מתי תגיע האספקה הבאה של מסכי פיליפס 8404
אני מעוניין לקנות מסך פיליפס 8404 37 אינץ לחדר שינה זה מתאים לי מבחינת מרחק ואחרי סקר שעשיתי
הבעיה שאין אותו כרגע במלאי של החנויות
מישהו יודע מתי תגיע האספקה הבאה לארץ? בכל חנות מספרים לי על תאריכים שונים
אני לא רוצה לקנות עכשיו ולחכות איזה חודש או חודש וחצי
אני לא רוצה לקנות עכשיו ולחכות איזה חודש או חודש וחצי
אני הזמנתי ב18.10 42 אינץ 8404 והתקשרתי לפני יומיים (שזה היום ה10 ימי עסקים) לאלקטרה.
אמרו לי שבדרך כלל תוך 21 ימי עסקים זה מגיע.
קצת נבהלתי מבדרך כלל מה זה אמור להביע??
סרבו לתת לי זמן הגעה אפילו הערכה, אם לא יגיע עד סוף שבוע אני מבטל עסקה, לחכות חודש ויותר זה ממש מוגזם.
אמרו לי שבדרך כלל תוך 21 ימי עסקים זה מגיע.
קצת נבהלתי מבדרך כלל מה זה אמור להביע??
סרבו לתת לי זמן הגעה אפילו הערכה, אם לא יגיע עד סוף שבוע אני מבטל עסקה, לחכות חודש ויותר זה ממש מוגזם.
לפי הבנתי הם אמורים לקבל משלוח של 42 אינץ ב10.11 , רק יגיע לארץ
,
הייתי עכשיו בקניון בטרקלין ואלמ שניהם אומרים שה47 היה אמור להגיע ב25.10 ועוד לא הגיע לחניות
נראה לי אני מתקשר מחר לאלקטרה ומברר תאריך מדויק.
תבדקו גם מקווה שאחד יצליח ,
הייתי עכשיו בקניון בטרקלין ואלמ שניהם אומרים שה47 היה אמור להגיע ב25.10 ועוד לא הגיע לחניות
נראה לי אני מתקשר מחר לאלקטרה ומברר תאריך מדויק.
תבדקו גם מקווה שאחד יצליח ,
גם אני הזמנתי ב-30/9 את ה-8404 בגודל 47" ועדיין לא קיבלתי...
קח בחשבון ששישי ושבת לא נחשבים ימי עסקים אצלהם, וימי חול המועד של סוכות הם מחשיבים כחצאי ימים, למרות שזה לא רלוונטי לגביך (לגביי כן...).
בכל אופן תשובות ממשיות מאלקטרה לא מקבלים, חוץ מזה שיש בעיה כלשהי באספקה והם ייצרו קשר בימים הקרובים. תשובה יותר ספציפית לא קיבלתי.
דרך אגב, לאורך כל התקופה ביררתי איתם מדי פעם מה קורה עם הטלוויזיה, ותמיד אמרו לי שזה בדר"כ לא לוקח הרבה זמן, ויש גם ככה עוד זמן עד לתום ימי העסקים, ושייצרו איתי קשר בימים הקרובים...
יום ראשון הקרוב צריך להיות היום האחרון שהם אמורים לספק לי את המוצר לפי מה שרשום אצלם, אבל לפי מה שהבנתי, כנראה זה לא ייקרה. ממה שהבנתי מהם ע"פ התקנון שלהם, הפיצוי במקרה של איחור בהספקה הוא "מכשיר חשמלי קטן", כפי שנאמר לי.
נקווה שעד חמישי הקרוב נקבל כבר את הסחורה
קח בחשבון ששישי ושבת לא נחשבים ימי עסקים אצלהם, וימי חול המועד של סוכות הם מחשיבים כחצאי ימים, למרות שזה לא רלוונטי לגביך (לגביי כן...).
בכל אופן תשובות ממשיות מאלקטרה לא מקבלים, חוץ מזה שיש בעיה כלשהי באספקה והם ייצרו קשר בימים הקרובים. תשובה יותר ספציפית לא קיבלתי.
דרך אגב, לאורך כל התקופה ביררתי איתם מדי פעם מה קורה עם הטלוויזיה, ותמיד אמרו לי שזה בדר"כ לא לוקח הרבה זמן, ויש גם ככה עוד זמן עד לתום ימי העסקים, ושייצרו איתי קשר בימים הקרובים...
יום ראשון הקרוב צריך להיות היום האחרון שהם אמורים לספק לי את המוצר לפי מה שרשום אצלם, אבל לפי מה שהבנתי, כנראה זה לא ייקרה. ממה שהבנתי מהם ע"פ התקנון שלהם, הפיצוי במקרה של איחור בהספקה הוא "מכשיר חשמלי קטן", כפי שנאמר לי.
נקווה שעד חמישי הקרוב נקבל כבר את הסחורה
סוף סוף קיבלתי את הטלפון המיוחל והמסך יגיע ביום רביעי. הם ממש ניצלו את 21 יום ההספקה שלהם, ביום רביעי זה יהיה 20 יום לפי החישובים שלהם.
ד"א המסך הוא 42", ככה שאולי המשלוח הגיע מוקדם מהצפוי או שזה משלוח קודם למשלוח שpunylich מדבר עליו
ד"א המסך הוא 42", ככה שאולי המשלוח הגיע מוקדם מהצפוי או שזה משלוח קודם למשלוח שpunylich מדבר עליו
או שהם פשוט מכבים שרפות ומחלקים רק לאלה שכמעט תם להם ימי העסקים,
אם כך יש לי עוד 8 ימי עסקים איזה עצוב , האמת שזה פעם שניה עם סנסור ממש חסר אחריות.
חוץ מזה ש21 ימי עסקים זה הרבה, כנראה יש הסבר לכמות שהם נתנו מראש
במיוחד אם מנצלים אותם עד תומם
אם כך יש לי עוד 8 ימי עסקים איזה עצוב , האמת שזה פעם שניה עם סנסור ממש חסר אחריות.
חוץ מזה ש21 ימי עסקים זה הרבה, כנראה יש הסבר לכמות שהם נתנו מראש
במיוחד אם מנצלים אותם עד תומם
או שזה מסך שהוחזרpsyshush כתב:סוף סוף קיבלתי את הטלפון המיוחל והמסך יגיע ביום רביעי. הם ממש ניצלו את 21 יום ההספקה שלהם, ביום רביעי זה יהיה 20 יום לפי החישובים שלהם.
ד"א המסך הוא 42", ככה שאולי המשלוח הגיע מוקדם מהצפוי או שזה משלוח קודם למשלוח שpunylich מדבר עליו...
נכון,shuali כתב:או שזה מסך שהוחזרpsyshush כתב:סוף סוף קיבלתי את הטלפון המיוחל והמסך יגיע ביום רביעי. הם ממש ניצלו את 21 יום ההספקה שלהם, ביום רביעי זה יהיה 20 יום לפי החישובים שלהם.
ד"א המסך הוא 42", ככה שאולי המשלוח הגיע מוקדם מהצפוי או שזה משלוח קודם למשלוח שpunylich מדבר עליו......
כאשר הטכנאי מתקין את הטלוויזיה ביום רביעי דרוש ממנו להכנס לתפריט טכנאים, וכשאתה בנוכחותו, שיציג לך את מונה שעות העבודה של המסך.
את שעות העבודה של המסך ניתן לראות אך ורק בתפריט הטכנאים !!!
לתפריט הטכנאים אפשר להכנס רק עם קוד מסויים, שיש אותו לטכנאים (לטכנאי מוסמך של אלקטרה יש גישה לתפריט הטכנאים).
לעיתים קוד הטכנאים מופץ ברשת, כמו זה של ה-PV80.
קוד טכנאים ב-PV80
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הודעה מספר 5.
לתפריט הטכנאים אפשר להכנס רק עם קוד מסויים, שיש אותו לטכנאים (לטכנאי מוסמך של אלקטרה יש גישה לתפריט הטכנאים).
לעיתים קוד הטכנאים מופץ ברשת, כמו זה של ה-PV80.
קוד טכנאים ב-PV80
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
הודעה מספר 5.
היתה בעיית אספקה רצינית של ה 37 .Itzik_sal כתב:אני מעוניין לקנות מסך פיליפס 8404 37 אינץ לחדר שינה זה מתאים לי מבחינת מרחק ואחרי סקר שעשיתי
אני לא רוצה לקנות עכשיו ולחכות איזה חודש או חודש וחצי...
אני בדקתי בערך ב 10 לאוקטובר ובכל החנויות לא היה במלאי (דוקא 42" היה במלאי בלי בעיה).
נסעתי לחול, ושחזרתי, הרמתי טלפון לאבי סופר.
רכשתי ביום רביעי ה 28 לאוקטובר , וביום ראשון 1.11 המסך היה ברשותי.
המוכר צחק ואמר שאבי סופר שתה להם את כל המלאי...
באתרים כמו אולסייל וכו', היה כתוב 39 ימי עסקים או משהוא כזה, והם שינו ל 28 ימים.
בכל מקרה, מחר כבר מתקינים מאלקטרה מגיעים להתקין על הקיר... תיק תק.
אני היום צריך לקבל בול ביום ה-21, אחרי שהם ספרו לי את הימים וקבעו שגם לא סופרים את "איסרו חג" שאחרי סוכות. (את חול המועד ספרו בחצאים).
לגבי קוד טכנאים לבדיקת זמן השימוש, מצאתי את הלינק הבא (מתורגם מגוגל):
http://translate.google.co.il/translate ... 6num%3D100
בקיצור רשום שם שצריך ללחוץ ברצף על המקשים הבאים כדי להגיע לתפריט הטכנאים:
062596i (כאשר i זה כפתור ה-info)
מישהו יכול לנסות ולומר לי אם זה עובד?
מישהו יכול לנסות ולומר לי אם זה עובד?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dodi88dodi88 כתב:נכון,shuali כתב:או שזה מסך שהוחזרpsyshush כתב:סוף סוף קיבלתי את הטלפון המיוחל והמסך יגיע ביום רביעי. הם ממש ניצלו את 21 יום ההספקה שלהם, ביום רביעי זה יהיה 20 יום לפי החישובים שלהם.
ד"א המסך הוא 42", ככה שאולי המשלוח הגיע מוקדם מהצפוי או שזה משלוח קודם למשלוח שpunylich מדבר עליו......
כאשר הטכנאי מתקין את הטלוויזיה ביום רביעי דרוש ממנו להכנס לתפריט טכנאים, וכשאתה בנוכחותו, שיציג לך את מונה שעות העבודה של המסך....
גם את המונה של שעות העבודה של המסך אפשר לאפס .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אז איך אפשר לדעת שהמסך שאני מקבל לא הוחזר?
אי אפשר לדעת אתה אומר?
חשבתי ששנת ייצור והמונה הזה יעזור לי ,אז כשמגיע הצג לבדוק פיקסלים שרופים וזהו לא?
ומהיום שמקבלים האחריות של השנתיים מתחילה לא?
חוץ מזה משהוא יודע מה התקנות של סנסור (אלקטרה) לגבי פיקסלים שרופים?
אי אפשר לדעת אתה אומר?
חשבתי ששנת ייצור והמונה הזה יעזור לי ,אז כשמגיע הצג לבדוק פיקסלים שרופים וזהו לא?
חוץ מזה משהוא יודע מה התקנות של סנסור (אלקטרה) לגבי פיקסלים שרופים?
לפעמים תאריך הייצור על האריזה יכול להעיד בן כמה המסך.punylich כתב:אז איך אפשר לדעת שהמסך שאני מקבל לא הוחזר?
אי אפשר לדעת אתה אומר?
חוץ מזה משהוא יודע מה התקנות של סנסור (אלקטרה) לגבי פיקסלים שרופים?...
לבדוק מייד פיקסלים שרופים. במידה ויש פיקסל שרוף או חצי מגיב או תקוע - מייד לבקש החלפת מסך ולא להתפשר.
האחריות מתחילה ביום קבלת המוצר בבית הלקוח.
בהצלחה.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
עובדoreach כתב:אני היום צריך לקבל בול ביום ה-21, אחרי שהם ספרו לי את הימים וקבעו שגם לא סופרים את "איסרו חג" שאחרי סוכות. (את חול המועד ספרו בחצאים).
מישהו יכול לנסות ולומר לי אם זה עובד?...
רק תזהר לא לשנות שום הגדרה