אחריות של מסך לד (LG) קבוצת ח.י
שלום,
הייתי רוצה להתייעץ ולהעזר בכם במקרה שקרה לי.
לפני כחמישה חודשים רכשתי טלוויזיה מדגם 55LF650Y (מסך לד 55 אינצ' סמארט + תלת מימד)
ביום שישי ה-18.12.2015 בזמן שניקיתי את המזנון בסלון ניתקתי את הטלוויזיה מהחשמל, לאחר שחיברתי את התקע של הטלוויזיה חזרה לשקע שמעתי בום והחשמל בבית נפל.
לאחר שהרמתי את הפקק החשמל חזר וכל המוצרים בבית חזרו לעבוד למעט הטלוויזיה.
התקשרתי לח.י והזמנתי טכנאי, שהגיע הטכנאי, הוא החליף את הכרטיס בטלוויזיה והטלוויזיה חזרה לעבוד.
בזמן שהטלויזיה חזרה לעבוד (בעקבות האור), ראינו שהמסך שבור בחלק הפנימי של הטלויזיה.
לאחר שהסברתי לו שהטלויזיה לא נפלה ולא קיבלה מכה וגם הראתי לו שאין סימני מכות במסך.
הוא התחיל להגיד לי שזה יכול לקרות מניקוי אגרסיבי של המסך ושבעקבות כך המסך נשבר,
נראה לכם הגיוני????????????
הדבר גרם לי לתיסכול רב (מיותר לציין שאני עדיין משלם על הטלוויזיה)...
מבקש את עזרתכם בעזרה/ייעוץ מה עליי לעשות?
האם להשלים עם רוע הגזירה או שיש לי מה לעשות בנדון?
תודה מראש,
בני.
הייתי רוצה להתייעץ ולהעזר בכם במקרה שקרה לי.
לפני כחמישה חודשים רכשתי טלוויזיה מדגם 55LF650Y (מסך לד 55 אינצ' סמארט + תלת מימד)
ביום שישי ה-18.12.2015 בזמן שניקיתי את המזנון בסלון ניתקתי את הטלוויזיה מהחשמל, לאחר שחיברתי את התקע של הטלוויזיה חזרה לשקע שמעתי בום והחשמל בבית נפל.
לאחר שהרמתי את הפקק החשמל חזר וכל המוצרים בבית חזרו לעבוד למעט הטלוויזיה.
התקשרתי לח.י והזמנתי טכנאי, שהגיע הטכנאי, הוא החליף את הכרטיס בטלוויזיה והטלוויזיה חזרה לעבוד.
בזמן שהטלויזיה חזרה לעבוד (בעקבות האור), ראינו שהמסך שבור בחלק הפנימי של הטלויזיה.
לאחר שהסברתי לו שהטלויזיה לא נפלה ולא קיבלה מכה וגם הראתי לו שאין סימני מכות במסך.
הוא התחיל להגיד לי שזה יכול לקרות מניקוי אגרסיבי של המסך ושבעקבות כך המסך נשבר,
נראה לכם הגיוני????????????
הדבר גרם לי לתיסכול רב (מיותר לציין שאני עדיין משלם על הטלוויזיה)...
מבקש את עזרתכם בעזרה/ייעוץ מה עליי לעשות?
האם להשלים עם רוע הגזירה או שיש לי מה לעשות בנדון?
תודה מראש,
בני.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אז מה הבעיה בדיוק? אם הפגם הוא פנימי בלבד, מה זה משנה לך?
ללכת להוכיח שהמסך לא קיבל מכה זה לא פשוט ותלוי בחסדי נותן האחריות.
לנסות תמיד אפשר.
בנוסף, אם יש לך ביטוח תכולה, תבדוק אפשרות להפעיל אותו אם משתלם לך.
ללכת להוכיח שהמסך לא קיבל מכה זה לא פשוט ותלוי בחסדי נותן האחריות.
לנסות תמיד אפשר.
בנוסף, אם יש לך ביטוח תכולה, תבדוק אפשרות להפעיל אותו אם משתלם לך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
שבר פנימי של מסך יכול להיגרם גם מסגירה של ברגים שאינה מתאימה (אם לא עבדו עם טורק או טורק לא תקין/לא מכוייל).
ויכולה להיגרם גם ממכה פיזית (נדיר אך יכול לקרות).
נקה את המסך היטב מכל הכיוונים וחפש שברים סדקים פיזיים מבחוץ טוב טוב .
במידה ואין , צלם את המסך מכל הצדדים ודבר עם החנות/יבואן ואף תשלח מכתב עם התמונות הנ"ל.
לצערך אתה נמצא ב"תחום אפור" - החנות/יבואן יכולים להתעלם מזה ולהאשים אותך , או יכולים לצאת גדולים ולתקן/להחליף את המסך .תלוי באחריות.
תעלה תמונה של המסך כשהוא דלוק וכשהו כבוי כדי שנוכל לראות על מה בדיוק מדובר.
ויכולה להיגרם גם ממכה פיזית (נדיר אך יכול לקרות).
נקה את המסך היטב מכל הכיוונים וחפש שברים סדקים פיזיים מבחוץ טוב טוב .
במידה ואין , צלם את המסך מכל הצדדים ודבר עם החנות/יבואן ואף תשלח מכתב עם התמונות הנ"ל.
לצערך אתה נמצא ב"תחום אפור" - החנות/יבואן יכולים להתעלם מזה ולהאשים אותך , או יכולים לצאת גדולים ולתקן/להחליף את המסך .תלוי באחריות.
תעלה תמונה של המסך כשהוא דלוק וכשהו כבוי כדי שנוכל לראות על מה בדיוק מדובר.
לצערי בגלל התחום האפור פניתי אליכם
ח.י מבחינתם יש שבר ואין להם מה לעשות עם זה
ניסיתי להסביר להם שאין סימני מכה ואפילו אמרתי אולי הנזק קרה בזמן שהטכנאי הניח את המסך על השולחן
פתח וסגר את המסך.
זה לא עזר
לגבי תמונה, אין לי תמונה שהמסך דולק כי נשרף הכרטיס וזו הסיבה שמלכתחילה הזמנתי טכנאי
רק לאחר שהוא החליף כרטיס והטלוויזיה דלקה ראו את השבר
אבל הטכנאי לקח את הכרטיס האלקטרוני ואין לי דרך להדליק
השאלה היא, האם אתם חושבים שהקצר בכרטיס גרם למסך להישבר
אני אצרף תמונה של המסך
ח.י מבחינתם יש שבר ואין להם מה לעשות עם זה
ניסיתי להסביר להם שאין סימני מכה ואפילו אמרתי אולי הנזק קרה בזמן שהטכנאי הניח את המסך על השולחן
פתח וסגר את המסך.
זה לא עזר
לגבי תמונה, אין לי תמונה שהמסך דולק כי נשרף הכרטיס וזו הסיבה שמלכתחילה הזמנתי טכנאי
רק לאחר שהוא החליף כרטיס והטלוויזיה דלקה ראו את השבר
אבל הטכנאי לקח את הכרטיס האלקטרוני ואין לי דרך להדליק
השאלה היא, האם אתם חושבים שהקצר בכרטיס גרם למסך להישבר
אני אצרף תמונה של המסך
בוקר טוב
תודה לכולם על הניסיון לעזור.
לגבי הכרטיס-הטכנאי אמר שהטלויזיה שבורה, אז אין טעם להשאיר את הכרטיס.
אתם מכירים מקרים כאלו שהלקוח בסוף קיבל את הכסף/טלוויזיה חדשה?
אתם חושבים שאם אני אשלח מכתב לשירות של ח.י
או
אפילו אלך על תביעות קטנות, זה יעזור????
כי בפועל אני עדיין משלם על הטלוויזיה
ובנוסף,
קניתי אתמול חדשה (כי אין לי ברירה) ואני משלם גם עליה
מחכה לתשובות שלכם
ושוב תודה.
תודה לכולם על הניסיון לעזור.
לגבי הכרטיס-הטכנאי אמר שהטלויזיה שבורה, אז אין טעם להשאיר את הכרטיס.
אתם מכירים מקרים כאלו שהלקוח בסוף קיבל את הכסף/טלוויזיה חדשה?
אתם חושבים שאם אני אשלח מכתב לשירות של ח.י
או
אפילו אלך על תביעות קטנות, זה יעזור????
כי בפועל אני עדיין משלם על הטלוויזיה
ובנוסף,
קניתי אתמול חדשה (כי אין לי ברירה) ואני משלם גם עליה
מחכה לתשובות שלכם
ושוב תודה.
·jtk כתב:למה לא הושאר הכרטיס?
אם הטכנאי שם את המסך על פניו, והשבר לא היה לפני כן, די סביר שזה בגלל הטיפול של הטכנאי....
אם לפני שנשרף המסך הכל היה בסדר ואתה לא נגעת במסך והטכנאי טיפל בו - אז זה באחריותה של ח.י .
זו אחת הסיבות שלפעמים כדאי שמתקין של החברה עצמה - יתקין בעצמו את ה-TV . כך זה באחריותם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אולי משהו קרה למסך בשעת ניקוי המזנון בלי ששמת לב.. (למה אגב לנתק את המסך מהחשמל בניקוי המזנון? מה הקשר בין השניים?)
עצם העובדה שברגע שהחזרת את התקע לשקע נשמע פיצוץ שהוריד את החשמל מרמז שמשהו קרה למסך בין הרגע שניתקת אותו לרגע שהחזרת אותו לשקע. אבל זה באמת נופל על תחום אפור. קשה לקבוע מה קרה ומה גרם למה ועל מי נופלת האחריות.
אולי, בגלל שכל הסיפור הזה חריג ונופל בין כסאות, ומאחר שהמסך די חדש, שווה לך לנסות להגיע עם ח.י להבנות ולקבל איזו השתתפות חצי-חצי בעלות התיקון או משהו בסגנון..
עצם העובדה שברגע שהחזרת את התקע לשקע נשמע פיצוץ שהוריד את החשמל מרמז שמשהו קרה למסך בין הרגע שניתקת אותו לרגע שהחזרת אותו לשקע. אבל זה באמת נופל על תחום אפור. קשה לקבוע מה קרה ומה גרם למה ועל מי נופלת האחריות.
אולי, בגלל שכל הסיפור הזה חריג ונופל בין כסאות, ומאחר שהמסך די חדש, שווה לך לנסות להגיע עם ח.י להבנות ולקבל איזו השתתפות חצי-חצי בעלות התיקון או משהו בסגנון..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
חבר'ה ,
מטרת השרשור היא לעזור לבחור ולא "להטיח בו האשמות".
יכול להיות שכשהטכנאי פירק את ה-TV/הניח אותה וכו'... הנזק הזה נגרם. הוא בטח לא נגרם מהחיבור בחזרה לחשמל.
כל "האשמה" כזו שאינה מבוססת - רק תגרום לו נזק כשיבוא לדבר עם החנות /יבואן.
לא מכיר את הבחור , הוא נשמע הגון , אני מכיר כמה שישר היו "מעוותים עובדות " ולא מציגים את כל התמונה כפי שהיתה ואז אתם הייתם רצים "להשמיץ"
את החנות/יבואן/טכנאי - ואולי זה היה עוזר לאותו בחור (היבואנים/חנויות שקוראים כאן את הפוסטים - בזב תהיו בטוחים) אבל זה לא הוגן "לסחוט מהם" .
כאן יש מקרה של בחור שמספר את המקרה עצמו ונשמע כי לא "עיוות עובדות" ואתם ישר "מטיחים" בו אשמה .
אני מציע שנתמקד בעובדות.
ולפותח השרשור -
במידה וביצעת נזק בעצמך (בטעות כמובן) אין לך מה ללכת ולהתלונן .
במידה וזה נגרם ע"י טכנאי או שישנו חשד כזה - מציע לך ליצור קשר עם החנות/ ואף עם הבואן ולספר בדיוק את כל מה שהיה. מקווה שהם יהיו הוגנים .
אגב , זה אחד המקרים שבו אם רכשת מחנות מתמחה הוגנת - הם יכולים לעזור לך במקרה כזה (אני מדבר מנסיון) .
מטרת השרשור היא לעזור לבחור ולא "להטיח בו האשמות".
יכול להיות שכשהטכנאי פירק את ה-TV/הניח אותה וכו'... הנזק הזה נגרם. הוא בטח לא נגרם מהחיבור בחזרה לחשמל.
כל "האשמה" כזו שאינה מבוססת - רק תגרום לו נזק כשיבוא לדבר עם החנות /יבואן.
לא מכיר את הבחור , הוא נשמע הגון , אני מכיר כמה שישר היו "מעוותים עובדות " ולא מציגים את כל התמונה כפי שהיתה ואז אתם הייתם רצים "להשמיץ"
את החנות/יבואן/טכנאי - ואולי זה היה עוזר לאותו בחור (היבואנים/חנויות שקוראים כאן את הפוסטים - בזב תהיו בטוחים) אבל זה לא הוגן "לסחוט מהם" .
כאן יש מקרה של בחור שמספר את המקרה עצמו ונשמע כי לא "עיוות עובדות" ואתם ישר "מטיחים" בו אשמה .
אני מציע שנתמקד בעובדות.
ולפותח השרשור -
במידה וביצעת נזק בעצמך (בטעות כמובן) אין לך מה ללכת ולהתלונן .
במידה וזה נגרם ע"י טכנאי או שישנו חשד כזה - מציע לך ליצור קשר עם החנות/ ואף עם הבואן ולספר בדיוק את כל מה שהיה. מקווה שהם יהיו הוגנים .
אגב , זה אחד המקרים שבו אם רכשת מחנות מתמחה הוגנת - הם יכולים לעזור לך במקרה כזה (אני מדבר מנסיון) .
היי
יש לי מספר שאלות אם אפשר
1. למה אני לא יכול להוציא את השקע מהחשמל פעם אחת בחצי שנה (שהטלויזיה כבויה)?
לא נראה לי שזה יגרום למסך להישבר
2. אני פשוט מנסה להבין האם לדעתכם אין קשר בין הכרטיס שנשרף למסך שנשבר?
הרי לא הגיוני שבמקרה היה לי קצר בכרטיס (ונשמע פיצוץ) והמסך נשבר
זה לא אמור להוכיח שהמסך לא נשבר בגלל פגיעה פיזית אלא בגלל הקצר?
סה"כ אני רציתי לדעת לאיזה כיוון ללכת (בשביל לא לעשות צחוק מעצמי)
כי ניסיתי לדבר עם ח.י והדבר היחיד שהם הסכימו לעשות זה למכור לי את אותה טלוויזיה במחיר קצת יותר זול ממה שהיה בזאפ
ממתין לתשובתכם
תודה מראש.
יש לי מספר שאלות אם אפשר
1. למה אני לא יכול להוציא את השקע מהחשמל פעם אחת בחצי שנה (שהטלויזיה כבויה)?
לא נראה לי שזה יגרום למסך להישבר
2. אני פשוט מנסה להבין האם לדעתכם אין קשר בין הכרטיס שנשרף למסך שנשבר?
הרי לא הגיוני שבמקרה היה לי קצר בכרטיס (ונשמע פיצוץ) והמסך נשבר
זה לא אמור להוכיח שהמסך לא נשבר בגלל פגיעה פיזית אלא בגלל הקצר?
סה"כ אני רציתי לדעת לאיזה כיוון ללכת (בשביל לא לעשות צחוק מעצמי)
כי ניסיתי לדבר עם ח.י והדבר היחיד שהם הסכימו לעשות זה למכור לי את אותה טלוויזיה במחיר קצת יותר זול ממה שהיה בזאפ
ממתין לתשובתכם
תודה מראש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@movieman
·
אני יכול להגיב רק בשם עצמי - לא הטחתי האשמות ואין לי מושג מה קרה בפועל באמת. סה"כ שאלתי שאלות וניסיתי להבין מה הקשר בין ניקוי מזנון לבין ניתוק מסך מהחשמל. כשאני מעביר מטלית על המזנון ומנקה אני לא מנתק כלום מהחשמל, כי אני לא רואה מה הקשר. זה בסה"כ מה ששאלתי.
העובדות בשטח הן, וזה על סמך מה שפותח הפוסט סיפר:
המסך היה תקין לגמרי.
המסך נותק מהחשמל לפני ניתוק המזנון.
נשמע פיצוץ מהמסך כשהתקע הוחזר לשקע בקיר לאחר הניקוי.
המסך לא נדלק.
טכנאי הגיע, החליף כרטיס והמסך נדלק אך התגלה סדק פאנל.
אני פשוט מבנה להבין מה גרם לפיצוץ. זה לא שהמסך פשוט לא נדלק. היה פיצוץ.
לך תדע, אולי הפיצוץ הזה גרם גם לסדק פנימי בפאנל? אין לי מושג וגם לא ניתן כנראה לקבוע מה גרם למה. אולי רכיב בכרטיס התפוצץ וגרם לנזק גם בפאנל או אולי זה בכלל הפאנל עצמו שהתפוצץ, קיצר, ולקח איתו על הדרך את הכרטיס? אולי סתם נשרף כרטיס והנזק לפאנל נגרם ע"י טכנאי מרושל שהניח לא טוב את המסך כשעבד עליו? לא יודע. בגלל זה גם רשמתי שזה נופל על שטח אפור.
מכאן והלאה אין לי מה לייעץ לו. אין לי מושג איזה ביטוח תכולה יש לו, אם בכלל, ומה הוא מכסה. מבחינת אחריות, אם היבואן מתנער מזה כי לדעתו הנזק למסך נגרם חיצונית ע"י שימוש לא נכון של המשתמש, יש לו שתי אפשרויות, או להגיע איתו להבנות והסדר או לנסות לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות ולקוות לטוב שהגרסא שלו תשמע הגיונית יותר בעיני השופט.
עריכה,
ורק למען הסר ספק, אין שום דבר פסול בלהוציא את התקע משקע החשמל. לגיטימי לגמרי ואין עם זה שום בעיה או שימוש לא תקין במוצר. שאלתי כי ניסיתי להבין מראש למה זה נעשה בכלל בהקשר של ניקוי מזנון. בדרך כלל מנתקים מחשמל מוצרים כאשר עובדים באזור שלהם עם מים או משהו דומה.
·
אני יכול להגיב רק בשם עצמי - לא הטחתי האשמות ואין לי מושג מה קרה בפועל באמת. סה"כ שאלתי שאלות וניסיתי להבין מה הקשר בין ניקוי מזנון לבין ניתוק מסך מהחשמל. כשאני מעביר מטלית על המזנון ומנקה אני לא מנתק כלום מהחשמל, כי אני לא רואה מה הקשר. זה בסה"כ מה ששאלתי.
העובדות בשטח הן, וזה על סמך מה שפותח הפוסט סיפר:
המסך היה תקין לגמרי.
המסך נותק מהחשמל לפני ניתוק המזנון.
נשמע פיצוץ מהמסך כשהתקע הוחזר לשקע בקיר לאחר הניקוי.
המסך לא נדלק.
טכנאי הגיע, החליף כרטיס והמסך נדלק אך התגלה סדק פאנל.
אני פשוט מבנה להבין מה גרם לפיצוץ. זה לא שהמסך פשוט לא נדלק. היה פיצוץ.
לך תדע, אולי הפיצוץ הזה גרם גם לסדק פנימי בפאנל? אין לי מושג וגם לא ניתן כנראה לקבוע מה גרם למה. אולי רכיב בכרטיס התפוצץ וגרם לנזק גם בפאנל או אולי זה בכלל הפאנל עצמו שהתפוצץ, קיצר, ולקח איתו על הדרך את הכרטיס? אולי סתם נשרף כרטיס והנזק לפאנל נגרם ע"י טכנאי מרושל שהניח לא טוב את המסך כשעבד עליו? לא יודע. בגלל זה גם רשמתי שזה נופל על שטח אפור.
מכאן והלאה אין לי מה לייעץ לו. אין לי מושג איזה ביטוח תכולה יש לו, אם בכלל, ומה הוא מכסה. מבחינת אחריות, אם היבואן מתנער מזה כי לדעתו הנזק למסך נגרם חיצונית ע"י שימוש לא נכון של המשתמש, יש לו שתי אפשרויות, או להגיע איתו להבנות והסדר או לנסות לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות ולקוות לטוב שהגרסא שלו תשמע הגיונית יותר בעיני השופט.
עריכה,
ורק למען הסר ספק, אין שום דבר פסול בלהוציא את התקע משקע החשמל. לגיטימי לגמרי ואין עם זה שום בעיה או שימוש לא תקין במוצר. שאלתי כי ניסיתי להבין מראש למה זה נעשה בכלל בהקשר של ניקוי מזנון. בדרך כלל מנתקים מחשמל מוצרים כאשר עובדים באזור שלהם עם מים או משהו דומה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
1 . לא מוציאים את השקע אלא רק שעוברים דירה . אתה עובר דירה בקרוב ? לא נראה לי . תקנה כבר עכשיו מגן ברקים לפני שתקנה טלויזיה. 2 בעקבות הפיצוץ הלך הכרטיס ונשברה הטלויזה בחלק הפנימי . 3 יש אחריות ל 3 שנים כול יום תצלצל ותבלבל להם את הראש . אם זה מה שקרה שהוצאת והחזרת את החשמל והיא נשברה לדעתי צריך להפעיל אחריות.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
מגן ברקים לא קשור, זו לא היתה בעיית מתח ברשת החשמל. אין בעיה להוציא מכשיר מהחשמל, אבל עדיף שזה יהיה כשהוא כבוי. רעש פיצוץ יכול להיות ממקור חשמלי ולא פיזי.
לדעתי אפשר לפתור את זה עם היבואן, אם צריך באיום בתביעה. צלם את המסך מכל הכיוונים, כמה תמונות שצריך כדי לכסות את כולו, כדי להראות שאין נזק חיצוני. תמונות ברורות בתאורה טובה, ושיהיה ברור מה האזור המצולם בכל אחת מהן. בדוק מה בדיוק אומרת האחריות. הכן מכתב שישלח באימייל עם התמונות, ותתעקש שיענו לך בהסבר לפי איזה עילה הם מסרבים לטיפול באחריות.
אם אין שום סימן נזק חיצוני לא סביר שזה נגרם ממכה.
אם הם טוענים שזה ממכה, ואתה לא הזזת את המסך, באותה מידה זה יכול להיות הטכנאי שלהם שגרם לזה. 55" זה לא מסך קטן שקל להשכיב.
אם הם טוענים שזה לא ממכה, זו כנראה תוצאת לוואי של הבעיה החשמלית/בכרטיס הפגום. ואז נשאלת השאלה, למה הם לא מטפלים בזה לפי תנאי האחריות? אין שום דבר שאומר שאסור לנתק מכשיר מהחשמל.
זה ידרוש התעסקות, אבל לדעתי אפשר לפתור את זה בסופו של דבר בדיאלוג ארוך עם היבואן, או בתביעה קטנה.
אגב, אם יש על הלוחות הפנימיים סימנים לפיצוץ כלשהו (אזור שחור, רכיבים הרוסים), זה יכול לעזור. מה מיקום השבר על המסך? הוא קרוב לאזור האלקטרוניקה?
לדעתי אפשר לפתור את זה עם היבואן, אם צריך באיום בתביעה. צלם את המסך מכל הכיוונים, כמה תמונות שצריך כדי לכסות את כולו, כדי להראות שאין נזק חיצוני. תמונות ברורות בתאורה טובה, ושיהיה ברור מה האזור המצולם בכל אחת מהן. בדוק מה בדיוק אומרת האחריות. הכן מכתב שישלח באימייל עם התמונות, ותתעקש שיענו לך בהסבר לפי איזה עילה הם מסרבים לטיפול באחריות.
אם אין שום סימן נזק חיצוני לא סביר שזה נגרם ממכה.
אם הם טוענים שזה ממכה, ואתה לא הזזת את המסך, באותה מידה זה יכול להיות הטכנאי שלהם שגרם לזה. 55" זה לא מסך קטן שקל להשכיב.
אם הם טוענים שזה לא ממכה, זו כנראה תוצאת לוואי של הבעיה החשמלית/בכרטיס הפגום. ואז נשאלת השאלה, למה הם לא מטפלים בזה לפי תנאי האחריות? אין שום דבר שאומר שאסור לנתק מכשיר מהחשמל.
זה ידרוש התעסקות, אבל לדעתי אפשר לפתור את זה בסופו של דבר בדיאלוג ארוך עם היבואן, או בתביעה קטנה.
אגב, אם יש על הלוחות הפנימיים סימנים לפיצוץ כלשהו (אזור שחור, רכיבים הרוסים), זה יכול לעזור. מה מיקום השבר על המסך? הוא קרוב לאזור האלקטרוניקה?
תודה על התגובות
לגבי השאלה האחרונה, אני לא זוכר בדיוק את מיקום השבר וגם בלתי אפשרי לראות עכשיו, אז אני לא יודע לענות על השאלה הזו.
מהנסיון שלכם, אתם מכירים את השירות של ח.י?
יש סיכוי להידברות איתם או שכדאי ישר לשלוח להם סוג של מכתב לפני תביעה?
כי אחד הדברים שעיצבנו אותי, זה שהטכנאי ראה שאין נזק פיזי.
אז הוא אמר לי כנראה ניקית את המסך בצורה אגריסיבית וזה מה שגרם לנזק במסך(למרות שהכרטיס שרוף).
אתם חייבים להבין את המצב של החוסר אונים שאני צריך לשלם (כבר קניתי מסך ושילמתי מעל 5000 שקל נוספים) על משהו שכנראה קרה בגלל הקצר (שלזה כן יש אחריות, כי עובדה שישר באו להחליף כרטיס).
אי אפשר לשלוח את המסך למומחה שינסה לבדוק האם הקצר (הדף מהפיצוץ של קבל/רכיב אחר לדוגמא) גרם למסך להינזק?
או לשלוח לח.י קישור לפורום הזה אולי זה יזיז למישהו שם?
לגבי השאלה האחרונה, אני לא זוכר בדיוק את מיקום השבר וגם בלתי אפשרי לראות עכשיו, אז אני לא יודע לענות על השאלה הזו.
מהנסיון שלכם, אתם מכירים את השירות של ח.י?
יש סיכוי להידברות איתם או שכדאי ישר לשלוח להם סוג של מכתב לפני תביעה?
כי אחד הדברים שעיצבנו אותי, זה שהטכנאי ראה שאין נזק פיזי.
אז הוא אמר לי כנראה ניקית את המסך בצורה אגריסיבית וזה מה שגרם לנזק במסך(למרות שהכרטיס שרוף).
אתם חייבים להבין את המצב של החוסר אונים שאני צריך לשלם (כבר קניתי מסך ושילמתי מעל 5000 שקל נוספים) על משהו שכנראה קרה בגלל הקצר (שלזה כן יש אחריות, כי עובדה שישר באו להחליף כרטיס).
אי אפשר לשלוח את המסך למומחה שינסה לבדוק האם הקצר (הדף מהפיצוץ של קבל/רכיב אחר לדוגמא) גרם למסך להינזק?
או לשלוח לח.י קישור לפורום הזה אולי זה יזיז למישהו שם?
נסה להאיר את המסך עם פנס או משהו ולהסתכל מקרוב. אם ה-LC שבור אולי יהיה אפשר לראות את המיקום.
הייתי מחכה עם מומחה/טכנאי, כי אז היבואן יגיד שפתחת את המסך או עשית טיפול ע"י צד שלישי.
לא הייתי ישר מאיים בתביעה, הייתי מנסה קודם לנהל דיאלוג שנכנס לפרטים ספציפיים של הנזק הפיזי ושל תנאי האחריות.
הייתי מחכה עם מומחה/טכנאי, כי אז היבואן יגיד שפתחת את המסך או עשית טיפול ע"י צד שלישי.
לא הייתי ישר מאיים בתביעה, הייתי מנסה קודם לנהל דיאלוג שנכנס לפרטים ספציפיים של הנזק הפיזי ושל תנאי האחריות.