zy כתב:נקודה טובה.
איך אפשר לענות לשאלה זו ללא המחשת ההבדל "לפני" ואחרי"?...
רק שברור לך שזה לא מעשי ומאוד סובייקטיבי.
eugbuber,
כמה זמן להערכתך לוקח כיול כזה (ללא גמא)?...
כיול פלאזמה ע"י מומחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עפר, חלילה לא הייתה לי כוונה להוציא אותך או כל אחד אחר מהבית לחינם!!!!
כוונתי- כמו המדיניות הנכונה שאף אתר זה חוזר ומדגיש אותה בנושאי אודיו ווידאו- חובה על כל אחד לראות/ לשמוע בעצמו,
ואפילו אם ניתן בביתו... על מנת להחליט אם שווה לו להשקיע, במקרה הזה אין אופציה!!
למיטב הבנתי- באם השיפור היה משמעותי היה כבר start up שמקים אולם תצוגה ומראה ללקוחות מה ניתן להשיג יותר מהמוצר שקנו.
כוונתי- כמו המדיניות הנכונה שאף אתר זה חוזר ומדגיש אותה בנושאי אודיו ווידאו- חובה על כל אחד לראות/ לשמוע בעצמו,
ואפילו אם ניתן בביתו... על מנת להחליט אם שווה לו להשקיע, במקרה הזה אין אופציה!!
למיטב הבנתי- באם השיפור היה משמעותי היה כבר start up שמקים אולם תצוגה ומראה ללקוחות מה ניתן להשיג יותר מהמוצר שקנו.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')זה בדיוק העינין - לצאת מהבית הכוונה היא שהבן אדם עושה את זה מעבר לשעות העבודה הרגילות שלו. אם זאת היתה ה-עבודה שלו העניין של לצאת מהביית היה פחות כואב...oferlaor כתב:eugbuber,
זה פשוט לא שווה לאנשים ברמה הדרושה לצאת מהבית בשביל פחות מאלף ש"ח
....
ובכל זאת - מה עושים הגרפיקאים בארץ? עובדים עם מסכים לא מכוילים ומקווים שייצא טוב בהדפסה???
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
eugbuber,
דווקא כאן זה יותר פשוט מכיוון שיש מחשב מחובר. יש מוצרים למטרה כזו והן עולים כמה מאות דולרים. בד"כ חברות הגרפיקה רוכשות את זה כמו שזה ומריצות את התוכנה.
לצערי בתחום הק"ב, הסיבוכיות גבוהה בהרבה וגם יש המון פרמטרים שונים בין מסכים שונים (כלומר, הסיבוכיות גבוהה בהרבה). בכל מקרה, יש חברות שמתמחות בזה, כמו חברת DINGO, אבל הן מתעסקות בעיקר בתעשית הדפוס, מדידות צבע לאריגים וכו'.
zy,
ברור, אבל לא ברור לי איך זה ניתן לביצוע. בארה"ב יש חברה גדולה (ISF) עם טכנאים שמסתובבים ועושים את זה (בד"כ בעלויות שנעות בין 250 דולר לכיול פשוט ועד 500 דולר לכיול מסובך). אני אישית לא מנסה לשכנע אף אחד. לי זה "עושה את זה" אבל אני לא מעוניין למכור את השירות הזה לאף אחד, זה פשוט טרטור גדול מדי עבורי בשביל מעט מדי כסף (לטעמי).
דווקא כאן זה יותר פשוט מכיוון שיש מחשב מחובר. יש מוצרים למטרה כזו והן עולים כמה מאות דולרים. בד"כ חברות הגרפיקה רוכשות את זה כמו שזה ומריצות את התוכנה.
לצערי בתחום הק"ב, הסיבוכיות גבוהה בהרבה וגם יש המון פרמטרים שונים בין מסכים שונים (כלומר, הסיבוכיות גבוהה בהרבה). בכל מקרה, יש חברות שמתמחות בזה, כמו חברת DINGO, אבל הן מתעסקות בעיקר בתעשית הדפוס, מדידות צבע לאריגים וכו'.
zy,
ברור, אבל לא ברור לי איך זה ניתן לביצוע. בארה"ב יש חברה גדולה (ISF) עם טכנאים שמסתובבים ועושים את זה (בד"כ בעלויות שנעות בין 250 דולר לכיול פשוט ועד 500 דולר לכיול מסובך). אני אישית לא מנסה לשכנע אף אחד. לי זה "עושה את זה" אבל אני לא מעוניין למכור את השירות הזה לאף אחד, זה פשוט טרטור גדול מדי עבורי בשביל מעט מדי כסף (לטעמי).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 02/05/2006 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
השאלה היותר קריטית היא למה החנויות היותר רציניות בתחום לא מכיילות את המסכים בחנות ומציגות את המסכים בצורה האופטימלית?.....למיטב הבנתי- באם השיפור היה משמעותי היה כבר start up שמקים אולם תצוגה ומראה ללקוחות מה ניתן להשיג יותר מהמוצר שקנו....
השאלת ציוד
oferlaor
אני מבין שהטירטור הוא לא מקובל - הזמן החופשי המועט שיש לנו הוא יקר מכסף...
לכן נשאלת השאלה - היית משאיל את הציוד שלך תמורת תשלום ובפקדון הולם?
אני מבין שהטירטור הוא לא מקובל - הזמן החופשי המועט שיש לנו הוא יקר מכסף...
לכן נשאלת השאלה - היית משאיל את הציוד שלך תמורת תשלום ובפקדון הולם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

eugbuber,
אין מצב... זה לקח לי שבועות של ניסוי וטעיה עד שקלטתי את כל הצדדים של הדבר הזה.
חוץ מזה, היית משאיל למישהו את המכונית מרוץ שלך (היחידה מסוגה שיש בארץ)?
אין מצב... זה לקח לי שבועות של ניסוי וטעיה עד שקלטתי את כל הצדדים של הדבר הזה.
חוץ מזה, היית משאיל למישהו את המכונית מרוץ שלך (היחידה מסוגה שיש בארץ)?
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כיול LCD
עופר האם צריך לכייל LCD באותה מורכבות כמו פלזמה או שהטכנולוגיה הזאת לא מצריכה כיול אשמח אם תאיר את עיני בנושא
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

THEMISSION,
כיול LCD הוא בד"כ מסובך יותר, ולא בכל המסכים הוא בכלל אפשרי (בגלל מחסור באופציות). למשל, האפשרויות לכיול במסכי LCD פיליפס שבחנתי היו מעטות מדי ולכן לא היה בכלל כדאי לנסות ולכייל את המסך.
כיול LCD הוא בד"כ מסובך יותר, ולא בכל המסכים הוא בכלל אפשרי (בגלל מחסור באופציות). למשל, האפשרויות לכיול במסכי LCD פיליפס שבחנתי היו מעטות מדי ולכן לא היה בכלל כדאי לנסות ולכייל את המסך.
זה כולל את הפיליפס 9830?oferlaor כתב:THEMISSION,
כיול LCD הוא בד"כ מסובך יותר, ולא בכל המסכים הוא בכלל אפשרי (בגלל מחסור באופציות). למשל, האפשרויות לכיול במסכי LCD פיליפס שבחנתי היו מעטות מדי ולכן לא היה בכלל כדאי לנסות ולכייל את המסך....
הבעייה היא לא רק הזמן
במנטליות הישראלית יהיה קשה לשכנע לקוח בשיפור התוצאה וגביית התשלום
בכמה השיפור ? 10% 20% ??
מה אם אחריות?
היום רואה טוב ומחר יחליט שלא רואה טוב....
זה לא כמו תיקון (עובד /לא עובד ) מדובר יותר על טעם וריח (נכון !! על פי מכשירים)
בכמה השיפור ? 10% 20% ??
מה אם אחריות?
היום רואה טוב ומחר יחליט שלא רואה טוב....
זה לא כמו תיקון (עובד /לא עובד ) מדובר יותר על טעם וריח (נכון !! על פי מכשירים)
- oferlaor
- מנהל

ntk,
בדקתי את הפיליפס לפני גירסאות התוכנה, יתכן שהם שיפרו את האופציות כיול שם.
בדקתי את הפיליפס לפני גירסאות התוכנה, יתכן שהם שיפרו את האופציות כיול שם.
אפשר גם אפשר לכייל לפי פרמטרים מקובלים, מכיוון לD65, כיווני גאמה נכונים וגם כיוון קונטרסט וברייטנס נכונים.
התמונה המכויילת לאו דווקא תהיה "טובה" יותר כיוון שטוב זה דבר סובייקטיבי אבל בהכרח תהיה "נכונה" יותר ונאמנה למקור יותר.
מה גם יש אנשים עם סקיילרים בארץ שכבר שילמו אלפים רבים של שקלים ויש להם הרבה מאד אופציות לכיוון ולא יכולים רק בגלל שלא יודעים ו/או שאין להם את הציוד המתאים.
התמונה המכויילת לאו דווקא תהיה "טובה" יותר כיוון שטוב זה דבר סובייקטיבי אבל בהכרח תהיה "נכונה" יותר ונאמנה למקור יותר.
מה גם יש אנשים עם סקיילרים בארץ שכבר שילמו אלפים רבים של שקלים ויש להם הרבה מאד אופציות לכיוון ולא יכולים רק בגלל שלא יודעים ו/או שאין להם את הציוד המתאים.
- oferlaor
- מנהל

aeonf,
לא כולם - בעיקרון רק PIXEL MAGIC ו-LUMAGEN תומכים בצורה רצינית בכיולים מתקדמים.
לטעמי האישי HIGH FIDELITY (או HIDEF) זה בדיוק המשמעות של מדוייק ונאמן יותר למקור = טוב.
לא כולם - בעיקרון רק PIXEL MAGIC ו-LUMAGEN תומכים בצורה רצינית בכיולים מתקדמים.
לטעמי האישי HIGH FIDELITY (או HIDEF) זה בדיוק המשמעות של מדוייק ונאמן יותר למקור = טוב.