אני מקווה שאתה צוחק. כי זה לא מצחיק.עופרפולק כתב:1 . לא מוציאים את השקע אלא רק שעוברים דירה . אתה עובר דירה בקרוב ? לא נראה לי . תקנה כבר עכשיו מגן ברקים לפני שתקנה טלויזיה. 2 בעקבות הפיצוץ הלך הכרטיס ונשברה הטלויזה בחלק הפנימי . 3 יש אחריות ל 3 שנים כול יום תצלצל ותבלבל להם את הראש . אם זה מה שקרה שהוצאת והחזרת את החשמל והיא נשברה לדעתי צריך להפעיל אחריות....
מה בדיוק הבעיה עם ניתוק של מכשיר מהחשמל? ממתי מגן ברקים יעזור לך אם אתה מנתק (או מחבר) מכשיר מהחשמל?
רק לידע כללי, ספק הכוח בכל מכשיר חשמלי, חייב להיות מסוגל להתמודד עם דברים בסיסיים כמו ניתוק וחיבור לרשת החשמל, ותתפלא, אפילו עם קפיצות מתח (כמובן עד גבול מסויים) מבלי להתפוצץ.
אם רעש הפיצוץ היה חזק, יכול להיות שהתפוצץ אחד מהקבלים הגדולים בספק כוח, ואם הלוח של ספק הכוח מקביל לרצפה ולא לפאנל יכול, אולי, להיות שאחד החלקים שלו פגע בפאנל וגרם לנזק. אבל מן הסתם בלי בדיקת מעבדה מאד מעמיקה אי אפשר לקבוע כלום.
לפי דעתי, אם לא נגעת בטלויזיה והדבר היחיד שעשית היה ניתוק ואז חיבורה לחשמל, כשלאחר מכן הכרטיס "התקלקל" ולאחר ביקור הטכנאי הפאנל נסדק, אני לא רואה איפה כאן אשמתך. אני מסכים עם לחלוטין jtk.