אני די מודאג שהשירות של אלקטרה עבר לידיים אחרות במיוחד ככול שהדבר קשור במוצרי יקרים כמו מילה וליבר
לאחרונה ביקר אצלי טכנאי וסיפר לי שמערך השירות עובר לידיים אחרות גם במוצרים הלבנים ואני חושש מאוד לירידה דרסטית בטיב השירות.
erez67 כתב:אני די מודאג שהשירות של אלקטרה עבר לידיים אחרות במיוחד ככול שהדבר קשור במוצרי יקרים כמו מילה וליבר
לאחרונה ביקר אצלי טכנאי וסיפר לי שמערך השירות עובר לידיים אחרות גם במוצרים הלבנים ואני חושש מאוד לירידה דרסטית בטיב השירות.
...
היי erez67,
אכן השירות עבר לידיים אחרות, אולם אנו סמוכים ובטוחים שרמת השירות לא תיפגע כלל ואנו אף עושים מאמצים להעניק שירות טוב עוד יותר מבעבר.
כמו תמיד, אנחנו נשמח לקבל הערות, הארות, שאלות ולענות בצורה המיטבית.
ומה עם תשובה לשאלה שלי - רכשתי לא מזמן מסך 60 אינטש 8708 ועם הקניה גם שילמתי עבור הרחבת אחריות לשנים נוספות.... האם זה תקף ומכובד או שאני צריך לבטל את החיוב?
אם אתם לא עונים, אז כנראה סימן שהמצב רע ושסתם אני משלם כסף עבור שירות עתידי שאני כלל לא אקבל???? ??
אני לא מבין למה להתווכח או לנסות להכנס איתו להתדיינות.. למי שלא יתאים לקנות מהם פשוט לא ייקנה. אני דווקא רציתי לקנות מסך פיליפס אבל ירדתי מזה לאור תלונות ששמעתי על השירות שלהם והדיון הזה ואחרים ממש לא תורמים גם כן. כך גם אני ממליץ לחברים ומשפחה שמתייעצים איתי לגבי רכישה. תוסיפו לזה שנתיים אחריות בלבד וקבלתם חבילה לא הכי אטרקטיבית..