אתה מאמין במשפט "you get what you pay for" באודיו?
- logankungfu
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
אופיר לב- אני איתך לגמרי בעניין זה. 
- barvazol
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
מלךתומרצין כתב:התכוונת למצי.ה?ofirharlev כתב:אני מאמין שאין תענוג בעולם כמו מציאה...יד שניה זה הדבר......
הרלב, אני מבקשlogankungfu כתב:אופיר לב- אני איתך לגמרי בעניין זה....
תודה תודה
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 627
יש לך אחלה עקומה, שלי מסתיימת בדיוק איך שהיא מתחילהoferlaor כתב:logankungfu,
לפני זמן מה היה לי את העונג לשמוע את מרטין מסביר למישהו על עקומות עלות/תועלת ועל כך שבעצם העקומות הן אישיות ונקודת ה-SWEETSPOT שלהן משתנה לפי אופי האדם, התקציב שלו והטעם שלו.
יש מערכות שהייתי רוכש אם הייתי יכול, ואם היה לי בית מתאים להכיל כזו מערכת... בינתיים אין לי, אז העקומה מתיישרת הרבה יותר מוקדם מכפי שהיא היתה אלמלא כן....
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 627
הזכרת לי דבר שאני ממליץ לכולם ללכת לבדוק,באם אתם תושבי חיפה והסביבה ישנו שוק המציאות בחיפה תחתית לא זוכר בדיוק איפה הוא עכשיו, הייתי שם רק פעם אחת חפוזה ויש שם דברים מדהימים שיעניינו את רובנו -כמובן בשקלים בודדים.ofirharlev כתב:אני מאמין שאין תענוג בעולם כמו מציאה...יד שניה זה הדבר...
טיפ קטן למי שהולך - לשים ארנק קדימה והצטייד בפנס אם אתם הולכים בערב (פתוח בשבת ובמוצ"ש).
אלעד.
- logankungfu
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
כמו מה לדוגמה?
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
כמו שניכתב רבות בתחומי העסוק של גברים או ליתר דיוק תחבבים העלות מול התועלת לא יכולה להימדד אלא להיות מוערכת
ולמה אני מתכוון .
תחום עיסוק מכוניות - האם כאשר חברה גברים משוחחים על מכונית אחד חושב ש BMW הוא הרכב האולטימטיבי עלות הבסיס שלו מעל 300 אלף אחר חושב שסוברו טורבו שעלותו 200 אלף ואחר חושב שלקנות רכב של שנות ה 50 כגון טריומפ ב 50 אלף שקל .
האם לדעתכם ההשקה שווה באחד מהמכוניות הנ"ל לא בטוח .
אבל מה שבטוח הוא :
אם יש לך כסף להשקיע בתחביב תשקיע ותהנה
נכון שמבחינתי ה BMW עדיפה ונוחה אחר יחשוב שסוברו עדיפה.
תחביבים נוספים הסובלים מאותם סימפטומים הם אופנים ,אספנות פרפרים , אופועים , גלישה , סקי וכו.......

ולמה אני מתכוון .
תחום עיסוק מכוניות - האם כאשר חברה גברים משוחחים על מכונית אחד חושב ש BMW הוא הרכב האולטימטיבי עלות הבסיס שלו מעל 300 אלף אחר חושב שסוברו טורבו שעלותו 200 אלף ואחר חושב שלקנות רכב של שנות ה 50 כגון טריומפ ב 50 אלף שקל .
האם לדעתכם ההשקה שווה באחד מהמכוניות הנ"ל לא בטוח .
אבל מה שבטוח הוא :
אם יש לך כסף להשקיע בתחביב תשקיע ותהנה
נכון שמבחינתי ה BMW עדיפה ונוחה אחר יחשוב שסוברו עדיפה.
תחביבים נוספים הסובלים מאותם סימפטומים הם אופנים ,אספנות פרפרים , אופועים , גלישה , סקי וכו.......
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים