אז גם אני הייתי מופתע, אמרו שהמסכים החדשים מגיעים רק עם Woled והמידע שיש באתר סמסונג הוא לא מדויק ואני אצטט "הרבה פעמים הקוד והסריאל לא תואם למסך עצמו" - אי אפשר להבטיח ולהחזיר את מה שפותחים.24/11/2024 20:54moshe105 כתב: רשמתי לך פה בשרשור, 65 אינץ בוודאות QD OLED...כן אפשר לדעת. לא צריך את המספר הסיריאלי. רק את הקוד דגם המלא.
בכל מקרה, תתחדש!...
התלבטות דגמי Samsung Oled - נעשתה החלטה
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: התלבטות דגמי Samsung Oled
במרבית המקרים, שמדובר במידע לא "כללי" ולא כל כך ידוע, הם בעצמם לא יודעים ונותנים תשובות לא נכונות. לפי דעתי כל אחד שעובד שם היה נותן לך תשובה אחרת.24/11/2024 21:34MatanGershberg כתב: אז גם אני הייתי מופתע, אמרו שהמסכים החדשים מגיעים רק עם Woled והמידע שיש באתר סמסונג הוא לא מדויק ואני אצטט "הרבה פעמים הקוד והסריאל לא תואם למסך עצמו" - אי אפשר להבטיח ולהחזיר את מה שפותחים....
אם הקוד דגם לא מכיל את האות E, זה פשוט QD OLED. חד משמעית. לא משנה מה הם יגידו לך. אבל חוסר הוודאות והכאב ראש כנראה לא שווה את זה. תתחדש ותהנה מהמסך. גם ה-S90C הוא מסך מעולה. יש לי אחד כזה 55 אינץ.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: התלבטות דגמי Samsung Oled
תודה רבה!24/11/2024 22:08moshe105 כתב: במרבית המקרים, שמדובר במידע לא "כללי" ולא כל כך ידוע, הם בעצמם לא יודעים ונותנים תשובות לא נכונות. לפי דעתי כל אחד שעובד שם היה נותן לך תשובה אחרת.
אם הקוד דגם לא מכיל את האות E, זה פשוט QD OLED. חד משמעית. לא משנה מה הם יגידו לך. אבל חוסר הוודאות והכאב ראש כנראה לא שווה את זה. תתחדש ותהנה מהמסך. גם ה-S90C הוא מסך מעולה. יש לי אחד כזה 55 אינץ.
...