מי שכבר קיבל את הטלוויזיה שלו מוזמן לכתוב שהוא קיבל,
אני ביום ה16 ימי עסקים ובשיחה עם סנסור הבחורה אמרה לי שהיא מאוד מקווה שיגיע בטווח 21 ימי עסקים.
היא גם אמרה שאם אני מבטל עכשיו זה קנס של 100 שח?
מתי תגיע האספקה הבאה של מסכי פיליפס 8404
- punylich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- yanivkn
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
אי עמידה בזמן האספקה
נניח ולא יעמוד הספק בזמן האספקה שאליו התחייב - מה אז ?
האם יפצה אותנו במשהו או שזמן האספקה זה לא משהו מחייב ?
האם יפצה אותנו במשהו או שזמן האספקה זה לא משהו מחייב ?
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
תקוע - כלומר הפיקסל נשאר אותו צבע בכל הרקעים. (למשל כל הזמן אדום..)punylich כתב:כתבת שלושה סוגים?
שרוף זה מובן לי צבע שחור.
מה זה חצי מגיב
או תקוע ( אני מניח שלא מחליף צבע?)...
חצי מגיב - כלומר הפיקסל בעייתי ברקע או רקעים מסויימים (למשל רק על רקע ירוק תראה אותו אדום ובשאר הרקעים יגיב מצויין).
על פיקסל אחד שרוף או תקוע או חצי מגיב יש להחליף מסך חדש במסך חדש באריזה.
- aka_katz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
קצת מוציא את הטעם הטוב מלרכוש משהו חדש... אבל כניראה שהכל עובד ככה בארץ שלנו.
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
- Danman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
אני הזמנתי את המסך בתחילת חודש אוקטובר, לפי ההתחייבות של הספק (ביג סנסור) אני אמור לקבל אותה עד מחר
(8.11) התקשרתי אליהם ביום חמישי והם אמרו שגם ב8.11 הם לא יקבלו את הטלוויזיה, ויתקשרו אליי בשבוע הבא כשהם ידעו מתי היא תגיע.. ביזיון
(8.11) התקשרתי אליהם ביום חמישי והם אמרו שגם ב8.11 הם לא יקבלו את הטלוויזיה, ויתקשרו אליי בשבוע הבא כשהם ידעו מתי היא תגיע.. ביזיון
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
ביזיון כן ומעצבן.Danman כתב:אני הזמנתי את המסך בתחילת חודש אוקטובר, לפי ההתחייבות של הספק (ביג סנסור) אני אמור לקבל אותה עד מחר
(8.11) התקשרתי אליהם ביום חמישי והם אמרו שגם ב8.11 הם לא יקבלו את הטלוויזיה, ויתקשרו אליי בשבוע הבא כשהם ידעו מתי היא תגיע.. ביזיון...
אני במקרה דומה עם מחשב נייד ביטלתי הזמנה בגלל יום אחד של איחור !!
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
אני קיבלתי את המסך בול ביום ה-21, אבל בגלל שהייתי צריך לחכות לטכנאי, טענתי בפניהם שהם חורגים, וכפי שנאמר לי אני זכאי לפיצוי. אז ענו לי שאני אקבל מכשיר חשמלי קטן כלשהו ממה שיש להם במחסן, ושזה לוקח עד חודשיים לקבל אותו...punylich כתב:מי שכבר קיבל את הטלוויזיה שלו מוזמן לכתוב שהוא קיבל,
אני ביום ה16 ימי עסקים ובשיחה עם סנסור הבחורה אמרה לי שהיא מאוד מקווה שיגיע בטווח 21 ימי עסקים.
היא גם אמרה שאם אני מבטל עכשיו זה קנס של 100 שח?...
לגבי ביטול העסקה, ע"פ החוק, עד כמה שאני זוכר, הם יכולים לקחת לך עד 5% מעלות העסקה או 100 ₪, הנמוך מהשניים, וניתן לבטל אותה עד שבועיים לאחר קבלת המוצר.
בכל מקרה אני כבר שמח שהטלוויזיה הגיעה אלי, (חדשה ע"פ כל הבדיקות שיכולתי לבצע...) ואני חייב לומר שעד כה, אני מאוד מרוצה ממנה.