התלבטות דגמי Samsung Oled - נעשתה החלטה
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 69
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום חברים,
מה שלומכם?
אחרי שהטלוויזיה הנוכחית שלי s95b - נהיה לה פיסקל ירוק בוהר ואושר לי להחליף פאנל, התקשרו אליי מהמכירות והציעו לי 3 הצעות שאני מאוד מבולבל לגביהם ואני צריך את העזרה שלכם (תודה מראש!):
1. החלפת פאנל לs95b ללא תוספת מחיר (נשאר לי אחריות לעוד שנתיים וחצי שנים)
2. החלפת לS90C ללא עלות (אבל מדובר בטלוויזיה מעודפים - טוענים שעבדה 100 שעות רק לבדיקה) (נשאר לי אחריות לעוד שנתיים וחצי)
3.החלפה ל90d בתוספת 3000 ש"ח (זה המחיר ואין אפשרות למיקוח) ואז מקבלים טלוויזיה חדשה עם עוד 1 שנה אחריות - (נשאר לי אחריות לעוד שלוש וחצי שנים) - לא ברור אם מקבלים WLED או OLed (מקווה שרשמתי את זה נכון)
תודה שוב על העצות ושנדע ימים שקטים,
מתן
מה שלומכם?
אחרי שהטלוויזיה הנוכחית שלי s95b - נהיה לה פיסקל ירוק בוהר ואושר לי להחליף פאנל, התקשרו אליי מהמכירות והציעו לי 3 הצעות שאני מאוד מבולבל לגביהם ואני צריך את העזרה שלכם (תודה מראש!):
1. החלפת פאנל לs95b ללא תוספת מחיר (נשאר לי אחריות לעוד שנתיים וחצי שנים)
2. החלפת לS90C ללא עלות (אבל מדובר בטלוויזיה מעודפים - טוענים שעבדה 100 שעות רק לבדיקה) (נשאר לי אחריות לעוד שנתיים וחצי)
3.החלפה ל90d בתוספת 3000 ש"ח (זה המחיר ואין אפשרות למיקוח) ואז מקבלים טלוויזיה חדשה עם עוד 1 שנה אחריות - (נשאר לי אחריות לעוד שלוש וחצי שנים) - לא ברור אם מקבלים WLED או OLed (מקווה שרשמתי את זה נכון)
תודה שוב על העצות ושנדע ימים שקטים,
מתן
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 24/11/2024 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: התלבטות דגמי Samsung Oled
אני לא הייתי מהסס לרגע והולך על ה S90D מסך דור 3 לא סובל משום בעיות עמיד לצריבה בצורה קיצונית.
אני הייתי מבקש הצעה מהם ל S95D אני בזמנו החלפתי את ה S95B שהיה מסך בעייתי מכל הבחינות ל S95C שהוא מסך מדהים ונטול כל המחלות שהיו בדור הראשון בתוספת תשלום ממש קטנה.
אני הייתי מבקש הצעה מהם ל S95D אני בזמנו החלפתי את ה S95B שהיה מסך בעייתי מכל הבחינות ל S95C שהוא מסך מדהים ונטול כל המחלות שהיו בדור הראשון בתוספת תשלום ממש קטנה.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

תודה רבה על התגובה, אין לי ממש דרך ליצור איתם קשר והם צריכים לדבר איתי ביום ראשון, לגבי הדגם של s95d וs90d - אני רואה שהפער (לפחות לפי זאפ היא בערך של 4000 שקל) ואני לא רואה הבדל מהותי, למעט ה-Connect box , פספסתי משהו?21/11/2024 13:22orenhazan כתב: אני לא הייתי מהסס לרגע והולך על ה S90D מסך דור 3 לא סובל משום בעיות עמיד לצריבה בצורה קיצונית.
אני הייתי מבקש הצעה מהם ל S95D אני בזמנו החלפתי את ה S95B שהיה מסך בעייתי מכל הבחינות ל S95C שהוא מסך מדהים ונטול כל המחלות שהיו בדור הראשון בתוספת תשלום ממש קטנה....
ב S95D אתה מקבל בוודאות פנל QD-OLED מה שב S90D אין ודאות לגבי סוג הפנל זה יכול להיות גם W-OLED.21/11/2024 13:26MatanGershberg כתב: תודה רבה על התגובה, אין לי ממש דרך ליצור איתם קשר והם צריכים לדבר איתי ביום ראשון, לגבי הדגם של s95d וs90d - אני רואה שהפער (לפחות לפי זאפ היא בערך של 4000 שקל) ואני לא רואה הבדל מהותי, למעט ה-Connect box , פספסתי משהו?...
כמו כן ה S95D עם בהירות יותר גבוהה וציפוי מסך נגד השתקפות וכמובן מגיעה עם הקופסה החיצונית שבעיניי זה יתרון גדול במידה ואתה תולה את המסך על הקיר.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

כן אני מבין, אבל אני לא רואה את עצמי מוסיף יותר מ3000 שקל (לS90D) וגם זה קצת מעל מה שתכננתי להוציא.21/11/2024 13:30orenhazan כתב: ב S95D אתה מקבל בוודאות פנל QD-OLED מה שב S90D אין ודאות לגבי סוג הפנל זה יכול להיות גם W-OLED.
כמו כן ה S95D עם בהירות יותר גבוהה וציפוי מסך נגד השתקפות וכמובן מגיעה עם הקופסה החיצונית שבעיניי זה יתרון גדול במידה ואתה תולה את המסך על הקיר....
אם ניקח בחשבון שיש רק את 3 האפשרויות, אז ה-S90D ללא ספק הבחירה הנכונה - לפי מה שרשמת...
להחליף פאנל וזהו. לפחות לא עולה כסף.
S90C היא למעשה אותו פאנל של S95B רק משומש שעבד 100 שעות.
S90D זה כבר לוטו. לא תדע אם קיבלת מסך OLED רגיל אות שהתמזל מזלך וקיבלת QD-OLED. בנוסף ההבדלים הם מאד זעירים.
האם שווה להמר על 3,000 ש״ח ולגלות שדפקו אותך ?
S90D זה כבר לוטו. לא תדע אם קיבלת מסך OLED רגיל אות שהתמזל מזלך וקיבלת QD-OLED. בנוסף ההבדלים הם מאד זעירים.
האם שווה להמר על 3,000 ש״ח ולגלות שדפקו אותך ?
רק הערונת כללית לגבי המסכים הללו של סמסונג. שאלת העמידות בפני תקלות בכלל, צריבות בפרט, היא ענין של משך השימוש, קרי זמן. לקבוע קביעות נחרצות על עדיפות בהקשר זה של מסך אחד על משנהו, קצת מוקדם לדעתי. מדובר גם בסידרה C גם D בטכנולגיה בת שנתיים ושנה לכל היותר, קצת מוקדם כאמור, ודאי באולדים שמטבעם קצת עדינים. אני הייתי הולך על האופציה החינמית, אבל לפי הידוע, גם הטובה יותר מהמסך הנוכחי שלך, קרי סידרה C.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

כן אני מבין את מה שאתה אומר, רק כדי שאני אבין משהו - האם היבואן לא יכול להבטיח לי שאני אקבל מסך עם QD-OLED?21/11/2024 18:51mordsxx כתב: להחליף פאנל וזהו. לפחות לא עולה כסף.
האם שווה להמר על 3,000 ש״ח ולגלות שדפקו אותך ?...
ולגבי S90C - האם אין לו יתרונות על פני S95B?
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 21/11/2024 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

תודה! בהחלט מתחיל לשקול את ה-S90C....21/11/2024 18:56רועי51 כתב: רק הערונת כללית לגבי המסכים הללו של סמסונג. שאלת העמידות בפני תקלות בכלל, צריבות בפרט, היא ענין של משך השימוש, קרי זמן. לקבוע קביעות נחרצות על עדיפות בהקשר זה של מסך אחד על משנהו, קצת מוקדם לדעתי. מדובר גם בסידרה C גם D בטכנולגיה בת שנתיים ושנה לכל היותר, קצת מוקדם כאמור, ודאי באולדים שמטבעם קצת עדינים. אני הייתי הולך על האופציה החינמית, אבל לפי הידוע, גם הטובה יותר מהמסך הנוכחי שלך, קרי סידרה C....
יש דרך לדעת אם הפאנל הוא QD OLED או W-OLED. מבירורים בפורומים באינטרנט, אם יש את האות E בקוד דגם, זה W-OLED. אם תסתכל באתר של סמסונג ישראל, https://www.samsung.com/il/tvs/oled-tv/ ... s90daexsq/, תשים לב שרק ה-65 אינץ יש קוד דגם שונה (DATXSQ).
השאר הם DAEXSQ. ואם תלך ל- S95D https://www.samsung.com/il/tvs/oled-tv/ ... s95datxsq/
תראה ששם כול הגדלים מסתיימים ב DATXSQ , ובדגם הזה אין סיכוי שתקבל W-OLED.
לסיכום, אם אתה הולך על הגודל 65 אינץ, שווה לשקול את ה-S90D כי הוא בוודאות QD- OLED, כל שאר הגדלים הם W-OLED.
השאר הם DAEXSQ. ואם תלך ל- S95D https://www.samsung.com/il/tvs/oled-tv/ ... s95datxsq/
תראה ששם כול הגדלים מסתיימים ב DATXSQ , ובדגם הזה אין סיכוי שתקבל W-OLED.
לסיכום, אם אתה הולך על הגודל 65 אינץ, שווה לשקול את ה-S90D כי הוא בוודאות QD- OLED, כל שאר הגדלים הם W-OLED.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

וואו, זה בדיוק המידע שהייתי צריך, אני אכן הולך להחליף ל65 אינץ, אז לפחות לפי המפרט, בוודאות מקבלים את הפאנל הטוב ביותר, בהחלט תודה על המידע!
בשמחה. רק תוודא איתם שהקוד דגם הוא אכן QE65S90DATXSQ ולא QE65S90DAEXSQ שלא יהיו הפתעות או משהו.21/11/2024 23:44MatanGershberg כתב: וואו, זה בדיוק המידע שהייתי צריך, אני אכן הולך להחליף ל65 אינץ, אז לפחות לפי המפרט, בוודאות מקבלים את הפאנל הטוב ביותר, בהחלט תודה על המידע!...
למרות שבאתר של סמסונג ישראל עושה רושם שזה הדגם שמשווק בארץ, אבל אם יש לך אפשרות לברר את זה, תנסה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נקודה למחשבה. ה S95D כולל את הציפוי החדש האנטי רפלקטיבי. הוא מאוד אפקטיבי.
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

כן, אבל מאוד מאוד יקר22/11/2024 16:40oferlaor כתב: נקודה למחשבה. ה S95D כולל את הציפוי החדש האנטי רפלקטיבי. הוא מאוד אפקטיבי....
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

תודה שוב על הכל חברים - אז חזרו אליי , לגבי S95D, התוספת שהייתי אמור לשלם היא 6500 ש"ח (פשוט פסיכי), לגבי ה-90D - אין דרך לדעת אם זה W-OLED או QD-Oled, לא הסכימו גם לשלוח לי את הסריאלי לבדיקה ו/או להחזיר את הטלוויזיה אחרי פתיחת הקופסא וכל הטלוויזיות האחרונות שמגיעות למלאי - מגיעות עם W-OLED(לא ברור מאיפה הביטחון שזה אכן ככה - אבל ככה נאמר לי) - אז כמו שהבנתם - הלכתי על ה-90C ללא תוספת תשלום, בתקווה שהיא תחזיק כמה שהיא תחזיק (נשאר עוד שנתיים וחצי לאחריות).
צדקת כשלא הוספת כסף והמקרה הזה הראה לך בדיוק למה. קודם כל קיבלת אחלה מסך בכל מקרה, דבר שני אני ממליץ לך להחזיק איתו כמה שהוא יחזיק - ולברוח מסמסונג. זה מה שאני עשיתי עכשיו. כל עוד השירות שלהם בארץ הוא ברמת ביוב הזאת..אין טעם להישאר איתם.24/11/2024 13:42MatanGershberg כתב: תודה שוב על הכל חברים - אז חזרו אליי , לגבי S95D, התוספת שהייתי אמור לשלם היא 6500 ש"ח (פשוט פסיכי), לגבי ה-90D - אין דרך לדעת אם זה W-OLED או QD-Oled, לא הסכימו גם לשלוח לי את הסריאלי לבדיקה ו/או להחזיר את הטלוויזיה אחרי פתיחת הקופסא וכל הטלוויזיות האחרונות שמגיעות למלאי - מגיעות עם W-OLED(לא ברור מאיפה הביטחון שזה אכן ככה - אבל ככה נאמר לי) - אז כמו שהבנתם - הלכתי על ה-90C ללא תוספת תשלום, בתקווה שהיא תחזיק כמה שהיא תחזיק (נשאר עוד שנתיים וחצי לאחריות)....
24/11/2024 17:00yuvalsap כתב: צדקת כשלא הוספת כסף והמקרה הזה הראה לך בדיוק למה. קודם כל קיבלת אחלה מסך בכל מקרה, דבר שני אני ממליץ לך להחזיק איתו כמה שהוא יחזיק - ולברוח מסמסונג. זה מה שאני עשיתי עכשיו. כל עוד השירות שלהם בארץ הוא ברמת ביוב הזאת..אין טעם להישאר איתם....
מה לא בסדר עם השרות ? חזרו אליו וקיבל חלופות ,
דרך אגב מסך מעודפים לא אמור להיות מסך עם 0 שעות עבודה ? מסך מתצוגה זה מסך שעבד ?
השירות שלהם זה הדבר הכי נוראי שיש במדינה הזאת, אתה מוזמן לחפש אחורה ולמצוא פה את הסיפורים עליהם. אני אישית לא צריך סיפור של אף אחד אחר, חודש שלם הייתי בלי טלוויזיה בגלל המחדלים שלהם והשקרים שהם מכרו לי בטלפון. אחלה חברה (העולמית) - ועדיין לא הייתי נוגע בהם שוב עם מקל.24/11/2024 17:35dudis כתב: מה לא בסדר עם השרות ? חזרו אליו וקיבל חלופות ,
דרך אגב מסך מעודפים לא אמור להיות מסך עם 0 שעות עבודה ? מסך מתצוגה זה מסך שעבד ?...
רשמתי לך פה בשרשור, 65 אינץ בוודאות QD OLED...כן אפשר לדעת. לא צריך את המספר הסיריאלי. רק את הקוד דגם המלא.24/11/2024 13:42MatanGershberg כתב: תודה שוב על הכל חברים - אז חזרו אליי , לגבי S95D, התוספת שהייתי אמור לשלם היא 6500 ש"ח (פשוט פסיכי), לגבי ה-90D - אין דרך לדעת אם זה W-OLED או QD-Oled, לא הסכימו גם לשלוח לי את הסריאלי לבדיקה ו/או להחזיר את הטלוויזיה אחרי פתיחת הקופסא וכל הטלוויזיות האחרונות שמגיעות למלאי - מגיעות עם W-OLED(לא ברור מאיפה הביטחון שזה אכן ככה - אבל ככה נאמר לי) - אז כמו שהבנתם - הלכתי על ה-90C ללא תוספת תשלום, בתקווה שהיא תחזיק כמה שהיא תחזיק (נשאר עוד שנתיים וחצי לאחריות)....
בכל מקרה, תתחדש!
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

זה מסך מעודפים, אמרו שרק פתחו ובדקו שהוא עובד, נבדוק כמובן דרך האפליקציה של סמסונג את השעות עבודה של המסך24/11/2024 17:35dudis כתב: מה לא בסדר עם השרות ? חזרו אליו וקיבל חלופות ,
דרך אגב מסך מעודפים לא אמור להיות מסך עם 0 שעות עבודה ? מסך מתצוגה זה מסך שעבד ?...