שרות " אלקטרה" לפיליפס כבר לא קיים
אכן, אין שירות. מפנים אותך לספר טלפון 074 משהו, עונות בנות "הלו" כאילו זה שוק.
אני מנסה להחזרי טלוויזיה שעוד לא פתחתי (אני צריך לתאם התקנה אבל המענה הטלפוני בזיוני), כשקניתי, שילמתי יותר כדי לקבל שירות אלקטרה, פתאום ביום אחד אין יותר שירות...
אני מנסה להחזרי טלוויזיה שעוד לא פתחתי (אני צריך לתאם התקנה אבל המענה הטלפוני בזיוני), כשקניתי, שילמתי יותר כדי לקבל שירות אלקטרה, פתאום ביום אחד אין יותר שירות...
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
שירות עבור מסכי פיליפס
שלום,
בימים אלה מקיים שירות אלקטרה ארגון מחדש על מנת להעניק ללקוחותינו את השירות המקצועי, המהיר והאיכותי ביותר.
בהמשך לכך, התקשרה אלקטרה עם פל- רום מקבוצת פל, גוף מוביל בתחום השירות למוצרי חשמל בארץ אשר הוכיח עצמו כבעל הניסיון, הכלים, הידע והיכולת לתת את השירות הראוי בצורה מיטבית.
בכל שאלה או בעיה הינכם מוזמנים לשלוח לנו את פנייתכם ופרטיכם בהודעה פרטית ונשמח לסייע.
להזמנת שירות או בכל עניין אחר ניתן גם לפנות לטלפון: 074-7158493
אלקטרה מוצרי צריכה
בימים אלה מקיים שירות אלקטרה ארגון מחדש על מנת להעניק ללקוחותינו את השירות המקצועי, המהיר והאיכותי ביותר.
בהמשך לכך, התקשרה אלקטרה עם פל- רום מקבוצת פל, גוף מוביל בתחום השירות למוצרי חשמל בארץ אשר הוכיח עצמו כבעל הניסיון, הכלים, הידע והיכולת לתת את השירות הראוי בצורה מיטבית.
בכל שאלה או בעיה הינכם מוזמנים לשלוח לנו את פנייתכם ופרטיכם בהודעה פרטית ונשמח לסייע.
אלקטרה מוצרי צריכה
Re: שירות עבור מסכי פיליפס
רכשתי לא מזמן מסך 60 אינטש 8708 ועם הקניה גם שילמתי עבור הרחבת אחריות לשנים נוספות.... האם זה תקף ומכובד או שאני צריך לבטל את החיוב?אלקטרה_ייבוא כתב:שלום,
אלקטרה מוצרי צריכה...
אין שירות
סיפור אמיתי מהיום.
תואמה לי התקנה בין השעות 1030-1230 .
טכנאי לא הגיע.
טכנאי גם לא מצלצל (כמו משיח...) להודיע שהוא לא מגיע בזמן או בכלל מגיע.
השעה כעת כמה דקות ל 1500 , כמעט שעתיים וחצי אחרי הזמן ועד עכשיו אין לי מושג מה קורה.
ועוד משהו, אתמול כמעט SMS תזכורת שהיום יגיע אלי טכנאי להתקנה "בין השעות שנקבעו איתי"....מצחיק מאוד...
צלצלתי למספר שנרשם פה קודם.
תפוס בטירוף ובסוף גם מתנתק...
הגיס שלי, שגם הוא רצה לקנות מסך של פיליפס, יקנה מסך של חברה אחרת, חברה שמתיחחסת ללקוחות שלה.
ארז
תואמה לי התקנה בין השעות 1030-1230 .
טכנאי לא הגיע.
טכנאי גם לא מצלצל (כמו משיח...) להודיע שהוא לא מגיע בזמן או בכלל מגיע.
השעה כעת כמה דקות ל 1500 , כמעט שעתיים וחצי אחרי הזמן ועד עכשיו אין לי מושג מה קורה.
ועוד משהו, אתמול כמעט SMS תזכורת שהיום יגיע אלי טכנאי להתקנה "בין השעות שנקבעו איתי"....מצחיק מאוד...
צלצלתי למספר שנרשם פה קודם.
תפוס בטירוף ובסוף גם מתנתק...
הגיס שלי, שגם הוא רצה לקנות מסך של פיליפס, יקנה מסך של חברה אחרת, חברה שמתיחחסת ללקוחות שלה.
ארז
ארז_וחני
הרווחת 600 ש"ח לפי החוק אם לא יגיע בכלל היום.
ב 300 אם יגיע עוד מעט...
לך תגבה אותם.
http://www.zecalcali.co.il/%D7%90%D7%99 ... 7%99%D7%9D
הרווחת 600 ש"ח לפי החוק אם לא יגיע בכלל היום.
ב 300 אם יגיע עוד מעט...
לך תגבה אותם.
http://www.zecalcali.co.il/%D7%90%D7%99 ... 7%99%D7%9D
ארז וחני- מוזר מאד.
לי תיאמו חלון של פא....ינג. 5 שעות, בין 8:00 ל13:00, זה טירוף להמתין 5 שעות בבית לטכנאי (לא יודע אם החוק הגביל את חלון ההמתנה).
אכן ה 074 תפוס כל הזמן ואם כבר עונים אין לנציגים מה להגיד אז הם מתחפשים למוקד שירות הודעות של עצמם.
דיברתי עם מנהל השירות, הוא אמר שאין מה לעשות, לקוחות שנפלו על התפר של המעבר יסבלו משירות לקוי.
כאילו לא יכלו להתארגן מראש על הכל ולהעביר לאט לאט, אלטרה הגדולה והשירותית לא יכלה לבצע הפניית שיחות אוטומטית??? במקום זה מקריאים לך מספר טלפון (לא קליט) והשיחה מתנתקת.
בקיצור, קוראים לזה זלזול!!!! ואני מתפלא שבשרשור הזה יש מעט תגובות (להרבה אנשים כאן חשוב קודם כל שירות - כנראה שגם הם כבר התייאשו)...
לי תיאמו חלון של פא....ינג. 5 שעות, בין 8:00 ל13:00, זה טירוף להמתין 5 שעות בבית לטכנאי (לא יודע אם החוק הגביל את חלון ההמתנה).
אכן ה 074 תפוס כל הזמן ואם כבר עונים אין לנציגים מה להגיד אז הם מתחפשים למוקד שירות הודעות של עצמם.
דיברתי עם מנהל השירות, הוא אמר שאין מה לעשות, לקוחות שנפלו על התפר של המעבר יסבלו משירות לקוי.
כאילו לא יכלו להתארגן מראש על הכל ולהעביר לאט לאט, אלטרה הגדולה והשירותית לא יכלה לבצע הפניית שיחות אוטומטית??? במקום זה מקריאים לך מספר טלפון (לא קליט) והשיחה מתנתקת.
בקיצור, קוראים לזה זלזול!!!! ואני מתפלא שבשרשור הזה יש מעט תגובות (להרבה אנשים כאן חשוב קודם כל שירות - כנראה שגם הם כבר התייאשו)...
Re: שירות עבור מסכי פיליפס
שלחתי הודעה פרטית לנציג אלקטרה ועד עכשיו לא טרחו לענות ליNewboy כתב:רכשתי לא מזמן מסך 60 אינטש 8708 ועם הקניה גם שילמתי עבור הרחבת אחריות לשנים נוספות.... האם זה תקף ומכובד או שאני צריך לבטל את החיוב?.........
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ממה שאני קורא בפורום כמעט לשום חברה אין שירות כמו בן אדם.
שירות סמליין שניתן ע"י איזה חברה שמוציאה לאנשים את המיץ, ועכשיו אלקטרה.
אין סיבה לשלם יותר ולקנות מהיבואן הרישמי.
אין סיבה לשלם יותר ולקנות מהיבואן הרישמי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
צודק...shraga007 כתב:ממה שאני קורא בפורום כמעט לשום חברה אין שירות כמו בן אדם.
אין סיבה לשלם יותר ולקנות מהיבואן הרישמי....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
וואו. פשוט הזוי.
לפני קצת יותר מחודש כשרכשתי את המסך 60 הנוכחי שלי חשבתי לרגע גם על 60 מסדרה 6008 של פיליפס.
קראתי כאן במהלך השנים לא מעט תלונות על שירות לא משהו של אלקטרה והאמת היא שגם השנתיים אחריות בלבד לא תרמו לי בהתלבטות.. בסופו של דבר רכשתי מסך של LG מ- ח.י ואני מרוצה מאד מהשירות שקבלתי מהם עד כה. אין לי מושג מי נותן להם את שירותי המעבדה (ואני מקווה שגם לא אצטרך לדעת בעתיד) אבל הטכנאים שהתקינו לי את המסך (במקרה שלי התקינו לי שלוש פעמים
) היו מטעם ח.י ולא של קבלן חצוני אשר נותן שירות.
חבר טוב שלי שקונה בימים אלו מסך לדירה החדשה שלו שאל את דעתי לגבי מסך ושאל גם על פיליפס על הדרך מאחר והוא זוכר מאד לטובה פיליפס מלפני כמה שנים. המלצתי לו שלא להתקרב ושלחתי לו לינק לדיוק הזה. הוא ירד מההתלבטות שהיתה לו די מהר.
לפני קצת יותר מחודש כשרכשתי את המסך 60 הנוכחי שלי חשבתי לרגע גם על 60 מסדרה 6008 של פיליפס.
קראתי כאן במהלך השנים לא מעט תלונות על שירות לא משהו של אלקטרה והאמת היא שגם השנתיים אחריות בלבד לא תרמו לי בהתלבטות.. בסופו של דבר רכשתי מסך של LG מ- ח.י ואני מרוצה מאד מהשירות שקבלתי מהם עד כה. אין לי מושג מי נותן להם את שירותי המעבדה (ואני מקווה שגם לא אצטרך לדעת בעתיד) אבל הטכנאים שהתקינו לי את המסך (במקרה שלי התקינו לי שלוש פעמים
חבר טוב שלי שקונה בימים אלו מסך לדירה החדשה שלו שאל את דעתי לגבי מסך ושאל גם על פיליפס על הדרך מאחר והוא זוכר מאד לטובה פיליפס מלפני כמה שנים. המלצתי לו שלא להתקרב ושלחתי לו לינק לדיוק הזה. הוא ירד מההתלבטות שהיתה לו די מהר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".