שרשור תגובות: מדיה פורטל גירסאת CLIENT/SERVER

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #21 

Catskinner כתב:1. גוגל לא דוגמא מתאימה. הם שולטים בכל השרות שלהם מא ועת ת.

2. לא מכיר. לא יכול לחוות דעה

3. אנחנו מדברים על אותו תקן שבגרסת b לא היית מצליח לחבר התקנים של שני יצרנים שונים, שבגרסת g חיבור התקן b מנחית את כל הרשת ושתקוע כבר שלוש שנים באותו מצב כי החברים בתעשיה לא מסוגלים להזיז את תקן n? בגלל שאני מכבד אותך אני אעשה כאילו שלא הצלחתי לקרוא את הסעיף הזה כי אם זה הקריטריון שלך להצלחה אז זה נראה אפילו יותר גרוע מ BT.

4. גם לא מתאים. ספציפית לסקייפ אתה זקוק לרשיון מהם כדי להוסיף את היכולת לתוך טלפון. בכללי ל P2P מלבד bitorrent לא שמעתי על הטמעת היכולות לתוך devices שאנם מחשבים אישיים.

5. ממש לא. ראה את המאמצים המאוד מצליחים לדוגמא של yahoo לשמר את ה IM שלהם כ prorietary ואת חוסר היכולת של אפליקציות צד שלישי כמו trillian לתת פתרון אחוד.

אתה יכול להמשיך לנסות, הנה אתן לך טיפ: USB. עובד עם כל דבר וממש cross platform. אבל מה...נשלט על ידי intel שלא מתכוונת לתת ל AMD או NVIDIA להכתיב לה מה יכנס ב USB 3. רואה לאן הדברים מובילים? אין שום אפשרות שמקבץ של יצרנים שכל אחד דואג לכיס שלו ומעוניין לדחוף לך את הטכנולוגיה שלו לגרון כדי לנעול אותך כלקוח יסכימו ביניהם על פתרון שיעשה לך הלקוח חיים קלים אם תבקש לעבור מספק אחד לשני. בשביל זה צריך גוף ממשלתי או בין לאומי בלתי תלוי בתעשיה ושיכול לתת ליצרנים בעיטה בביצים כשצריך.
...
נתתי דוגמאות לפלטפורמות מבוזרות אשר הצליחו, וכל הדוגמאות הנ"ל רלוונטיות:
1. גוגל שולטים בפלטפורמה המבוזרת שלהם בדיוק כמו ש-sage שולטים בשרתי מדיה ולקוחות המדיה שיהיו אצלי בבית

2. זו רשת מבוזרת אשר מנצלת כוח מחשוב של מליוני יוזרים בעולם על מנת לבצע משימות חישוב שאף מחשב אחר בעולם לא יוכל לבצע. כך למשל פוצח הגנום האנושי.

3. כן, נתתי דוגמא את תקן 802.11 אשר הוכיח לעולם מה interop יודע לעשות. מדבריך אני רואה שאתה לא מכיר את ההסטוריה והיריעה כאן קצרה מלתאר את הכל אני רק אשים דגש על כמה נקודות שצרמו לי.
א. host שעובד ב-802.11b ומתחבר לרשת 11g לא מוריד את כל הרשת ל-b.
ב. wifi מבוסס על תקן של IEEE. כמו שאתה יודע IEEE זה גוף תקינה, אז למה צריך את wifi? ובכן הארגון הזה הוקם על ידי יצרנים על מנת להבטיח interop ביניהם. למה צריך אינטראופ? כדי להגיע ל-mass market. אינטל בזמנו (1997-2000) צחקה על העסק הזה, וכשהיא התעוררה עם ה-ipw2200 שלה, אתרוס כבר מכרה מליון! צ'יפים בחודש.
את סיפור ההצלחה של הקונצסוריום של wifi מנסים לשחזר עכשיו עם wimax שהוא ארגון שחברים בו יצרנים, רגולטורים וספקי שירות אשר אימץ את תקן 802.16. מטרת הפורום הזה היא אחת: להבטיח interop בין ציוד של אלווריון לבין ציוד של מוטורולה. האינטרס ברור לכולם: בלי אינטראופ המחירים של ה-devices יהיו גבוהים מדי והטכנולוגיה הזו לעולם לא תגיע ל-mass market.
לגבי הזמן שלוקח ל-N להגיע. אני לא יודע מתי פעם אחרונה השתתפת בועדת תקינה, אבל העסק הזה לוקח זמן (והרבה). כמה זמן לקח לפתח את הסלולר? את 2G? את 3G? קבוצת העבודה של 802.16 (התקן ש-WIMAX אימץ) התכנסה לראשונה לפני שנת 2000...

4. לא הבנת אותי: סקייפ זו דוגמא לרשת טלפוניה מבוזרת. אשר לא עובדת בטפולוגית ענן אלא בטופולוגיה של multi star. אבל זו רשת מבוזרת לכל דבר ועניין.

5. שוב לא הבנת אותי: רשתות ה-IM מתבססות על שרתים מבוזרים. כל רשת והחווה (או חוות שלה). בדיוק כמו ש-yahoo מצליחים לשתף משאבי רשת, מחשוב ו-DB על מנת להחזיק את ה-IM שלהם, אפשר לנצל את אותה אלגוריתמיקה (או עקרון דומה שלה) על מנת לנצל את משאבי המולטימדיה בבית ולהזרים טלוויזיה לחדר א' מכרטיס לכידה שנמצא בקומת המרתף בכלל.

6. את USB לא הבאתי כדוגמא, בין השאר בגלל מה שתיארת. אבל אם כבר התחלנו, אפשר להסתכל על ה-interop של הסלולר, אפשר להסתכל על interop של מליון ואחד שירותים באינטרנט, החל מ-DNS וכלה ב-radius או pppoe.
אני מסוגל לקחת טלפון סלולרי שיוצר בטיוואן, להדליק אותו בישראל, בארה"ב, באירופה, ואפילו בקמרון ובכל מקום הוא יעבוד מול ציוד base station אחר, של יצרן אחר, ושל ספק שירות אחר.
התעשייה כבר מזמן הבינה שזו הדרך היחידה להגיע למספרים של סלולר, ל-mass market אמיתי. בגלל זה קמים פורומים כמו wifi, כמו wimax, כמו 3gpp ועוד.
You are never fully dressed without a smile

rberkner
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 375
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #22 

מאמר מאוד מעניין וכתוב בצורה נהדרת.

מה הכינויים של הכותבים בפורום?

רוני

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #23 

shed, אנחנו לא מבינים האחד את השני כי בזמן שאתה מתאר לי כמה קל לשלב רכיבים שונים על ידי ממשק משותף לצורך עבודה מבוזרת אני מנסה להסביר לך שהיישום בשטח או שדפוק, או שלא מגיע לחצי ממה שמחולל ה Hype פרסם בזמנו או שזה עובד יופי אבל דורש גוף מנהל (לא רק מתקן) אחד ושולט.

אם נמשיך את הדוגמא שנתת לטלפון סלולארי אז הסיבה היחידה שהיום אתה מסוגל לדבר עם אותו טלפון כמעט בכל מקום בעולם נעוצה בשתי סיבות:
1. כי האיחוד האירופאי החליט בזמנו על GSM כתקן מחייב
2. כי הטכנולוגיה התפתחה מספיק כדי לאפשר לשלב בטלפון אחד מקלטים למספר שיטות שידור סלולארי. אין ולא היה שום דרך לאפשר לטלפון שיודע רק לקלוט CDMA להשתלב ברשת המשדרת בתקן אחר לדוגמא.

לכן אני מאוד סקפטי בקשר ליישום מוצלח וללא תפרים של עיבוד מבוזר ל AV ברשת ביתית. אין לי ספק שזה אפשרי אבל אני חושש שזה ידרוש מאיתנו להתיישר על פתרון של קבוצת יצרנים מסויימת וגם אז ללמוד לחיות עם כל מיני מוזרויות מעצבנות.

ממש כבר לא קשור אבל אשמח להבהרה: עד כמה שידוע לי רשתות WIFI b g שבהן מתחבר התקן b חייבות לחזור לאפנון אות CCK על מנת לאפשר את ההתחברות ולכן קצב השידור מונחת חזרה ל 11Mbps.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #24 

Catskinner כתב:shed, אנחנו לא מבינים האחד את השני כי בזמן שאתה מתאר לי כמה קל לשלב רכיבים שונים על ידי ממשק משותף לצורך עבודה מבוזרת אני מנסה להסביר לך שהיישום בשטח או שדפוק, או שלא מגיע לחצי ממה שמחולל ה Hype פרסם בזמנו או שזה עובד יופי אבל דורש גוף מנהל (לא רק מתקן) אחד ושולט.

אם נמשיך את הדוגמא שנתת לטלפון סלולארי אז הסיבה היחידה שהיום אתה מסוגל לדבר עם אותו טלפון כמעט בכל מקום בעולם נעוצה בשתי סיבות:
1. כי האיחוד האירופאי החליט בזמנו על GSM כתקן מחייב
2. כי הטכנולוגיה התפתחה מספיק כדי לאפשר לשלב בטלפון אחד מקלטים למספר שיטות שידור סלולארי. אין ולא היה שום דרך לאפשר לטלפון שיודע רק לקלוט CDMA להשתלב ברשת המשדרת בתקן אחר לדוגמא.

לכן אני מאוד סקפטי בקשר ליישום מוצלח וללא תפרים של עיבוד מבוזר ל AV ברשת ביתית. אין לי ספק שזה אפשרי אבל אני חושש שזה ידרוש מאיתנו להתיישר על פתרון של קבוצת יצרנים מסויימת וגם אז ללמוד לחיות עם כל מיני מוזרויות מעצבנות.

ממש כבר לא קשור אבל אשמח להבהרה: עד כמה שידוע לי רשתות WIFI b g שבהן מתחבר התקן b חייבות לחזור לאפנון אות CCK על מנת לאפשר את ההתחברות ולכן קצב השידור מונחת חזרה ל 11Mbps.
...
1. בקשר לטלפון סלולרי, אני לא מכיר התקן handset שיודע לעבוד גם CDMA וגם GSM. אבל כל טלפון GSM ידבר עם כל base station GSM. דרך אגב, נתח השוק של GSM הוא כ-75% (אם אני לא טועה). העתיד שלו, שנקרא LTE אמור לתפוס יותר.
בכל מקרה, GSM זו בדיוק דוגמא לגוף תקינה + קונצסוריום של חברות אשר הצליח להביא ל-interop.
WIFI זו דוגמא נוספת, צריך עוד לחיות ולראות האם WIMAX יצליח לשחזר את ההצלחה.

בקשר ל-WIFI - ברשת שבה יש AP, בתחילת כל frame ה-AP משדר beacon סנכרון (זה המקום לציין שהפריימים לא שווים בגודלם). הביקון הזה תמיד משודר באפנון הכי נמוך האפשרי על מנת לאפשר גם ללקוחות שנמצאים רחוק להתחבר. כאשר לקוח התחבר, כל לקוח עובד מול ה-AP באפנון המתאים לו.
הרי אין הבדל בין לקוח B שנמצא חצי מטר מה-AP לבין לקוח G שנמצא במרחוק 300 מטרים ועוצמת הקליטה שלו מאפשרת לו לעבוד באפנון הכי בסיסי שיש.

בקשר למערכת מדיה ביתית מבוזרת. אני לא חושב שנזכה לראות interop ברמות שתיארתי קודם, מהסיבה הפשוטה ביותר: השוק לא מספיק גדול. אני כן חושב שנראה מערכות מבוזרות, מבית יצרן אחד (או יותר) אשר מנהלות את המדיה בבית בצורה יעילה וחכמה, תוך שימוש במשאבים מבוזרים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #25 

נכון, ולמה GSM תפס 75% (זה מספר שלך, לא שלי דרך אגב)? כי גוף ממשלתי עם שיניים - ראה האיחוד האירופאי - לקח אחריות בתחילת הדרך. היות וזה לא סביר שהאיחוד יתערב בשיטת עיבוד המולטימדיה אצלנו בסלון אז נאלץ להסתדר עם פתרונות proprietary כדוגמת iTune ו Bonjour או פתרונות צולעים כדוגמת bluetooth.

אם תגיד שאני סקפטי מידי אז דע לך שהלך הרוח שלי מתבסס על גורלו המר של CableCard בארה"ב שאפילו בגרסת 2 לא הצליח לפרוץ לבתים מעבר לממירים בגלל שספקי השרותים הצליחו לסובב על האצבע את הממשל בארה"ב.

דרך אגב, אתה כאן כי הילדה שוב העירה אותך ב 5?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #26 

GSM תפס בגלל מגוון סיבות ולאוו דווקא אחת (75% זה לא מספר שלי, זה מספר מתוך חקר שוק).
WIFI תפס בעיקר בגלל סיבה אחת: INTEROP אשר הביא לירידת מחירים דרמטית ובעקבות כך - ל-mass market.
WiMAX מנסה לעשות בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר.
אנחנו יכולים לפצוח כאן בדיון שלם על interopים, האסטרטגיה (והפספוס הגדול) של אינטל, אבל זה יקח את הדיון למקום אחר, וחבל. במפגש הבא אשמח להעביר איתך כמה דקות על הנושא.

לעניין הסלון- גם היום יש גופי תקינה, וקונסצוריומים של חברות אשר סוגרות על תקנים ו-interopים ביניהם. זה עוד לא בשל, עוד לא סגור - אבל בדרך.
הנה שתי דוגמאות שקופצות לי לראש כאשר אני חושב על interop וביזור בסלון:
1. הטלוויזיה שלי יודעת לקבל VGA מכל מחשב שאני אחבר אליה, לא משנה מה היצרן.
2. אפשר לצפות בתכנים שמאוכסנים על שרת mythtv מ-PDA, מכל מחשב ומאיפון. לאחרונה נכנסה תמיכה ב-upnp מה שיקל על פיתוח התקנים וקליינטים נוספים שידעו לדבר עם myth server.
3. אם יש בבית יותר משרת mythtv אחד - השרתים יחלקו ביניהם את עבודת ההקלטה, הקידוד, סימון פרסומות ועוד - באופן אוטומטי. היום זה נעשה בטופולוגיה של maser - slaves ולא ענן.

דבר אחרון:
זמן האיכות שלי מתחיל בחמש בבוקר. גם לפני שהיא נולדה הייתי קם ומתסכל על הזריחה מהגג. עכשיו הכיף הוא כפול! :D

lebovitz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 393
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #27 

שאלה שקצת חורגת מהנושא שכולם מדברים פה, וקשורה יותר לכתבה.

אני משתמש ותיק של MP, וניסיתי להתקין את ה-CLIENT SERVER. ב-SERVER הכל נראה בסדר, הערוצים מקונפגים ונשלפים מה-XMLTV. אני גם יכול ב-SERVER לראות בפועל את ערוצי הטלוויזיה.
ה-CLIENT מוצא את ה-SERVER ומציג את לוח השידורים שה-SERVER הוריד, אבל כשאני מנסה לראות תוכנית טלוויזה, אני לא רואה כלום. למעשה ה-MP מתחיל להגיב באיטיות גדולה מאד, ובדר"כ יש צורך לסגור את ה-MP דרך ה-Process manager.

מישהו נתקל בתופעה?

gshhar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #28 

יש לי שאלה כי ראיתי שהתייחסתם ל-IRTrans.
יש לי מארז של ORIGEN שבא עם שלט ועם ה-IRTrans אבל משום מה שמדיה פורטל הוא לא שולט לי (בניגוד למדיה סנטר) אלא רק על חלק מהכפתורים כמו מעבר בין VIDEO ו-AUDIO במסך הראשי ככה שאיך שאני שם סרט אני יכול רק להעביר אותו קדימה או אחורה אבל לא לצאת ממנו ושאר דברים כמו למשל להיכנס לפלגאין של הסדרות.
בגלל זה אני לא משתמש בתוכנה לצערי כי אני צריך גם עכבר וזה כבר לא ממש נוח לי.
במדיה סנטר לעומתזאת השלט שולט על כל הפונקציות ככה שזה מאוד נוח אבל אני מעדיף לעבוד עם המדיה פורטל.
האם יש אפשרות שהשלט יעבוד לי עםהתוכנה הנ"ל ? (למה בדיוק הזכרתם את IRTrans במאמר ?).

תודה.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #29 

lebovitz כתב:שאלה שקצת חורגת מהנושא שכולם מדברים פה, וקשורה יותר לכתבה.

אני משתמש ותיק של MP, וניסיתי להתקין את ה-CLIENT SERVER. ב-SERVER הכל נראה בסדר, הערוצים מקונפגים ונשלפים מה-XMLTV. אני גם יכול ב-SERVER לראות בפועל את ערוצי הטלוויזיה.
ה-CLIENT מוצא את ה-SERVER ומציג את לוח השידורים שה-SERVER הוריד, אבל כשאני מנסה לראות תוכנית טלוויזה, אני לא רואה כלום. למעשה ה-MP מתחיל להגיב באיטיות גדולה מאד, ובדר"כ יש צורך לסגור את ה-MP דרך ה-Process manager.

מישהו נתקל בתופעה?
...
קרה לי את זה, מה שעשיתי - פשוט הסרתי לחלוטין כל זכר למדיה פורטל ממחשב הclient (כולל גרסאות ישנות) והתקנתי את גרסת הclient מחדש. זה פתר את הבעיה.
אם עדיין לא יעזור - תנסה לבדוק את הגדרות הcodec של הTV. (מומלץ להשתמש בcodec מסחרי כמו PowerDVD - הם בדר"כ יותר טובים)

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #30 

הורדתי את הגירסא האחרונה מהאתר שלהם 1. RC1 אבל הוא התקין לי כרגיל ללא SQL וללא סרבר (בחרתי ללא תמיכה בTV).
איך יכול להיות ?

אגב, מאמר מעולה
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

owen
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
קיבל תודות: 1 פעם

לכל המתעניינים....

שליחה #31 

מצאתי את זה ונראה לי די מושלם בתור client :
http://www.via.com.tw/en/products/embed ... /index.jsp .
העלות לא נוראית בסביבות 300$.
נערך לאחרונה על ידי owen ב 03/07/2008 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

Re: לכל המתעניינים....

שליחה #32 

owen כתב:מצאתי את זה ונראה לי די מושלם בתור client :
http://www.via.com.tw/en/products/embed ... /index.jsp .
העלות לא נוראית בסביבות 300$.
...
לא שווה...
מעבד VIA
הוא לא יכול להריץ HD
אין יציאת HDMI
אין יציאות דיגיטליות

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

Chura כתב:הורדתי את הגירסא האחרונה מהאתר שלהם 1. RC1 אבל הוא התקין לי כרגיל ללא SQL וללא סרבר (בחרתי ללא תמיכה בTV).
איך יכול להיות ?

אגב, מאמר מעולה
...
תודה,
כאשר אתה בוחר ללא TV, אז אין משמעות לServer או לSQL ובגלל זה הוא לא התקין לך אותם.

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #34 

שאלה קטנה ואני מקווה שלא להפריע לנושא הדיון :
כידוע תמיד היו בעיות עם מדריך השידורים ועוד כאלה דברים ב MP
האם החיים יותר פשוטים ונוחים בגרסא החדשה או שעדיין צריך להוציא את הנשמה עד שהכל עובד טוב ?
תודה רבה

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

bixente כתב:שאלה קטנה ואני מקווה שלא להפריע לנושא הדיון :
כידוע תמיד היו בעיות עם מדריך השידורים ועוד כאלה דברים ב MP
האם החיים יותר פשוטים ונוחים בגרסא החדשה או שעדיין צריך להוציא את הנשמה עד שהכל עובד טוב ?
תודה רבה
...
דווקא בMP החיים מאוד קלים בנושא לוח השידורים מכיוון שיכולת הורדת לוחות השידורים של "עכבר העיר" ו"וואלה" מגיעים עם התוכנה ולא צריך להתקין כלים נוספים.
ראה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... g*&start=0
קרא את כל השרשור לפני שאתה מתחיל - כי היו שינויים תוך כדי.
בנוסף - תמיד אפשר להשתמש בMegaEPG שעובד מצויין עם מספר רב של מקורות.
אם יש משהו פרטני אשמח לעזור.

amirchen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

מעבר ל-Client-Server

שליחה #36 

קראתי את המאמר ואת התגובות ויש לי מספר שאלות.
יש לי כרגע מחשב ישן שמחובר בסלון ומתפקד כ-HTPC.
יש לי כרטיס טלוויזיה אבל הוא משמש בעיקר לצורך העברה של תוכן ישן לדיגיטלי ולא להקלטות (כי אני מחובר לאנטנה אנלוגית). כל התוכן שלי נמצא על דיסק קשיח חיצוני והוא 99% SD ולא HD.
אני חושב לבנות מחשב קטן שישמש כשרת ל-MP וגם שרת גיבוי.
חשבתי ללכת על לוח אם עם מעבד ATOM.
מה הדרישות המינימליות לצורך הרצת שרת של MP?
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE

mshai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
קיבל תודות: 3 פעמים

עדכון אוטומטי של epg ולימוד שלט

שליחה #37 

היי,

תודה על המדריך. יש לי כמה שאלות.
- אני מצליח לעדכן את ה EPG דרך megaepg וכיוונתי שכל יום יעדכן את לוח המישדרים. השאלה היא איך אני דואג שהמדיה פורטל יעדכן כל יום את קובץ ה XML?
- אני מבצע את לימוד השלט (מלמד אותו כל ספרה 0 עד 9). כאשר אני עושה TEST עבור 0, העיינית משפיעה על הממיר, כך גם עבור 1, 2. עבור שאר המספרים - אין השפעה על הממיר. אציין גם שעבור כל המספרים, העיינית מהבהבת. אגב כשאני פותח את המדיה פורטל, אז נראה שהעיינית לא מגיבה בכלל (אפילו לא מהבהבת). נראה לי אני מפספס משהו...

תודה וסליחה על אורך ההודעה.
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall

eyal71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
שם מלא: אייל סעדון
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #38 

אני עדיין מנסה להבין משהו בתצורה של client\server
האם ה client הוא רק לטובת ה TV ?
יש לי המון חומר על המחשב הראשי (סרטים,סדרות,תמונות,מוזיקה) שהייתי רוצה לראות/לשמוע במחשבים אחרים ברחבי הבית, האם לזה יש פתרון ? (אגב, עובד עם MP)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”