אנדרואיד או OPENELEC לסטרימר?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #21 

אגב אני לא מדבר על RPI בכלל... אלא על OE...
(על לפטופ, על NUC, על דסקטופ, על CUBOX, על PI או על מה שתרצה)
היא פשוט עדיפה מווינדוס או משאר המתחרות כדי להריץ KODI, בדיוק בגלל הסיבה שהיא כולה מותאמת להרצת KODI וKODI בלבד - והשאר לא.
כל התהליכים ברקע שאתה מדבר עליהם הם הכרחיים לתמיכה בהרצת KODI, ולמשל בווינדוס עצם זה שיש לך אנטי-וירוס ברקע [דוגמא אחת מתוך אלפיים] לא ממש תורם..

אגב אני מבין שאתה מרוצה ממוצר אנדרואיד, כנראה יש לך עליו קוסטם-בילד שמתאים כמו כפפה וזה נהדר - אני מודע לכך שזה קיים והתנסיתי בזה...
בסופו של דבר גם OE זה קוסטם בילד בצורה מסוימת, הרי קודם יוצאת גירסת KODI ורק אחרי זה OE מקמפלים אותה לתוך גירסה שלהם.. בדיוק כמו היצרניות אנדרואיד (דוגמת MINIX למשל)
אך משום מה אני סומך יותר על המקצועיות והבסיס של OE מאשר של יצרניות מוצרים אחרים, כי פה זה פיתוח של מערכת הפעלה, ולא של הפצה למוצר ספציפי.

הנקודה היא, שיכול להיות מוצרי אנדרואיד שעובדים פנטסטי - לא התווכחתי עם זה אף פעם...
פשוט בראייה כללית וכוללת יותר - אני חושב שOE היא פלטפורמה יציבה לאורך טווח, ולדעתי ככל שיעבור הזמן היא תגרוף אליה יותר אחוזים מהשוק...
(כמו שציינתי, למשל אחרי פיתוח דפדפן מובנה)

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #22 

לי יש קודי על אמאזון פייר טיוי - עובד פצצה כולל סקינים כבדים וטורנטים - P2P, ערוצי טלוויזיה וסרטים.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

כל מה שאמרת בגדול נכון

שליחה #23 

ברור שעדיף לסנן רעשים ולא להריץ דברים נוספים ברקע ו-OE עושה בדיוק את זה.

לא הבנתי למה לפי דעתך יש לי CUSTOM BUILD. אין לי שום דבר כזה ואני מציין את זה בכל פעם שאני ממליץ על ה-MK12 - הוא מריץ את הגרסה הרשמית של KODI מהאתר שלהם.

ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו...

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

Re: כל מה שאמרת בגדול נכון

שליחה #24 

voguemaster כתב:ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו...
...
זו גרסה דפוקה.
גם על וינדוס עשתה לי צרות. כרגע כל המכשירים שלי על 14.1.
·

8Iq5i7Nw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: כל מה שאמרת בגדול נכון

שליחה #25 

voguemaster כתב:ברור שעדיף לסנן רעשים ולא להריץ דברים נוספים ברקע ו-OE עושה בדיוק את זה.

לא הבנתי למה לפי דעתך יש לי CUSTOM BUILD. אין לי שום דבר כזה ואני מציין את זה בכל פעם שאני ממליץ על ה-MK12 - הוא מריץ את הגרסה הרשמית של KODI מהאתר שלהם.

ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו...
...
·אוקיי,
ואיך הWIFI של הMK12 S812? כנראה שאותו אבחר..

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

מבחינת WIFI

שליחה #26 

בדקתי את ה-WIFI מעט יחסית. יש לי ראוטר בחדר עבודה והמכשיר בסלון. המרחק הוא לא גדול במיוחד כך שאין לי אפשרות להגיד לך אם זה מחזיק בטווח גדול. מה שכן, בקונסטלציה הזו HD עובד אחלה ללא קיטועים. לי בכל אופן יש כבל רשת אז אני לא טורח עם ה-WIFI. מעבר לזה אני לא יודע לתת לך עוד פרטים..

כמה רחוק הראוטר שלך מהמיקום של הסטרימר?

8Iq5i7Nw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: מבחינת WIFI

שליחה #27 

voguemaster כתב:בדקתי את ה-WIFI מעט יחסית. יש לי ראוטר בחדר עבודה והמכשיר בסלון. המרחק הוא לא גדול במיוחד כך שאין לי אפשרות להגיד לך אם זה מחזיק בטווח גדול. מה שכן, בקונסטלציה הזו HD עובד אחלה ללא קיטועים. לי בכל אופן יש כבל רשת אז אני לא טורח עם ה-WIFI. מעבר לזה אני לא יודע לתת לך עוד פרטים..

כמה רחוק הראוטר שלך מהמיקום של הסטרימר?
...
·30 מטר פלוס-מינוס, כמובן שאני מדבר על הדגם של הסטרימר עצמו, ולא דונגל HDMI (כמו הכרומקאסט והFIRE STICK).
בנוסף יש לו DUAL-BAND WIFI, דבר שהופך את העניינים לקלים יותר..

בכל מקרה אני קונה מגדיל טווח, כך שזה בכלל לא אמור להוות בעיה..

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”