, דאגתי להחלפה של מכשיר דרך היבואן, מכרתי את הפרוססור גם כי הייתי צריך לשנמך עד שיפתח שוב התקציב וגם בגלל החוסר אמון שחוויתי עם הפרוססורavm 70

עכשיו הקבוצה של אנתם קנו את goldenear עוד שנה שנתיים יצאו מכשירים אחרים ליין חדש..

נו מה אני יעשה שהיה לי מקינטוש 😀 זה מה שנבחר דאז בשילוב עם הקליפשים והאנתם והבאתי כמה וכמה מכשירים לבדיקה לפני שבחרתי במקינטוש, המקינטוש מגבר מעולה משובח יפה הכל טוב, התאים דאז ואני לא מתגעגע אליו

כרגע ההגברה של האנטגרה מספיקה לי לזוג סראונדים, וזוג אטמוס שישתלבו בעתיד, האקיופייז מעולה עם צליל נטרלי עם נטיה קלה לחמימות מגבר מעולה שכנראה מתאים מאוד מאוד בקולנוע ונותן דינמיקה סוחפת ומשתלב נהדר זה משהו שקשה להסביר, כל הסלון הופך להיות מרכז הסצנה הכל נעלם בחלל והצלילים והדינמיקה מטורפת והסדר מופתי, החלל לא מושפע מהצליל זאת עבודה פנומנלית טרם בכלל תקנתי ידנית, אני מדבר איתך כיול אוטומט בלי לגעת נשמע אדיר, עכשיו אני לא אומר שזה רק בגלל הכיול, יש פה מערך שלום של שלושה רכיבים שמשפיעים מאוד על התוצאה, מלבד החלל שנשאר אותו הדבר ומפה הצלחתי להסיק את המסקנה שהdirac עובד עם החלל טוב יותר וזה קשור למה שכתבתי בהתחלה, מצוטט.

"Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר"

תודה רועי
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

22/05/2025 12:32  
royla כתב:
ויקטור יאלוף

לגבי האינטגרה-
היה לך פרוססור של אנתם 70- אתה אלוף בכיולים

רועי
...
מה זה אלוף בכיולים 😂😂😂, יש לי חבר לקח מקום ראשון בארץ בתחרות קפיצה הצידה...

אני מכייל כמו כל אחד, ובשינויים הידניים? כל אחד והאוזניים שלו, כל אחד והתפיסה שלו לסאונד ואיך שהוא רוצה שזה ישמע
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

22/05/2025 13:23  
FastandFurious כתב:
ה-Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר

עם ה Arc היית לי בעיה אקוסטית בחלל, התריס של המזגן מיני מרכזי גם בסלון וגם במטבח היה רועד וגם דלתות.

לא אכנס לבעיות חשמל ו hdmi שהיו לי עם האנתם avm 70 וגם חוויתי בעיות עם ה mrx 720 שהיה לי לפני, ובכל זאת החלטתי להמשיך עם avm 70 של אנתם, ואז שראיתי ששוב יש בעיות, דאגתי להחלפה של מכשיר דרך היבואן, מכרתי את הפרוססור גם כי הייתי צריך לשנמך עד שיפתח שוב התקציב וגם בגלל החוסר אמון שחוויתי עם הפרוססורavm 70

עכשיו הקבוצה של אנתם קנו את goldenear עוד שנה שנתיים יצאו מכשירים אחרים ליין חדש..

נו מה אני יעשה שהיה לי מקינטוש 😀 זה מה שנבחר דאז בשילוב עם הקליפשים והאנתם והבאתי כמה וכמה מכשירים לבדיקה לפני שבחרתי במקינטוש, המקינטוש מגבר מעולה משובח יפה הכל טוב, התאים דאז ואני לא מתגעגע אליו

כרגע ההגברה של האנטגרה מספיקה לי לזוג סראונדים, וזוג אטמוס שישתלבו בעתיד, האקיופייז מעולה עם צליל נטרלי עם נטיה קלה לחמימות מגבר מעולה שכנראה מתאים מאוד מאוד בקולנוע ונותן דינמיקה סוחפת ומשתלב נהדר זה משהו שקשה להסביר, כל הסלון הופך להיות מרכז הסצנה הכל נעלם בחלל והצלילים והדינמיקה מטורפת והסדר מופתי, החלל לא מושפע מהצליל זאת עבודה פנומנלית טרם בכלל תקנתי ידנית, אני מדבר איתך כיול אוטומט בלי לגעת נשמע אדיר, עכשיו אני לא אומר שזה רק בגלל הכיול, יש פה מערך שלום של שלושה רכיבים שמשפיעים מאוד על התוצאה, מלבד החלל שנשאר אותו הדבר ומפה הצלחתי להסיק את המסקנה שהdirac עובד עם החלל טוב יותר וזה קשור למה שכתבתי בהתחלה, מצוטט.

"Dirac Live מציעה שליטה מדויקת הרבה יותר על תגובת התדרים, תיקון פאזה והתאמה אקוסטית לחדר"

תודה רועי
...
תודה על ההסבר המהמם,
מבין אותך,

אבל,
עולה לי מחשבה
אולי חבל שמכרת את הדנון 4800 שהיה לך .

1- לא ניסית אותו עם דיראק- אז איך אתה יודע שאינטגרה יותר טוב?

2- בכל רסיבר דגל יש שנאי טרואידלי (עגול)- שהוא בבירור יותר טוב,וממה שאני מבין באינטגרה כמו בדנון 4800, השנאי בצורת מלבן שהוא נמצא בסדרות יותר נמוכות מכל רסיברי הדגל של כל החברות המובילות.
נכון?

3- הדנון באמת לכאורה יכול לשמש כפרוססור בלבד כי ניתן להגדיר את הרסיבר כpre ואז השנאי לא מגביר את הרמקולים, בניגוד לאינטגרה שאין אפשרות לבטל את הזרם חשמל לקדמים בזמן שהוא מחובר בנוסף בxlr או rca- אז בפועל זה לא בדיוק פרוססור.

נכון?

מעניין אותי למה למרות כל זאת,שלא ניסית דיראק,ויש על פניו יתרונות לדנון- למה החלפת ושמת לא מעט כסף...

תודה

רועי
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

אחי אתה סתם הולך סחור סחור, הדנון לא יגיע לרמה של האנטגרה גם אם הוא יעשה 100 שמניות באוויר, איך ניתן להשוואת. אותי לא מעניין הדנון, מבחינתי זה ירידה חדה באיכות הצליל ובכלל בתיפקוד עם המערך החדש, לפני זה הוא היה סבבה עם רמקולים נצילים אבל ההפרדות וניקיון האות ועוצמות האות שונות לטובות האנטגרה לחלוטין, ככה טוב לי אני אוהב להתחדש בצעצועים חדשים שנשמעים לי טוב יותר מקודמיהם גם בחיבור פלג אנד פלי, זה מטיס אותך כל כך גבוהה שאין לי מושג מה בכלל הקשר לדנון, הדנון נשאר הרבה הרבה אחורה בייחס לאנטגרה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

22/05/2025 15:46  
FastandFurious כתב:
אחי אתה סתם הולך סחור סחור, הדנון לא יגיע לרמה של האנטגרה גם אם הוא יעשה 100 שמניות באוויר, איך ניתן להשוואת. אותי לא מעניין הדנון, מבחינתי זה ירידה חדה באיכות הצליל ובכלל בתיפקוד עם המערך החדש, לפני זה הוא היה סבבה עם רמקולים נצילים אבל ההפרדות וניקיון האות ועוצמות האות שונות לטובות האנטגרה לחלוטין, ככה טוב לי אני אוהב להתחדש בצעצועים חדשים שנשמעים לי טוב יותר מקודמיהם גם בחיבור פלג אנד פלי, זה מטיס אותך כל כך גבוהה שאין לי מושג מה בכלל הקשר לדנון, הדנון נשאר הרבה הרבה אחורה בייחס לאנטגרה
...
מקבל
סומך עליך
הרמת סטאפ מדהים!

אני יודע כמה חיפשת וחקרת,

תהנה המון!

רועי
כיף חיים.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #30 

תתחדש
נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 25/05/2025 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #31 

תתחדש ויקטור

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #32 

תתחדש

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #33 

המסע הוא ההנאה בסוף צריך תוצאה
Sony 1040
Monitor mass

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #34 

22/05/2025 15:18  
royla כתב:

2- בכל רסיבר דגל יש שנאי טרואידלי (עגול)- שהוא בבירור יותר טוב, וממה שאני מבין באינטגרה כמו בדנון 4800, השנאי בצורת מלבן שהוא נמצא בסדרות יותר נמוכות מכל רסיברי הדגל של כל החברות המובילות.
נכון?

3- הדנון באמת לכאורה יכול לשמש כפרוססור בלבד כי ניתן להגדיר את הרסיבר כpre ואז השנאי לא מגביר את הרמקולים, בניגוד לאינטגרה שאין אפשרות לבטל את הזרם חשמל לקדמים בזמן שהוא מחובר בנוסף בxlr או rca- אז בפועל זה לא בדיוק פרוססור.

נכון?

מעניין אותי למה למרות כל זאת,שלא ניסית דיראק,ויש על פניו יתרונות לדנון- למה החלפת ושמת לא מעט כסף...
...
לעניין השנאי, לא יודע מי אמר לך שכל שנאי עגול יותר טוב ממרובע? זה לא משנה הצורה שלו, משנה טופולוגיית חשמל, רכיבים בניה, במקרה של ה integra drx 8.4 הם משתמשים בשנאי כוח ענק ואיכותי ביותר
(custom high-current transformer).

איך אני יודע שהוא איכותי ביותר?
כי אני מבטיח לך שההפרדת ערוצים שקיימת אצלי בשילוב עם האקיופייז עוד לפני כיול נשמע מופרד איכיתי הייאנד מפורט משהו מדהים ממש, ברמות של avm 70 ממש הפרדות מלאות ברורות נשמע נקי ומסודר. אז אני יודע שהדנון ששולב עם האקיופייז לפני האנטגרה לא הגיע לחצי מהרמה שהאנטגרה הגיע.

ומי אמר לך שלא ניתן להגדיר באנטיגרה שהקדמיים עובדים עם פרה אווט ושזה לא מנתק את שלב הקדם מההגברה?
אתה טועה ומטעה כבר בפעם השניה מחוסר ידע, חבל אחי, הגדרתי באנטגרה שהקדמיים מוגברים על ידי אקיופייז וזה מנתקק את הקדם מהמגבר לגמרי וגם האנטגרה בנוי בצורה כזאת כמו ספינה ענקית 44 סנטימטר עומק 43 סנטימטר רוחב ו 20 סנטימטר גובה! מכשיר שבנוי לתפארת ככה שיש לך בפנים מספיק מקום לסדר מגברים ופרוססור בנפרד, אתה יכול להסתכל בתמונה שצירפתי בפתיח השרשור.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #35 

23/05/2025 15:49  
FastandFurious כתב:
לעניין השנאי, לא יודע מי אמר לך שכל שנאי עגול יותר טוב ממרובע? זה לא משנה הצורה שלו, משנה טופולוגיית חשמל, רכיבים בניה, במקרה של ה integra drx 8.4 הם משתמשים בשנאי כוח ענק ואיכותי ביותר

כי אני מבטיח לך שההפרדת ערוצים שקיימת אצלי בשילוב עם האקיופייז עוד לפני כיול נשמע מופרד איכיתי הייאנד מפורט משהו מדהים ממש, ברמות של avm 70 ממש הפרדות מלאות ברורות נשמע נקי ומסודר. אז אני יודע שהדנון ששולב עם האקיופייז לפני האנטגרה לא הגיע לחצי מהרמה שהאנטגרה הגיע.

ומי אמר לך שלא ניתן להגדיר באנטיגרה שהקדמיים עובדים עם פרה אווט ושזה לא מנתק את שלב הקדם מההגברה?
אתה טועה ומטעה כבר בפעם השניה מחוסר ידע, חבל אחי, הגדרתי באנטגרה שהקדמיים מוגברים על ידי אקיופייז וזה מנתקק את הקדם מהמגבר לגמרי וגם האנטגרה בנוי בצורה כזאת כמו ספינה ענקית 44 סנטימטר עומק 43 סנטימטר רוחב ו 20 סנטימטר גובה! מכשיר שבנוי לתפארת ככה שיש לך בפנים מספיק מקום לסדר מגברים ופרוססור בנפרד, אתה יכול להסתכל בתמונה שצירפתי בפתיח השרשור.
...
אין לי ידע באלקטרוניקה אבל זה מה שרשום ברשת

https://www.reo.co.uk/news/what-are-the ... nsformers/

ממה שרשום העגול עדיף במיוחד למטרות אודיו.
אין לי מושג מה יש באינטגרה מעבר לצורה שלו ואלי מה שיש אצלך עדיף, קטונתי.

אני בטוח שחברנו יהלי ישמח לשפוך אור על הסוגיה ואני לא ציני.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #36 

23/05/2025 16:38  
istarmini כתב:
אין לי ידע באלקטרוניקה אבל זה מה שרשום ברשת

https://www.reo.co.uk/news/what-are-the ... nsformers/

ממה שרשום העגול עדיף במיוחד למטרות אודיו.
אין לי מושג מה יש באינטגרה מעבר לצורה שלו ואלי מה שיש אצלך עדיף, קטונתי.

אני בטוח שחברנו יהלי ישמח לשפוך אור על הסוגיה ואני לא ציני.
...
אני יודע שבעגול משתמשים וזה מעולה גם לאקיופייז יש אחד עגול ענק, פשוט רועי דיבר על זה שבדנון יש מלבן אז גם באנטגרה מלבן אז זהו זה לא רמות גבוהות אז למה החלפתי?

בחיי שאני עדיין לא מעכל מה הקשר בכלל ההשוואה בין הדנון לאנטיגרה, פה אני שמעתי ואני יכול לצחוק על ההשוואה..
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #37 

23/05/2025 16:45  
FastandFurious כתב:
אני יודע שבעגול משתמשים וזה מעולה גם לאקיופייז יש אחד עגול ענק, פשוט רועי דיבר על זה שבדנון יש מלבן אז גם באנטגרה מלבן אז זהו זה לא רמות גבוהות אז למה החלפתי?

בחיי שאני עדיין לא מעכל מה הקשר בכלל ההשוואה בין הדנון לאנטיגרה, פה אני שמעתי ואני יכול לצחוק על ההשוואה..
...
לצחוק זה טוב לבריאות , ככה אומרים.😂
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #38 

😂😂😂😂 אפילו אישתי צוחקת 🤣🤣🤣🤣🤣

רק בריאות השאר בונוס
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

23/05/2025 15:49  
FastandFurious כתב:

...
נשמה
רק שאלתי שאלות
כי להשוואת רסיבר עם כיול דיראק לרסיבר בלי כיול דיראק זה לא תפוח לתפוח...

וחבל שלא ניסית את הדיראק בדנון כי הדנון ממש טוב.

בנושא השנאי אני לא מבין בזה,בגלל זה שאלתי-אבל רוב רסיבר הדגל יש להם שנאי עגול.

בנושא ביטול השנאי, והגדרה של pre בלבד אני רואה שהאינטגרה קיבל עידכון ואתה צודק.

תהנה ויקטור
הרמת מערכת פגז !
רק לגבי האינטגרה שאני לא מכיר היה לי שאלות.
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #40 

עושה איתנו קידוש
עושה איתנו קידוש
עושה איתנו קידוש
עושה איתנו קידוש
23/05/2025 17:08  
royla כתב:
נשמה
רק שאלתי שאלות
כי להשוואת רסיבר עם כיול דיראק לרסיבר בלי כיול דיראק זה לא תפוח לתפוח...

וחבל שלא ניסית את הדיראק בדנון כי הדנון ממש טוב.

בנושא השנאי אני לא מבין בזה,בגלל זה שאלתי-אבל רוב רסיבר הדגל יש להם שנאי עגול.

בנושא ביטול השנאי, והגדרה של pre בלבד אני רואה שהאינטגרה קיבל עידכון ואתה צודק.

תהנה ויקטור
הרמת מערכת פגז !
רק לגבי האינטגרה שאני לא מכיר היה לי שאלות.
...
כל מכשיר שנכנס אלי, דבר ראשון שאני בודק, אני בודק איך נשמע המכשיר בחיבור ראשוני ללא כיול.
מכשיר שבנוי טוב מתוכנן טוב מושקע כמו שצריך, צריך להישמע טוב מעולה, איך שהוא יוצא מהקופסה עוד לפני כיול בחיבור ראשוני.

ואל תשווה את הדנון כי אני עשיתי השוואות, הדנון עוד אצלי, ביום ראשון יאספו אותו, אתה רחוק רחוק מאוד, הדנון מבחינת הפרוססור עבודה נטו ביצועים עפ רמקולים שלי היה נחמד, עוצמות הפרהה אווט שלו חלשות רק v1.2 גם לרמקולים גם לסבוופר, זה לא מה שאני מחפש הדנון מתאים למערך מסויים, הוא פגז, אבל למערכת הייאנד הוא לא יכול להתאים גם אם יעשה שמיניות באוויר, אין לו את הניקיון הצליצות שאני מחפש, כתבתי לך זה כמו לעבור ממאזדה 2022 לבוגטי ככה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”