באנלוגי יש, מוזר שלא מעבירים את זה בדיגיטלי.sathack כתב:אולי טכנית הטלטקסט נתמך אולם לא ניתן לבחון זאת, כי אין עדיין טלטקסט....
תגובות לביקורת: Konka 630 - ממיר DTT עם יכולות HDTV
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שאתה אומר לא הגיוני. אם אפשר לקלוט בלי קופסה חיצונית, כמו שהיה נהוג עד היום, אז למה לא? זה מה שנהוג בעולם. הממירים קיימים בשביל טלוויזיות ישנות שהטיונר הוא אנלוגי בלבד. הדוגמא של הטלוויזיה עם וידאו לא מתאימה בכלל, אין פה שילוב. לגבי ההקלטה, כשיהיה דיוידי מקליט עם טיונר dtt (כמו בחו"ל) או מכשירי pvr לא יהיה צורך בממיר. גם ככה אין מה לעשות עם ההקלטות, לא מנגנות בציוד אחר והנפח מוגבל.amittzor כתב:אני נגד רכישת טלוויזיה עם טיונר מובנה.
גם יש מעט מאוד כאלה שתומכות בקידוד שיש בארץ ואני לא מאמין שלפי זה צריך לבחור טלוויזיה, וגם כי שילובים מהסוג הזה הם דבר רע בעיניי. כמו שבעבר היה אפשר לרכוש מכשיר טלוויזיה שכולל וידאו.
כשאתה קונה טלוויזיה עם מקלט DVB-T אתה מאבד את כל היתרונות שיש בממיר (בעיקר יכולת ההקלטה והטיים שיפטינג)....
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
אתמול בדקתי הקלטה ב- 630 : בוצעו הקלטות משני ערוצים שונים במקביל, והמכשיר עדיין אפשר מעבר בין ערוצים.
את הדיסק הקשיח החיצוני ניתן לחבר רק לחיבור הקדמי- מהאחורי אין מספיק מתח. כנראה מספיק רק ל- דיסק און קי.
תכונה מענינת- כאשר מוחקים קבצים שראינו, הם עוברים ל"סל מחזור", שממנו יש למחוק "לצמיתות". זה עוזר אולי בפעמים שמתחרטים שמחקנו תוכנית מסוימת, אבל מחייב לזכור למחוק מסל המחזור על מנת שהדיסק לא יתמלא.
הדיסק החיצוני, בשונה מב- 980 , אינו פועל כאשר הממיר בסטנד ביי. כאשר מדליקים, הממיר עושה mount לדיסק.
חסרונות : התצוגה מראה את מספר הערוץ שמגיע מהשידור- 800, 801 וכן הלאה. לא ניתן לשנות את מספרי הערוצים ולא ניתן לבחור לראות שעון (כמו ב- 980).
לא ניתן לערוך את רשימת הערוצים, כך שלחיצה על 1 תביא את ערוץ 1, וכן הלאה. ניתן רק לסדר אותם ב- fav ולבחור מתוך הרשימה. לא נורא כשיש רק 5 ערוצים אבל מעצבן.
איכות תמונה טובה יותר מב- 980 (נבדק על אותו CRT ועם אותם כבלים).
timeshift בעייתי.
את הדיסק הקשיח החיצוני ניתן לחבר רק לחיבור הקדמי- מהאחורי אין מספיק מתח. כנראה מספיק רק ל- דיסק און קי.
תכונה מענינת- כאשר מוחקים קבצים שראינו, הם עוברים ל"סל מחזור", שממנו יש למחוק "לצמיתות". זה עוזר אולי בפעמים שמתחרטים שמחקנו תוכנית מסוימת, אבל מחייב לזכור למחוק מסל המחזור על מנת שהדיסק לא יתמלא.
הדיסק החיצוני, בשונה מב- 980 , אינו פועל כאשר הממיר בסטנד ביי. כאשר מדליקים, הממיר עושה mount לדיסק.
חסרונות : התצוגה מראה את מספר הערוץ שמגיע מהשידור- 800, 801 וכן הלאה. לא ניתן לשנות את מספרי הערוצים ולא ניתן לבחור לראות שעון (כמו ב- 980).
לא ניתן לערוך את רשימת הערוצים, כך שלחיצה על 1 תביא את ערוץ 1, וכן הלאה. ניתן רק לסדר אותם ב- fav ולבחור מתוך הרשימה. לא נורא כשיש רק 5 ערוצים אבל מעצבן.
איכות תמונה טובה יותר מב- 980 (נבדק על אותו CRT ועם אותם כבלים).
timeshift בעייתי.
נערך לאחרונה על ידי sathack ב 23/11/2009 17:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
דווקא יש לא מעט מסכים שבדקתי לאחרונה שעבדו כראוי עם ה-DTT
לאחר התיקון האחרון שלהם, נראה שהתקלות בקליטה יתכן ונעלמו - מה שאומר שממירים ומסכים שלא עבדו בעבר כראוי עלולים לעבוד כשורה כעת.
לאחר התיקון האחרון שלהם, נראה שהתקלות בקליטה יתכן ונעלמו - מה שאומר שממירים ומסכים שלא עבדו בעבר כראוי עלולים לעבוד כשורה כעת.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
איפה ניתן לקנות את ה Konka 630 ?
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

1. ישירות בטלראן, אזור התעשייה בחולון.
2. בחנויות אינטרנט
3. באתרי "מכירה אישית" באינטרנט ניתן להשיג אולי את המכשיר במחיר נמוך יותר. אני קניתי ב- 550 ש"ח.
2. בחנויות אינטרנט
3. באתרי "מכירה אישית" באינטרנט ניתן להשיג אולי את המכשיר במחיר נמוך יותר. אני קניתי ב- 550 ש"ח.
- amittzor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1099
sathack, איפה קנית ב 550?
והאם אתה מרוצה מהמכשיר? תוכל להסביר מה בעייתי ב timeshifting?
והאם אתה מרוצה מהמכשיר? תוכל להסביר מה בעייתי ב timeshifting?
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

תשובות
מרוצה מהמכשיר= תמונה טובה, הקלטה בערוץ אחד וצפייה באחר וכד'.amittzor כתב:sathack, איפה קנית ב 550?
- באחד מאתרי המכירות באינטרנט- יש "מכירה אישית"
והאם אתה מרוצה מהמכשיר? תוכל להסביר מה בעייתי ב timeshifting?...
בעיות בטיימשיפט- פשוט לא עובד כמו שצריך.
אני מקווה שבעיות התוכנה יפתרו בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי sathack ב 29/11/2009 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- amittzor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1099
מה הכוונה ב"לא עובד כמו שצריך"? נתקע כשמריצים קדימה ואחורה?
ואיפה קנית אותו ב 550 ש"ח?
ואיפה קנית אותו ב 550 ש"ח?
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

אינני זוכר את שם האתר- בדוק ב- p1000, נענעשופס וכד'.
לא בטוח שתוכל להוציא אותו בסכום זה - זן מעין מכירה פומבית.
לא עובד= פשוט לא עובד. לפעמים כן ולפעמים לא.
לא בטוח שתוכל להוציא אותו בסכום זה - זן מעין מכירה פומבית.
לא עובד= פשוט לא עובד. לפעמים כן ולפעמים לא.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
הממיר הגיע אלי עם גרסה 0.3.3.
לאחר שידרוג לגרסה 0.3.5 היה שיפור משמעותי באיכות התמונה, וגם ההיפוך ב EPG תוקן.
עפר, על איזו גרסה בוצעה הבדיקה במאמר ?
לאחר שידרוג לגרסה 0.3.5 היה שיפור משמעותי באיכות התמונה, וגם ההיפוך ב EPG תוקן.
עפר, על איזו גרסה בוצעה הבדיקה במאמר ?
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
בהמשך למה שנאמר כאן קודם, מי שמעוניין בכמה נתונים השוואתיים אל מול ה-Nowcom NC8336 מוזמן לצפות בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=972819
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=972819
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
jpost,
גרסא ישנה יותר. אם ברצונך לשלוח לנו מידע נוסף, אני יכול להוסיף אותו לסקירה על המאמר המקורי (אבל אין לי תוכניות לסקור את המכשיר מחדש אחרי התיקונים).
גרסא ישנה יותר. אם ברצונך לשלוח לנו מידע נוסף, אני יכול להוסיף אותו לסקירה על המאמר המקורי (אבל אין לי תוכניות לסקור את המכשיר מחדש אחרי התיקונים).
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
משהו שלא הבנתי לגבי הממירים מסוג הזה
מצטער על הבורות, אבל לא צריך אנטנה כדי לקלוט את השידוריים? או שהאנטנה היא בילט אין בתוך המכשיר.
- amlior
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
האם ניתן לנגן הקלטה בזמן שהממיר עדיין ממשיך להקליט את אותה תוכנית שההקלטה שלה תוכנתה מראש?
האם ניתן לכוון הקלטה לפי מדריך ה EPG?
איזה ממיר הכי מומלץ שמתאים לשידורים בארץ?
תודה!
האם ניתן לכוון הקלטה לפי מדריך ה EPG?
איזה ממיר הכי מומלץ שמתאים לשידורים בארץ?
תודה!
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: משהו שלא הבנתי לגבי הממירים מסוג הזה
צריך אנטנה.ronen61 כתב:מצטער על הבורות, אבל לא צריך אנטנה כדי לקלוט את השידוריים? או שהאנטנה היא בילט אין בתוך המכשיר....
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
אני שוקל לקנות את הממיר הזה, אבל מה שעושה לי רגליים קרות זו השמועה שערוץ 2 וערוץ 10 נקלטים במונו בלבד. הבנתי שהיו פניות לטלראן לתקן את זה אבל עד עכשיו לא יצא תיקון... למישהו יש מידע על כך?
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
זה ממש לא יכול להיות השמועה הזו , אני קולט ב- STEREO ב- 100% עם הממיר שהשאלתי.
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

איך יודעים ?
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
ככה כתוב בפורום של טלראן. תקרא שם