התלבטות דגמי Samsung Oled - נעשתה החלטה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

24/11/2024 20:54  
moshe105 כתב:
רשמתי לך פה בשרשור, 65 אינץ בוודאות QD OLED...כן אפשר לדעת. לא צריך את המספר הסיריאלי. רק את הקוד דגם המלא.

בכל מקרה, תתחדש!
...
אז גם אני הייתי מופתע, אמרו שהמסכים החדשים מגיעים רק עם Woled והמידע שיש באתר סמסונג הוא לא מדויק ואני אצטט "הרבה פעמים הקוד והסריאל לא תואם למסך עצמו" - אי אפשר להבטיח ולהחזיר את מה שפותחים.

moshe105
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: התלבטות דגמי Samsung Oled

שליחה #22 

24/11/2024 21:34  
MatanGershberg כתב:
אז גם אני הייתי מופתע, אמרו שהמסכים החדשים מגיעים רק עם Woled והמידע שיש באתר סמסונג הוא לא מדויק ואני אצטט "הרבה פעמים הקוד והסריאל לא תואם למסך עצמו" - אי אפשר להבטיח ולהחזיר את מה שפותחים.
...
במרבית המקרים, שמדובר במידע לא "כללי" ולא כל כך ידוע, הם בעצמם לא יודעים ונותנים תשובות לא נכונות. לפי דעתי כל אחד שעובד שם היה נותן לך תשובה אחרת.

אם הקוד דגם לא מכיל את האות E, זה פשוט QD OLED. חד משמעית. לא משנה מה הם יגידו לך. אבל חוסר הוודאות והכאב ראש כנראה לא שווה את זה. תתחדש ותהנה מהמסך. גם ה-S90C הוא מסך מעולה. יש לי אחד כזה 55 אינץ. 8)

MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

Re: התלבטות דגמי Samsung Oled

שליחה #23 

24/11/2024 22:08  
moshe105 כתב:
במרבית המקרים, שמדובר במידע לא "כללי" ולא כל כך ידוע, הם בעצמם לא יודעים ונותנים תשובות לא נכונות. לפי דעתי כל אחד שעובד שם היה נותן לך תשובה אחרת.

אם הקוד דגם לא מכיל את האות E, זה פשוט QD OLED. חד משמעית. לא משנה מה הם יגידו לך. אבל חוסר הוודאות והכאב ראש כנראה לא שווה את זה. תתחדש ותהנה מהמסך. גם ה-S90C הוא מסך מעולה. יש לי אחד כזה 55 אינץ. 8)
...
תודה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”