אנדרואיד או OPENELEC לסטרימר?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אגב אני לא מדבר על RPI בכלל... אלא על OE...
(על לפטופ, על NUC, על דסקטופ, על CUBOX, על PI או על מה שתרצה)
היא פשוט עדיפה מווינדוס או משאר המתחרות כדי להריץ KODI, בדיוק בגלל הסיבה שהיא כולה מותאמת להרצת KODI וKODI בלבד - והשאר לא.
כל התהליכים ברקע שאתה מדבר עליהם הם הכרחיים לתמיכה בהרצת KODI, ולמשל בווינדוס עצם זה שיש לך אנטי-וירוס ברקע [דוגמא אחת מתוך אלפיים] לא ממש תורם..
אגב אני מבין שאתה מרוצה ממוצר אנדרואיד, כנראה יש לך עליו קוסטם-בילד שמתאים כמו כפפה וזה נהדר - אני מודע לכך שזה קיים והתנסיתי בזה...
בסופו של דבר גם OE זה קוסטם בילד בצורה מסוימת, הרי קודם יוצאת גירסת KODI ורק אחרי זה OE מקמפלים אותה לתוך גירסה שלהם.. בדיוק כמו היצרניות אנדרואיד (דוגמת MINIX למשל)
אך משום מה אני סומך יותר על המקצועיות והבסיס של OE מאשר של יצרניות מוצרים אחרים, כי פה זה פיתוח של מערכת הפעלה, ולא של הפצה למוצר ספציפי.
הנקודה היא, שיכול להיות מוצרי אנדרואיד שעובדים פנטסטי - לא התווכחתי עם זה אף פעם...
פשוט בראייה כללית וכוללת יותר - אני חושב שOE היא פלטפורמה יציבה לאורך טווח, ולדעתי ככל שיעבור הזמן היא תגרוף אליה יותר אחוזים מהשוק...
(כמו שציינתי, למשל אחרי פיתוח דפדפן מובנה)
(על לפטופ, על NUC, על דסקטופ, על CUBOX, על PI או על מה שתרצה)
היא פשוט עדיפה מווינדוס או משאר המתחרות כדי להריץ KODI, בדיוק בגלל הסיבה שהיא כולה מותאמת להרצת KODI וKODI בלבד - והשאר לא.
כל התהליכים ברקע שאתה מדבר עליהם הם הכרחיים לתמיכה בהרצת KODI, ולמשל בווינדוס עצם זה שיש לך אנטי-וירוס ברקע [דוגמא אחת מתוך אלפיים] לא ממש תורם..
אגב אני מבין שאתה מרוצה ממוצר אנדרואיד, כנראה יש לך עליו קוסטם-בילד שמתאים כמו כפפה וזה נהדר - אני מודע לכך שזה קיים והתנסיתי בזה...
בסופו של דבר גם OE זה קוסטם בילד בצורה מסוימת, הרי קודם יוצאת גירסת KODI ורק אחרי זה OE מקמפלים אותה לתוך גירסה שלהם.. בדיוק כמו היצרניות אנדרואיד (דוגמת MINIX למשל)
אך משום מה אני סומך יותר על המקצועיות והבסיס של OE מאשר של יצרניות מוצרים אחרים, כי פה זה פיתוח של מערכת הפעלה, ולא של הפצה למוצר ספציפי.
הנקודה היא, שיכול להיות מוצרי אנדרואיד שעובדים פנטסטי - לא התווכחתי עם זה אף פעם...
פשוט בראייה כללית וכוללת יותר - אני חושב שOE היא פלטפורמה יציבה לאורך טווח, ולדעתי ככל שיעבור הזמן היא תגרוף אליה יותר אחוזים מהשוק...
(כמו שציינתי, למשל אחרי פיתוח דפדפן מובנה)
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
כל מה שאמרת בגדול נכון
ברור שעדיף לסנן רעשים ולא להריץ דברים נוספים ברקע ו-OE עושה בדיוק את זה.
לא הבנתי למה לפי דעתך יש לי CUSTOM BUILD. אין לי שום דבר כזה ואני מציין את זה בכל פעם שאני ממליץ על ה-MK12 - הוא מריץ את הגרסה הרשמית של KODI מהאתר שלהם.
ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו...
לא הבנתי למה לפי דעתך יש לי CUSTOM BUILD. אין לי שום דבר כזה ואני מציין את זה בכל פעם שאני ממליץ על ה-MK12 - הוא מריץ את הגרסה הרשמית של KODI מהאתר שלהם.
ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו...
Re: כל מה שאמרת בגדול נכון
זו גרסה דפוקה.voguemaster כתב:ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו......
גם על וינדוס עשתה לי צרות. כרגע כל המכשירים שלי על 14.1.
·
Re: כל מה שאמרת בגדול נכון
·אוקיי,voguemaster כתב:ברור שעדיף לסנן רעשים ולא להריץ דברים נוספים ברקע ו-OE עושה בדיוק את זה.
ספציפית כרגע יש בעיה ב-14.2 עם S812 של AMLOGIC, יש שם קריסה באיתחול. נפתור את זה מתישהו......
ואיך הWIFI של הMK12 S812? כנראה שאותו אבחר..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
מבחינת WIFI
בדקתי את ה-WIFI מעט יחסית. יש לי ראוטר בחדר עבודה והמכשיר בסלון. המרחק הוא לא גדול במיוחד כך שאין לי אפשרות להגיד לך אם זה מחזיק בטווח גדול. מה שכן, בקונסטלציה הזו HD עובד אחלה ללא קיטועים. לי בכל אופן יש כבל רשת אז אני לא טורח עם ה-WIFI. מעבר לזה אני לא יודע לתת לך עוד פרטים..
כמה רחוק הראוטר שלך מהמיקום של הסטרימר?
כמה רחוק הראוטר שלך מהמיקום של הסטרימר?
Re: מבחינת WIFI
·30 מטר פלוס-מינוס, כמובן שאני מדבר על הדגם של הסטרימר עצמו, ולא דונגל HDMI (כמו הכרומקאסט והFIRE STICK).voguemaster כתב:בדקתי את ה-WIFI מעט יחסית. יש לי ראוטר בחדר עבודה והמכשיר בסלון. המרחק הוא לא גדול במיוחד כך שאין לי אפשרות להגיד לך אם זה מחזיק בטווח גדול. מה שכן, בקונסטלציה הזו HD עובד אחלה ללא קיטועים. לי בכל אופן יש כבל רשת אז אני לא טורח עם ה-WIFI. מעבר לזה אני לא יודע לתת לך עוד פרטים..
כמה רחוק הראוטר שלך מהמיקום של הסטרימר?...
בנוסף יש לו DUAL-BAND WIFI, דבר שהופך את העניינים לקלים יותר..
בכל מקרה אני קונה מגדיל טווח, כך שזה בכלל לא אמור להוות בעיה..