בעיות קליטת DVB-T/DTT בעיר ת"א
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בת"א הרבה מהבניינים הם ישנים ולא כל כך מתוחזקים בעניין הזה. בבניין שאני גר בו, למשל, אין אנטנה משותפת מסודרת, אלא תורן רעוע וחלוד עם שרידי אנטנות חלודים משנות השמונים...
שווה לך לשאול את הועד לגבי זה. אם אין אנטנה, ההוצאה לא אמורה להיות גבוהה במיוחד, כמה מאות שקלים מהקופה המשותפת ויש קליטה לכולם.
שווה לך לשאול את הועד לגבי זה. אם אין אנטנה, ההוצאה לא אמורה להיות גבוהה במיוחד, כמה מאות שקלים מהקופה המשותפת ויש קליטה לכולם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה, אני אשאל את הוועד. אגב, ידוע לך אם במקרה שאני לא מצליחה לקלוט את השידורים- ניתן להחזיר את הממיר?הפחידו כאן עם העניין הזה שאין קליטה, וחבל לי סתם לזרוק כסף על הממיר, מה גם שעדיין לא הודעתי להוט שאני נפרדת מהם לא-בצער-רבpixies כתב:בת"א הרבה מהבניינים הם ישנים ולא כל כך מתוחזקים בעניין הזה. בבניין שאני גר בו, למשל, אין אנטנה משותפת מסודרת, אלא תורן רעוע וחלוד עם שרידי אנטנות חלודים משנות השמונים...
שווה לך לשאול את הועד לגבי זה. אם אין אנטנה, ההוצאה לא אמורה להיות גבוהה במיוחד, כמה מאות שקלים מהקופה המשותפת ויש קליטה לכולם....
אני גר קצת יותר צפונית ממור, באזור דיניגוף / בזל. והדירה שלי פונה לכיוון מזרח (יש חלון לרחוב)
יש לי פיליפס 8404 , הבנתי שיש בה ממיר פנימי אז לא צריך ממיר חיצוני.
אז קניתי אנטנה די פשוטה מחנות חשמל (ממש נוסטלגיה משנות השמונים) : EU-1645p

במדריך העברי של הטלויזיה, מצויין הסבר לקליטת שידורי DVBT, אבל מפנים שם לתפריט שלא קיים כלל.
Installation -> channel installation -> antenna or cable dvbd
התפריט האחרון לא קיים ב8404 (האם צריך לעשות עדכון קושחה? firmware)
תודה!

במדריך העברי של הטלויזיה, מצויין הסבר לקליטת שידורי DVBT, אבל מפנים שם לתפריט שלא קיים כלל.
תודה!
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש טלויזיות כמו הסוני שלי . שלא קולט MPG4
רק 2
רק 2
רק הטכנאי קרמר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בפיליפס אמורה להיות תמיכה - צור קשר עם החברה...
התפריטים משתנים בהתאם להגדרת המדינה. ככה זה ב-5404:tranquil כתב:במדריך העברי של הטלויזיה, מצויין הסבר לקליטת שידורי DVBT, אבל מפנים שם לתפריט שלא קיים כלל.
התפריט האחרון לא קיים ב8404 (האם צריך לעשות עדכון קושחה? firmware)...
1. הרץ את ה-setup wizard לכיוון התחנות מחדש.
2. בחר מדינה אירופית כלשהי (אני בחרתי צ'כיה).
3. הגבל את החיפוש לערוצים דיגיטליים בלבד.
4. הרץ את החיפוש האוטומטי - הוא כבר ימצא עבורך את כל 5 הערוצים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הי חברים!
הייתי עכשיו בקניון עזריאלי, ראיתי בא.ל.מ. את הממיר Konka עם אנטנה הקטנה שמגיע עם המכשיר. בחנות המכשיר מחובר לטלויזיה ורואים שהשידור לא הכי יציב, או ליתר דיוק מקרטע. לעומת זאת המוכר בחנות אמר שמכר בימים האחרונים כ-150 ממירים וחזרו רק 2-3 שנמכרו אח"כ שוב ולא חזרו יותר. האם מישהו שגר במרכז העיר כבר קנה?
תודה
הייתי עכשיו בקניון עזריאלי, ראיתי בא.ל.מ. את הממיר Konka עם אנטנה הקטנה שמגיע עם המכשיר. בחנות המכשיר מחובר לטלויזיה ורואים שהשידור לא הכי יציב, או ליתר דיוק מקרטע. לעומת זאת המוכר בחנות אמר שמכר בימים האחרונים כ-150 ממירים וחזרו רק 2-3 שנמכרו אח"כ שוב ולא חזרו יותר. האם מישהו שגר במרכז העיר כבר קנה?
תודה
קיבלתי היום את ה-8404 ואני תוהה איזו אנטנה כדאי לחבר (האם אנטנה אקטיבית פנימית תספיק), גר במרכז תל אביב.
אשמח לשמוע אם הצלחת לקלוט את הערוצים.
אשמח לשמוע אם הצלחת לקלוט את הערוצים.
tranquil כתב:אני גר קצת יותר צפונית ממור, באזור דיניגוף / בזל. והדירה שלי פונה לכיוון מזרח (יש חלון לרחוב)
תודה!...
כרגע רוב אזור המרכז זה "חור" אחד גדול 
מתוך הודעה שלהם מתחילת השבוע.
מתוך הודעה שלהם מתחילת השבוע.
http://www.hometheater.co.il/vt92647יש לציין שאנו בוחנים אפשרות להתקין משדר נוסף לאזור המרכז ובנוסף פריסת המשדרונים (Gap Fillers) תתבצע לאחר סיום המיפוי הארצי....
גיליתי את השרשור הזה קצת מאוחר מדי... היום קניתי את הדונגל USB של APEX מהמבצע של באג (99 ש"ח על כל קנייה מעל 99 ש"ח) ולתומי קיוויתי שאוכל לקלוט שידורים, לצערי בעזרת האנטנה הפנימית אני לא יכול לקלוט והאנטנה החיצונית כנראה לא מחוברת או לא קיימת (עברתי לבניין לפני שבוע ועוד לא הספקתי לעלות לגג) מחר אני אנסה לברר מי זה הוועד ואח"כ האם יש אנטנה בבניין והאם היא עדיין מחוברת.
אני גר באזור של נחלת יצחק, האם יש כאן מישהו שגר באזור והצליח לקלוט?
אני גר באזור של נחלת יצחק, האם יש כאן מישהו שגר באזור והצליח לקלוט?
- once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ההמלצה שלי (לי זה עובד):
חבר את האנטנה (היא מגנטית) למשהו מתכתי גדול שיש לך בבית.
אני חיברתי את שלי לסטנד של מיקרופון (ניסיתי גם על המתקן תליה של הכביסה...גם עבד).
חבר את האנטנה (היא מגנטית) למשהו מתכתי גדול שיש לך בבית.
אני חיברתי את שלי לסטנד של מיקרופון (ניסיתי גם על המתקן תליה של הכביסה...גם עבד).