תגובות לכתבה: מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
מסכי הדור הבא
במבוא לביקורת הזאת, בדף המאמרים, נאמר: "פיליפס מציגה את מסכי הדור הבא שלהם - 8404 היא הסנונית הראשונה".
אפשר לדעת אילו מסכים נוספים מהדור הבא אמורים להגיע בקרוב לארץ? ומתי? (אני בעיקר מתעניין בסדרה 9)
האם 42PES0001 שייך לדור הבא או לקודם?
אפשר לדעת אילו מסכים נוספים מהדור הבא אמורים להגיע בקרוב לארץ? ומתי? (אני בעיקר מתעניין בסדרה 9)
האם 42PES0001 שייך לדור הבא או לקודם?
שלום לכולם-ומועדים לשמחה.אניחדש בפורום המכובד -, בשעה טובה רכשתי פיליפס 37" דגם 8404,לפינת טלויזיה מרחק הצפייה 2.50 מטר לערך.המוצר נרכש בא.ל.מ במרכז ביג בבאר שבע- המון זמן אני קורא את ההמלצות של חברי הפורום,בתחילה נטיתי לרכוש את "הסוני" סדרה s/v אך המוכר בחנות שאני אישית מכיר היטב, המליץ לי יותר על הפילפס-וכעת אומר לכם את דעתי.אכן המכשיר עומד בציפיות שלי-אני מחובר "להוט" בממיר הרגיל-והטלויזיה ממש ברמה גבוהה ביותר-רואים ממש "באיכות" .ישנם ערוצים שפחות נראים טוב-וזה בגלל השידור הנחות.כרגע זה מחובר סקארט בממיר,-s-וידיאו לטלויזיה.כך הטכנאי של הוט המליץ וחיבר-על אף הערותיי- שעדיף סקארט-לסקארט-כמו שלמדתי מכם.אך בכל זאת רואים ממש מעולה.ובעתיד לסלון אני מצפה לקנות 42"-או 50" של פנסוניק ,סדרה g/v
שהבנתי מכם שכדאי לרכוש כי המוצרים האלו של פנסוניק באיכות גבוהה.היו ברוכים.....
שהבנתי מכם שכדאי לרכוש כי המוצרים האלו של פנסוניק באיכות גבוהה.היו ברוכים.....
אפשר פשוט להפנות - בלי לנסות לחנך ...NK כתב:ומה עם חיפוש מינימאלי? יש לך שרשור שלם באותו הנושא! אפשר להשיג את ה-8404 47 בפחות מ-9K .inverminx כתב:מישהו קנה את ה47 במחיר מעניין ורוצה לשתף ?......
אני מבין שעדיין לא קרא יצא לך לשאול שאלה שנשאלה איפשהו בשרשור אחר ?
הטכנאי הספציפי הזה של הוט הוא ביזיוןביג-בוס כתב:כרגע זה מחובר סקארט בממיר,-s-וידיאו לטלויזיה.כך הטכנאי של הוט המליץ וחיבר-על אף הערותיי- שעדיף סקארט-לסקארט-כמו שלמדתי מכם....
החיבור הכי טוב שניתן להוציא הוא חד משמעי: סקארט לסקארט
היית צריך להתעקש על כך
יכול מאוד מאוד להיות שלטכנאי לא היה כבל כזה במלאי, והוא סתם ניסה "למרוח אותך.
תצוגת SD מתקבלת על הדעת - תלוי באיכות השידור. במקרים גרועים - התמונה משתווה לטלוויזיה רגילה. במקרים טובים - התמונה נראית כאילו HD (אמרתי "כאילו" - לא ממש!) אני רואה בכבלים אנלוגית. ערוצי 10 ו-2 טובים מאוד. ערוץ HOT FAMILY למשל - יכול להגיע למצוין תלוי בסרט.doron35 כתב:שלום לכולם
לכל אלה שרכשו את הדגם 8404
האם אתם מרוצים משידורי ה SD ?...
מלבד זאת - חיבור למחשב ברזולוציית גג - מדהימה!
מה עם שידורי ספורט? איך רואים?urishani כתב:תצוגת SD מתקבלת על הדעת - תלוי באיכות השידור. במקרים גרועים - התמונה משתווה לטלוויזיה רגילה. במקרים טובים - התמונה נראית כאילו HD (אמרתי "כאילו" - לא ממש!) אני רואה בכבלים אנלוגית. ערוצי 10 ו-2 טובים מאוד. ערוץ HOT FAMILY למשל - יכול להגיע למצוין תלוי בסרט.doron35 כתב:שלום לכולם
מלבד זאת - חיבור למחשב ברזולוציית גג - מדהימה!...
תודה רבה לך.
עומר04 כתב:מה עם שידורי ספורט? איך רואים?urishani כתב:תצוגת SD מתקבלת על הדעת - תלוי באיכות השידור. במקרים גרועים - התמונה משתווה לטלוויזיה רגילה. במקרים טובים - התמונה נראית כאילו HD (אמרתי "כאילו" - לא ממש!) אני רואה בכבלים אנלוגית. ערוצי 10 ו-2 טובים מאוד. ערוץ HOT FAMILY למשל - יכול להגיע למצוין תלוי בסרט.doron35 כתב:שלום לכולם
מלבד זאת - חיבור למחשב ברזולוציית גג - מדהימה!...
תודה רבה לך....
NATIVE RATE
אני רוצה לחבר את ה-8404 דרך רסיבר שיבצע upscale .
האם לדגם זה יש מצב NATIVE RATE שיאפשר ביטול של המעבדים הפנימיים?
האם לדגם זה יש מצב NATIVE RATE שיאפשר ביטול של המעבדים הפנימיים?