תגובות לכתבה: מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
sagioto,
זה לא עניין של טרחה, פשוט נמאס לי לתת ציונים שרירותיים. בסופו של דבר אנשים קוראים רק את הציונים ופוסחים על כל המאמר ולכן החלטתי בכמה המאמרים הקרובים (כולל כאלה שלא פורסמו עדיין וכמה שכבר פורסמו) לוותר על התענוג ופשוט לכתוב את מה שאני חושב בלי לתת לזה מספר שרירותי ומיותר.
פשוט מצאתי שאני יושב מול המסך ומנסה להחליט אם עיבוד התמונה הוא 8 או 8.3 וזה פשוט מציק.
זה לא עניין של טרחה, פשוט נמאס לי לתת ציונים שרירותיים. בסופו של דבר אנשים קוראים רק את הציונים ופוסחים על כל המאמר ולכן החלטתי בכמה המאמרים הקרובים (כולל כאלה שלא פורסמו עדיין וכמה שכבר פורסמו) לוותר על התענוג ופשוט לכתוב את מה שאני חושב בלי לתת לזה מספר שרירותי ומיותר.
פשוט מצאתי שאני יושב מול המסך ומנסה להחליט אם עיבוד התמונה הוא 8 או 8.3 וזה פשוט מציק.
מהביקורת של עופר אני מבין שהמסך לא משדר SD באיכות גבוה ואני מחפש מסך שיציג SD 90 אחוז מהזמן אבל שאני רוצה לראות HD אני רוצה את הHD הכי טוב שיש ובגלל זה אני מחפש מסך FHD שיתן את התמונה הכי טובה בSD מישהו יכול להמליץ כי נראה לי שמפיליפס לא תבוא הגאולה.
אני מבין מה אתה אומר, וזה טיפשי לשים ערך מספרי מדויק למשהו שהוא כל כך לא מדויק,oferlaor כתב:sagioto,
פשוט מצאתי שאני יושב מול המסך ומנסה להחליט אם עיבוד התמונה הוא 8 או 8.3 וזה פשוט מציק....
אבל כן חסר משהו שמשקף את איפה אתה שם את המסך הזה בסקלת המסכים המוצעים בשוק,
והטיעון של אנשים קוראים רק את הציונים, יש בו זלזול בקהל הקוראים,
אם בנאדם יקנה כי מסך באלפי שקלים רק בגלל מספר כלשהו ולא יטרח לקרוא את הכתבה זאת כבר בעיה שלו,
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עוד ביקורת מושקעת, בהחלט מעניין.
שאלה קטנה - האם יש סיכוי לשיפור התמיכה בתכנים מהרשת? ותמיכה בHD - האם הרכיב הפנימי של הפענוח תומך בכך?
שאלה נוספת - מה הכוונה - HD RECORDER - זה פשוט הכינוי ליס מקס HD? או שיש אפשרות הקלטת HD במסך?
שמת לב לתמונה בYES 1? נראה סוף. עופר רק התייחס לתמונת הSD בDTT או בערוצים הראשון והשני. דווקא ערוץ 10 נראה טוב ביס...
שאלה קטנה - האם יש סיכוי לשיפור התמיכה בתכנים מהרשת? ותמיכה בHD - האם הרכיב הפנימי של הפענוח תומך בכך?
שאלה נוספת - מה הכוונה - HD RECORDER - זה פשוט הכינוי ליס מקס HD? או שיש אפשרות הקלטת HD במסך?
איך הבנת את זה?uknowmy כתב:מהביקורת של עופר אני מבין שהמסך לא משדר SD באיכות גבוה ואני מחפש מסך שיציג SD 90 אחוז מהזמן אבל שאני רוצה לראות HD אני רוצה את הHD הכי טוב שיש ובגלל זה אני מחפש מסך FHD שיתן את התמונה הכי טובה בSD מישהו יכול להמליץ כי נראה לי שמפיליפס לא תבוא הגאולה....
שמת לב לתמונה בYES 1? נראה סוף. עופר רק התייחס לתמונת הSD בDTT או בערוצים הראשון והשני. דווקא ערוץ 10 נראה טוב ביס...
בקשר לתמונה בYES 1 אני לא חושב שאפשר דרך מסך של מחשב להחליט אם התמונה באמת טובה, ואם איכות הSD בערוץ הראשון והשני לא טובה אז כנראה שזה בגלל איכות השידור ולא בגלל הטלויזיה למרות שמי צופה בערוץ הראשון?!?!? ואיך המסך הזה משדר SD ביחס למסכי FHD אחרים בשוק? איפה אתם ממקמים אותו? ואיזה מתחרי FHD יש לו באיכות תמונה SD? או שהוא הכי טוב בתחום?
- oferlaor
- מנהל

itay_pollak,
בהחלט - הכל עובר דרך הפורטל שלהם ולכן סביר להניח שככל שהם יחתמו על יותר חוזי תוכן כך יתרבו מספר השירותים שיהיו זמינים.
לגבי פיענוח HD, קשה לדעת כי הם הרי לא הכריזו מה בדיוק יש במכשיר ומה יכולותיו. כשרוכשים מכשיר תמיד אפשר לקוות שיתווספו לו יכולות אך כדאי לרכוש לפי היכולות שבטוח יש לו.
המכשיר אינו יכול להקליט בעצמו.
בהחלט - הכל עובר דרך הפורטל שלהם ולכן סביר להניח שככל שהם יחתמו על יותר חוזי תוכן כך יתרבו מספר השירותים שיהיו זמינים.
לגבי פיענוח HD, קשה לדעת כי הם הרי לא הכריזו מה בדיוק יש במכשיר ומה יכולותיו. כשרוכשים מכשיר תמיד אפשר לקוות שיתווספו לו יכולות אך כדאי לרכוש לפי היכולות שבטוח יש לו.
המכשיר אינו יכול להקליט בעצמו.
- oferlaor
- מנהל

uknowmy,
בעבר נתתי לציוד ציונים לכל קטגוריה, אבל זה די מעייף. אני תמיד לא יוצא מרוצה מהציונים שלי - הם לא מצליחים לשקף נאמנה את הבדיקה של המכשיר.
בעבר נתתי לציוד ציונים לכל קטגוריה, אבל זה די מעייף. אני תמיד לא יוצא מרוצה מהציונים שלי - הם לא מצליחים לשקף נאמנה את הבדיקה של המכשיר.
אם הם לא מצליחים לשקף באמת את מה שהמכשיר שווה אז אתה צודק אני גם לא ממליץ לכתוב אותם, אבל אני מאמין שאתה יודע את העבודה כמו שצריך ובעניי הם כן מצליחים לשקף את המסך ביחס למסכים אחרים פשוט צריך להשקיע זמן ומחשבה, ולבחור כמוני שמחפש מסך FHD שישדר תכני SD בצורה הטובה ביותר יכל לעזור מאד דירוג של כל דבר בניפרד במסך וככה היייתי יכול לדעת מה מקצוען כמוך חושב על המסך, כי עכשיו אני צריך ללכת לראות את הפיליפס במקום אחד ואת הסמסונג במקום אחר ואם יש עוד מסכים אז זה בכלל בלאגן ואי אפשר לבדוק את כולם באותם תנאים כי אין את כולם באותה חנות ולא כולם מכוונים כמו שצריך או מחוברים כמו שצריך אז זה קצת בעיה, אהבתי את התמונה של הפיליפס אבל העניין הוא איך הוא ביחס למסכים אחרים ואת זה קשה לי לבדוק.
- oferlaor
- מנהל

asaf23,
בעת הבדיקה לא היה עדיין עדכון תוכנה זמין.
unknowmy,
דווקא אני חושב ששיקפתי את ההבדלים בטקסט של המאמר. המשמעות העיקרית היא שצריך לקרוא את המאמרים במקום רק לרפרף לסוף
בעת הבדיקה לא היה עדיין עדכון תוכנה זמין.
unknowmy,
דווקא אני חושב ששיקפתי את ההבדלים בטקסט של המאמר. המשמעות העיקרית היא שצריך לקרוא את המאמרים במקום רק לרפרף לסוף
- oferlaor
- מנהל

NK,
יש את ה-21:9 ואת ה-AUREA בגדלים הללו.
ה-AUREA דור שלישי היא מטורפת לחלוטין. יש תמונות שלה שלקחתי ב-IFA.
יש את ה-21:9 ואת ה-AUREA בגדלים הללו.
ה-AUREA דור שלישי היא מטורפת לחלוטין. יש תמונות שלה שלקחתי ב-IFA.